«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η σχέση του Ναού του Σολομώντος με τον σατανισμό

του Χρήστου Μαντζιάρη



Ο Ναός του Σολομώντος έχει ισχυρούς δεσμούς με τον σατανισμό από τότε που τον έκτισε ο Σολομών, και πολλά από τα σύμβολα του κατεστραμμένου Ναού των παγκοσμιοποιητών έχουν υιοθετηθεί από τον Πάπα. Διότι το «δικέρατο θηρίο» δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστιανισμό, απλά παρουσιάζεται έτσι όπως παρουσιάζεται για να παραπλανεί τους Καθολικούς.

Μόλις είχε εκλεγεί ο Ντόναλντ Τράμπ, το πρώτο που ανακοίνωσε είναι ότι θα κτίσει τον Ναό του Σολομώντος. Αυτό τι σημαίνει για μας; Σημαίνει ότι όλος ο πλανήτης πρέπει να δαιμονοκρατηθεί και γι αυτό τα πάντα πάνε «κατά διαόλου», και δεν είναι καθόλου τυχαία η έκφραση. Γι αυτό τα πάντα κινούνται εκτός φυσιολογικών, ήτοι, ανθρωπίνων πλαισίων. Πρέπει τα πάντα να καταρρεύσουν και να παραλύσει ένεκα της απελπισίας ο άνθρωπος στην Γη. Μέχρι τώρα καλά τα πάνε.

Όταν ο Σολομών άρχισε να κτίζει τον Ναό, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, επειδή οι Εβραίοι, ως γνωστόν ήταν βοσκοί, δεν είχαν ούτε μαθηματικά, ούτε αρχιτεκτονική. Δεν είχαν τίποτα που να ανήκει στο τομέα των επιστημών. Μόνο με γαϊδούρια, πρόβατα και γίδια ασχολιόντουσαν. (Υπό μίαν αλληγορική έννοια δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα από τότε, απλά «μαντρί» είναι τώρα η Γη). Ήταν δεισιδαίμονες και έκαναν ότι τους «έλεγαν» τα όνειρα και οι πλανήτες. Ο πατέρας του Αβράμ, που ο Θεός τον μετονόμασε σε Αβραάμ, ήταν μεγάλος αστρολόγος και μάντης. Έχουν μεγάλη Ιστορία σ’ αυτά οι Ιουδαίοι.

Εν μέσω των προβλημάτων κατά την κατασκευή του Ναού, συνέβησαν τα εξής.  
Ένα «παιδάριον», όπως το αποκαλεί ο Σολομών, που εργαζόταν στο κτίσιμο του Ναού (η παιδική εργασία ήταν από παλιά έστω για Ναό) πειραζόταν από ένα δαιμόνιο, και τότε ο Σολομών προσευχήθηκε στον Θεό επειδή δεν ήξερε τι να κάνει για να το σώσει. Ο Θεός τον άκουσε και τον έκανε σοφό με ένα δαχτυλίδι που του δώρισε. Ήταν το δαχτυλίδι του Σολομώντα, όπως έμεινε στην Ιστορία, που το χρησιμοποιούσε και ως σφραγίδα. Ήταν από πολύτιμη πέτρα και είχε ανάγλυφη την πεντάλφα. Το δαχτυλίδι αυτό ήταν που του έδωσε την σοφία και την δύναμη ώστε να εξουσιάζει τα δαιμόνια. Αυτά τα γράφει ο ίδιος ο Σολομών στην Διαθήκη του.



Ο ίδιος ο Σολομών γράφει και τα παρακάτω. Όταν πήρε το δαχτυλίδι από τον Θεό και έγινε «σοφός» και απέκτησε δύναμη, φώναζε έναν – έναν τους δαίμονες να παρουσιαστούν μπροστά του. Αφού τους ρωτούσε πρώτα το όνομά τους, μετά τους ρωτούσε τι ζώδιο είναι! Δεν ξεχνιέται η παλιά τέχνη. Επίσης τους ρωτούσε ποιο είναι το έργο τους εις βάρος των ανθρώπων, ποιος άγγελος ακυρώνει την δύναμή τους και από ποιο αγγελικό τάγμα έχουν εκπέσει.

Κάποιοι δαίμονες ανέφεραν ονόματα αγγέλων που τους αναιρούν, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν τόσο ισχυροί που είπαν ότι μόνο αυτός που θα έρθει γεννηθείς από Παρθένο και θα σταυρωθεί από τους Ιουδαίους, θα μπορεί να τους εξουσιάσει. Αυτόν που θα έρθει, οι Έλληνες τον λένε Εμμανουήλ. Δηλαδή, αν το δούμε και από αυτήν την σκοπιά, οι Ιουδαίοι είχαν κείμενα για το ποιος είναι ο αληθινός Θεός και όμως δεν τον πίστεψαν. Το καλύτερο σ’ όλους αυτούς τους διαλόγους, μεταξύ Σολομώντος και δαιμόνων, είναι ότι οι ίδιοι οι δαίμονες δίνουν συνταγές για το πώς μπορεί κάποιος να τους διώξει. Ναι. Ο Σολομών γράφει συνταγές μαγείας που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα. Ο ίδιος Σολομών ήταν μάγος, δεν ήταν σοφός και την δύναμή του την αντλούσε από την πεντάλφα, όπως ακριβώς κάνουν μέχρι σήμερα οι μάγοι. Την δύναμη που του έδινε η μαγεία, την θεώρησαν σοφία. Δεν είναι τυχαίο ότι τα αστέρια που βάζουν σε σημαίες κυρίως, σε σύμβολα οργανισμών, κλπ, είναι άστρα – πεντάλφες. Το ότι ο Σολομών ήταν μάγος φαίνεται και από το γεγονός ότι το σπουδαιότερο βιβλίο μαγείας, αυτό που δίνει λύσεις και συνταγές δια «πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν», λέγεται «Σολομωνική». Εξ άλλου ο Σολομών είχε 700 γυναίκες και 300 παλλακίδες και αυτό σημαίνει πολλά.

Όταν λοιπόν ο Σολομών αντιμετώπιζε προβλήματα στην κατασκευή του Ναού, παρά τους περίπου 145.000 εργαζομένους που απασχολούσε, ανάγκασε τους δαίμονες να εργαστούν μαζί με τους εργάτες του στην κατασκευή του Ναού, ώστε κάποτε να περατωθεί η κατασκευή. Άλλος δαίμων έκοβε τις πέτρες, άλλος τα μάρμαρα, άλλος τα ξύλα, άλλος έκανε λάσπη, (να μην λέω και τα ονόματα των δαιμόνων όπως τα γράφει ο Σολομών), και όλοι μαζί, άνθρωποι και διάβολοι, έκτισαν το περιβόητο Ναό, αυτόν που θέλει να ξαναχτίσει ο Τράμπ. Μέχρι και τον βασιλιά των δαιμόνων, τον Βεελζεβούλ, ανάγκασε ο Σολομών να εργασθεί για να περατώσει το έργο του.

Υπήρχε όμως ένα τελικό πρόβλημα. Δεν μπορούσαν, άνθρωποι και διάολοι, να τοποθετήσουν τον τελευταίο λίθο, τον ακρογωνιαίο, ψηλά στην πρόσοψη του Ναού, διότι ήταν πολύ μεγάλος αλλά ήταν και πολύ απαραίτητος και ωραίος. Η τοποθέτηση του ογκώδους λίθου κατορθώθηκε τελικά με την συνεργασία δύο πανίσχυρων δαιμόνων. Αυτά, επαναλαμβάνω, τα γράφει ο ίδιος ο Σολομών. Σ’ αυτόν τον λίθο, τον ακρογωνιαίο, φημολογείται ότι ήταν ο Ιησούς όταν πειράχθηκε από τον διάβολο, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο.

Ο Ναός όμως, δεν ήταν αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι. Όπως ακριβώς συμβαίνει στις μέρες μας με το Βατικανό. Άλλο δείχνει και άλλο είναι. Διότι όταν μπήκε στο ιερό ο Αντίγονος βρήκε μέσα, εκτός από απόκρυφα αφιερώματα (!), ένα άγαλμα που παρίστανε έναν γενειοφόρο με ένα βιβλίο στο χέρι καβάλα σε ένα γαϊδούρι. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Χριστός μπήκε στην Ιερουσαλήμ με γαϊδούρι.
Ο Χριστός ήξερε τι έκαναν οι Ιουδαίοι και τους το έδειχνε και για αυτό έψαχναν αφορμή για να τον σκοτώσουν οπωσδήποτε.

Δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν κείμενα στα οποία αναφέρεται ότι υπήρχε και υπόγειο στο Ναό. Σ’ αυτό το υπόγειο, καμιά τριανταριά σκαλιά χαμηλότερα, υπήρχε μια χρυσή γαϊδουροκεφαλή που λατρευόταν κρυφά. Αυτό γιατί, σύμφωνα με την Ιουδαϊκή παράδοση, ο Τυφώνας έφυγε με ένα γαϊδούρι. Την γαϊδουροκεφαλή μάς την έδειξε και ο Μελ Γκίμπσον στην ταινία του «Τα πάθη του Χριστού». Η σηπόμενη, και ίσως γελαστή, γαϊδουροκεφαλή κείται δίπλα στον Ιούδα που πάει να κρεμαστεί.



Λόγω του κρυφού υπογείου λοιπόν, ο Χριστός αποκαλούσε τον Ναό του Σολομώντα «σπήλαιο ληστών». Το «σπήλαιο» ήταν το υπόγειο και το «ληστών» ήταν οι τοκογλύφοι. Διότι τα σπήλαια είναι μέσα στην Γη. Οποιαδήποτε κατασκευή στην επιφάνεια δεν μπορεί να αποκαλεσθεί «σπήλαιο».

Στις μέρες μας, το γαϊδούρι είναι το σήμα του κόμματος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ. Δεν προέκυψε τυχαία ο συμβολισμός! Ο Σολομών και η Σολομωνική του άφησαν πολλούς συμβολισμούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς διότι οι σατανιστές όχι μόνο υπάρχουν, αλλ’ αντεπιτίθενται στις μέρες μας.

Ο νέος Ναός του Σολομώντος, αυτόν που θέλουν να κτίσουν μετά τον μεγάλο πόλεμο που ετοιμάζουν, πρέπει επίσης να είναι σατανοκατασκευή, διότι δεν θα μπορεί αλλιώς να μείνει μέσα ο Αντίχριστός τους. Μέσω της πανθρησκείας και λόγω αυτής, θ’ αφαιρεθούν όλα τα σύμβολα και εικόνες των υπαρχουσών θρησκειών, ώστε να υπάρχουν κρυμμένα σε κοινή θέα μόνο τα δικά τους στον νέο Ναό. 

Γι αυτόν τον λόγο υπάρχει συνωμοτισμός και στο θέμα αυτό.
Ο Πάπας τι σχέση έχει όμως με τον Σολομώντα; Ιδού η αλήθεια. Ο Πάπας φοράει δαχτυλίδι επειδή φορούσε ο Σολομών και όχι επειδή φορούσε ο Πέτρος. Είναι δυνατόν ψαράς, ο Πέτρος, να εργάζεται τα δίχτυα φορώντας δαχτυλίδι; Θα του ήταν τρομερό εμπόδιο. Ο Πέτρος δεν φορούσε δαχτυλίδι. Επίσης, ο Πάπας στην τιάρα του, την «δικέρατη», έχει ένα ανεστραμμένο ταυ (Τ). Αυτό το ανεστραμμένο ταυ, παραπέμπει στην κάτοψη του Ναού του Σολομώντος. Ανεστραμμένα ταυ, χρησιμοποιούνται και από άλλους. Επίσης, οι οφιοειδείς κίονες που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ναού του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό είναι εμπνευσμένοι από τον Σολομώντα.



Ο Ναός του Σολομώντος, ΑΝ κτισθεί, θα είναι σημάδι ότι ο Αντίχριστος είναι έτοιμος να γίνει Βασιλιάς στην Γη. Ο όλο και περισσότερο δαιμονοκρατούμενος πλανήτης πρέπει να πάει από το κακό στο απόλυτο χείριστο, «απ’ το χάος η τάξη» όπως λένε, προσαρμόζοντας τις συρόμενες ανθρωπομάζες σύμφωνα με τις επιθυμίες του αρχιδιαβόλου που υπηρετούν οι παγκοσμιοποητές. Σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις της θρησκείας των που έχει ρίζες στην προϊστορία που δεν μας διδάσκουν.

Ο Ναός του Σολομώντος δεν θα είναι ένα απλό κτίσμα. Θα είναι ένα δαιμονικό κτίσμα.

Χρήστος Μαντζιάρης

Τρικλοποδιά


26 σχόλια:

  1. Να μου επιτρεψετε να αναφερω μια ειδηση ασχετη με το εξαιρετικο αρθρο σας.

    Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

    Στήθηκε άγαλμα της πανθρησκείας στην Ελλάδα- Ποιος το παρουσίασε..!!!!


    Σήμερα το μεσημέρι, υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός τουλάχιστον περίεργου αγάλματος.

    Στην «εκδήλωση», μεταξύ των άλλων, συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Δήμαρχος Αθηναίων ,Κώστας Μπακογιάννης και η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

    Το άγαλμα, φέρει το όνομα «Δέντρο της Ειρήνης» και πρόκειται για ένα εικαστικό έργο της Hedna Ser, το οποίο τοποθετήθηκε στο πάρκο Ριζάρη, με την ευκαιρία τους αυριανού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης .

    Ίδια γλυπτά της Hedna Ser κοσμούν κεντρικά σημεία και άλλων πόλεων του κόσμου. Συγκεκριμένα, έχει τοποθετηθεί σε πανεπιστήμια και δημόσιους χώρους σε: Βερολίνο, Στρασβούργο, Βοστόνη, Φιλαδέλφεια, Αριζόνα, Ιερουσαλήμ, Παλαιστίνη, Μάλτα, Ανδόρα, Μπακού.

    Αποτελεί ένα βαθιά συμβολικό έργο, το οποίο τοποθετημένο σε δημόσιους πολυσύχναστους χώρους, είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο κατανόησης μεταξύ των εθνών για την επίλυση συγκρούσεων και αποτελεί ένα από τα εμβλήματα ειρήνης για την UNESCO, το οποίο σε μικρό μέγεθος προσφέρεται σε….«μεγάλες» προσωπικότητες της πολιτικής, του πολιτισμού και της ειρήνης παγκοσμίως. Το μπρούντζινο γλυπτό, έχει διαστάσεις 3 Χ 3 μέτρα και βάρος 750 κιλά και ορθώνει τα κλαδιά του στο ουρανό, σαν ικεσία, για την αλληλοκατανόηση και ειρήνη.
    Στο μεταξυ μιλαει για ισλαμ, ιουδα'ι'σμο,για περιστερι της ειρηνης,για "βιβλο", αλλα ΠΟΥΘΕΝΑ καμμια αναφορα για...ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
    Πως ειναι δυνατον αλλωστε να γινοταν αναφορα,δεν "χωραει" ο χριστιανισμος
    σ'αυτον τον αχταρμα,κανει τζιζ...δεν κολλαει.Τι αλλο θα δουν τα ματια μας σ'αυτο τον τοπο μεχρι να μας "βγουν"
    (thesecretrealtruth.blogspot.com)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://dynatielladanews.gr/news/latest-news/537181-%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%ac%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1/

      ..με φωτογραφίες από όλα τα ερπετά που μαζεύτηκαν στα αποκαλυπτήρια του τερατουργήματος.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί και να παίζη...υψωμένα χέρια προς τον ουρανό και έκληση για ειρήνη....μην μας χτυπάτε !θέλουμε Ειρήνη ,που το πάω ;μόνο του πάει...αφού ξέρετε ότι αυτοί, πάντα χρησιμοποιούν σύμβολα !ΝΕΜΕΣΙΣ....αυτοί...ξέρουν !εμείς κοιμωμαστε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ποιος το πλήρωσε ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Σεπτεμβρίου, 2019 13:31

    ''Επίσης, οι οφιοειδείς κίονες που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ναού του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό είναι εμπνευσμένοι από τον Σολομώντα.''ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ,ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ juchin,boaz,ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΝΤΩΣ.2ον,ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ,ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΟΣ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ,Η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ 3ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑΟ,ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ,ΠΛΗΘΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΑΡΑ, Ο ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΘΥΣΙΩΝ ΑΓΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΛΥΤΙΜΗ'' ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΥΘΜΕΝΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    Ο Άγιος Κύριλλος Αλεξανδρείας ερμηνεύοντας τυπολογικώς τη διήγηση της Γενέσεως σχετικώς με τον Νώε και την κιβωτό του, ως προτύπωση της Εκκλησίας, αφού αναφέρει και το αποστολικό «Εν υστέροις καιροίς αποστήσονταί τινες της Πίστεως»76, αναφέρει την τρίτη περιστερά του Νώε, ως τύπον των πιστών που θα παραπλανηθούν από τους πλάνους ανθρώπους των εσχάτων καιρών· «Φιλόθεοι είναι λοιπόν οι κεκαθαρμένοι δια της Πίστεως και επειδή έχουν την πραότητα της ευαγγελικής πολιτείας είναι εκλεκτοί για τον Θεό. Όμως, ότι και από αυτούς κάποιοι στους εσχάτους καιρούς θα αποστατήσουν, όπως είπα πριν λίγο, το φανερώνει ο τύπος. Διότι στέλνεται τρίτη και τελευταία περιστερά και δεν σκέπτεται την επιστροφή, διότι εναπέμεινε [μακράν της Κιβωτού]»77.
    Σε διήγηση του Γεροντικού που αφορά στον Άγιο Αββά Μωϋσή τον Αιθίοπα μαρτυρείται σαφώς η πλήθυνση των αιρέσεων κατά τους εσχάτους χρόνους· «Μετά ταύτα είδεν ο δούλος του Θεού Μωϋσής ότι νέφος και λαίλαψ, ομίχλη σκοτεινή πειρασμών φοβερωτάτων έπεσεν εις τους Μοναχούς από το μέρος της άρκτου [δηλ. του βορρά], και ότι εδιώκοντο οι Μοναχοί και το Μοναχικόν σχήμα από όλεθρον αιρέσεων»
    ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, Εις το αποστολικόν ρητόν το λέγον· «Τούτο δε γινώσκετε, ότι εν εσχάταις ημέραις έσονται καιροί χαλεποί»
    ΜΙΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΥ Α.Ε.
    ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ,ΑΓΙΟΣ ΑΡΕΘΑΣ,ΑΓΙΟΣ ΝΗΦΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΗΣ,ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ,ΛΟΙΔΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΑΙΡΕΩΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΑΠΟΦΩΛΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ, ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΕΚΚΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΛΙΑΠΠΗ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΟ ΓΟΝΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΑΛ, ΜΟΛΩΧ, ΡΕΜΦΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΟΞΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΣΠΡΩΧΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΜΗ ΜΑΧΟΥ'', ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΗΡΩΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ.
    ''ΤΡΑΝΟ'' ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΛΙΑΠΗΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΓΛΥΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΖΟΩΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ'' ΑΠΙΣΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά ...ήταν τα σχέδια ,άλλα την πάτησε όφις ο αρχαίος !μπερδεκλωθηκε στην ουρά του !αααααχαχα !ψιτ....για έναν από αυτούς ...έμαθα το τέλος του....και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Σεπτεμβρίου, 2019 13:32

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ-

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΜΕΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΚΗΝΥΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ''ΧΑΙΔΕΥΕΙ'' ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΥΚΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΙΣΟΝ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΧΗ.Η ΑΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 3ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ Νο1 ΕΧΘΡΟ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ, ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ-ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ''Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ'' ΤΩΝ ΕΔΩ ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΗΔΗ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ, ''ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ''.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΘΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..οι οφιοειδείς κίονες που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ναού του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό είναι εμπνευσμένοι από τον Σολομώντα"

      Με αφορμή αυτή σου την φράση αγαπητέ ΕΥ,
      θυμήθηκα το εξής άρθρο που διάβασα σήμερα το πρωί:

      Το «Πέτρειο δόγμα του Παπισμού»
      άρθρο εμπεριστατωμένο, με πηγές, από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ:
      http://trelogiannis.blogspot.com/2019/09/blog-post_669.html


      Στο σχόλιό σου τώρα:

      Φυσικά και θα είναι "ΝΑΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΘΥΣΙΩΝ ΑΓΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ",
      αφού "ποιού Σολομώντα;;" μάς τσαμπουνάνε διαρκώς.. Έχεις ξαναδεί άλλη περίπτωση ναού, να παίρνει το όνομά του από τον κατασκευαστή, αντί για το θείο πρόσωπο στο οποίο είναι αφιερωμένος;...;
      Έτσι αν ήταν, θα λέγαμε Ναό του Ιουστινιανού την Αγία Σοφία του Θεού, θα λέγαμε Ναό του Περικλή τον Παρθενώνα (τον αφιερωμένο στην Παρθένο Αθηνά).

      Κάτι θέλουν να κρύψουν επομένως με αυτή την ονομασία. Τί..; Ματην θεότητα φυσικά! Που είναι ο Κρόνος, ο θεός του αίματος και των βρεφοθυσιών.
      Και η είσοδος με τους δύο χοντρούς κίονες αριστερά και δεξιά από την κύρια είσοδο, είναι το κλασσικό μοτίβο εισόδου των ναών του Κρόνου στην Ρώμη και Καρχηδόνα κλπ.., καθώς τους συναντάμε επίσης και στις μασονικές στοές.

      Οι ΒΑΑΛ, ΜΟΛΩΧ κλπ είναι παραλλαγές του ΚΡΟΝΟΥ από τους Βαβυλώνιους, καρδηδώνιους, Ρωμαίους κλπ.

      Διαγραφή
    2. Ο Κρόνος είναι ο Σατανάς των χριστιανών.

      Διαγραφή
    3. Άσε που το "αστέρι του δαυίδ" δεν είναι καθόλου αστέρι του δαυίδ.Αστέρι του Ρεμφάν είναι κι εξηγεί πλήρως τη χρήση του.

      Διαγραφή
    4. Το αστέρι του Ρεμφάν συμβολίζει αυτό που λέμε : τα άνω - κάτω.

      Το ένα τρίγωνο προς τα ανώτερα ιδανικά , το άλλο προς τα κατώτερα ένστικτα,
      όταν είναι το ένα μέσα στο άλλο συμβολίζει τη σύγχυση και το μπάχαλο .

      Πράξεις Αποστόλων 7
      43
      καὶ ἀνελάβετε τὴν σκηνὴν τοῦ Μολὸχ καὶ τὸ ἄστρον τοῦ θεοῦ ὑμῶν Ρεμφάν, τοὺς τύπους οὓς ἐποιήσατε προσκυνεῖν αὐτοῖς· καὶ μετοικιῶ ὑμᾶς ἐπέκεινα Βαβυλῶνος.

      43 Αλλά εσηκώσατε στους ώμους σας την ειδωλολατρικήν σκηνήν του Μολόχ και το αστέρι του θεού σας Ρεμφάν, δηλαδή του Κρόνου, είδωλα που εκάματε δια να τα προσκυνήτε. Και δια τούτο προς τιμωρίαν σας, θα σας διώξω και θα σας βάλω να κατοικήσετε μακρύτερα από την Βαβυλώνα.

      Διαγραφή
    5. Σιν ,σιθ ,σιών ,Σαβαώθ ,Σάββατο και σατανά (σειτάν Ασκέρ ,λένε οι τουρκοι).Και μια δόση λοιπόν ακούω τον παππά να φωνάζη ,ο κύριος μου ο σαβαωθ.Τον πιάνω την επόμενη και του λέω ,λες ότι είσαι με τον Χριστό και εσύ επικαλείσαι τον σαβαώθ ,και αρχίζω να του εξηγώ ,τομπόλα ! ο παππας ,χαρές που κάνει ο Παπας να σε ακούη !άμα είσαι μάγκας ,τραβά να τον φώναζης και μετά να μου λες ότι έρχονται οι σατανάδες στον ύπνο σου και σε πνίγουν.Οχι σιγά μην του την χάριζα του παππά !.ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ .ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ αλλά....ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΓΑΡ ΑΦΙΧΘΕΙΣΗΣ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ.Κατι ζοριληδες βγαίνουν που και που , αλλά τους την κάνουν σβουριχτη οι ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ.Αυτοι νόμιζαν ότι θα επικρατούσαν με την βοήθεια από τον Κρόνιο και δρακονιανο στόλο.Θα άνοιγαν τις αστροπυλες και θα μπουκαριζε ο γιαχαβαωθ με στρατιές σατανιασμενων δράκων.Θα κέρδιζαν στον πόλεμο με την Συρία και θα έκανε το Ισραήλ το μεγάλο κράτος ,από την αθώα...Βαβυλώνα μέχρι τα όρη ινδοκουχ των ρυπαρων γενών κατοικία και απασων οπών και καταβοθρων !αααμμμ...Έλα που πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και τους κόπηκε ο βήχας και το φτύσιμο...φφφσσσσσ ο όφις ,οριζοντίως ,καθέτως ,εντός εκτός και επί ταύτα και εναλλάξ !ααααχαχαχα !τι μένει λοιπόν ;εμείς !πως να μας εξολοθρεύσουν ,πως να μας ξεφτιλισουν ,πως να μας αφανίσουν.Ελα μου όμως που δεν μπορούν !άκου τι μου έλεγε μια πονηρή....Ουκρανή πέρυσι(χάζαρο τέτοια ..απαφτη που λέμε..:εσείς οι Έλληνες έχετε σηκώσει ψηλά την μύτη!ρε ,της λέγω και εγώ ,να προσεχης μην σκονταψης στις ψηλές μύτες ,γιατί με τον κωλο που'χεις δεν θα ξανασηκωθης !και εδώ μέσα που ήρθες έχει πολλές ψηλές μυτες!ρε πήρε δρόμο η σαύρα και ακόμη τρεχει!τσιφτες Έλληνες και τσιφτισες Ελληνίδες...να μην πτοησθε από αυτούς και να μην φοβάστε ,αυτό θέλουν ,να κάμψουν το φρόνημα μας.Γελαστε άνετα .Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Αφιερωμένο σε όλους τους συμμαχητές και αδελφούς του Διόδοτου γιά να φύγει η ερπετική χολέρα. Καλή ακρόαση!

    https://www.youtube.com/watch?v=76EbJv3OleY (*)

    Ιωάννης(Aq)

    (*) Το αγαπημένο μου σύγχρονο ροκ συγκρότημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα,

      όλο το δισκάκι τους είναι καταπληκτικό. Έκατσα και το άκουσα εδώ >>

      https://www.youtube.com/watch?v=SrVmSJ5CHc4 (...και μου σηκώθηκε η τρίχα!)

      ΕΔΩ >> https://www.youtube.com/watch?v=gnHIzyEiVF4 είναι μία από τις πρώτες τους

      δουλειές. Εάν σ' αρέσει η μουσική τους μπορείς να βρεις διάσπαρτα κομμάτια τους στο youtube.

      ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Ιωάννη σε ευχαριστώ. Τους γνωρίζω από χρόνια. Ναι, μού αρέσουν πολλά κομμάτια τους, αν και δυστυχώς μού θυμίζουν μια αντιπαθητική παρέα συριζαίων από το Γαλάτσι που μού τους έμαθε.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Σεπτεμβρίου, 2019 12:43

      ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,,ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ, ΕΙΣΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, RESPECT ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ,,,,SOFT.

      ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΑΝΤΡΟΓΟΝΑ.
      ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ.......
      https://www.youtube.com/watch?v=AT44ETvxzpA

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ....

      Διαγραφή
  5. τα 750 κιλά που ζυγίζει τα βίδωσαν καλά ή στον πρώτο σεισμούλη θα σκοτώσει η ειρήνη αθώο κόσμο, ή θα πέσει στο πρώτο αεράκι σαν τον φύλαξ και θα πάει άκλαυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολλοί το συζητάν από άρθρα που ε΄χουν διαβάσει ότι το ισλάμ είναι δημιούργημα του βατικανού για γεωπολιτικούς λόγους το οποίο αργότερα τους ξέφυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ να δείτε χάλια!!! Τραβέλι-ερπετοειδές!!! Μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν οι σιώνες και ως ιέρεια στο Ναό του Σολομώντα ή γιά ατραξιόν σε καμμιά εκδήλωση!!!

    https://twentytwowords.com/trans-species-woman-spends-50000-to-turn-herself-into-a-dragon/?utm_source=pinterest-kaz&utm_medium=cpc&utm_campaign=pinterest-kaz-anoushay

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ό,τι πρέπει είναι για τα εγκαίνια του ναού, μαζί με την κωλόγρια Madonna, με ζαρτιέρες και καλυμμένο το ένα μάτι σαν πειρατής, όπως την έβγαλαν στην γιουροβίζιον.

      Διαγραφή
    2. Να βαλής και τους ερπετοκωλους της Λόπεζ και της σιρους μιλους ,πως διάολο την λένε.Ααααχαχαχα ! Μην ξεχνάτε και τίς ακριδοφαγες Νικόλ Κίντμαν και τσατσά..λινα τσολι.Ααααχαχαχα δις !εις διπλούν !έχουμε και κάτι σαυρακες εδώ μέσα....αυτούς θα τους αναλάβουν οι ΒΟΥΟΥ ΤΣΑΧΑ.ΑΣΤΡΑΑΑΑΦΤΕΕΕΕΙΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ,ΒΡΟΟΟΟΝΤΑ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ,ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑΑΑΑ ΡΙΧΝΕΙΕΙΕΙ Η ΠΙΝΔΟΣ ,ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΟΟΟ.Τους έφαγα και το τραγούδι των Χαζάρων απαφτων !.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Ενδιαφέροντα τα όσα γράφετε. Μιλώντας για τον πάπα, συναντήθηκε ο αθεόφοβος, με τον άθεο σταλινικό που δεν έχει τον Θεό του Αλεξη, κι αναρωτιέμαι ως τι περιοδεύει ο Τσίπρας, αφού δεν είναι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό.

    Ο πάπας στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών και φυσικά και τη λαθροεισβολή στη χώρα μας. https://www.protothema.gr/politics/article/927411/italia-sunadisi-tsipra-me-ton-papa-fragisko-sto-vatikano/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ζιμπρε ,περιοδεύει ως ανοιχτοποδης ,ως περιόδευε και ο πορδοκλαστης Τζέφρυ Χ ,ανά τα νεοταξιτικα κολλέγια της μπουρδολογιας τους.Ο ζιμπρε θα επισκέφθηκε ,εκτός την βίλα αμπροσετι των ερπετογεννηματων ,στην λίμνη Κόμο και την αίθουσα του ερπετοκανου.Να θαυμαση την αίθουσα των οφεων εκεί που συνεδριάζουν οι ερπετό γόνοι.Λεω σε έναν :ρε ,τον θυμάσαι που στεκόταν με τα πόδια ανοιχτά ,όταν ήταν με τον φολαντ ,φολαντ λέγω...στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη..."πως δεν τον θυμάμαι ,μου απαντά !τον ενοχλούσε η ουρά του !.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Τούρκοι και Εβραίοι, "κώλος και βρακί" ανά τους αιώνες...

    http://redskywarning.blogspot.com/2012/01/blog-post_20.html

    Αυτά είναι γνωστά. Μιάν επανάληψη, όμως, δεν κάνει κακό. Οι δυό αυτοί λαοί ολοφάνερα πλέον, απεργάζονται την καταστροφή μας και τον αφανισμό μας. Εμάς, αντί αυτό να μας συνεγείρει και να μας δραστηριοποιήσει, καθόμαστε και τους κοιτάμε στα δόντια, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους τα βγάλουμε ένα-ένα!

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΟΣ ΜΑΣ = ΜΑΣΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή