«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Κι όμως.. υπάρχουν και καλά νέα...


ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. Και δες και στο δεύτερο ιστολόγιο από Λέσβο ,σε παρακάτω άρθρο για τις οικίες που νοικιαζουν οι ΜΚΟ....και βγάλε συμπεράσματα γιατί υπάρχουν τρισαθλιοι πάνω σε αυτήν χώρα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τις μισθώνουν με μεγάλα ποσά προς τους ιδιοκτήτες και μετά τις εκμισθώνουν (νοικιάζουν) σε λαθρό με μικρά ποσά, και δεν υπάρχουν ενοικιαστήρια για την σπουδάζουσα νεολαία μετά. Τα διάβασα το πρωί..

      Διαγραφή
  2. Και ένα ωραίο νέο χαβαλετζιδικο !από το newsit ,άγνωστοι έκλεψαν την τουαλέτα ,την χεστρα δηλαδή ,18καρατιων ,απο το παλάτι του μπλενιμ ,στο γουνστοκ.της Βρεττανίας.Χαχαχα,δεν το φύλαγε κανένας σφουγγαρο κωλαριος των ερπετων ;για φαντάσου ,τι τους έβαζαν να κανουν,οι ερπετικοι...να τους σκουπίζουν τον κωλο και την χεστρα τους ,αααχαχαχα ξεραθηκα στα γέλια όταν τα έμαθα αυτά.Θα τους σήκωναν και την ουρά μην χεστει !αααααχαχαχα !ερπετό κακαραντζες ,ααααχαχαχα!ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατσούμπαλη εντωμεταξύ η χέστρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2019-09-14/blenheim.jpg

      Διαγραφή
  3. ολιγον τι χυδεες κε γυδεες οι αναρτησεις σας // αλα τι να περιμενεις απο οντα που μπερδεψανε τους κρονιους με τους καταχθονιους κε τους πτωματοφαγους με τους λαθρομουσουλμανους. τελικα εμεις τα γιουσουφακια οι νεο-εληνες τι ημαστε ρε πεδια? μεγαλο-τεραστιοι τρανο-μαλιακες με περικεφαλεα? καλα, ο κωτσος ινε σιγουρα απο τον πλανητη ΕΛιθιο (με δυο λαμδα παρακαλω). κατα τα αλα, τα περισοτερα αθρα ινε αν μη τι αλο, ενδιαφεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι λίγο μαλακας ;όχι πολύ ,να ..λίγο !η παπάρας είσαι η τρολ του κερατά .Κόψε τις σαχλες και τραβά βρες καμμιά τσουραπω να ξελαμπικαρης.Εδω που σου επέτρεψε ,να ανάρτησης σχόλιο ,μαλακομπουκωμενε δεν κάνη για σένα ,εκτός εάν σε έβαλε κανας καροτακιας η ανοιχτοποδης ,οπότε μπορώ να σε γαμω πουστηρλιαζω ευχαρίστως ,από πληκτρολόγιο και από κοντά να σου βγαλω και τα αυτιά να τα φάνε οι σκύλοι.Και για να σε προφυλαξουμε ,δεν ξανά γράφεις εδώ μέσα .Αντιλαβου ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. πάλι από pronews :"πρώτον η τουαλέτα είχε τις υδραυλικές συνδέσεις της και δευτερευόντως ,ο επίδοξος κλέφτης δεν θα ήξερε τι έφαγε η τι χρήση έκανε ο προηγούμενος επισκέπτης "ούζου ,που λένε και οι Αμερικάνοι ,σαν τι να είχε φαη ο προηγούμενος επισκέπτης και όταν πας στην χεστρα ,τι χρησι κάνεις ;στρώνεις τραπεζομαντηλο !αααχαχαχα !και ο κάθε χρήστης είχε χρόνο τριών λεπτών .Μαααα με τις κακαραντζες των ερπετων θα ασχολουμαστε ;όχι ρε εσεις !χαβαλε κανουμε μαθαίνοντας για τα ερπετά.Που ξέρεις ...εκεί στα Χοτ σποτ ,μπορεί να πέση κανείς σε ερπετό ,να μην ξερή πως θα το σκουπίση ;αααααχαχαχα !ωωωωααααχαχαχα ,ρε θα σας φτιάξω εγώ μια χαρά !άντε τραβάτε τώρα στις καλιοπες ,μην σας βρουν οι ΜΚΟ και λουφαρετε και σας επιπληξουν η σας αναφέρουν στον υπουργό μεταναστεύσεως και λαθροεισβολης .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί για ούζου ,ουαου.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία ανάλογη κατάσταση επικρατούσε και στην αναξιόπιστη και ηττημένη Ελλάδα των αρχών του 20ου αιώνα, όταν ο Περικλής Γιαννόπουλος στα 1906 έγραφε στο βιβλίο του “ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ”: “Ἄλλη διέξοδος δὲν ὑπάρχει καμμία, διὰ τῶν ὁδῶν αὐτῶν καὶ μὴ χάνεσθε. Διέξοδος ὑπάρχει μία μόνη καὶ μοναδική. Ἡ ἐδῶ ὑποδεικνυομένη. Καὶ αὐτὴ εἶναι πολὺ ὀλίγον ΝΟΗΤΗ καὶ διόλου ΑΡΕΣΤΗ. Καὶ ἡ διέξοδος αὐτὴ ἡ μία καὶ Μοναδικὴ εἶναι: ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ. Συνεπάγουσα καί: ΒΑΘΥΤΑΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ. ἤτοι:Ἐπανάστασις Ἀτομική.Ἐπανάστασις Κοινωνική. Ἐπανάστασις Πολιτική. Ἐπανάστασις Ἰδεολογική. Ἐπανάστασις Φιλολογική. Ἐπανάστασις Καλλιτεχνική. ΝΑΙ. Βαθυτάτη Πνευματικὴ Ἐπανάστασις, γεννῶσα ΦΩΣ. Καταρρακτώνουσα μὲ φῶς τὰ Σκοτάδια καὶ τὰ ψεύματα. Διότι τίποτε δὲν γίνεται εἰς τὰ Σκοτάδια, μὲ Σκοτάδια. Τίποτε εἰς τὰ ψεύματα, μὲ ψεύματα.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαααα ;άλλαξες τροπαρι ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή