«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Όλο και αποθρασύνονται οι λαθροεισβολείς και οι μογγολότουρκοι και τ' αλβανά... (δελτίον λαθρ-εγκληματικότητος)

12 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Σεπτεμβρίου, 2019 19:25

    Τελικά η αστυνομία,τι ρόλο βαράει,θα μας πεί κανείς;ξύλο τρώνε δεν μιλάνε,μολότωφ τρώνε δεν μιλάνε,μόνο σε Έλληνες πατριώτες ξέρουν να κάνουν τους μάγκες ή για να πιάσουν Χριστιανούς που διαμαρτύρονται για το τέμενος. Στη Φυλή δεχτήκανε εισβολή και δεν κάνανε τίποτα,στην Κώ,τις "φαγανε",τελικά μόνο για να κόβουν κλήσεις είναι. Και τα λαθροόρκ κάνουν μαγκιές εκεί που τους παίρνει.Άν κανένας τρελλός πατριώτης βγάλει κάνα καραμπίνι και αρχίσει το τουφεκίδι,θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.Ετσι να συνεχίσουν και μετά θα τρέχουν έξω από την χώρα πιό γρήγορα κι'από τον Κεντέρη. Αφορμή ψάχνουμε.Άντε,γιατί το πύρ και τροχάδην μου έχει λείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το πρώτο ,ψάξτε την ΜΚΟ....χάθηκε η μπάλα...αφού επανηλειμμενα επιτίθενται σε αστυνομικούς ,εχωντας μπει λάθρα στην χώρα ,φαντάσου τι θα γινη με εμάς.Για το δεύτερο ,γιατί πουλούν σε Τούρκους ;γιατί πια ,δεν τους νοιάζει τίποτα ,ζαμάν φου ,όπως πουλούν σε γύφτους διάφορα οικόπεδα δια μέσου οργανώσεων ,μετά οι γύφτοι εξορμούν σε επιχειρήσεις αγάπης !ενοχλήθηκε ο Τούρκος ;μααα σε χριστιανικό κράτος ήλθε.Τους έσπασε κάποιος τις μούρες ;όχι !εάν εγώ ,στην Αραβία που δούλευα νόμιμα ,κοπαναγα για τον ίδιο λόγο τον μουζεινη η κάτοικο ,τώρα θα ήμουν εκτελεσμενος και στα σκυλόψαρα πεταγμενος.Νεοταξιτικα κόμματα ψηφίζουν ,τώρα ήλθε η ώρα να γευτούν τα απιδια ,όπως εστρωσες ,θα κοιμήθης ,σας το επισημαίνω για μια ακόμη φορά ,προσέχετε τι κάνετε ,προσέχετε τι σκεφθεσθε ,το σύμπαν ακούει ,το σύμπαν βλέπει ,να σας το πω έτσι ,θα ζήσουμε και άλλα;το είπαμε αυτό ,θα το πιούμε όλο το ποτήρι και θα πληρώσουν πανάκριβα ,όσοι μίαναν ,ασεβησαν ,εξύβρισαν ,ασελγησαν αυτήν την χώρα.Κανενας θάνατος δεν είναι τυχαίος ,ούτε η άφιξη νέας ψυχής στην μήτρα.Τωρα...θα τα λουστούν όλα ,δεν έμαθες ιστορία ;η Σάμος είναι απέναντι από τα Βούρλα ,δεν μάθατε κάτι ;δεν ακούσατε κάτι ;δεν πήγαν οι Σαμιώτες για μεροκάματο στα Βούρλα ;η λέξη τσέτες σας αφήνει αδιάφορους ;η Κύπρος κείται μακράν ;την επανασταση του Οικονόμου την ξεχάσετε στην τουρκοκρατια ;τους Οθωμανούς τους ξεχάσατε ;λοιπόν ...μάγκες ...τα αστροπελεκια...δεν θα σας λυπηθούν και ειδικά εάν εισθε και ελληνικής καταγωγής....να το θυμασθε αυτό.
    Για το τέταρτο :εκεί κάτω έχουν ξεφύγει ,εάν είναι για παρανομίες ,που είναι γιατί είναι φορτίο ,τότε να πάνε στο διάολο ,εάν είναι να σκοτωνης τον γείτονα για μαγκιά ,τότε να πάνε στο διάολο ,εάν είναι να προστατεύουν χασισοφυτειες ,τότε να πάνε στο διάολο ,εάν είναι φορτίο Αλβανών να πουλήσουν ,τότε πάτε όλοι στο διάολο και οι αγοράζοντες και τα τηγάνια.Τι ;υπάρχει πληροφορία ότι θα μας την πέσουν οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές ;και κόψτε να κλέβετε τα πρόβατα ή κουραδια.
    Για το τρίτο ας φροντίσουν τα του οίκου τους ,ψηφιστε κάργα την νέα τάξη και ήδη τρώτε καλά και σεις γαλοπουλα.Τετοια μαλακεια βλέπουν οι φανατισμένοι ισλαμιστές και ξεσαλωνουν τελείως.
    Εν κατακλείδι ,το κακό δείχνει τα δόντια του ,η το αντιμετωπίζουμε η μας παίρνει και μας σηκώνει.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σςςς....Αριστόμαχε.. θα τους ξυπνήσεις.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα!αααχαχα !καλή ατάκα !μπορεί κάποιον να τον γλυτώσω από δεινά ,μια φορά προσπαθείς , άλλη...δεν έχει ,ακουει;πάει καλά ,δεν ακούει ;παράτα τον.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Το ευχαριστήθηκα αυτό το βίντεο. Οικογένεια με 4 μικρά παιδιά έχει βιολογική φάρμα κοντά σε ποτάμι όπου διάφορα ζώα τρέφονται υγιεινά. Κάπως έτσι θα ήταν οι παππούδες μας στα νειάτα τους. Μόνο ποτάμι δεν είχαν οι δικοί μου αλλά είχαν βρύσες με πεντακάθαρο κρύο νερό. Σκληρή ζωή θα ήταν τότε αλλά πολύ ευκολότερη με την σημερινή τεχνολογία. Τα μικρά παιδιά στο βίντεο θα μεγαλώσουν και θα λένε τι ωραία χρόνια.

    https://www.youtube.com/watch?v=eyUcoEfREWo

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς ζούνε τρεις φίλοι μου στην Κάλυμνο Γιώργο.
      Τώρα γιατί εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα, ενώ μού έχουν πει τόσες φορές να τα παρατήσω και να πάω εκεί.. ένας Θεός ξέρει. Έχω βέβαια μια τέτοια μίνι φάρμα κι εγώ στην Κεφαλονιά. Ευτυχώς που την φροντίζει ο πατέρας μου μόνος του και δεν έχουν τα πάντα χορταριάσει. Με βλέπω για εκεί αν ξεκινήσει μακελειό στην Αθήνα.

      Διαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ... Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑΒΟΛΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΡΓΚΕΛ ΕΧΗ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

    Μήν τολμήσετε !!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΣΕΙΡΑ" ΕΧΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Το μυστικό σχέδιο για 4500 πρόσφυγες στην Πελοπόννησο.(...θα εχει και συνεχεια).

    Σχεδιασμός για Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία με άκρα μυστικότητα.

    ...μέρος ενός γενικότερου μυστικού σχεδιασμού που για την Πελοπόννησο προβλέπει την φιλοξενία 4.500 προσφύγων και μεταναστών.

    Οι περισσότεροι από αυτούς σχεδιάζεται να οδηγηθούν στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και στο Γύθειο. Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται το στρατόπεδο πεζικού στην Τρίπολη, καθώς επίσης και το πεδίο βολής στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.
    ...μικρός αριθμός σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί σε κλειστό ξενοδοχείο στα Ιρια, το οποίο μελετάται μήπως ενοικιαστεί σε ΜΚΟ.
    ...στον ίδιο σχεδιασμό περιλαμβάνονται τρία δημοτικά σχολεία στην Αργολίδα για υποδοχή μεταναστών, ένα δημόσιο κτίριο που είναι εγκαταλειμμένο, καθώς και ένα επίσης εγκαταλειμμένο εργοστάσιο. Όλα αυτά σε περιοχή κοντά στο Άργος.
    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΥΜΕΝΗ ΤΙ ΓΑ...ΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    (thesecretrealtruth.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή