«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Καταδρομική ενέργεια από 16χρονο Έλληνοκύπριο στα Κατεχόμενα!!! (βίντεο)



Ο 16χρονος μαθητής, χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.

Σάλος έχει ξεσπάσει στα Κατεχόμενα με αφορμή την υποστολή της τουρκικής σημαίας από δημοτικό σχολείο στα Κατεχόμενα από έναν 16χρονο Ελληνοκύπριο, την περασμένη Κυριακή. Για προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους κάνουν λόγο πληροφορίες.

Το περιστατικό φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άνθρωποι για να λειτουργήσουν για πρώτη φορά μετά από 45χρονια εκκλησία της κοινότητας τους.

Ο 16χρονος μαθητής, χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την εκκλησία, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αλήθεια», μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Ο νεαρός Ε/κ καταγράφηκε από κάμερες την ώρα που ανεβαίνει στο ιστό κατεβάζοντας τη σημαία της κατοχής.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Hurriyet, φαίνεται ο 16χρονος να τρέχει προς το σημείο που βρισκόταν η σημαία και στη συνέχεια να την αρπάζει και να τρέπεται σε φυγή.




Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσης, Αντρέας Καουρής, δήλωσε την Τετάρτη: «Tο τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον Λυσιωτών στην γενέθλια γη, με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επισκιαστεί από το οποιοδήποτε μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη από έναν 16χρονο».

Πηγή: sigmalive.com,newpost.gr


katohika.gr

6 σχόλια:


  1. > Aκόμη ΔΕΝ εχουν δει τίποτε τα ΜΕΜΕΤΙΑ .. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΄΄ ΚΑΛΑ '' ..
    > ούτε που θα καταλάβουν τι ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο του! Πολλά κιλά α@@@@α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.sigmalive.com/news/local/587260/nea-vinteo-apo-tin-ekriksi-sta-katexomena-skines-panikou-apo-touristes

    Μωρέ λες ωρέ Κωστόταυρε να αλλάζει το κλίμα;Λες να αρχίζουν να λασκάρουν σιγά σιγά οι βαλβίδες συγκρατήσεώς μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. - Tουρκοκυπριακές αρχές για την βιβλική καταστροφή στην αποθήκη πυρομαχικών της Κερύνειας: «Μπορεί να ήταν και σαμποτάζ» Ολόκληρη στρατιωτική περιοχή με 34 αποθήκες προσβλήθηκε από εκρήξεις! (χάρτες και βίντεο)

    - https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/09/34.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους πηρε την σημαια ,ρισκαρησε την σωματικη ακεραιοτητα του και τους πηρε την σημαια !ειχε κοσμο εκει ,ενα γυρω,ΦΑΝΤΟΜΑΣ παιδι μου σου λεω ! ρε τον σπορο ! οι τσετες θα εχουν φαη τα λυσακα τους ! να τα φανε και να τα ξερασουν ! ,οπως τρωει το ενα φιδι το αλλο ! αυτοι οι μαστουρωμενοι θρασυδειλοι ερπετικοι ,ειναι μονο για δολοφονιες αμαχων ,αιχμαλωτων ,σε αυτους τους παιρνεις το ερπετοκεφαλο στεγνα ,NO MERCY .Μια επιλογη εχεις με αυτους ,τους καθαριζεις .Ο δημαρχος προσπαθει να τα μπαλωση ,αντιλαμβανωμενος ,τι μπορει να προκληθη ,σκεφθειτε την περιοδο της τουρκοκρατιας τι γινοταν !! Μια φιλη αρμενισα που ξερει τουρκικα ,μου ελεγε πριν δυο χρονια ,σε καποια στιδμη βρεθηκε σε εναν συρμο του ησαπ μετακινουμενη ,απεναντι της ,ηταν 3 τουρκοι ,που βεβαιως δεν ηξεραν οτι η απεναντι τους επιβατις ηταν αρμενης ,το τι βρισιδια εριχναν στους Ελληνες ! δεν περιγραφεται ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ !και θυμασθε εκεινον τον ανεκδιηγητο ρεμπεσκε της νεας ταξης ,τον τζεφρυ παπαμαλακα.Τωρα πρεπει να προφυλαξουν πασει θυσια τον σπορο ,εν αναγκη να τον φυγαδευσουν ,σαν τις υαινες θα πεσουν επανω του .Ολα δειχνουν δε ,οτι οι εκρηξεις στα πυρομαχικα ηταν σαμποταζ ,μην εφησυχαζετε καθολου .ΣΠΟΡΕ ...ΕΥΓΕ !ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ .ΑΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! Η ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ,η ιστορια επαναλαμβανεται ΔΕΝ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΜΕ ! οτι δεν εκανε ο σχοινας με το συνταγμα του ,ενω μπορουσε ,το εκανε μια διλοχια ευζωνων του 2/38 με τον ΛΑΜΠΡΑΚΗ ,μεχρι που ηλθε ο αστροπελεκας ΚΟΝΔΥΛΗΣ και τους γαμησε τα φωτα των τσετων στην μαχη στο ΑΙΔΙΝΙΟ ,και οπως ειπε στον χεστη μακαρονα διοικητη ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ,ΟΧΙ 7 ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΚΑΨΩ ,ΑΛΛΑ 17 !ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ;;οοοουυυυυ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ! την πουτσισατε ερπετα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή