«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΦΙΛΗ-ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ..;





Η κυβέρνηση της Ν.Δ. διατηρεί τα Θρησκευτικά Φίλη - Γαβρόγλου στα Δημοτικά Σχολεία


Εγκύκλιο με θέμα «Οδηγίες για τη διαχείριση της ύλης για τα μαθήματα των Κοινωνικών Επιστημών στο Δημοτικό σχολείο» απέστειλε προς τα Δημοτικά Σχολεία η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. 



Στην εγκύκλιο, για τα Θρησκευτικά ορίζεται ότι "Για το μάθημα των Θρησκευτικών στο Δημοτικό Σχολείο για το έτος 2019-2020, ισχύουν η ύλη και οι οδηγίες διδασκαλίας, όπως έχουν οριστεί για το σχολικό έτος 2017-2018, σύμφωνα με το Φ.20/159400/174934/Δ1/18-10-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. («Διδακτέα ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων των Κοινωνικών Επιστημών στο Δημοτικό Σχολείο, για το σχολικό έτος 2017-18»)". 
Ουσιαστικά πρόκειται για απόφαση συνέχισης εφαρμογής των Προγραμμάτων Σπουδών και των Φακέλων Μαθήματος της Υ.Α. Γαβρόγλου για τα Θρησκευτικά! 
Οι αρχικές υποσχέσεις της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ και συμμόρφωση με τις συνταγματικές επιταγές  διαψεύδονται άμεσα με την παρούσα απόφαση της Υφυπουργού. Η προχθεσινή άλλωστε άρνηση της Υπουργού να δηλώσει ο,τιδήποτε για το μάθημα των Θρησκευτικών δείχνει την απροθυμία της κυβέρνησης να εφαρμόσει τις υποσχέσεις της. Σίγουρα καταλυτικό ρόλο παίζει ήδη η εργασία που κάνουν τα στελέχη ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ που διατήρησε η κυβέρνηση σε νευραλγικές κυβερνητικές θέσεις που σχετίζονται με το μάθημα.
Θα επανέλθουμε...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΔΩ



8 σχόλια:

  1. Ο λύκος ,άλλαξε προβιά και περπατησιά.Συμπεριφορα δεν άλλαξε ,δεν μπορεί.Βαρεθηκατε ; Αυτό θέλει ,να σας αποκοιμηση.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΣΙΤΙΑ.........ΑΠΟΡΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Αυγούστου, 2019 23:58

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν'ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ.ΚΛΗΡΟΣ Α.Ε ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ'ΜΆΣ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ό ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ,ΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΡΟΜΠΑ".ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ,Π Α Λ Α Δ Ι Ό.
      ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΚ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ,ΒΡΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΙ'ΕΦΟΔΙΑ,ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ.
      ΤΗΝ ΕΥΧΗ,"ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ,ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ".
      Η ΑΛΛΟΙΩΣ,"ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ".ΟΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ",ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΩΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΥ Ό ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟ ΕΧΘΡΟ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ)ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΒΡΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ . ΤΟ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ,ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , ΤΟ ΦΩΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ , ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Αυγούστου, 2019 14:29

      ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ,ΕΜΑΘΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ 20,ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ,ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ;ΟΤΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΛΕΓΑΝΕ:"ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΝΑ ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ";
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,Ό ΒΕΚΚΟΣ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ,Ό ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ.ΑΜΑ ΑΔΕΛΦΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΜΩΝΕΙ ΣΕ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ;ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΡΑΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΕΠΙ ΣΚΟΠΏΝ ".ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ Ό ΚΛΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΔΗΛ.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΙΕΚΣΙ chiprah ΚΑΙ'ΣΎ ΚΟΥΛΗ,ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΤΟΙΜΑΣΙΑ;ΓΙ'ΑΥΤΌ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ);
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΩ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ.
      ΝΑΙ,Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ.

      Διαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΝΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ! ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.... ΚΑΡΑΜ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ.... ΟΛΑ ΑΜΑΣΗΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ! Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σας λέω ,μην σας παίρνει από κάτω ,λιγωτεροι είμαστε ;καλύτερα ! Δεν θα πιάσουμε και κοριους.Δεν χανωμαστε ,μην φοβάστε.Εδω μέσα θα ατσαλωθουμε.Τους μαθαίνουμε καλύτερα.Εφτιαξε κανείς καμμιά φανουρόπιτα ,μπας και φανερωθη και κανένας ακόμη χάζαρο υπαλληλισκους ,η όπως γράφει ο Λυκαστρος ,γεφυραιοι και λοιποί καλικαντζαραιοι,και λέω και εγώ ,αραπαδες και μαρούλια ,βάλε γράμματα χασάπη.ΑΡΙΣΤΟΜΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν, προς όλες τις παρέες της ακρόασης.. με φιλάκια!
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή