«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Νά πού πάνε τα λεφτά μας...

7 σχόλια:

  1. Και μετά ψάχνουν λεφτά για τις φρεγάτες μπουλχαρα.Θα εκτελέσουν ,ότι ακριβώς έχει διατάξει ο χάζαρο γότθος.Οτι κάνουν ,είναι για τα μάτια του κόσμου,που λέμε.Την βουλή ,την έχει πάρει όλη δικιά του ο χάζαρο γοτθος.Χωρις την σύγκρουση ,δεν θα βγουν ΟΙ ΆΡΙΣΤΟΙ στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....teτοια εκανε και ο Σωκρατης με τους λαθροεποικους στην συνοικια τους [ασσιαδημος -ασσαδημος απο το ασσιος και τελικα λατινικα ακκαδημος και σημερα ακαδημια ] και την πατησε σαν βλακας .....εκτελεστηκε απο την πολιτεια διοτι πηγε σιγα-σιγα να δημιουργησει ρουβικωνες ασιατες και μαλιστα αρχισε να ακουει το '''πνευμα''' των !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιβλίο στο οποίο διαβάσατε αυτές τις αρλούμπες για τον Σωκράτη, ποιο είναι;

      Διαγραφή
    2. Σωκράτης ο Ρουβίκωνας. Καλά δεν το ξέρεις ρε Κώστα οτι έγραφε και με σπρέι τα βράδυα έξω από τις φιλοσοφικές σχολές το αντιφα ρε μ@υνιά?? Ο πρόδρομος του Μαρχδοχάι ήταν

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχα! ρε τι λες εσυ κει περα ; δεν ξερεις απο την στοα σου ,οτι ο Σωκρατης ηταν πρακτορας των οστρογοτθων ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αριστομαχε ο '''τιμαιος'' ο οστρογοτθος [σκυθης-χαζαρος] απο την Χαλκιδα η'' στην Χαλκιδα με αλλους δυο σκυθες με ελληνικα ονοματα και αυτοι, δολοφονησαν τον Αριστοτελη οταν εμαθαν οτι πεθανε ο Μεγιστος Αλεξανδρος και εχεις δικαιο που μιλας για στοες , δεν το ηξερα...

      Διαγραφή