«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Τί δουλειά έχει ο Πάιατ, πρέσβης των ΗΠΑ, να συγχαρεί έναν δήμαρχο για την ορκωμοσία του...Kαι μάλιστα να εκφράζει την ανυπομονησία του για το πρόγραμμα "Ανοιχτά Σχολεία"...

Σχόλιο Διόδοτου: Ανοιχτά σχολεία????... Θεός φυλάξει!!!....Μάλλον θα γεμίζουν τα απογεύματα τα σχολεία με λαθροεισβολείς για να τούς εντάξουν στην κοινωνία, κι ας λένε ότι είναι για πολιτιστικές εκδηλώσεις όλων των πολιτών. Ποιος Έλληνας θα πάει να ασχολείται με οτιδήποτε εκεί μέσα..; μάς δουλεύουν ψηλό γαζί, Πάϊατ, Μπακογιάννης, Καμίνης και η κάθε νυφίτσα υπάλληλος του ανθέλληνα Σόρος.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ! ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!



Συγχαρητήρια έστειλε μέσω Twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ στον νέο δήμαρχο της πόλης Κώστα Μπακογιάννη.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη για την ορκωμοσία του ως νέος δήμαρχος Αθήνας. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την δουλειά μας με τον δήμαρχο της Αθήνας στο εμπόριο και τις ευκαιρίες επενδύσεων, και να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς των λαών μας και μέσω του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία», έγραψε ο κύριος Πάιατ.

Ερώτημα είναι γιατί και με ποια ιδιότητα εύχεται στο δήμαρχο Αθηναίων, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα. Δηλαδή ο Ελληνας πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο δήμαρχο της πόλης όταν αυτός ανέλαβε την ηγεσία του εκεί Δήμου; 

Παντού «χώνει τη μύτη» του ο Τ.Πάιατ. Να του θυμίσουμε την τύχη ενός εκ των προκατόχων του, του Ν.Σπέκχαρντ που κι αυτός είχε τη συνήθεια να «χώνει τη μύτη» του στα ελληνικά πολιτικά και επιχειρηματικά πεπραγμένα και αν δεν είχε θητεύσει ως πρεσβευτής στην Ελλάδα, θα ήταν σήμερα και αυτός πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού, όντας άμεσα εμπλεκόμενος στις απάτες Λαυρεντιάδη στο ΔΣ της PROTON Bank.

Ευτυχώς που ο Ν.Τραμπ απ’ότι φαίνεται τον «αποκεφαλίζει» και  ο Τζέφρι «μας αποχαιρετά» πριν έχουμε ανάλογες εξελίξεις (κάτι ναυπηγεία, κάτι φαληρημένες εταιρείες-βιτρίνα που «θα σώσουν» ναυπηγεία κλπ.)

pronews.gr

47 σχόλια:

  1. Εεεμμμ ...σε αυτον θα πηγαινε ,που να ελθη ; σε εμενα ; μεσα εχεις πεσει Κωστα ,για να δουμε ,θα ενημερωση κατι ο Κασιδιαρης ,η θα τα μαθαινουμε κατοπιν εορτης .Το πανε τρεχωντας ,να τους κατσικωσουν εδω και να αρχισουν οι συγκρουσεις αμεσα .Θα θελουν να επιβαλλουν αυτο που τους εντελλουν και αυτο που τους γουσταρει.Ενας τροπος μονο υπαρχει ,αμεση και βαρβατη αντιδραση μας ,τιποτα αλλο .Δεν παιρνουν απο συζητησεις αυτοι ,μονο απο φοβο .ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Μπηκαμε στην περιοδο της σφοδρης αναμετρησης .Βρε καλως την λεσχη! τι εγινε ; σκατε μυτη σιγα σιγα η γρηγορα ; Ο ποιος ; ο παγιατ ! ο αμερικανος πρεσβυς ...σε εισαγωγικα αμερικανος ,ο αρχηγος του παιδομαζωματος στην Ουκρανια και θες γυρευε τι αλλο εχει κανει ,θα εστελνε και παιδια στον επσταιν ,βρεεεε βρεεεε !ρε τα μπουμπουκια της χαζαρο μαφιας ! .εαν τα ξερη ο μπακιογιαννης ; χαχα ! κατι ερωτησεις ! Ρεεεε ! εσεις που ψηφισατε ν.δημοκρατια ,τι νομιζατε ; οτι ηλθε το πατριωτικο κομμα ; βρε δεν φοβαμαι τιποτα σας λεω ,την ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ .Τι σαλβινι ,τι Κολοκοτρωνης !Εδω πρεπει να μπουκαρη ο ΗΡΑΚΛΗΣ και να βαρα με το ροπαλο ,κατ ευθειαν στο δοξα πατρι ,βντουυυπ και οξω περα .Και οι παρατρεχαμενες σκουληκαντερες ....απο κοντα και αυτες ,μην χασουν καμμια πετσα !Που θα παη ρε πουστη οφιδα ! απο δω σεχω απο κει σε χω .θα σε ζουμπιξω σε καμμια γωνια .ENTER THE DRAGON ...ADN KILL HIM .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
      Καλώς τον boy! Μού έφτιαξε το κέφι πάλι το στυλ σου φίλε..
      Πήγαινε κι απ'της Πελασγικής (κάντο δίπορτο χαχαχαχα), εκεί στην ανάρτηση με την Γροιλανδία..Σού έχω κάτι καλούδια.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

      Διαγραφή
  2. Ο "κύριος" αυτός φαίνεται νά έχει "ξεφύγει" εδώ και καιρό.
    Καλό θα ήταν νά 'πάρει πόδι', αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρισθεί τό ζήτημα, τί θά κάνει η κυβέρνησή του.
    Όμως, άν προσέξετε τήν πρώτη φωτογραφία της αναρτήσεως, ακριβώς στο ποτήρι της εικόνος, εικονίζεται πίσω στο βάθος ένας ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ "τύπος"....
    Μπά;
    Από πότε παρίσταται σε ορκομωσίες;
    Πιστεύει σε τέτοιες "καπιταλιστικές" τελετές;
    Σάν νά μήν συμβαίνει τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε με φίλε μου αγαπητέ κε Καποδίστρια..! Μην με φουντώνεις πάλι..!!! Τον είδα τον π..... από την πρώτη στιγμή και προσπάθησα να ξεχάσω ότι τον είδα. Αυτό το πράγμα έπρεπε να είναι στην φυλακή και μού είχε το θράσος να βάλει και υποψηφιότητα για δήμαρχος...Αν είναι δυνατόν! Κι όμως..αυτό το πράγμα υπερπροστατεύεται όπως ΓΑΠ και Τσίπρας.
      Μιλάμε..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!

      Ευχαριστώ για την παρέμβασή σας και πάλι, ζητώ συγνώμη που δεν είμαι τόσο ψύχραιμος όπως εσείς.

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα ! Στάνταρντ τρίπορτο ,συν η Μπουμπουλινα ,Καλλιόπη ,και ζώνεται η Μαλαμω τα κουμπουρια της ,τι ; Θα με περασουν οι γυναίκες ω ρε ;Ρεεεεε ! Θα σας κουρδιζω ,μέχρι να πάρετε μπρος ! Τι ; Θα μου ξεφύγετε ;αααχαχα ! Με κουρδιζουν οι γυναίκες ,βαράει ο Διηνεκης ,βαράει ο εργδημεργ ,να και η φιλονοη ,δώστου από πάνω και ο Καραϊσκάκης η ΡΙΤΑ ,και γίνομαι τούρμπο.Μου χώνεις και στην μάπα τον χάζαρο οβριο ,που μου καμωνεται την αθώα περιστέρα ,ανακατεύεται σαν την πορδή ,τι δουλειές έχεις ρε μπισκινιαρη ;τι επενδύσεις τσαμπουνας ; μπας και βρήκατε τίποτις παιδάκια και τα ωρεγεστε ;και σκεφτείτε ρε παίδες ! του σφίγγουν και το χέρι !που να μην χωθη ο σκατό σατανισμενος και να μην τα χεση όλα με τις ερπετό κακαραντζες του ;βρε το χλεμπουρα ,μυριζει αίμα μέχρι και η αύρα του.Λεσχη Μπίλντερμπεργκ .....σα να λέμε ,το κουμάσι του σατανά .Τσι πουστηδοι τσι οφιδοι ,σαν τις κόμπρες κουνιούνται ,μουλωχτα και αθόρυβα ,μέχρι που να πέση το σπαθί και να τους πάρη τα κεφάλια.ENTER THE DRAGON AND KILL HIM.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε διάβασα στο σχόλιο για την Γροιλανδία ,είδα και τα γιου τιουμπ βίντεο ,διαβασα και τα σχόλια ,εεμμμ ,έτσι ξαφνικά τους παίρνει ο πόνος ;αποδεικνύεται ,κομμάτι κομμάτι ,ότι ο πλανήτης Γαία ,έχει πολλών πολλών χιλιάδων αιώνων ιστορία.Τωρα θα σου εγώ μωρη κόμπρα ,που μου καμωνεσαι και την αθώα περιστερα .Κυττα τώρα που σε καραδοκεί ο λιονταρης.Καντε μαμ καμμιά ακρίδα ,γιατί θα πάτε ατα ούλοι .ENTER THE DRAGON AND KILL HIM.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερώτηση.....ο Πάιατ τι εθνικότητας είναι;;; Ο μπούλης Μπακογιάννης τι εθνικότητος είναι;; Ο Χασιντ Άρης τι εθνικότητας είναι;; Ο Chipras τι εθνικότητας είναι;;;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Kάδμειοι.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικοί το τονίζουν και στο ει.
      Κάνε φίλε μου αν υπάρχει χρόνος και μια σύντομη εισήγηση στα περί Κάδμου, για τους αναγνώστες..

      Διαγραφή
  6. Και τον εκαστοτε αρχιιερεα ,που μαζωχνε τον κοσμο και κανονιζε την ανθρωποθυσια ,πως τον ελεγαν ; κανεμπαλ. Οπως σε μαζωχνουν και οι ιμαμηδες για να σε χωσουν στο τζαμι, στην αραπια .Για να βλεπω σηκωμενα τα μανικια σας ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποτε 3 γενιές μετά την πτώση της Ατλαντίδας, αυτός εδώ ο ευλογημένος τόπος δέχτηκε εισβολή , απο αλλογενείς (ότι ακριβώς γίνεται και στις μέρες μας) Καδμείους. Οι Κάδμειοι δεν ήταν Έλληνες....Η εισβολή των Καδμείων δεν ήταν ειρηνική. Ο Διόδωρος Σικελιώτης περιγράφει την εισβολή του Κάδμου/Ερμού σαν κάτι πολύ βάρβαρο.Οι Κάδμειοι Σκυθόφωνες Ατλάντες, είχαν εισβάλει σύμφωνα με τον Λυκόφρονα στον Ελλαδικό χώρο τρείς γενιές μετά την πτώση της Ατλαντίδος.

    Ο Σωκράτης κυνηγούσε αλύπητα αυτούς τους κρυφοσκυθόφωνες Ιερείς που είχαν εισβάλει με ύπουλο τρόπο στα ιερατικά πράγματα εκείνης της εποχής. Κυνηγά του δόλιους Γεφυραίους που είχαν επιζήσει από την εποχή του ολέθριου Κάδμου και κυβερνούσαν μέσα από την συντεχνία των Υποκριτών και Τεχνιτών την Αθήνα. Μιλάμε για την συντεχνία που τελικά τον ανάγκασε να πιεί το κώνειο για να μη υποστεί το ατιμωτικό θάνατο του λιθοβολισμού ή κατακρημνισμού.
    Οι Γεφυραίοι είναι Τυφώνιοι (Σκυθάραβες), ήτοι Τανα Γραίοι, απόγονοι μιγάδων Καδμείων Ατλάντων Σκυθικής και Αραβικής μίξης.Ο Κάδμος σαν άνθρωπος ουδέποτε υπήρξε, αλλά οι Σπαρτοί δηλαδή η πολυπληθής κοινότητα η οποία αναγκάστηκε να φύγει από την Αίγυπτο σίγουρα είχε πολυεθνικό χαρακτήρα.Το ότι οι Κάδμειοι έφτασαν σ' όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου δεν υπάρχει αμφιβολία.Η Καρχηδών παλαιότερα ονομαζόταν Καδμεία.Καδμεία πόλις και περιοχή υπήρχε επίσης και στα σύνορα της Κολχίδος. Όπως υπάρχει και Καρχηδών στην ίδια περιοχή.

    Με λίγα και απλά λόγια ο Κάδμος (Κάδμειοι) θεωρείται Άτλαντας από τον Λυκόφρονα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Γεφυραίοι δεν είναι Εβραίοι, είναι Τυφώνιοι, είναι οι Άραβες που ακολούθησαν τους Καδμείους στον Ευρωπαϊκό χώρο.
    «Άραβες οι συν Κάδμω» μας γράφει ο Στράβων. Η λέξη «Γεφυραίοι» είναι ταυτόσημος με την λέξη «Τυφώνιοι» και ετυμολογούνται μόνο από την παλαιοαραβική Ομηρήτικη γλώσσα.Στα Ερμητικά κείμενα οι Τυφώνιοι θεωρούνται ανόητοι, και τερατολόγοι. Κάτι που σκιαγραφεί μια διαφορά ανάμεσα στους λευκούς Καδμείους (Τελχίνες) και τους ημιβάρβαρους Σκύθες και Άραβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταλάβατε τώρα γιατί ο Αλέξανδρος ισοπέδωσε την Θήβα;; Και γιατί η Θήβα ήταν πάντα με το μέρος των Περσών;;Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Θηβαίοι ΔΕΝ πήραν μέρος στην εκστρατεία εναντίων των Περσών, όπως και οι Λακεδαιμόνιοι.Για αυτό και ο Αλέξανδρος όταν έστειλε τα λάφυρα στον Ναό της Ακροπόλεως στην Αθήνα είπε το περίφημο .....«Αλέξανδρος ό Φιλίππου και οι Έλληνες, ΠΛΗΝ Λακεδαιμονίων, από των βαρβάρων των την Ασίαν κατοικούντων» .Αυτό το ΠΛΗΝ είναι όλα τα λεφτά διότι έδειξε ότι όλοι οι Έλληνες μαζί αντιμετώπισαν τον ΚΟΙΝΌ ΕΧΘΡΟ αλλά οι Λακεδαιμόνιοι προτίμησαν να...απέχουν.!!Κατόπιν εντολής βεβαίως από τους 5 Εφόρους της Σπάρτης που ήταν το πανίσχυρο Σεληνολατρικό , και αμιγώς Κρόνειο Ιερατείο της Σπάρτης.

    Υ.Γ Κρατάει χρόνια αυτή η "κολόνια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν άπαιχτος!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου Λύκαστρε! Εμένα μού ήταν λίγο πολύ γνωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μάς έβαλες όλους σε περιέργεια να το ψάξουμε περισσότερο. Γιατί η γνώση είναι δύναμη.
      Ευχαριστώ και πάλι,
      καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  10. Λυκαστρε κατα την γνώμη σου Δηλαδή, οι Σπαρτιάτες δεν ηταν Έλληνες ?, Ειχαν αναμιχθεί με αλλοεθνείς ή ήταν Ελληνες αλλά θρησκευτικά είχαν διαβρωθεί απο το τυφωνικο ιερατείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ, λέγονται αλήθειες που δεν θα αρέσουν σε πολλούς στον λεγόμενο Ελληνοκεντρικό χώρο. Πολύ σωστά, έχει γίνει εισβολή από καδμειους, Δαν-Δαναούς, και πελοπες (κάτι που το έλεγαν και οι αρχαίοι συγγραφείς, και κρύβεται επιμελώς από κάποιους μασωνους δήθεν ελληνοκεντρικους, που βαφτίζουν τους κρονοτυφωνειους Έλληνες και μιλάνε για έψιλον, ελ, και το κακό συναπάντημα), για αυτό και υπάρχουν φαινοτυποι, που είναι μεν παλιοί στον ελλαδικό χώρο, αλλά δεν είναι καθαρά ευρωπαϊκοί-ελληνικοί (e1b από τους βορειοαφρικανους που έσερναν στην στρατιά τους οι Δαν, ο Αισχύλος τους θεωρεί μαύρους αφρικανους, j1, T, κ.α., από τους καδμειους, γεφυραιους και άλλους φοίνικες, κ.λ.π.), έτσι μεν μπορεί σε ένα ποσοστό οι κάτοικοι αυτής της χώρας, να μην κατάγονται από τους σλαβους, τους τουρκους και άλλους μεσαιωνικους εισβολείς, αλλά δυστυχώς πολλοί κατάγονται από κρονοτυφωνειους (στο περίπου ο πληθυσμός της χώρας, με τους νεότερους εισβολείς είναι 40% Πελασγοί, από αυτούς 15% Έλληνες, 25% διάφοροι άλλοι, και 60% κροτυφωνειας καταγωγής και άλλοι εγχρωμοι και μη εισβολείς, οπότε είμαστε σε οριακό σημείο επιβίωσης). Για τους Σπαρτιάτες που εκθειάζει και το σιωνιστικό Χόλυγουντ (κυρίως η ακροδεξιά φραξια των χαζαρων, που θεωρεί την Σπάρτη και γενικότερα τον Μοριά ως μέρος του δυτικού Ισραήλ, αφού έχουν και πολλούς πληθυσμούς εκεί, όπως π.χ. τους Μανιάτες που είναι εν μέρη ιουδαϊκής καταγωγής που εκχριστιανιστηκαν από τον Νικωνα, κ.λ.π), είναι σκοτεινά τα πράγματα. Συνήθως έκαναν ζημιά στους Έλληνες, και τους συμπεριφέρονταν σαν κατακτημενους πληθυσμούς. Πιθανών όταν εισέβαλαν ήταν ιλλυροδωρικα φύλα (Πελασγοί δηλαδή), τα οποία ελέγχονταν από μια κρονοτυφωνια ιερατική και αριστοκρατική ελίτ, κάτι που φαίνεται και στις επιστολές που αντάλλασσαν με το ιερατείο του Ισραήλ, για συμμαχία εναντίον των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που αισθανόμαστε Έλληνες το γένος είμαστε περισσότεροι από το 15% του 40%. Επίσης οποιοδήποτε άτομο, Έλληνας και μη, έχει την ελεύθερη επιλογή ανάμεσα στο δρόμο της αρετής και το δρόμο της κακίας - εξαιρούνται οι ψυχοπαθείς. Από τον χειρότερο όντως Έλληνα και τον θετικότερο μη-Έλληνα, ποιον να διαλέξω;

      Τέλος οι κακούληδες έχουν το ρόλο τους στο σχολείο της γαίας. Αν δεν κάνει κάποιος τον κλέφτη, πως θα παίξουμε κλέφτες και αστυνόμοι; Κι αν είμασταν όλοι παναγίτσες αυτό θα ήταν μία ανισόρροπη κατάσταση, δεν θα βοηθούσε την ανέλιξη και την εξερεύνηση που είναι και ο λόγος ύπαρξης του σύμπαντος και το θέλημα του Ενός που εκφράζεται μέσα από αυτό. Ανισόρροπη κατάσταση είναι και αυτό που προσπαθούν να επιβάλλουν οι σατανιστές. Γι αυτό και δεν θα μακρο-ημερεύσει. Οι συμπαντικοί Νόμοι θα επαναφέρουν την ισορροπία.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  12. Μέ όλον τον σεβασμό και στο φιλόξενό σας ιστολόγιο, αλλά και εις την εκλεκτήν ομήγυριν, άς "γαργαλίσουμε" λίγο τήν ατμόσφαιρα.
    Στήν ίδια επίμαχη φωτογραφία και εις το άκρον δεξιόν της (...) είναι ή δεν είναι ο κύριος Ηλίας;
    Τί χαμπάρια μπρέ Ηλία;
    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ αλήθεια τίς τελευταίες εβδομάδες;
    Πώς πάει τώρα που το μαγαζί το ...κατεδαφίσατε;
    (Ή σας το κατεδάφισαν;)
    Τί γίνεται, ή μάλλον τί θα γίνει (λέμε τώρα) με εκείνον τον "μαγαζάτορα";
    Κατάλαβε μπρέ Ηλία, ότι γιά τις "ζημιές" έχει τήν πλήρη ευθύνη;
    Έχει τάχα το "παππικόν αλάθητον";
    Μήπως είναι βιδωμένος με ...κρουστικόν δραπανοκατσάβιδον (που έλεγε μία ραδιοφωνική πρωϊνή εκπομπή) εις τήν πολυθρόνα του;
    Καί άν, λέμε άν, οι "ζημιές" ήσαν από "αλλότριες πηγές", δεν θα έπρεπε να τεθεί ανοικτά και ευθέως το ζήτημα και να προχωρήσει οργανωμένα 'διά τα περαιτέρω';
    Τί περιμένετε (ή περιμένεις) μπρέ Ηλία;
    Όμως, όπως λέει και ο λαός (άχ, αυτός ο λαός) 'ένας κούκος δεν φέρνει τήν Άνοιξη'...
    Τί λές μπρέ Ηλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε λοιπόν έχεις φοβερή παρατηρητικοτητα αγαπητέ Καποδίστρια! Μου είχε ξεφύγει το πρόσωπο. Και όντως.. έχει εξαφανιστεί τελευταία. Ούτε ξέρουμε αν θα ακολουθήσει τους άλλους, το κόμμα Λαγού, Ηλιόπουλου. Όσο για την ορκωμοσία δρακουλοπαιδου, φαντάζομαι ότι τελικά παρέστησαν όλοι οι του δημοτικού συμβουλίου.
      Πάμε στις "αλλοτριες ζημιές" τωρα: Καθόλου αλλοτριες δεν τις βρίσκω. Inside job η δουλειά. Ο ίδιος ο Μιχαλολιακος το χαντακωσε το κόμμα του και το έβγαλε από τη Βουλή, με τον τρόπο του. Ψάξε βρες ποιοι μπορεί να του το απαίτησαν...

      Διαγραφή
  13. Ποιος είναι ευθεία πίσω από το ποτηρι;ο φονιάς της Μάρφιν ;αυτός ο καλικάντζαρος ,που καμωνεται τον νταή της πορδης ;ο γιος της μαμμης και του οπα όπα ;καμμιά φανουρόπιτα έφτιαξε καμμιά ;μπας και φανερωθούν και άλλοι καλικάντζαροι ,να τους ξέρουμε.Λυκαστρε ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να μας ενημέρωσης τάχιστα.Εχω μια καλή εικόνα ,από προηγούμενες αναρτήσεις σε διάφορα ιστολόγια ελληνο κεντρικού χαρακτήρος,σαφώς και λείπουν περισσότερα.Για μένα μετράει το γεγονός των πράξεών .Οι σκέψεις εκθειάζουν βέβαια και το ποιόν του dna. Άρα πάμε και στα πεδία αποστολής ψυχών στον πλανήτη.Και μένει και ένα πολύ σοβαρό ,που εκεί θα παιχθούν όλα ....οι συχνότητα των δονήσεων.Αλλα ας μείνουμε στις αναφορές του Λυκαστρού ,οι οποίες ήταν ένας μπουσουλας για κατατοπιστικές πληροφορίες.Εαν σου δοθεί η ευκαιρία ,συνέχισε το.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η φάτσα του Χασίντ 'Αρη, μου προκαλούσε πάντοτε την εντύπωση ότι μοιάζει με βραζιλιάνο μουλάτο ή με αιγύπτιο. Δεν έχει την "αύρα" 'Ελληνα. Επειδή ένας φίλος σε παραπάνω σχόλιο (Ανώνυμος-27 Αυγούστου, 2019 08:38) μας διαφωτίζει γιά τα περί Μανιατών, θυμήθηκα τα όσα είχα διαβάσει πριν καιρό στον παρακάτω σύνδεσμο :

    https://greeksoftheorient.wordpress.com/2018/08/10/

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη,

      κάλλιστα θα μπορούσες να πεις ότι το πρόσωπο του Κασιδιάρη μοιάζει και με αιγυπτιακό. Εμένα να δεις πώς τζιχαντιστή με ανεβάζουνε τζιχαντιστή με κατεβάζουνε κάθε μέρα πειραχτικά στη δουλειά, έτσι όπως είμαι με το ξυρισμένο κεφάλι και το μούσι. Εδώ αυτός ο παλαβός ο Σπύρος Σπυρόπουλος του ΠΑΣΥΑ, γυρνάει και γράφει σε διάφορα μπλογκς ότι είμαι τουρκογενής, επειδή λέει το σχήμα του κρανίου μου (κάνει κρανιομετρήσεις και με το μάτι ο ειδικός) είναι τουρκικό. 🤣🤣🤣

      Γνωρίζω πάντως ανθρώπους που μού έχουν πει το εξής: Ότι δεν υπάρχει πιο εύκολα προσβάσιμο και ακομπλεξάριστο άτομο από τον Κασιδιάρη. Ότι με το τεράστιο χαμόγελο που δεν μοιάζει για ψεύτικο εδώ που τα λέμε, όσοι τον πλησίασαν για να τον υποδεχτούν, συγχαρούν κλπ και τού σφίξανε το χέρι είπαν : Από το σφίξιμο της παλάμης και το ζεστό βλέμμα νιώθεις ότι έχεις να κάνεις με ατόφιο ελληνόπουλο...

      Γενικά, τα φαινόμενα απατούν, κι αν λάβεις υπ'όψιν και τις εμπάθειες που μπορεί να κρύβει ο κάθε και η κάθε μία.. θα ακούσεις τα πάντα για τους πάντες, ανυπόστατα ή ανεξακρίβωτα.

      Διαγραφή
    2. Έχω μια συνάδελφο στη δουλειά η οποία είναι ψηλή, ροδόλευκη με μπλε μάτια και χρυσαφένια μαλλιά. Το ίδιο και η 8χρονη κόρη της. Τα δε μαγουλάκια της ροδαλά ροδαλά σαν της χοντρής στο εξώφυλλο του breakfast in America των Supertramp. Τέλος πάντων.. λες αμέσως χωρίς επιφύλαξη ότι η οικογένεια είναι από την Ολλανδία. Κι όμως είναι από χωριό της Ηλείας. Στις διακοπές της κυριολεκτικά, μού είπε, της έσπασαν τα νεύρα να τής μιλάνε οι πάντες στα αγγλικά.

      Το άλλο με την Γερμανίδα στην πισίνα το ξέρεις..;

      Δύο τύποι καμάκια γουστάρανε μια γκόμενα που κολυμπούσε σε μια πισίνα. Λέει ο ένας: Είναι σίγουρα Γερμανίδα. "Σώπα ρε.. πού το κατάλαβες..; Μόνο από την εμφάνιση..; Αν δεν την ακούσω να μιλάει, δεν βάζω ούτε στοίχημα" Τότε, ακούνε την κοπέλα να φωνάζει προς την πλευρά κάποιου τύπου: Hans!..Hans..!
      "Να ρε..! Είδες που σού είπα ότι είναι Γερμανίδα..;" λέει ο πρώτος.
      Και τότε η "Γερμανίδα" συνεχίζει τη φράση της: "Χάν'ς, χάν'ς.. του νιρού (=το νερό) είν' κρυστάλ'νου Μήτσου μ'!"

      χαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ρε πού είναι αυτός ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ να το σπάσουμε το μαγαζί..;
      🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  15. Aγαπητέ Ιωάννη ναι ο Χασιντιάρης είναι ολίγον τι σκουράντζα, έχετε δίκιο...και το μόνο που κατάφερε η Χρυσή Άχνη είναι ότι όποιος Έλληνας δηλαδή θα δηλώνει εθνικιστής, αυτόματα να τον συγχέουν με τους κοτοναζί του Μιχαλοβλάκου. Ναρκοθέτησαν τον Ελληνικό Εθνικισμό...αυτός ήταν ο λόγος δημιουργίας της Φοινικικής Χρυσής Αούγκα, το παραπλανητικό Αυγή, σίγουρα σχετίζονται με το Ατλαντο-Φοινικικό Ερμητικό Δόγμα.Αούγκα ή Όγκα αν θυμάσαι έφερε τον Κάδμο Ερμή στην Ελλάδα. Το ό,τι μεταφράζουν την ‘Ογκα, άλλοι σε σε Αθηνά και άλλη σε βουν, μην το παίρνεις στα σοβαρά. Άλλα κρύβονται πίσω από εκείνους τους ολέθριους εισβολείς. Ο Νίννος το ξεκαθαρίζει. Η Αούγκα που οδήγησε τον Κάδμο Ερμή δεν είχε γεννηθεί από γαστήρα (μήτρα) ζώου βοός.

    Κάδμε μάτην (ματαιοπονείς) περίφοιτε (περιπλανώμενε), πολύπλανον (ασταθές) ίχνος ελίσσεις (βαδίζεις με ελιγμούς)· Μαστεύεις (αναζητάς) τίνα (κάποιον Ταύρον) Ταύρον, ὁν ου β’οεη τέκε γαστήρ ( τον οποίο δεν γέννησε μήτρα θηλυκής βοός) .

    Βούς η ΌΓΓΑ ήτοι το αγγείον, το κοίλον (ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ;;)....Εδώ ο Ταύρος έχει και πάλι άλλη έννοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα φίλε Λύκαστρε θα σού πω τί πείραγμα ασταμάτητο μού κάνει ο Marco de Sade: Επειδή τού έχω πει ότι πάνω στα γενέθλιά μου, 23 Σεπτεμβρίου, πετάω για Ιερουσαλήμ, προσκυνηματική εκδρομή (Πανάγιο Τάφο, Γολγοθά, Ιορδάνη κλπ), μού λέει συνέχεια.. "μην ξεχάσεις να βάλεις το κιπά σου!", "Να πας να ακουμπήσεις και τον τοίχο..!", "αλλά ξέρω.. θέλεις να γίνεις Βορίδης στη θέση του Βορίδη..!", ..και άλλα ξεκαρδιστικά..🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά κάνει και σε πειράζει ο Μάρκος, ξέρει αυτός.!! Τα ζητάει όμως και εσένα το οργανικό σου σύστημα φίλε Κώστα 🤣🤣🤣 τι να πας να κάνεις εκεί στα παπαδαριά που ξεπουλάνε τα πάντα για το χρήμα;;Το ξέρεις ότι η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κάτοχος γης στο Ισραήλ, μετά την ισραηλινή κυβέρνηση;;Και ότι κατέχει περίπου το 30% της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ και ελέγχει το μεγαλύτερο μερίδιο κάθε χριστιανικού δόγματος στον Ναό του Παναγίου Τάφου. Επίσης, έχει στην ιδιοκτησία της γη σε όλη την Ιερουσαλήμ, το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.;;

      Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, τα παπαδαριά εκεί έχουν πωλήσει «αθόρυβα» αρκετά ακίνητα σε ανώνυμους επενδυτές, που εκπροσωπούνται από εταιρίες εγγεγραμμένες σε απομακρυσμένους φορολογικούς παραδείσους. Ισραηλινοί και εβραίοι επιχειρηματίες αναγνωρίστηκαν αργότερα ως μερικοί από τους αγοραστές. ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ...ΕΒΡΑΙΟΥΣ.!!

      Διαγραφή
    3. Προς Λύκαστρο
      Πέστα Χρυσόστομε εφ'όλης της ύλης! Εύγε!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχα
      Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λες φίλε Λύκαστρε,
      δίκιο έχεις. Πάω να αφήσω κι εγώ μερικά λεφτουδάκια σε αυτούς τους πονηρούληδες, αλλά έχω και μια περιέργεια αρχαιολογικού ενδιαφέροντος (όπως φερ'ειπείν είναι σαν να κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο, στον μεσαίωνα, όταν επισκέπτεσαι το Άγιον Όρος ή τον Μυστρά), συν του ότι σχεδιάζω να πάρω μια πιο προσωπική οσμή τού θείου δράματος, είτε υποτιθέμενου είτε υπαρκτού - κι εκφράζομαι έτσι για να καλύψω τις αναμενόμενες ενστάσεις περί της αληθούς ιστορικότητος των πραγμάτων οι οποίες θα μπορούσαν να ανοίξουν έναν άλλο κύκλο συζήτησης- συν τού ότι θέλω να αποκαταστήσω κάποια γνωσιολογικά κενά σε μια προσωπική μου έρευνα, επηρεασμένη από τον Παύλο Κυράγγελο, η οποία απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι, συν τού ότι θέλω βρε αδελφέ να εισπράξω και μια κάποια ευλογία για τις βλέψεις που έχω στα θέματα τις πατρίδος, και πέρα από το μπλογκ, όπως ακριβώς προσκυνούσε κι ο Κολοκοτρώνης σε κάποια εκκλησία, πριν από κάθε μάχη.

      Ευχήσου μου όλα να πάνε καλά και να γυρίσω δυνατότερος.

      (φαντάσου να σάς κοτσάρω καμιά φωτό μου με κιπά στην επιστροφή.. χαχαχαχαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    5. Κάπου είδα ένα άρθρο ότι οι τουρίστες στην Ιερουσαλήμ υποχρεώνονται να ακολουθούν συγκεκριμένες διαδρομές. Δεν είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν όπως σε οποιοδήποτε άλλο τουριστικό προορισμό. Όλο το Ισραήλ είναι άκρως στρατιωτικοποιημένο. Αυτά και άλλα που θα έβλεπε ο τουρίστας αν κυκλοφορούσε ελεύθερα είναι σκέτη φρίκη, θα τον έκαναν να συγκρίνει αυτή τη χώρα με τα Σόδομα και τα Γόμορα και όχι με τίποτα ιερό. Οι διαδρομές όπου περιορίζονται οι τουρίστες είναι επιλεγμένες για μεγιστοποίηση του θρησκευτικού συναισθήματος σύμφωνα με το άρθρο, δυστυχώς δεν βρίσκω το σύνδεσμο.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    6. Δεν είχα καμία αμφιβολία Γιώργο ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα εκεί. Φυσικά γνωρίζω και για τα τρανς μιούζικ κ.ά. πάρτυ των εβραίων.

      Διαγραφή
  16. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα του Κωστα πεταει. Με δεξιοτεχνια Νουρεγιεφ μας εδειξε οτι γνωριζει ακριβως ποσοι ειναι Ελληνες στο σημερινο κρατος.

    Αυτος εδω ομως τους στελνει μηνυμα. Τα ηχεια τερμα!

    https://www.youtube.com/watch?v=0rRv5vh2G98

    https://www.youtube.com/watch?v=lIjW3L5u46c

    https://www.youtube.com/watch?v=ua4xcOoy0C8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κατασυγκίνησες και με τα τρία βίντεο φίλε μου Ahoy.
      Σε μία ή μιάμιση ώρα από τώρα, θα σού αφιερώσω μια ανάρτηση έκπληξη!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

      Διαγραφή
  17. Φίλε Κώστα μια και έκανες την αρχή...λέω να κάνω και εγώ μια προσκυνηματική εκδρομή στον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Μερέντας.!! 🤣🤣🤣 Με το κουτάλι της σούπας θα γίνει το προσκύνημα.
    http://1.bp.blogspot.com/-7x0sfOOVdT8/T_MHF4T-NZI/AAAAAAAAFHA/r77je_VSLas/s1600/merenda.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα
      ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΣΟΥ!
      Βρε ποιος πήγε κι έκανε το βουνό Μερέντα από Μυρρινούντα;

      Διαγραφή
  18. Λετε τουτοι εδω να διαβασαν κανα σχολιο του ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ;;

    https://twitter.com/GRoItaliano/status/1151874727276711937

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι γράφουν ahoy ;δεν έχω τουιτερ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τουιτερ μπαίνεις χωρίς να έχεις προφίλ.
      Μαύρισε τον σύνδεσμο και μετά με δεξί κλικ διάλεξε "άνοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα".

      Διαγραφή
  20. Το έκανα στο κινητό ,ο πρώτος στην μεσαία σειρά ,δεν είναι ο μακεην ;αυτός εκτελέσθηκε ,ερπετό ,δεν πέθανε ,το φέρετρο ήταν αδειο.Οι πληροφορίες βγαίνουν πια με το σταγονομετρο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κ. Παιατ και τα εν Ελλαδι τσιρακια του δεν φαινεται οτι δρουν εν συνχορδια. Απο τον λογο του Τραμπ στη Βαρσοβια, 6 Ιουνιου, 2017.

    "Χωρις θεμελιωδεις αξιες και δυνατες οικογενειες δεν προκειται να επιβιωσουμε".

    https://twitter.com/GRoItaliano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://twitter.com/GRoItaliano/status/883130038392037376

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο τετραλογος του παλλομενου Ελληνα.

    https://twitter.com/ExpandedGalaxy/status/1143550649986179073

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χωρις λογια

    https://twitter.com/XA_KILKIS/status/1159090162460168192

    ΑπάντησηΔιαγραφή