«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Να χαρώ εγώ επενδυτές!!.. (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Είναι στρατός, είναι και "κρονιασμένοι"! (κατά το "σεληνιασμένοι" που δεν διαφέρει και πολύ). Χάλια μαύρα στον Πειραιά και στο Περιστέρι. Το ονομάζουν  Ασούρα και είναι έθιμο των σιιτών μουσουλμάνων. Δηλαδή οι σουνίτες τί έθιμα έχουν..; Α, ξέχασα.. αυτοί ξελαρυγγιάζουν κατευθείαν χριστιανούς.. όπως τις αγελάδες, για να είναι χαλάλ. Μάλλον όμως θα έπρεπε να πάρουμε κι εμείς κανα μάθημα, γιατί έτσι στεγνό ΘΕΛΟΥΝ ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ!



Εικόνες σοκ στο Περιστέρι: Δεκάδες μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται στους δρόμους της πόλης!

Σοκαριστικές εικόνες στο Περιστέρι από δεκάδες μουσουλμάνους να αυτομαστιγώνονται λόγω θρησκευτικής τους εορτής, όπως επιτάσσει το δικό τους έθιμο.
Δεκάδες σιίτες μουσουλμάνοι γιόρτασαν και φέτος την Ασούρα, ένα έθιμο με εικόνες που εκπέμπουν βία, καθώς οι πιστοί αυτομαστιγώνονται.

Η Ασούρα είναι η επέτειος θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν. Ο εγγονός του προφήτη Μωάμεθ έχασε τη ζωή του στη μάχη της Καρμπάλα, τον 7ο αιώνα, στο σημερινό Ιράκ.

Πρόκειται για σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή των σιιτών, η οποία εορτάζεται σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην… Ελλάδα. Πως άλλωστε θα μπορούσε να λείπει η χώρα μας από αυτή την εορτή.

Στην Ελλάδα, πιστοί συγκεντρώθηκαν σε αυτοσχέδιο χώρο λατρείας, όπου τηρήθηκε το έθιμο της αναπαράστασης του μαρτυρίου του Χουσεΐν.
Δεκάδες πιστοί από το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν αυτομαστιγώθηκαν, χρησιμοποιώντας μαστίγια με ιμάντες, όπως προβλέπει το έθιμο της Ασούρα.

Στις άκρες τους συνήθως είναι δεμένα βαριά ή αιχμηρά αντικείμενα, που προκαλούν αιμορραγία. Η Ασούρα εορτάζεται σε όλο τον κόσμο τη 10η ημέρα του μήνα Μουχαράμ, του πρώτου μήνα του ισλαμικού ημερολογίου.






Εδώ,  εορτασμός της Ασούρα από Σιίτες μουσουλμάνος στον Πειραιά:





8 σχόλια:


  1. > Το βίντεο που τα λέει ΟΛΑ...!

    > Ποιος είναι ο στόχος της ένταξης των μουσουλμάνων στις Ευρωπαϊκές χώρες ??
    ..και εμείς να τρώμε το σανό αμάσητο περιμένοντας το ...τέλος !

    - https://www.youtube.com/watch?v=k-HqUvAhF9I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 31 σκοτωθηκαν απο ποδοπατηματα και 100 τραυματιστηκαν σε μια πολη στο ιρακ ,πριν χρονια εννιακοσοι πενηντα και ,σκοτωθηκαν απο ποδοπατηματα.ΟΠΩΣ ΠΙΑ ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΤΕ ,ΤΟ ΤΕΡΑΣ ,εσκασε μυτη στην πατριδα μας ,ταχυτατα δια μεσου των εκλεγμενων ψευτο κυβερνησεων .Ειδατε πως τα καταφεραν ; μια χαρα !να προσευχεσθε να μην τους κανουν κομμα ....το τι θα γινεται σε καθημερινη βαση ....δεν το διανοεισθε ! Θα φανε τις μαπες τους ,παπαδες ,ξεκωλα ,αδελφιτσες ,κρεατομαζες και παιδοβουβαλα ,αλληλεγυοι, γεροι και γριες ,μοναχικες γυναικες , μεχρι και βολευτες και μοντελα της βολης .Το τελευταιο αξιζει να το δης .Η αστυνομια δεν θα μπορεση να ανταπεξελθη ,ηδη σφαζονται αναμεταξυ τους οι βαρβαροι ,τα κυματα εισβολης ειναι πια αμετρητα και με ποσοτητες . Για να αποχωρησουν αυτοι ολοι ,μονο με μια αποφασισμενη πατριωτικη κυβερνηση επιτυχγανεται,αυτο ομως δεν φαινεται στον οριζοντα ,Παρτε τα μετρα ασφαλειας σας και πλησιαστε ο ενας τον αλλον ,οσοι εχετε δει τον κινδυνο ,η κατασταση οδευει ετσι που θα αντιμετωπισουμε σοβαρωτατο κινδυνο ,απωλειας πια της πατριδος μας και της σωματικης ακεραιοτητας μας .Σε αλλους χρονους ,θα συγκροτειτο στρατος για την αντιμετωπιση των εισβολεων ,αυτο δεν προκειται να γινη εδω.Τα γεγονοτα τρεχουν ταχυτατα και καλουμαστε να τα αντικρυσουμε .Καντε το θεμα καθημερινης συζητησεως και ενημερωνετε ο ενας τον αλλον ,νομοτελειακα ,παμε για συγκρουση εντος .Καλη δυναμη σε ολους μας.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε αυτοί!!!Εμείς που ανεχόμαστε τις συμπεριφορές του σκοταδισμού και του Μεσαίωνα!!!Πόσο κρίμα για την Ελλάδα μας, τη χώρα του φωτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουστάρω!!!! Βεντούζα βεντούζα!!!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ που έλεγε μια ψυχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν κάνω λάθος στον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται επι σειρά ετών σχεδόν 20!! ο Κος Παχατουρίδης=Προοδευτικός δήθεν-ΚΚΕ κτλ. άρα ήθελε στα κ παθέστα..ότι δίνεις παίρνεις..λαμβάνουν/λαμβάνουμε το αντίτιμο των ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ή ΠΟΛΥ-ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ=μια μορφή Δικαιοσύνης είτε μας αρέσει είτε όχι..κ απο την στιγμή που δυστυχώς στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει ένας Σοβαρός-Υπεύθυνος Πατριωτικός Χώρος ώστε να συνασπίσει όσους αυτοπροσδιορίζονται ΄Ελληνες+ο κόσμος να δείξει Εμπιστοσύνη στηριζοντάς τους τότε γίνονται αυτά +έχουμε να δούμε +άλλα...ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ελλάδα είναι μια Χώρα της Πλάκας σε Ζητήματα Οργανωτικής Δομής/Συντονισμού για Δημιουργία τέτοιου Σχήματος,η νοοτροπία/ψυχοσύνθεση/παθογένειες του Νεοέλληνα δεν του επιτρέπουν ΝΟΗΤΙΚΑ να κάνει κάτι ουσιώδες για αυτό θα βολοδέρνει ο καθένας στον δικό του Μικρόκοσμο ή μήκος κύματος ΑΤΟΜΙΚΑ κ μαζί με αυτό θα υπάρχουν(όπως και την τρέχουσα περίοδο) πολλές διαφορετικές ομάδες ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ εδώ+εκεί...κωμικοτραγικές καταστάσεις...και έχει δίκιο ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ πρέπει όσοι κατανοούν τι γίνεται να συντονιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάτε να τα πείτε αυτά στους Περιστεριωτες που τον ψηφίζουν (και τον ψηφίζω) επί σειρά ετών ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΌ ΆΝΩ ΤΟΥ 65% γιατί είναι ο καλύτερος που έχει περάσει στο Περιστέρι κ το έκανε σε συνεργασία με κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες.. παρολίγον Κηφισιά.
      Και από ότι ξέρουμε.. είναι δεξιός.

      Διαγραφή
    2. Κατά τ'αλλα το γενικό σκεπτικό σας σωστό.

      Διαγραφή
    3. εγώ γνώριζα το ακριβώς αντίθετο για τον Παχατουρίδη-όπως κ να 'χει είναι Ρεαλιστικό αυτό που συμβαίνει+γίνεται στο εδώ και στο τώρα.

      Διαγραφή