«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ένας αστάθμητος παράγων

γράφει ο ΕργΔημΕργ

                       Στον Κώστα-Ταύρο
ιαβάζω (καί μ’ ανεβαίνει η πίεση) κάτι πράγματα
α. Εισαγωγή
…Τα οποία, όμως, πράγματα δεν είναι καθόλου τρελλά. Είναι απόλυτα λογικά, εφ’ όσον τον τελευταίο καιρό όχι μόνον έχουν αυξηθεί οι (εισ)»ροές» των λάθρο στην Ελλάδα μας, αλλά επίσης αυτοί τώρα δεν είναι απλοί λάθρο. Είναι …σούπερ, με ανεβασμένα οκτάνια!
Μεγάλος αριθμός απ’ αυτούς είναι τζιχάντια-αποκεφαλιστές!
Συν έμπειροι χασάπηδες, συν έμπειροι βασανιστές, συν έμπειροι πρεζάκηδες (από χάπια Κάπταγκον, κτλ), συν ποιός-ξέρει-από πού αμολητοί βαρυποινίτες παύλα ισοβίτες. Όχι βέβαια καί τα καλύτερα παιδιά γιά να κάνεις παρέα, αλλά με πλούσιο βιογραφικό γιά να …προσληφθούν από τη …Θεία, από την τουρκίτσα, από… από… Παναπεί, απ’ όλο το φασισταριό του πλανήτη, γιά να κάνουν τις βρωμοδουλειές του. (Καί με το αζημίωτο, φυσικά. Μέχρι να πέσουν σε καμιά Συριακή …μυγοσκοτώστρα, καί να ξεβρωμίσει ο πλανήτης από δαύτους!)...



[Παρένθεσις! Δεν κρατιέμαι… θα τα χώσω.

Τα περί δήθεν «φανατικών ισλαμιστών που διακατέχονται από υπέρμετρο θρησκευτικό ζήλο καί διαδίδουν το ισλάμ με τη βία» είναι εντελώς γιά τομ μπούτζον – κι απάνω εκεί γράφ’ τε τα. Πορωμένοι δολοφόνοι είναι οι λεβέντες, καί τίποτ’ άλλο.

Διαχρονικώς, τα όποια καθάρματα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καλυφθούν με ιδεολογία / υψηλά ιδανικά οποιασδήποτε μορφής, κι επ’ αυτού ας λένε οι αρδ όποια μαλακία θέλουν.

(Παρόμοιες μαλακίες λένε καί οι αριστεροί, ότι δηλαδή ο υπόκοσμος ουσιαστικώς αποτελείται από …κοινωνικούς αγωνιστές, αλλά ο παραβάτης του ποινικού δικαίου δεν είναι κομμουνιστής. Ούτε αυτομάτως, ούτε εμμέσως. Δεν μπορεί να είναι, απλούστατα διότι ο ποινικός είναι το αντίθετο του κομμουνιστή: είναι παρτάκιας! Αγωνίζεται υπέρ της πάρτης του, κι όχι γιά …κοινωνική δικαιοσύνη καί …σοσιαλισμό, μή χέσω. Περιστασιακός σύμμαχος των αριστερών είναι κατά καιρούς, σε ένοπλες εξεγέρσεις παναπεί, οπλοφόρος με οπλοφόρους, καί τίποτ’ άλλο.)

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Άμα κυλάει το χρήμα στις τσέπες τους, τα σήμερον τζιχάντια γίνονται μέχρι καί ιερομόναχοι στο Όροc, σου λέω. Ποιά ιδεολογία καί ποιά θρησκεία…]


Τώρα, θα με ρωτήσεις… Κι εσύ, ρέ Εργοδότη, πού το ξέρεις ότι πρόκειται γιά τζιχάντια; Τους ήξερες κι από χθές;

(Με το ζόρι συγκρατιέμαι να μην καλαμπουρίσω… Διότι ούτε οι «Μ»ΚΟ τους ήξεραν από χθές, αλλά τσιρίζουν πως πρόκειται γιά αγγελούδια! Lol!!! Κι όχι γιά αμολητούς βαρυποινίτες του Αφγανιστάν, φερ’ ειπείν.

Αγγελούδια, δέ λέω, αλλά απ’ τ’ άλλα… Αυτά με τη μυτερή ουρά καί τα κέρατα! Ξανά lol!!!)

Όχι, αλλά διαπίστωσα τώρα τελευταία νά ‘χει πιάσει τα εγχώρια ΜΜΕ μιά κωλοπιλάλα γιά το συγκεκριμένο θέμα, οπότε έτσι πρέπει νά ‘ναι. Διότι, ώ νοήμονα αναγνώσθα μου, πούουουου βρήκαν τις σχετικές πληροφορίες οι εγχώριοι αρδ; Ά;

Σωστά απάντησες! Από «υπερεσίες» καί πρεσβείες!…

Τώρα, θα με ξαναρωτήσεις: Καί τα ψέμματα κι οι προπαγάνδες που λένε / γράφουν οι αρδ καθημερινά; Δεν είναι κι αυτό ψέμμα, ή προπαγάνδα;

Μπορεί να είναι, οκέϋ· δεν διαφωνώ καθόλου. Μπορεί, φερ’ ειπείν, να πρόκειται απλά γιά ψυχολογικό πόλεμο τρομοκρατήσεως -εναντίον- των Ελλήνων. (Χρηματοδοτούμενον από τη γνωστή Επ-embassy.) Αλλά πρώτον, οι ειδήσεις από Συρία λένε ότι εκεί λαμβάνει χώραν «επιχείρηση-σκούπα», οπότε η τουρκίτσα τους στέλνει πεσκέσι σ’ εμάς τους τζιχαντιστές, πρίν της ψοφήσουν καί …βάλει τα κλάμματα απ’ το πένθος. (Εν όψει της επιθέσεως που σχεδιάζει εναντίον μας κι εναντίον της Κύπρου.) Καί δεύτερον, στατιστικώς άμα το πάρεις, οι ΠΟΛΥ αυξημένες πρόσφατες εισροές λάθρο σημαίνουν ότι σε αντίστοιχο ποσοστό αυξήθηκαν κι οι εισροές τζιχαντιών στη χώρα μας.

Όμως μή με ρωτήσεις αδελφέ μου, αναγνώσθα μου, τί συνεπάγεται αυτό! Διότι σε προλαβαίνω!

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι -με το συμπάθειο- θα τη φάμε διπλή, καί λίαν συντόμως:
  • Καί στρατιωτική επίθεση από τουρκίτσα,
  • καί ένοπλη εξέγερση των παρεπιδημούντων τζιχαντιών.

β. Προβλέψεις… προβλέψεις…

Εντάξει, μιλάω ενστικτωδώς, καί δεν λαμβάνω καθόλου υπ’ όψη μου πχ τα όσα λογικά λέει ο -πολύ συμπαθής σε μένα- Τζώρτζ Αδαλής ο Β’. (Ότι, δηλαδή, δεν θα γίνει πόλεμος τώρα, εφ’ όσον οι μεγάλες πολυεθνικές του πετρελαίου τα βρήκαν μεταξύ τους. Καί δεν θα γίνει μέχρι το 2021, που ο Ερντογάν κάνει υπομονή καί το περιμένει, διότι τότε απαξιώνονται τα μισά μας οπλικά συστήματα, λόγωι παλαιότητας.) Προσωπική εκτίμηση, πάντως, ότι αναμένω τα γεγονότα αυτά μέσα στον προσεχή Οκτώβρη. Ίσως κι επάνω στις 28 (που είναι ημέρα τριήμερης αργίας – δηλαδή ιδανική γιά αδράνεια του κρατικού μας μηχανισμού), γιά να μας εξευτελίσουν την εθνική γιορτή.

Τώρα, θα μου πείς… Κι άλλες φορές προέβλεψας, ώ Εργοδότα, επίθεση της τουρκίτσας εναντίον μας, αλλά δεν έγινε τίποτε!

Απαντώ – μεταφορικώς: Ναί, αλλά όταν ακούς την κραυγή: «- Λύκος! Λύκος!», δεν θα τρέξεις; Άλλως τε, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε οι στρατηγοί του εχθρού σχεδιάζουν εικονική ή παραπλανητική επίθεση, καί πότε θα εξαπολύσουν την κύρια. Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε στρατηγοί! Εγώ θα τα ξέρω; Άσε που υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα, όπου στρατηγοί είτε παραπλανήθηκαν (καί τον ήπιαν – πχ Μαρδόνιος στη Σαλαμίνα, Βάρος στον Τευτοβούργειο Δρυμό, καί λοιποί), είτε μάντεψαν σωστά μέν, αλλά πέρα γιά πέρα ενστικτωδώς – κι όχι με λογική καί εκπαίδευση στρατιωτικού ηγέτη. (Διότι, ακόμη καί τα αποκρυπτογραφημένα σήματα του εχθρού μπορεί επίτηδες να λένε ψέμματα.)

Εδώ την πάτησε κοτζάμ Βουλγαροκτόνος!… Στην πρώτη-πρώτη κιόλας εκστρατεία του, κυνηγώντας τους Βουλγάρους, έβαλε τον στρατό σ’ ένα στενό πέρασμα, διότι οι εξπλοράτορές του (τρομάρα τους, γιά ανοιχτομάτηδες…) του είπαν ότι η περιοχή είναι άδεια από εχθρούς. Έπεσε σε παγίδα, μακελεύτηκε ο μισός Βυζαντινός στρατός, κι ο ίδιος γλύτωσε στο τσάκ. (Σχεδόν η νίλα του Δράμαλη, λέμε!) Εγώ θα μείνω έξω από ατυχείς προβλέψεις;

Τώρα, όμως, σ’ αυτή τη φάση, το ένστικτό μου βαράει συναγερμό – καί δεν σταματάει!

Αλλά, θα μου πείς, βαράει-δέ βαράει το ένστικτό σου, ώ Εργοδότα, κάτι πρέπει να κάνουμε!

Ναί, σαφώς. Όμως, ακόμη λίγη θεωρία πρώτα.


γ. Ο αστάθμητος παράγων

Η τύχη! Η οποία στην αρχαιότητά μας ήταν θεά!

Αν καί ουσιαστικώς, «αστάθμητος» σημαίνει αυτόν που δεν σταθμίζεις, αυτόν που δεν λαμβάνεις υπ’ όψιν σου. Επειδή τον θεωρείς ασήμαντον, ίσως – ή, απλά, δεν τον προβλέπεις.

Ο αστάθμητος παράγων έχει οδηγήσει κι αυτός σε ήττες ουκ ολίγους στρατηγούς! Ως (αντι)παράδειγμα, από δαύτον την πάτησε (κι έχασε καί τη ζωή του) όχι ο πρώτος τυχών στρατηγάκος, όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο μέγιστος Καραϊσκάκης!!!


Πρίν τη λεγόμενη «μάχη του Ανάλατου», ο Γιώργαρος είχε τακτοποιήσει τα πάντα. Στράτευμα, θέσεις μάχης, κτλ. Κι αφού πρώτα έβαλε στη θέση τους τους αγγλιτσο-απατεώνες (κι άσχετους από στρατιωτική τέχνη) Τζώρτζ καί Κόχραν, που του λέγανε βλακείες. Είχε διατάξει, δέ, ότι χωρίς δικό του παράγγελμα δεν θα έπεφτε ούτε τουφεκιά.

Έλα, όμως, που δεν είχε προβλέψει το θερμόαιμον μερικών Κρητών της προφυλακής του, ούτε το πόσο μπεκροκανάτες ήταν οι λεγάμενοι!… Αυτοί, λοιπόν, συνεπλάκησαν με τις προφυλακές των μεμετιών νυχτιάτικα (μετά από ανταλλαγή ύβρεων), ξεκίνησαν την ανταλλαγή πυροβολισμών, η μάχη γενικεύτηκε, καί -ως συνέπεια- όλα τα στρατηγικά σχέδια του Καραϊσκάκη τα πήρ’ ο διάολος καί τα σήκωσε.

Ως συνέπεια της συνέπειας, οι Έλληνες ηττήθηκαν κι ο Καραϊσκάκης -χαρά η αγγλίτσα!…- δολοφονήθηκε.

[Από ποιούς; Η ιστορική έρευνα έχει καταλήξει σε δυό-τρία πρόσωπα «Ελλήνων», αν καί χωρίς οριστικό συμπέρασμα, αλλά πιστεύω δεν έχει / δεν έχουν σημασία. Τσουτσέκια των μασώνων ήταν οι λεβέντες αυτοί, ήτοι τσουτσέκια της αγγλίτσας. Η οποία αγγλίτσα, γιά να ξεκάνει τον Γιώργαρο καί να κάνει τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι, δεν περιορίστηκε στην …αντιπροσωπεία (τους μασώνους), αλλά έστειλε κόσμο από …τα κεντρικά του μαγαζιού! Τους …στρατηγούς καί …ναυάρχους Τζώρτζ καί Κόχραν!]


Όμως, μετά απ’ αυτό το μέγιστο ιστορικό δίδαγμα, ας κάνουμε κι εμείς τα στρατηγικά μας σχέδια, μπας κι αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη τζιχαντολαίλαπα! (Καί γυφτολαίλαπα, καί… καί…)


δ. Η επιτακτική στρατηγική μας

Θα με ρωτήσετε… Ρέ σύ Εργοδότη, αφού ο αστάθμητος παράγων τα ανατρέπει όλα, τότε τί στρατηγικά σχέδια να κάνουμε;

Χέχέ!!! Ά, δεν σας είπα! Ο αστάθμητος παράγων δεν έρχεται πάντα μόνος του! Δημιουργείται κιόλας, μερικές φορές!


Όταν είχα ξεκινήσει τα μαθήματα φωτογραφίας, ο δάσκαλος μου είπε: «- Γιά να βγάλεις καλές φωτογραφίες, πρέπει πρώτα να μελετήσεις καλές φωτογραφίες!» Κι όταν προσωπικώς βλέπω νέους λογοτέχνες ( ; ) να βγάζουν τα μάτια του γραπτού λόγου, καταλαβαίνω ότι οι λεβέντες αυτοί δεν έχουν διαβάσει ούτε τον Κοντορεβυθούλη! (Άσε τον Παπαδιαμάντη, καί τα λοιπά βαρειά ονόματα.)

Λοιπόν, αν μιλήσουμε γιά στρατηγική, πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει στρατηγική. (Φερ’ ειπείν: Σούν Τζού, Κλαούζεβιτςεδώ, Κονδύληεδώ.) Καί να ξέρουμε, ει δυνατόν, κάποια πολεμική τέχνη. Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα περιμένω να …επιμορφωθήτε! Θα τα πω αναλυτικά.


Στην περίπτωση «συνειδητοί Έλληνες εναντίον τζιχαντιών καί λοιπών», έχουμε τα εξής αδιαμφισβήτητα δεδομένα:
  • Είμαστε ολιγάριθμοιαυτοί ΗΔΗ είναι περισσότεροι. (Αφού έχουμε 40% προδότες καί 20% αδιάφορους, σαφέστατα λιγώτεροι είμαστε.)
Αυτό οδηγεί κατ’ ανάγκην σε ανταρτοπόλεμο, καί στο να δίνουμε εμείς το πρώτο πλήγμα.
  • Οι μάχες θα δοθούν κυρίως σε αστικό περιβάλλον.
Επίσης πάμε σε ανταρτοπόλεμο πόλεων, οπότε αχρηστεύονται κι όλες οι τακτικές παρατάξεως στρατευμάτων σε ανοιχτό πεδίο. (Δηλαδή: πήγαμε-δεν πήγαμε φαντάροι, ένα καί το αυτό. Δεν βοηθάνε οι στρατιωτικές γνώσεις αυτού του είδους.) Να θυμάστε, πάντως, ότι τα τζιχάντια έχουν μεγάλη εμπειρία στον αστικό πόλεμο, γι’ αυτό καί ο -εκπαιδευμένος σε μάχες ανοικτού πεδίου- Συριακός Στρατός τρόμαξε να τα διώξει.
  • Έχουμε να κάνουμε με αντίπαλο χωρίς οίκτο, που δεν σέβεται τίποτε.
Αυτό χωνέψτε το καλά, αν θέλετε να επιζήσετε. Άρα, καταργούμε κι εμείς οίκτο καί σεβασμό γι’ αυτούς καί τα δήθεν πιστεύω τους. Σφάξιμο στο γόνατο με το κονσερβοκούτι θα τους δώκουμε! Καί δεν πιάνουμε αιχμαλώτους, παρά μόνο γιά να αποσπάσουμε πληροφορίες. Μετά, κατευθείαν στον Αλλάχ τους.

(Καί μην ακούσω κανέναν να λέει: «- Θα τους κατηχήσουμε στην Ορθοδοξία, να γίνουν καλοί άνθρωποι!», διότι θα …κατηχήσω εγώ αυτόν κάπως αλλοιώς!)
  • Δεν τηρούμε στρατηγική αναμονής, διότι καήκαμε!!!
Ορμάμε πρώτοι εμείς, καί δημιουργούμε εμείς τον «αστάθμητο παράγοντα»!

Πώς; Γιατί;

Είναι γνωστό πως τα τζιχάντια εκτελούν εντολές «αοράτων» εντολοδοτών. Οι οποίοι «αόρατοι» τους έχουν δώσει καί (στρατηγικά) σχέδια, βάσει των οποίων κινούνται τα μαστουρωμένα τζιχάντια. Οπότε, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε εκείνες τις «αστάθμητες» συνθήκες, που θα στείλουν τα στρατηγικά σχέδια των «αοράτων» στον σκουπιδοντενεκέ.

Ένα απ’ αυτά λέει ότι τα τζιχάντια θα μας ριχτούν την κατάλληλη στιγμή, όταν λάβουν το σχετικό σύνθημα.

Έ, λοιπόν! Αντιστρέφοντας τον αστάθμητο παράγοντα της ήττας του Καραϊσκάκη, κι επειδή τα τζιχάντια έχουν λιγώτερο μυαλό από τους μεθυσμένους Κρήτες του Γιώργαρου, πρέπει να τα προβοκάρουμε σε εμπλοκή σε μάχη…

…γιά την οποία ΔΕΝ θα είναι έτοιμα! ΠΡΙΝ τη στιγμή, που λένε τα σχέδιά τους!

Λεπτομέρειες δεν θα πω εδώ, πάντως υπάρχουν πολλοί τρόποι.


Ακούει κανείς, εκεί έξω; Καμιά οργανωμένη ένοπλη ομάδα Ελλήνων;


Υγ: Εγώ τα είπα… Αν κάποιοι («πολυπολιτισμικοί», «αλληλέγγυοι», καί λοιποί φελλοί) δεν ακούνε, είμαι σχεδόν έτοιμος να πάω να παρακαλέσω προσωπικώς τα τζιχάντια, ώστε να μας απαλλάξουν απ’ αυτούς τους όρθιους βιολογικούς κατιμάδες – καί να μην μπούμε εμείς στον κόπο.
Τί, δηλαδή; θα φτιάξουμε νέα Ελλάδα με ηλίθιους μέσα; Πώς το βλέπετε;

Υγ 2: Μην ξεχνάτε τους γύφτους!… Αυτοί καί θα συμμαχήσουν με τα τζιχάντια, καί είναι πιό επικίνδυνοι, καθ’ ό ξέρουν τη γλώσσα μας καί τον τόπο μας.


πηγή

28 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Σεπτεμβρίου, 2019 18:33

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ,
    ''ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΡΑΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΗΣ''.

    ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ''Αδερφέ συναγωνιστή ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ.Με βάση τα πολύ σωστά σου σχόλια, έκανα ένα περίεργο συνοιρμό και σε παρακαλώ, ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ, άν μπορείς να μου τον εξηγήσεις εσύ,ή κάποιος από τα άλλα αδέλφια-συναγωνιστές:σε περίπτωση ταραχών και εσωτερικού πολέμου με λαθροόρκ και πεμπτοφαλλαγγίτες, σε περίπτωση που το κράτος ( όποιο έχει απομείνει),δεί οπλισμένη αντίσταση και πυροβολισμούς με θύματα εκατέρωθεν, υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί η αστυνομία για να συλλάβει, τα "ταραχοποιά ",δηλαδή τους πατριώτες που θα πολεμούν υπέρ βωμών και εστιών;
    Μήπως τους κλείσει φυλακή για να τους φάνε λάχανο άλλοι ξένοι ή να τους "καθαρίσει" στα κρυφά;
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ.
    Άν εσύ ή κάποιος άλλος αδελφός,άς μου πεί μερικά πράγματα.
    Τουλάχιστον θα είναι και μία καλή αφορμή για συζήτηση''.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ,
    ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα ξεκινήση κάτι τέτοιο ,η αστυνομία δεν θα προλαβαινη να δη τον κωλο της από την φουρια που θα έχη.Το σύνολο της αστυνομίας και όλων των σωμάτων δεν είναι πεμπτοφαλλαγγιτες ,ούτε ανθελληνες.Υπαρχουν και κάποιες εξαιρέσεις ,που θα εκμηδενίστουν στο χοντρό τζαρτζαρισμα.Σε τέτοια φάση ,τα μουνοσκυλα θα προσπαθήσουν να πιάσουν αιχμαλώτους για να επιβάλλουν τσαμπούκα φόβο και πιθανότατα θα τους κόψουν το κεφάλι.Θα κτυπήσουν αμάχους ,ανυπεράσπιστους ,γυναίκες ,ηλικιωμένους ,απροετοίμαστους.Οι ομάδες των 5-10 ατόμων πρέπει να έχουν κοτσιά και κάποιον επικεφαλής ομαδάρχη,κοτσωνατο και έμπειρο.Οι ομάδες πρέπει να έχουν επαφή και να μεγαλώνουν σε 50 -100ατομα κατά το δοκούν ,που σημαίνει...γνωριζόμαστε μεταξύ μας.Ολοι πρέπει να φέρουν κα -μπαρ μαχαίρια ,τσεκούρια ,ματσετες ,σπαθιά ή ξίφη και χραπα χρουπα με πολλά φυσίγγια καβαντζα.Η χραπα χρουπα δεν παθαίνει εμπλοκή.Παιρνει όλων των ειδών φυσίγγια και μάγκνουμ γέμιση και κονταινει και από κοντάκι και κάννη.Ασυρματοι ...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ !ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ !θα θεωρηθη αδυναμία.Κτυπας πόδια ...τον γκρεμίζεις ,κτυπάς κεφάλι... τον αποτελειωνεις.Επεξεργασμενες σούβλες ,κοντοσούβλια είναι εξαίρετα δόρατα.Κανενα λάφυρο δεν παραδίνεται και πουθενά.Αιχμαλωτους κρατάμε ,μόνο όταν υπάρχει ασφαλής χώρος κρατήσεις και για τυχόν ανταλλαγή.Ασε..που όποιον πιάνουν αυτοί θα τον αποκεφαλίζουν.Ειναι να μην ξεκινήσει....άμα ξεκινήσει ,όλα θα βγουν στην φόρα και οι ομαδάρχες και τα όπλα και η ψυχή και το φρόνημα.Οι διστακτικοί ,μόλις φάνε τις πρώτες μπατσες αυτοί και οι δικοί τους ,θα σαλταρουν και θα ψάχνουν εκδίκηση.Εαν νομίζουν αυτοί ,ότι εδώ μέσα που τους κουβάλησαν θα νικήσουν τον Αριστομαχο και τον κάθε Αριστομαχο ,κοιμούνται βαρέως και θα πάνε για πιλάφια με συνοπτική διαδικασία.Ουτε κεπταγκον καταλαβαίνω ,ούτε μεθαμφεταμίνη.Γυφτοι που θα κάνουν το λάθος να σηκώσουν χέρι σπάζουμε κεφάλια ,σήκωσε όπλο... εκτελείται.Αυτοι ,μόλις αρπάξουν τις γερές θα προγκηξουν.Αστυνομικοι και γύφτοι μισούνται θανάσιμα.Εαν υπάρξουν θύματα αστυνομικοί η στρατιωτικοί και ξεφύγει η κατάσταση ,τότε η συνεργασία θα είναι ολική.Εκει φθάσαμε στον ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.Για να φθάσουμε εκεί ,κάποιος θα έχει δώση όπλα στα τζιχαντια....ποιος ;και που είναι κρυμμένα τώρα ;τζάμια ;μυστικές κρύπτες ; σπηλιές ;.Εάν συλληφθεί κατσαπλιας και πουλάει όπλα σε τζιχαντια ...εκτελείται επιτόπου,ούτε δίκη.Ολα θα παιχθούν στο εάν μας την πέσουν ολοκληρωτικά ή μεμονωμένα.Μεμονωμενα ,πάμε στις μικρές ομάδες ,ολοκληρωτικά ..αλλάζει το πράγμα.Σε ταυτόχρονη επιθετική κίνηση Τούρκων ,ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ,ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ.Θα έχουμε λειψανδρία.Δεν θα κτυπήσουν τα τζιχαντια,παρά μόνο εάν πάρουν διαταγή.Μεχρι τότε υπερασπιζωμεθα τους εαυτούς μας ,την οικογένειά μας ,την περιουσία μας ,τα άλλα τα αναλαμβάνει η αστυνομία.Για μένα ,εάν γινη κάτι τέτοιο ,θα είναι σημάδι υποχωρήσεως της νέας τάξης και εγκαταλειψεως για να μπη μπουρλότο σε όλη την χώρα.Τοτε θα τους πάρουμε φαλάγγι !λιανισμα χωρίς οίκτο ,χωρίς έλεος.Την έχω χεσμενη την εκπαίδευση τους .Ακραίες βαρβαρότητες από αυτούς...να ξέρετε ότι είναι ερπετικα υβρίδια και κλώνοι.Ολα θα ξεκαθαρίσουν ,η είναι μεμωνομενα η ολοκληρωτικά.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΟΥΣ.Οποιος πιαστεί μποσικος....χάνει την ζωή του ,είτε στο δρόμο ,είτε στο αμάξι ,είτε στο σπίτι ,είτε στο χωράφι ,είτε μέσα στις συγκοινωνίες.Σας το ξαναγράφω...έχουν έλθει τα στρατιωτάκια...τα έχω δει ,μπαμ κάνουν για όσους ξέρουν να βλέπουν.Στην επαρχία συγκροτούνται πολύ γρήγορα ομάδες ,στην Αθήνα θα είναι άσχημα τα πράματα ,λόγω αποστάσεων και ελλείψεως οργανώσεως.Θα χρειασθη γνώσεις ,οξυδέρκεια ,ψυχή ,αποφασιστηκοτητα.Τις γνώσεις τις μαζεύεις γρήγορα ,τα άλλα..είναι θέμα γονιδίων χαρακτήρα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. > Η καλύτερη ΝΙΚΗ , ..
      > ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ , ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ , ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ '' ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ '' ..

      ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ , ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΄ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΄ ΞΑΝΑ
      ΣΑΝ ΑΡΧΙΚΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ , ΗΔΗ , ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ //

      > ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ,.. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛ. ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΟΤΙ ΄ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ , ..

      Διαγραφή

    2. > ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄ΣΟΥΡΑ ΄ ..

      Διαγραφή
    3. εκτός ΑΝ τους τελειώσουν τα χάπια και αρχίσουν να κάνουν κακά στα βρακάκια τους...θα φανούν πολλοί προδότες τότε που εργάστηκαν την εξόντωση των Ελλήνων Ορθοδοξων

      Διαγραφή
  3. Και μια ερώτηση :τι θα κάνετε ,όταν με το πρώτο αίμα και τα πρώτα θύματα μας , αντιληφθείτε, ότι νοσοκομεία τους περιθάλπουν ,ασθενοφόρα τους μεταφέρουν ;φαρμακεία οικειοθελώς τους παρέχουν βοήθεια ;.Σαφώς και οι ΜΚΟ θα τρέξουν για αυτούς ,καθώς και κάτι λευκά κράνη ,όπως στην Συρία.Απαντηση :λευκά κράνη και ΜΚΟ ,κοπανιουνται ανηλεώς . Ξεχαστε την συζήτηση.Οι άλλοι πρέπει να ενημερωθούν άμεσα ,ότι πάσα βοήθεια στον εχθρό , θεωρείται προδοτική πράξη και θα λάβουν τα δέοντα.Ομοιως ,για κάθε κοπρα ελληνόφωνο ,που θα παραξη στήριξη σε αυτούς.Τα δέοντα....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί συνδαιτημόνες!

    Απαντώ στην απορία του Ευ-Στρατιώτη - κατά τη γνωμάρα μου, πάντα.

    Σαφώς καί θα ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ η Μπατσαρία να συλλάβει τους ...Έλληνες! Μή σας μένει καμμία αμφιβολία. Αφού την διατάζουν κομματόσκυλα / μασώνοι / προδότες, τί περιμένετε;
    Αλλά, επειδή η εξέγερση θα φουντώσει σ' όλη την Ελλάδα μέσα σ' ένα 24ωρο, κι επειδή όλοι οι Έλληνες θα ξέρουν πως:

    (α) Ήρθε η ώρα να βγάλουν επιτέλους το άχτι τους επάνω στα καθάρματα,
    (β) καί χωρίς φόβο "συνεπειών του (κάθε μασωνο)νόμου",
    (γ) καί όλοι οι Έλληνες θα αισθανθούν την κατάσταση ακριβώς ως έχει, δηλαδή κατάσταση του τύπου: "Ή τώρα, ή ποτέ!",...

    ...θα είναι πλέον θέμα χρόνου να στασιάσουν αστυνομικοί καί κατώτεροι αξιωματικοί καί να έρθουν μαζί μας.

    Διότι θα καταλάβουν (έστω καί στο "καί πέντε") πως δεν γίνεται μιά ζωή να κάνουν πλάτες στους λάθρο "ένεκα διαταγών", αφού πλέον θα κινδυνεύουν καί οι ίδιοι, καί οι δικές τους οικογένειες.

    Υπολογίζω τον χρόνο μέχρι να στασιάσει η πρώτη μονάδα αστυνομικών σε τρία 24ωρα το πολύ.

    Άλλως τε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο υπόκοσμος καί το περιθώριο (ειδικά οι γύφτοι) θα πάνε με τους λάθρο. Άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 13:46

      ΚΑΙ όχι μόνον αυτο:είναι και οι πολλοί ακροαριστεροί "αλληλέγγυοι",ΚΚΕ,Συριζαίοι,αντίφαση,ανταρσύα,που θα βοηθήσουν τους ξένους.
      ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ Σ' ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΑ.
      ΟΠΩΣ ΜΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
      Και προσοχή σε λευκούς μουσουλμάνους. Ειδικά στην Αθήνα έχει πολλούς.
      Γενικό ξεσκαρτάρισμα σε όλους.
      ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΙΣΤΗ,ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
      ΚΑΝΕΝΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΛΕΟΣ.
      ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΜΠΟΧΑ.

      Διαγραφή
  5. @Αριστόμαχον:

    Μιά διόρθωση, αν μου επιτρέπεις:

    ΔΕΝ πιάνουμε αιχμαλώτους. Μονάχα γιά λίγο, γιά απόσπαση πληροφοριών. Κι αμέσως μετά, στον αγύριστο.

    Μην περιμένεις ανταλλαγές αιχμαλώτων... Τα όρθια κρέατα δεν χαμπαρίζουν από τέτοια. Άλλως τε, δεν είναι τακτικός στρατός, ώστε να ισχύει η συνθήκη της Γενεύης.

    (ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ".

    Οι "ειρηνευτικές επιτροπές" να μου κάνουν τη χάρη πρώτα ...να μάθουν ανάγνωση! :-) )

    Άλλως τε (δίς), ούτε αυτοί θα έχουν χώρο καί εφόδια, να κρατήσουν αιχμαλώτους δικούς μας. Εδώ στριμώχνονται οι ίδιοι σε υπόγεια, θα βρούν χώρο καί τέτοιες πολυτέλειες γιά άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα ! Κάθαρμα που έχει δολοφονήσει, βιάσει ,εκτελείται χωρίς δεύτερη σκέψη.Σαφως και δεν κρατουμε αιχμαλώτους τα στρατιωτάκια .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. οι πολιτικοι νταβατζηδες του εωνιου μπορντελου σε προχτεσινη συσκεψη αποφασισαν: ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΙΝΕ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΗΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ. . . ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ. ολα εδω μεχρι να μην απομινη ρουθουνι για ρουθουνι εληνικο // διοτι εμεις τα εμετικα ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μετατρεψαμε αφτον τον ιερο τοπο σε ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ, με αποτελεσμα αφτος ο εβλογημενος τοπος να ινε ανταξιος μονο για μουσουλμανικα ανθρωπομορφα κτηνη. εμεις οι νεο-εληνες γυφτοι, φιλοτιμα μετατρεψαμε την ελαδα σε απεραντο μπορντελο γυφτων κε μουσουλμανων. αφτος το ερημος τοπος δεν ινε πλεον για εληνες. να τον τελιωνουμε κε να τον παραδωσουμε στους μουσουλμανους. τον καναμε ανταξιο μονο γιαφτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μεγαλύτερος εχθρός όμως σε εμάς ,είναι η ηλιθιότητα που κυβερνά τα μυαλά των μαϊμούδων.Στην Σύμη αποβιβάσθηκε προχθές 300 και καινούργιοι....κυκλοφορούν χύμα ,χωρίς νερό χωρίς τροφή.Τους πάνε τα στοιχειώδη από τα ξενοδοχεία....δηλαδή ταιζεις αυτόν που σε λίγο καιρό θα εξεγερθη εναντίον σου ,η θα σου κυνηγά τον παππά ,την θρησκεία και θα σου βάρα τις εκκλησιές.Θα σε απειλή μόνιμα.Ξεχσδτε την οποιαδήποτε συνηπαρξη...δεν θα την αντέξετε με τίποτα.Απο τις συνοικίες τους δεν θα περνάς ,θα σε απειλούν ακόμα και το τι φοράς και... βγάλε τον σταυρό.Τα τζιχαντια ,θα εκμεταλλευθούν την μουσουλμανικότητα και ο μεμέτης θα ωρυεται ότι κοπάνας τους ομοθρήσκους του.Σε οποιαδήποτε σύγκρουση στα νησιά ,ο μεμέτης θα επικαλεσθη την βοήθεια στους αδελφούς μουσουλμάνους και θα κάνη ντου.Εαν υπάρχη ψευτο κυβέρνηση ,θα σε ξεπουλα μονίμως και θα αφήση τα σύνορα ανοιχτά τελείως να μπαίνουν αναφανδόν.Σε λίγο καιρό που θα έχουν ξεψαρωσει και βρουν τα πατήματα ,η ζωή όλων μας θα γινη κόλαση.Μαζι τους θα πάνε και πολλοί που ήδη είναι εδώ και κάνουν τον ψοφιο κοριό.Θα δείτε γυναίκες και παιδιά να σας κουνούν το δάχτυλο....Μια ψευτοκυβερνηση θα προσπαθήσω να βαλη φρένο σε στρατό και σώματα ασφαλείας....μέχρις ότου αρχίσουν να έχουν θύματα και αυτοί.Προς το παρόν προσπαθούν να μας αποκοιμίζουν για να ολοκληρωθη ο λάθρο εποικισμός.Κλειστε την κίνηση ενός μέσου μαζικής μεταφοράς....θα συλληφθητε για παρακώλυση συγκοινωνιών.Αυτοι κλείνουν τα πάντα και δεν πειράζεται τρίχα.Το χειρωτερο θα συμβαινη μόλις κατσικωθουν.Με λίγα χρήματα , κάνεις drones και δηλητηριάσεις νερά και λίμνες.Αρα...τα φυλαττεις.Προσοχη θέλουν και τα μοναστήρια ,γίνονται ταμπούρι και ορμητήριο τους.Τα σύνορα μας ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΙΑ.Καλα κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις και ασκούνται ,άλλα ο εχθρός μπαίνει από την πίσω κερκόπορτα πια ,αυτή δεν είναι κερκόπορτα ,είναι η πύλη του Ρωμανού !Εάν καταλάβουν με αιφνιδιασμό στρατόπεδο με οπλισμό και πυρομαχικά...την πουτσισαμε !θα πρέπει εκτός των άλλων ,ομάδες να συνδράμουν στην επιπρόσθετη φύλαξη των στρατοπέδων.Απειρα παιδιά ...θα λακισουν η θα σφαχθουν σε χρόνο dt.Θα τους συνδράμουν ουτσεκαδες και Μοσάντ και Τούρκοι κομμαντος και η seebirg.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 13:53

    Απ' ότι φαίνεται, προβλέπεται να δημιουργούνται ομάδες πολιτοφυλακή.Και επειδή οι Έλληνες,χρόνια τώρα υποφέρουν, ο πόλεμος θα είναι ανελέητος. Καλύτερα, ή εμείς ή αυτοί.
    "Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή......"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΧΙΝΑ ) ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ SEEBRIG ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ . ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΛΕΥΡΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ???? ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους βάλουμε να πουν το Πιστεύω ,με την πρώτη στραβή ,τουφεκιζεται ,μόλις περικυκλωθουν θα ζητήσουν ανακωχή και παράδοση.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ !την Μπίλντερμπεργκ θα την ισοπεδωσουμε.Κομμενη οι πουστιες και οι απατεώνες τους.Μας ήπιαν το αίμα .Τώρα θα το πάρουμε πίσω εις την νιοστην.Μια πατρίδα μπουρδέλο ,το κράτος μας κωλοχανειο με τους κωλονομους τους και τα αισχρά τους.Βρωμισαν τα πάντα με την παρουσία τους και τρισαθλια υποταγή τους στους δράκους και τους παιδοβιαστες.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 17:57

      Αδερφέ, ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ 7,εννοείς τα καθάρματα των ΜΑΤ,Έλληνες και ξένους που χρόνια τώρα σπάνε στο ξύλο τους Χριστιανούς και πατριώτες;
      Αυτά τα τομάρια αργότερα στα χέρια των πατριωτών θα λένε το τροπάριο της δίκης της Νυρεμβέργης, "Έεεεε,εγώ δεν φταίω,διαταγές εκτελούσα";
      Αυτοί που μάθανε στα κεφάλια μας,τι εστί κρατική εξουσία;
      Αυτοί που σκότωσαν στο ξύλο την κοπέλα στις Πρέσπες;
      Τι πιστεύουν οι πάτρωνές τους;
      "Οφθαλμόν αντί οφθαλμού";
      Έ,την ίδια τύχη θά'χουν.

      ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  10. τα αποκτηνωμενα κε τελιως ανεσθητα γραφιοκρατικα καθαρματα της εβρωπης, με σπουδες στα οξφορντ κε στα χαρβαρντ, δεν πηρανε χαμπαρι οτι γεμιζοντας την εβρωπη με λαθρομουσουλμανους θα ανεβη η ακροδεξια?? (πραγματι, παντου ανεβενη, εκτος απο το ψυχανωμαλο αφτο κρατος που λεγετε ελαδα) // ΤΑ ΕΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ? τελικα πραγματι, ΜΩΡΕΝΗ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέχνα τους ευρωπεους μιλαμε για χρονιους εμφυλιους τελειωσαν αυτοι, εδω που θα μας κλεισουν τα συνορα επιτηδες οσοι απο τους μισθοφορους τους μεινουν θα εχουν πολυ φριχτο τελος χωρις κινητα καρτες εντολες αφεντικα μεσα σε μια χωρα που εχει τρελους κατοικους

      Διαγραφή
  11. σε χώρα υπό κατοχή κουμάντο κάνουν άλλοι η όποια αντίσταση και ανταρσία οδηγεί στο αεροπλάνο και μετά γκουαντανάμο, υπάρχει στρατός αστυνομία πολεμικό ναυτικό εδώ και 4 χρόνια που χιλιάδες αποβιβάζονται στα νησιά μας κι έχει αρχίσει η ελονοσία και σε λίγο φυματίωση μηνιγγίτιδες τύφος, άρχισαν οι ψύλλοι λεφούσια στο Αριστοτέλειο, σχεδόν όλοι είναι ο εαυτός τους κι ο μισθός τους σιγουράκι το σχέδιο ύπνωσης είναι δεκαετιών με κάθε μέσο, όποιος εγκατέλειψε τον Χριστό θα υποστεί ότι είναι να υποστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι σατανικοί άνθρωποι με τα σατανικά σχέδια μην νομίζετε ότι έχουν άριστα σχέδια επίθεσης μάλλον θα προκληθεί τεχνητός σεισμός ώστε να επέλθει ένα χάος φοβερό κι εκεί πάνω θα αμολήσουν τα πολεμικά κουράδια, αναρωτιέμαι αν οι ομογενείς και ιδιαίτερα οι αχεπανς που πέρσι έκαναν μέλος τους τον Ευριπίδη Στυλιανίδη αν το επιτρέψουν αυτό το μακελειό και τον διαμελισμό της Ελλάδας γενικώς πώς είναι δυνατόν να επιτρέψουν να αρπάζεται η χώρα μας μπιρ παρά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όσοι αντέξουν η θέληση στον άνθρωπο είναι τρομακτική δύναμη, διαπιστώστε το στην καθημερινότητα σας, αντιθέτως ο φόβος είναι καταστροφή, το τεράστιο μειονέκτημα τους είναι ότι δεν γνωρίζουν την ψυχολογία του Ελληνα, το τεράστιο λάθος τους είναι ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν για καταστολή του πληθυσμού, είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και δεν λειτουργούν πάντα υπάρχουν και βλάβες κι αν ο Θεός τους τα χαλάσει θα ξεσπάσει κόλαση εκ μέρους των Ελλήνων γιατί ο κάθε πικραμένος που του κοψαν τον μισθό θα κυνηγάει όχι τον γείτονα αλλά εκείνους που το καναν όλοι θα έχουν μια δικαιολογία για να ενεργήσουν βίαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οταν αρχίσει σε αλβανία σερβοι σκοπιανοί θα μπουκάρουν ως πρόσφυγες έκλαιγε ο γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης να μην το επιτρέψει ο Θεός γιατί ποιός ξέρει τί έβλεπε τί τρομακτική κατάσταση λάβετε υπ όψη κι αυτήν την πιθανότητα είμαστε ανοιχτοί από παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχω την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει χώρα που θα μας βοηθήσει νομίζω ότι δεν θα είμαστε εντελώς μόνοι θα φανεί άλλωστε αυτό τότε.. η κατάσταση που θα αρχίσει να στήνεται δεν θα είναι καλή για όσους από αυτούς μείνουν, θα είναι τρομακτική δεν θα μπορούν να φύγουν θα χουν κλείσει τα σύνορα μάλλον θα μας τα κλείσουν για να μας τελειώσουν αλλά αυτό δεν συμφέρει τους κακούς που θα εγκλωβιστούν μέσα χωρίς κινητά χάρτες και καύσιμο χρήμα κάρτες κλπ, δεν θα υπάρχουν αυτά, είναι καταδικασμένοι σε πολύ κακό θάνατο πολύ κακό αν το ήξεραν θα χαν φύγει από τωρα αλλά το χουν καμένο δεν δουλευει το ρημάδι τόσο χάπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΘΑΜΑΤΑ ΕΝΝΟΩ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΙΕΣ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ .ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΦΙΛΟΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κινούνται αυτοί όλοι εδώ μέσα αλλά κινούνται κι άλλοι ρώσοι κινέζοι, είναι υπερδυνάμεις και δεν τους συμφέρει να χυθεί εδώ αίμα και να κάνουν κουμάντα τα τζιχάντια εναντίον μας

      Διαγραφή
    2. γιατί στο τέλος θα φαγωθούν αυτοί όλοι μεταξύ τους στο οικόπεδο Ελλάδα που έπεσαν σαν τα όρνια να τον κατασπαράξουν με τις ευλογίες πάντοτε της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου και την αμαρτωλή σιωπή της ιεραρχίας της εκκλησίας εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 23:07

      ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ό ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
  17. την δοξολογία και τους ψαλμούς 50, 90 και 103 απ΄εξω χύμα με μια ανάσα, όπως και να χει πρώτος είναι ο Χριστός στην καρδιά μας στο νου μας στην ψυχή μας γιατί έχουμε τάγματα πολεμιστών όπως http://www.agiotopia.gr/2019/09/blog-post_76.html
    πονάει πολύ να βλέπεις χρόνια στην πατρίδα σου την στρατιωτική ηγεσία να το βουλώνει όσον αφορά τον εποικισμό την εισβολή και την λεηλασία, που έχουν ως αποτέλεσμα ένα ανήκουστο εγκλημα κατά της ανθρώπινης ζωής και κατά της ορθοδοξίας της ιστορίας και ενός λαού που έδωσε πολιτισμό σε όλους και λεηλατείται συνεχώς,είναι το ίδιο υπεύθυνοι με τους εγκεφάλους του σχεδίου, είναι συνυπεύθυνοι αν χυθεί κι άλλο αίμα, με τί μούτρα πηγαίνουν μέσα στους ιερούς ναούς ενώπιον του Θεού και όλου του πνευματικού κόσμου που είναι παρών στην Θεία Λειτουργία και στέκονται στην πρώτη θέση; Για ποιους προδότες μιλούμε; Για εκείνους που ορκίστηκαν να φυλούν τα σύνορα και σφυρίζουν αδιάφορα; Γιατί δεν παραιτήθηκαν;; Ποιος από αυτούς είχε τα αρ να πει πάρτε και τον μισθό κι άντε γεια εγω συνένοχος στο έγκλημα δεν γίνομαι ποιος;; Μετά θα μας το παίζουν ήρωες και αγωνιστές; Αφού έχουν γίνει εγκλήματα και εγκλήματα σφαγές βιασμοί αρρώστιες επιδημίες και κάθε αντίχριστο που ψηφίζουν που διαλύει Ελλάδα Ορθοδοξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή