«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι η κάθε μάνα μας !

Σχόλιο Τρελο-γιάννη: Πολύ μεγάλος σεβασμός σε αυτές τις γυναίκες που δούλευαν κ δουλεύουν μέσα στην ζέστη, στο κρύο, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μεγάλωσαν κ σπούδασαν παιδιά. Υποκλινόμαστε ! 


3 σχόλια:

  1. Παντα πρεπει να υποκλινομαστε σε μια γυναικα, ποσο μαλλον αν ειναι ΚΑΙ
    ΜΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ειδηση ασχετη με το αρθρο αλλα πιστευω ωφελιμη και προκαλει δεος...
    ----

    Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών της Άρτας.

    Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2019, 7:23 μ.μ.

    Έκπληξη και δέος προκαλεί το γεγονός πως άνθισε το ακάνθινο στεφάνι που τοποθετήθηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης 2019 στην εικόνα του Εσταυρωμένου.


    Έκπληξη προκαλεί η εικόνα του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν. Ταξιαρχών της Άρτας καθώς άνθισε το ακάνθινο στεφάνι που τοποθετήθηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης 2019. Μετά από 5 μήνες στο ξερό στεφάνι εμφανίστηκαν πράσινα φύλλα και λουλουδάκια..!!!

    Προς το παρόν δεν υπάρχει σχόλιο από πλευράς Μητρόπολης, δεν είναι γνωστό αν έχει ενημερωθεί ο κ. Καλλίνικος ο οποίος απουσιάζει στο Ισραήλ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το πρωί της Πέμπτης οπότε και οι υπεύθυνοι του ναού είδαν το φαινόμενο...
    Αλλο ενα ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ των ημερων μας.
    (pentapostagma.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε, διπλα σαφτην την ηρωαιδα μανα, επρεπε να βαλης κε ενα σημερινο τσολι, ας πουμε με το ενα χερι κραταη το τσιγαρο, με το αλο το κινητο κε τωρα με πιο να πιαση το τιμονι, ενω στο πισω καθισμα εχη αδετο το πεδακι της. ΕΒΑΛΕΣ ΜΙΑ ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΔΙΑ. διπλα επρεπε να βαλης κε μια σημερινη ΦΟΝΙΣΑ την ωρα που δολοφονη το εμβρυο μεσα της. ΔΕΝ ΙΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ, οπως εβγενικα το λενε οι δολοφονοι γυνεκολογοι μαφιοζοι με τις ασπρες ρομπες. Ι Ν Ε Κ Α Θ Α Ρ Ο Ε Γ Κ Λ Η Μ Α. αν ησουν πραγματικα σωστος κε δικεος, θα εβαζες διπλα αφτη τη φωτογραφια. διοτι το εμβρυο απο τον πρωτο μηνα εχη ζωη. σκοτωνουν μια ζωη. // επρεπε να βαλης κε ενα ακουστικο ντοκουμεντο της εγκληματικης μανας που απο την ωρα της γενησης μεγαλωνη τα πεδια της λεγοντας τα οτι ΟΛΑ ΙΝΕ ΧΡΗΜΑ ΚΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ κε να πουλιουντε στον καθε ξεφτελισμενο νταβατζη για πενταροδεκαρες. επρεπε να βαλης αφτη την ηθικο αφτουργο στα μεγαλυτερα εγκληματα της ανθρωποτητας, διοτι τα μεγαλυτερα κε περισοτερα εγκληματα, εκτος απο τις θρησκιες, γινοντε για το χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή