«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ





Στο παραπάνω βίντεο ας πούμε ότι είναι φυσιολογική η πρώτη -μικρότερη- έκρηξη που διακρίνεται, αφού προσέκρουσε σε ηλεκτροφόρα σύρματα ο έλικας παράλληλα με βραχυκύκλωμα το οποίο είναι εφικτό με το βίαιο σταμάτημά του. Η δεύτερη -μεγαλύτερη- έκρηξη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί όμως τόσο εύκολα. Θα περιμέναμε απλώς ολοκληρωτικό χάσιμο ελέγχου του σκάφους και πτώση στη θάλασσα. Από την τελευταία όμως έκρηξη μικρά κομμάτια από το ελικόπτερο φάνηκαν να εκσφεδονίζονται  προς κάθε κατεύθυνση.

Νίκος Καρυστινός o άτυχος πιλότος
Ας τα αφήσουμε όμως απέξω και αυτά, ως φυσιολογικά. Απόστρατος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, σε ημέρα με καλή ορατότητα, ήταν δυνατόν να μην είδε τα σύρματα που ήταν πολύ κοντά του την στιγμή που απογειωνόταν; Μάλιστα μετά από επανειλημμένη προσπάθεια απογείωσης; Υπόψιν ότι καλώδια που περνούν πάνω από θάλασσα συνήθως έχουν έντονο χρωματισμό ή κρεμασμένες κορδέλες.

Μήπως πήρε τον έλεγχο του ελικοπτέρου, εξ αποστάσεως, κάποιος "άλλος";

Άλλα περίεργα στοιχεία που δείχνουν ότι ετοιμαζόταν κάποια επιχείρηση-αποστολή από τους επιβαίνοντες:

Δύο Ρώσοι μαζί του.
Το ελικόπτερο φέρεται να απογειώθηκε από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Κρανίδι. Από εκεί πέταξε με προορισμό τον Γαλατά Πόρου όπου θα επιβιβαζόταν ένα ακόμα άτομο και θα έφευγαν για το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Άλλο ενδιαφέρον σημείο το οποίο μπορεί να μην είναι και σημαντικό: Το ελικόπτερο προερχόταν από εταιρεία ενοικιάσεων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, η οποία έχει σχέση με τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη του Πόρτο Καρράς.

Τί είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα κάθε τόσο; Δεν είμαστε χαζοί για να πιστέψουμε ότι είναι απλώς ατυχήματα. Όμως και ποτέ δεν θα πάρουμε ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Μέχρι να ξαναγράψουμε οι ελεύθεροι Έλληνες την Ιστορία από την αρχή.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Τα στοιχεία πάρθηκαν από εδώ , εδώ και εδώ.







7 σχόλια:

  1. Μπορει ναι ,μπορει και οχι ,να ειναι δολοφονικη επιθεση.Δειτε τα ονοματα των ρωσων .....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι φανερὸ οτι οι σκοτεινές δυνάμεις τους έφαγαν, όπως το ΜΑυρίκο με την πόρσε γιατί ἠταν ορθόδοξοι. Σίγουρα πίσω απο τη δολοφονία βρίσκεται ο σιωνισμὸς γιατί διεξαγόταν ειδική αποστολή, επιχειρηση μαζί με το ξανθὸ γένος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ " ΣΑΜΠΟΤΑΖ" ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ.ΑΠΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΠΟΤΕ....
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...
    ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ...

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ,

    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα παντως ,ρωσοι ολιγαρχες ,ρωσοι με χοντρο παραδακι ,δεν τους βλεπω με καλο ματι.Ο αμπραμοφ ,ειχε μπιζνες με πωλησεις βυζαντινων εικονων και λοιπων εργων τεχνης ,μμμμ...προκαλυψη,αντικερ και τα τοιαυτα.Για τον αλλον δεν διαβασα κατι.Για να σε καθαριση η καμπαλα ,εχει πληροφοριες οτι λαλεις για να γλυτωσης.Ολα μαθαινονται ,ποια δουλεια εκαναν πραγματικα ;αυτό θα τα εξηγηση. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα εξαιρετική η ανάρτηση... ο συλλογισμός σου άρτιος,
    γιατί δεν είμαστε όλοι κορόιδα που χάφτουν αφηγηματικές
    τύπου "τραγικό ατύχημα"...
    τίποτα τυχαίο εδώ, για να αποδοθεί σε "ατύχημα"...
    Τα συστήματα όλων των αεροσκαφών μπορούν να ελέγχονται
    εξ αποστάσεως "για λόγους ασφαλείας"
    όπως προτάσσουν οι επικυρίαρχοι... Τα έχει πει ο 80χρονος σήμερα Τζον Λίαρ,
    πιλοτος με χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, που δουλεψε και στη ΣΙΑ,
    ο γιος του κατασκευαστή των Lear Jet.
    Αμέτρητες οι δολιοφθορές (ή να πω καλύτερα
    δολοφονίες) μ'αυτόν τον τρόπο. Βλέπε πόσα
    Boeing εχουν πέσει ειδικά την τελευταία 20-ετία
    από "ανθρώπινο λάθος" ή επειδή (συμφωνα με την
    αφηγηματική πάντα) ο πιλότος σαλτάρησε και καλά
    και θέλησε να "αυτοκτονήσει"...
    Ένας επιβάτης να είναι μέσα που θέλουν τα καλόπαιδα
    να ξεπαστρέψουν, δεν έχουν κανένα δισταγμό να "ρίξουν"
    ολόκληρο αεροσκάφος με εκατοντάδες επιβάτες μέσα...
    στο ελικοπτερο θα κολούσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Βασούλα μου!
      Και στην περίπτωση αυτή, εκτός από την περίπτωση να ετοίμαζαν κάτι (σαφώς φιλελληνικό και φιλορωσικό) οι επιβαίνοντες, μάθαμε εχτές το απόγευμα και για την σημαντικότητα του ενός Ρώσου, τόσο στα επιχειρηματικά πράγματα όσο και σε δραστηριότητες γενικώς που σαφώς υποδηλώνουν πράκτορα.

      Καλές διακοπές! 🙂

      Διαγραφή