«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Έκτακτο - Παγκόσμια Ατίμωση: Εγκλωβισμός Αμερικανικού F-22 Σέ Αερομαχία Μέ Συριακό MiG-21!

Σχόλιο Διόδοτου: Η είδηση δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένη. Στην αναζήτηση google, με χρήση των δύο ονομάτων, βρίσκουμε μόνο αυτό: When a MiG-21 is better than an F-22; Comparing Uses of Legacy Fighters with State of the Art Air Superiority Platforms








Μετά την Κατάρριψη του Πακιστανικού  F-16D  κατόπιν άγριας αερομαχίας που ακολούθησε με Ινδικό MiG-21 Bison, το γερόλυκο  MiG-21 που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του πενήντα, του περασμένου αιώνα, ταπείνωσε στην Συρία ένα Αμερικανικό F-22 5ης γενιάς!

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν ένα F-22 των ΗΠΑ πετούσε σε αποστολή πάνω από την Συρία, και λόγο τον κακόν καιρικών συνθηκών, έχασε την αόρατη κάλυψη του, (ως γνωστόν το F-22 είναι ευαίσθητο στη βροχή και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες), με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από ένα Συριακό MiG-21, όπου και το εγκλώβισε, και δεν άφησε στο Αμερικανικό F-22 κανένα  πλεονέκτημα!

Δυστυχώς ο πιλότος του MiG-21 έλαβε εντολή να μην καταρρίψει το  F-22, για να μην ακολουθήσουν τα οργισμένα αντίποινα των ΗΠΑ, στερώντας την πιο ατιμωτική ήττα που έχει δεχθεί Παγκοσμίως οι U.S. Air Force! Η Φώτο Προφίλ του άρθρου, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του συμβάντος!

priftisnews




Διαβάστε επίσης:




13 σχόλια:

  1. Η "πηγή" του άρθρου, priftisnews, δεν παραπέμπει στις δικές του πηγές σχετικά με το άρθρο. Έψαξα σε πιό σοβαρά site στρατιωτικού περιεχομένου ελληνικά και ξένα και δεν διαστάυρωσα πουθενά την είδηση. Άν ανέβαζα στο blog μου ένα άρθρο με τίτλο: Η Ελληνική Αεροπορία θα προμηθευτεί X-Wing για το νέο μαχητικό της αεροσκάφος, προφανώς θα το ανεβάζατε κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι το ημέηλ του, να τού τα ψάλλετε αν είναι μαϊμού η είδηση:
      spyros.priftis76@yahoo.gr
      Είχα κάνει κι εγώ έναν έλεγχο και δεν βρήκα τίποτα. Είπα να βάλω την ανάρτησή του, την οποία έστειλε με ημέηλ στον Διόδοτο, δοκιμαστικά για 2 ημέρες, μήπως ακουστεί κάτι, έχει δηλαδή κάποια στενότερη πληροφόρηση. Αμφιβάλλω βέβαια κάπως γι αυτό, αν σκεφτείς ότι το μπλογκ του εμπιστεύεται και τις ειδήσεις/πληροφορίες του Βελόπουλου.

      Διαγραφή
    2. Αν επιβεβαιωθεί γρήγορα ότι είναι μαϊμού η είδηση, θα την διαγράψουμε, και μαζί το σχόλιο σας. Ελπίζω να μην σας δυσαρεστήσει αυτο.

      Διαγραφή
    3. Δέν θα με δυσαρεστήσει καθόλου.

      Διαγραφή
  2. AYTA TA ΜΙG-21 ΚΩΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ...ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...ΧΑ ΧΑ..

    https://www.youtube.com/watch?v=jsYczZC_gqs

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα ναι, είναι του 1950 τα σκάφη αυτά. Η Ινδία τα χρησιμοποιεί ακόμα.
      Και μιας και είπες για Νεκρά Θάλασσα, ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τα τελευταία χρόνια το αλάτι της έχει τριπλασιαστεί. Κάθε χρόνο, στο βυθό το πάχος αλατιού (ο βυθός είναι λευκός από το αλάτι) ανεβαίνει 10 πόντους! Κι αν χώσεις με το χέρι σου ένα ξυλάκι μέσα στο νερό της θάλασσας αυτής, και βρεις τρόπο να μείνει έτσι 4-5 μέρες, όταν το βγάλεις θα είναι σαν να κρατάς μαλλί της γριάς χαχαχαχα, μόνο που θα είναι αλάτι.

      Διαγραφή
    2. https://www.scinexx.de/wp-content/uploads/s/a/salzfinger2g.jpg

      από εκεί είναι η φωτο

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Σεπτεμβρίου, 2019 13:22

      ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ F-22 ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ,ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ MIRAGE 2000,Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ F-22,ΕΚΑΝΕ Me-109, χα χα χα χα.

      Διαγραφή
    4. Μπα..; Εμφανίστηκες ΕΥ;
      Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε...

      Διαγραφή
  3. Βγάλτε έξω το Spitfire από το Πολεμικό Μουσείο να τούς πηδήξουμε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Σεπτεμβρίου, 2019 15:19

      Χαχαχαχα,που το θυμηθήκαμε το spitfire.Λέτε ρε παιδιά στα πλαίσια του νέου εξοπλιστικού προγράμματος της χώρας να δούμε, spitfire,hawker typhoon,ή επειδή είμαστε υποταγμένοι στους Γερμανούς να δούμε Ju-87 stuka, Me-109,Me-110,He-170.Άντε να δούμε καινούργιο ΑΓΕΑ,τον φόν Ριχτχόφεν. 🤪🤪🥶🤣👾🥶🤬.Γιατί Ό Κώστας μου φέρνει λίγο στον Γκέρινγκ. 🤣🤣🤪🤪Χαχαχαχα.

      Διαγραφή