«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ξανά.. για να το εμπεδώσουμε...

Το τραγούδι μπορεί να αφορά τα ναρκωτικά, αλλά έτσι κι αλλιώς.. "ναρκωτικά" είναι όλα γύρω μας.. "κι η μυρωδιά του θανάτου μάς έχει περικυκλώσει".. πρέπει να διαρρήξουμε το συρματόπλεγμα.. να πετάξουμε προς την Ελευθερία. Και μιας και μιλήσαμε για ναρκωτικά.. δείτε (και φρίξτε) με τί τρόπο καταστρέφουν την νεολαία μας 13-14 ετών, ώστε να την βρει αποχαυνωμένη το λεπίδι του ισλαμιστή: Skunk: Το ναρκωτικό που θερίζει στα σχολεία της Αθήνας





Lynyrd Skynyrd - That Smell - 7/13/1977 - Convention Hall (Official)




εδώ, η στούντιο εκτέλεση, με στίχους στην εικόνα
 

2 σχόλια:


  1. Ίσως να έχει ενδιαφέρον
    http://panusis.blogspot.com/2019/09/4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ειδηση "εκτακτη" και πικαντικη παρακαλω...!!! 17/09/2021

    Ο κακός χαμός σε στριπτιτζάδικο στο Μπουρνάζι: Άνεργοι, νοικοκυρές και κάθε «καρυδιάς…», σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων για κάστινγκ Ελληνικής εταιρείας παραγωγής πορνό..!!!!

    Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν τη Δευτέρα δεκάδες άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που έφτασαν στο σημείο να πετάξουν τα ρούχα τους και να επιδοθούν σε «καυτές» πόζες on camera, ελπίζοντας ότι το casting από το οποίο πέρασαν θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εγχώριας βιομηχανίας πορνό.

    Το ραντεβού για το casting που διοργάνωσε η εταιρεία παραγωγής του Τεό και της Ίνας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστεί, είχε κλειστεί για το πρωί της Δευτέρας.

    Άνεργοι, «νοικοκυρές σε απόγνωση» που διψούν για νέες εμπειρίες και άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι προσβλέπουν σε μια καλή αμοιβή. Ακόμη και φοιτητές που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ή την επαγγελματική τους τύχη στη «βιομηχανία διασκέδασης ενηλίκων» βγάζοντας και χαρτζιλίκι στήθηκαν από τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας έξω από γνωστό στριπτιτζάδικο στο Μπουρνάζι, διεκδικώντας έναν ρόλο στη σειρά πορνό που κυκλοφορεί στο σάιτ sugarbabes.tv.

    Μάλιστα, λόγω της πολύωρης αναμονής, κάποιοι δεν δίστασαν να πάρουν έναν… υπνάκο στους καναπέδες....

    Όταν, όμως, ήρθε η σειρά τους να ανέβουν στην πίστα, ξαναβρήκαν την όρεξή τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τα..προσόντα τους τους κριτές.

    Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα βάλουν «Χ» σε όσους δεν πληρούν τα κριτήρια.

    Μόλις 30 «τυχεροί» θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.
    ΤΡΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ...
    ΠΟΡΝΟΛΑΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.
    ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ PORNELLAS
    (Απο το μακελειο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή