«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ


 
Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο, στο τι ζητά και θέλει η Τουρκία; Η προτάσεις Ερκαγία ήταν οι διπλωματικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί επίσημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από το 1976 και εντεύθεν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα στο Αιγαίο χωρίς Casus Belli (αιτία πολέμου). Οπωσδήποτε ο διαμελισμός του Αιγαίου αποτελούσε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορούσε όλη την χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή, και όπου είχε ήδη προταθεί από τις Η.Π.Α. στην άλλοτε ΕΣΣΔ, από την δυσάρεστη επίσκεψη του τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. και του Χ. Κίσινγκερ στην Μόσχα, τον Μάιο του 1972.

 Από τότε υπάρχουν αυτά τα σχέδια τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, για το πώς θα γίνει αυτός ο διαμελισμός, είτε χωρίς πόλεμο, είτε με πόλεμο…. Βεβαίως σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, και η Τουρκία πρόκειται να διαμελιστεί, διότι τα σχέδια αφορούν όλα τα κράτη που βρίσκονται μέσα στην γεωγραφική περιοχή της Χερσόνησου του Αίμου και της Μέσης Ανατολής, έστω και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει με νέες συμμαχίες εκτός Ν.Α.Τ.Ο. τις βασικές δομές του υπάρχοντος εν ενεργεία και εν εξελίξει σχεδίου. Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του "Χάνουμε το Αιγαίο", είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992,
με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.



 
Η παρούσα δημοσίευση είναι μια μικρή γεύση για αυτά που άργησαν αλλά έρχονται πολύ σύντομα… αφιερώνεται δε, σε όσους στης εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου "Χάνουμε το Αιγαίο", γίνεται σύντομη αναφορά του περιεχομένου των επίσημων εγγράφων από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνεις ένα κατέβασμα του αρχείου φωτογραφίας και βλέπεις τι περιέχει, ανάμεσα σε αυτά περί νήσων Ρόδου - Καστελόριζου και Κρήτης!!! ........"Πρότεινε στην Τουρκία την ανταλλαγή υφαλοκρηπίδων Ν.Α. της Ρόδου η της Κρήτης, με αντίστοιχη του Αιγαίου, που θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους"...

Υ.Γ Θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω κάτι πολύ αποκαλυπτικό που αναγράφεται στο βιβλίο... ότι ο Κων. Μητσοτάκης από το 1980 - 1981 που έγινε υπουργός των Εξωτερικών στην κυβέρνηση Γ. Ράλλη..."Συμφώνησε με τους Τούρκους στην μη καθιέρωση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.) στα υπερκείμενα ύδατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο"... α) Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 80 υπάρχει ο όρος Α.Ο.Ζ. β) Η πλάκα είναι ότι περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να ανακηρύξει από κοινού, Α.Ο.Ζ. με τον Ν. Αναστασιάδη!!!



zeys-elaynon

15 σχόλια:

  1. Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019

    Οι φορολογικοί παράδεισοι ως προέκταση της διεθνούς κλεπτοκρατίας και της ευρωζώνης

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_665.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και τα πετρέλαια στη στεριά της Ζακύνθου που δεν τα διεκδικεί κανείς. Γνωστά και στους Γερμανούς στον ΒΠΠ, με εξαιρετικής ποιότητας πετρέλαιο. Γιατί άραγε δεν τα βγάζουν; Οεο.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο όλοι πρέπει να το διαβάσουν. Το πρώτο στο παρακάτω άρθρο όταν επιλέγουμε "Ταξινόμηση με βάση τα καλύτερα".

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/795123_thermos-dekapentaygoystos-i-agkyra-etoimazei-meizona-krisi-me

    "να βρουν κατάλληλο τρόπο να μας σερβίρουν τη νέα εθνική μας ήττα μετά την προδοσία της Μακεδονίας.

    Η ήττα της Ελλάδας μπορεί να μεθοδευτεί με δύο τρόπους - τον αναίμακτο και τον αιματηρό. Ο πρώτος είναι να δεχτούν Ελλάδα και Τουρκία να πάνε στη Χάγη για να λύσουν το πρόβλημα της υφαλοκρηπίδας και κατ’ επέκταση της ΑΟΖ, οπότε είναι 100% σίγουρο ότι θα ηττηθούμε διότι υπάρχει δεδικασμένο που δεν μας ευνοεί. Ο δεύτερος (που τον προτιμούν οι Τούρκοι) είναι να μεθοδευτεί ένα πολύ σύντομο θερμό επεισόδιο όπου η Ελλάδα θα χάσει μερικά μαχητικά αεροσκάφη ή μία φρεγάτα χωρίς να ανταποδώσει τα πυρά, κοινώς θα φάμε αβέρτα ξύλο από τον Τούρκο με τα χέρια κάτω για να «μην κλιμακώσουμε την ένταση», και μετά θα συρθούμε σε διμερείς διαπραγματεύσεις όπου θα δώσουμε με την υπογραφή μας στην Τουρκία τη «γαλάζια πατρίδα» των 462.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που διεκδικεί. Το δυσάρεστο είναι ότι στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έχουν αντιληφθεί τι πάει να παιχθεί στην πλάτη τους και αντιδρούν με μαζικές παραιτήσεις. Ήδη σε μεγάλη αεροπορική βάση υπέβαλαν το τελευταίο διάστημα παραίτηση 10 πιλότοι που δεν ήταν ούτε 35 χρονών και δεν έχουν κατοχυρώσει κανένα συνταξιοδοτικό δικαίωμα - οι άνθρωποι σπεύδουν να φύγουν διότι καταλαβαίνουν ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να τους θυσιάσει για να προχωρήσει στην προδοσία που σχεδιάζει."

    Ήθελα να 'ξερα, ένας πούστης δεν το σκέφτεται για επανάσταση; Τόσο σφικτά τους κρατάει από τα αχαμνά το σύστημα; Τόσο δύσκολο είναι να σκοτώσουν εθνοπροδότες και συναδέλφους τους αν χρειαστεί, αντί να πεθάνουν σαν τα σκυλιά σε σκηνοθετημένη σύγκρουση; Ή που φεύγουν με την ουρά στα σκέλια να σώσουν τα τομάρια τους οι ξεφτίλες;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το πω βαρβαριστί και αλα αγγλικά/τσίπρας:
      shit inside Γιώργο...

      Διαγραφή
    2. Με τετοια προδοσια και αλλοφυλους μες στο στρατο ποιος θα κανει επανασταση? Που να ξερεις πλεον ποιον να εμπιστευθεις? Καποιος θα σου την φερει πισωπλατα. Θα σου πει και ο στρατιωτικος, εσυ γτ δεν πας να στειλεις στα θυμαρακια οποιονδηποτε απο την πολιτικη σκηνή να γινεις και ηρωας? Είναι πλέον πολυ ψιλες οι γραμμες. Δεν ξερω, κατι θα γινει δεν χανεται η Ελλαδα, ευελπιστώ να το καταλαβουμε και να πραξουμε αναλόγως οταν βρεθει η ευκαιρία χωρις να περιμένουμε μοιρολατρικά απο αλλου την σωτηρία..

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Αυγούστου, 2019 00:44

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιάννη.Τα'πες όλα σε λίγες φράσεις.Το ζήτημα με στρατό και αστυνομία βρωμάει πολύ.Δομές,κανονισμοί,εξοπλισμός,είναι περασμένων δεκαετιών,τα μυαλά σκουριασμένα και μόνο να κάνουν τους νεαρούς άντρες,αντί για μαχητές,σε αγγαριομάχους,ο δέ λαός,παραδομένος στο μικροσυμφέρον του.Έννοιες,όπως ελευθερία,μάχη,απελευθέρωση εθνικών εδαφών,είναι για φαντασιόπληκτους.Κάποτε,ελπίζω να σε δώ από κοντά για να σού πω,βρώμικο παρασκήνιο από το Καστελόριζο,όταν ανακυρήξανε τον πατέρα μου,επίτιμο δημότη,επειδή δεν ήθελε τους Έλληνες να ψωνίζουν από την Τουρκία,μόνο για να δείς,πόσο ραγιαδολαός είμαστε.Γι'αυτό και ότι γράφω,είναι η βιβλιοθήκη των ματιών μου.Μπορεί να είμαι υποκειμενικός και όχι αντικειμενικός,αλλά μόνο ο Θεός μπορεί να μάς λυτρώσει.Βλέπεις ότι τίποτα δεν κουνιέται και κανείς δεν ασχολείται και ούτε πρόκειται.Άρα,ότι μας συμβεί,θα μας συμβεί γιατί είμαστε άνθρωποι των λόγων και όχι των έργων.Σε όλο αυτό το κακό,βλέπεις τον κλήρο Α.Ε να εμψυχώνει τους Έλληνες;Μπά.ασχολούνται με την πανθρησκεία.Οι πολιτικοί είναι καλά βολεμένοι,άρα,στην ανασύσταση των εδαφών της χώρας,δεν θα πάρουν θέση,γιατί τέτοιες διαταγές έχουν πάρει.Μου φαίνεται πως στις μέρες που έρχονται,θα ακούσουμε,πολλά περίεργα και "ευτράπελα".

      Διαγραφή
    4. @ Γιώργος - 07 Αυγούστου, 2019 23:12

      Προσωπικά φίλε Γιώργο τους μοναδικούς "πούστηδες" που θα έβλεπα να τα κάνουν "πουτάνα" και να χαλάσουν τα σχέδια των πολιτικών είναι οι ίδιοι οι πιλότοι, αδειάζοντας τούς "αέρος-αέρος" ή το gutling gun του F-16 σε οποιοδήποτε τουρκικό αεροπλάνο παραβίαζε από τούδε και στο εξής τον εναέριο χώρο της Ελλάδας. Αυτό θα έπρεπε να κάνουν οι 10 πιλότοι, από το να παραιτηθούν. Και μετά ας τους πέρναγαν Αεροδικείο ή ας τους αποστράτευαν!!!! Στη συνείδηση του λαού θα πέρναγαν ως ήρωες. Τώρα που παραιτήθηκαν δεν τους ξέρει κανείς. Φαντάζεσαι μετά από μερικές καταρρίψεις τουρκικών α/φών τι θα γινόταν εάν η κυβέρνηση ανακοίνωνε την υποχρεωτική αποστρατεία τους και αυτό γινόταν θέμα στα κανάλια;;; Πάνω απ' όλα, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!! 'Οφειλαν να διαφυλάξουν την τιμή της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και τη δική τους. Κάποιος θα μπορούσε να μου πει ότι τέτοια πράγματα, σχετικά με τις καταρρίψεις εχθρικών α/φών που λέω, δεν γίνονται. Και εγώ απαντώ : 'Ολα γίνονται, αρκεί να τα σχεδιάσεις σωστά! Να δεις τι τρέμουλο και κρύος ιδρώτας θα είχε πιάσει τους πολιτικούς και τους επιτελείς του ΥΠΕΘΑ εάν είχαμε δέκα καταρρίψεις τουρκικών α/φων σε μιά μέρα!!! Να δεις τότε κάτι μούτρα που θα είχαν. Με αυτή τους την ηρωική πράξη, οι πιλότοι, θα τους προλάβαιναν στη γωνιά. Εσείς θέλετε να μας θυσιάσετε αδίκως;;; Εμείς θα σας κάνουμε να παραμιλάτε! Πολλοί θα με ρωτήσουν : "Μα καλά θέλεις να ξεκινήσεις έναν πόλεμο με την Τουρκία;;;;" Δηλαδή το ότι οι σατανιστές πολιτικοί βλέπουν τους πιλότους μας σαν ένα φθηνό κομμάτι κρέας γιά θυσία στον Μολώχ, αυτό είναι καλύτερο;;; Στο κάτω-κάτω οι πιλότοι, πολεμιστές δεν είναι;;; Δεν έχουν δώσει όρκο να φυλάττουν την Πατρίδα, τα Ιερά και τα 'Οσιά της;;; 'Εχουν το δικαίωμα να σκεφτούν και να λειτουργήσουν ως πολεμιστές. Δεν είναι τα σκυλάκια τού εκάστοτε αρχιμ@λ@κ@ ΥΠΕΘΑ και ας είναι, ιεραρχικά, ο πολιτικός τους προϊστάμενος.
      Δηλαδή αυτό που έκαναν οι Δινόπουλος και Σκαμπαρδώνης στις 22 Ιουλίου του 1974 ξεκίνησε από αυτό κανένας ελληνοτουρκικός και δεν το θυμάμαι;;; Εκείνη την εποχή οι τουρκαλάδες ήδη πέρνανε τη μισή Κύπρο! Μετά όμως που κατερρίφθησαν τα δύο τουρκικά F-102, γιά 2, σχεδόν, δεκαετίες ούτε τουρκικό κουνούπι δεν ξαναεμφανίστηκε επάνω από το Αιγαίο. Προσωπικά πιστεύω πως η απόφαση των πιλότων της Π.Α. να παραιτηθούν είναι μιά βλακώδης, ενστικτώδης και απονενοημένη πράξη. Μου προκάλεσε μεγάλη πίκρα και αλγηνή εντύπωση, μαθαίνοντας τα νέα. Με τις παραιτήσεις τους, αυτό που καταφέρνουν μονάχα είναι η απαξίωση τους και ο χαρακτηρισμός ως ριψάσπιδες.

      Γιά φρεσκάρισμα της μνήμης :

      https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2615597/otan-mia-aeromachia-sto-egeo-iche-os-apotelesma-i-tourkia-na-chasi-dio-machitika

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    5. 'Η πιό ορθά : take the egg and shave it!!!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Αυγούστου, 2019 09:03

      ΑΔΕΛΦΕ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/10/1994.html
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ MIRAGE 2000,ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΔΙΘΕΣΙΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ F-16 ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ.https://www.protothema.gr/greece/article/580814/h-istoria-tou-ellina-pilotou-pou-oi-tourkoi-zitoun-dis-isovia/
      ΤΩΡΑ,ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ, ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΑΛΛΆ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΫΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ. ΘΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΟΥ. ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Όχι από το 1996, αλλά παλιότερα. Τουλάχιστον από το 1975 άρχισε η "παραχώρηση" του Αιγαίου (ανατολικώς του 25ου μεσημβρινού, κτλ). Βλέπε απαγόρευση καταρρίψεων Τουρκικών αεροσκαφών, κτλ.
    (Υπήρξε τότε πιλότος, που έφαγε ξύλο από τους μπράβους του Αβέρωφ, επειδή έβαλε εναντίον Τουρκικού α/φ. Άλλος, πάλι, δέχθηκε μέσωι ασυρμάτου απαγόρευση πυρών στον αέρα, κι όταν προσγειώθηκε, πέταξε το κράνος του καί παραιτήθηκε. Κτλ κτλ.)

    Πιθανώτατα ένα από τα κρυφά ανταλλάγματα που υπεγράφησαν, για να γίνουν αρχηγοί "κάποιοι" κατά τη "μεταπολίτευση"... καί δεν είναι ο μακαρίτης βρυκόλακας ο μόνος υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητέ Εργοδότα!

      Είναι σίγουρο ότι αυτή η μυστική συνθήκη διέπει όλη την περίοδο της μεταπολιτευσης. Ουσιαστικά.. είμαστε υποτελεις προσωπικών υποτελειών και έπρεπε εχθές κιόλας να έχουμε ξεμπερδέψει με τους πολιτικούς αυτούς και τους επιχειρηματίες που συνδιαλεγονται με τα ίδια ξένα συμφέροντα.
      Ελπίζω να υπάρχουν ακόμα περιθώρια για ανατροπές και ελευθερία και κατ'επέκταση για ιστορικές αποφάσεις.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΚΥΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ (ΔΗΘΕΝ)ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .

      ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ .

      Διαγραφή
  6. Αν πας λιγο πιο πισω θα δης οτι παντα ειμασταν οι σκλαβοι στο κτημα του Σιτυ, φιλε Κωστα. Η μονη ελευθερια που ειχαμε/εχουμε ηταν/ειναι απο την καλυβα στο χωραφι, οργωμα, σπορα, θερισμος. Μετα ντανιασμα της παραγωγης στις αποθηκες και αναμονη του Δραγατη για να δουμε τι εχει για μας. Αυτη ηταν αποφαση του Μεγαλου Αφεντικου κα ο Δραγατης απλως μετεφερε το μηνυμα.

    Οποιος νομιζει οτι το διαμερισμα του δεν ειναι η παλαι ποτε καλυβα και η εταιρεια η ο δημοσιος οργανισμος στον αποιο εργαζεται δεν ειναι το χωραφι, συνιστω ν' αλλαξη πλευρο.

    Η τελευταια προταση στο σχολιο σου ειναι η ελπιδα ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή