«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

«Tempest in Macedonia»



Σκόπια - Ελλάδα 1-0 Διαβάζοντας για την δραστηριότητα των Σκοπίων αναφορικά με το ζήτημα της Μακεδονίας,διαπιστώνοντας ότι με την παθητική στάση που τηρεί το ελληνικό κράτος απέναντί τους χάνει συνέχεια έδαφος, θυμήθηκα την δική μου περιπέτεια με τους «μακεντόνσκι» εν έτει 1975.

Ζω στο Λονδίνο, έχω πουλήσει το βιβλίο μου «Tempest in Macedonia” στον εκδοτικό οίκο David & Charles,έχοντας εισπράξει και προκαταβολή,αλλά το βιβλίο δεν εκδίδεται.Και παρά τις ενοχλήσεις των εκδοτών από την ατζέντισά μου Rosemary Bromley, εξήγηση δεν δίνεται,μέχρις ότου γνωρίζομαι με τον αείμνηστο Νίκο Μάρτη,τέως υπουργό του Καραμανλή και ειδικό στο Μακεδονικό Ζήτημα, που με πληροφορεί ότι οι Σκοπιανοί είναι τόσο καλά δικτυωμένοι διεθνώς που αποκλείεται να επέτρεπαν σε ένα τέτοιο βιβλίο να κυκλοφορήσει στην αγγλική γλώσσα.

Αλλά και στην Ελλάδα που κυκλοφόρησε ως «Θύελλα στη Μακεδονία»,το ελληνικό κράτος το σνομπάρισε αγρίως–δεν δέχτηκε να μπει στις βιβλιοθήκες των σχολείων και των φυλακών, δωρεάν προσφορά του εκδότη μου Γιάννη Βασδέκη.

Και μιλάμε για τον αγώνα των Μακεδόνων εναντίον των Κομιτατζήδων.

Ελπίζω κάποια μέρα να μας κυβερνήσουν... Έλληνες.




2 σχόλια:

  1. Τά πάντα όλα έχουν την εξήγηση τους. Αρκεί να θέλει κάποιος να την ιδεί!
    Βεβαίως οι κομμουνιστές και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος , η πλειονότητα των οποίων αρέσκονται να ονομάζουν εαυτόν και πατριώτη εμφανιζόμενοι ως δήθεν αντισυστιμικοί , θα σου πουν πως η απαγόρευση της κυκλοφορίας της γνώσης είναι πράξη φασιστική, ως απόρροια του δεξιού φασιστικού ναζιστικού συστήματος στο οποίο διαβιούμε!

    Οποιος ακόμα δεν έχει καταλάβει πως ζούμε παγκόσμια κάτω από
    ένα στυγνό τυραννικό κομμουνιστικό καθεστώς ,
    πως σε παγκόσμια κλίμακα κυβερνά η αριστερά
    που είχε επιτεθεί και στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας
    με σκοπό , εκτός των άλλων ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ,
    δεν θα κατανοήσει ποτέ γιατί τόσο μίσος
    προς την ΑΛΗΘΕΙΑ
    προς οτιδήποτε Ελληνικό Χριστιανικό ορθόδοξο!

    ΑΧΟΗ, είχαμε αφήσει μια συζήτηση στην μέση , "περι Αμερικανικης ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ"
    Εχω την εντύπωση πως μας άκουσε ο ουρανός ...ο κόκκινος!!!
    Το άρθρο αποκαλύπτει με ατράνταχτα στοιχεία τους κομμουνιστές δασκάλους των κομμουνιστών κλίντον και μπαμια, που έφτασαν στην Αμερική κυνηγημένοι απο την Γερμανία της οποίας απο ότι φαίνεται της είχαν ρουφήξει το μεδούλι.
    Ετσι όπως κάνουν οι αριστεροί σήμερα και σε εμάς και σε όλον τον πλανήτη!

    "Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

    Ο Gramsci, ο Alinsky και η Αριστερά


    «Ο σοσιαλισμός θα θριαμβεύσει καταλαμβάνοντας πρώτα τον πολιτισμό μέσω της διείσδυσης στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τις εκκλησίες και τα μέσα ενημέρωσης μεταμορφώνοντας την συνείδηση της κοινωνίας» - Antonio Gramsci


    «Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος κόσμος αγωνίζεται να γεννηθεί.

    Τώρα είναι η στιγμή των τεράτων»- Antonio Gramsci


    Όταν ακούτε να αναφέρονται οι πάντες στην αριστερά με μια διάθεση εξωραϊσμού, όταν ακούτε να την συνδέουν με την «πρόοδο» και την «δημοκρατία» (και "αγώνες" που τιμούνε), όταν ακούτε ακόμα και δεξιούς ή και «ακροδεξιούς» (!) να βάζουν εισαγωγικά στην λέξη αριστερά όταν αναφέρονται σε φαινόμενα αυταρχισμού, λογοκρισίας, αδικιών, φοροεπιδρομών και γενικότερα κακής πολιτικής και να λένε ότι «αυτό δεν είναι αριστερά», (ή θέτοντας το ρητορικό ερώτημα «αυτή είναι η αριστερά;») εξαγιάζοντας την ιδεολογία της και ξεπλένοντας το παρελθόν της και υπονοώντας ότι η αριστερά αποτελεί ένα αμόλυντο ηθικά σύστημα που απλώς «δεν εφαρμόζεται», όταν βλέπετε στα διάφορα σήριαλ μονίμως ο αριστερός να ταυτίζεται με τον «προοδευτικό» ή τον «ανθρωπιστή», όταν βλέπετε η Εκκλησία να διοργανώνει συνέδρια με τον τίτλο «Εκκλησία και Αριστερά»,

    τότε καταλαβαίνετε ότι ζείτε σε έναν κόσμο που έχει επικρατήσει η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς [δες εδώ]."
    ...
    http://redskywarning.blogspot.com/2019/09/gramsci-alinsky.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που πήγε να το δωση; Στον Ντέιβιντ ;αααχαχα !δεν ήξερε ,δεν ρωταγε ,ότι ο Ντέιβιντ ,έχει συγγενείς στις ντόπιες δια χειριστριες κυβερνήσεις ;ρε τι κομμουνισμός και πράσινα άλογα και το μουνι της χαιδως ,ερπετά να λέτε και να σας καταλαβαίνη ο κοσμακης.Φφφφσσσσ ,ο όφις ,και του παίρνεις το κεφάλι.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή