«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο "Εφιάλτης" στον Καραβόμυλο Λαμίας είναι ο παπάς του χωριού!


Σχόλιο Διόδοτου: ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.....
Kαι φυσικά τα τουρκοπορνοκάναλα της τηλεόρασης τόν έχουν ηρωποιήσει..
στο πλευρό του ΠΑΜΕ, πιάνει στο στόμα του τον Αθανάσιο Διάκο και τον Παπαφλέσσα για να μιλήσει.. όχι για Εθνικούς, αλλά για κοινωνικούς αγώνες (!). Διαβάστε τώρα και το άρθρο της εμετικής 'Εφημερίδας των Συντακτών', με το ιστορικό της προδοσίας. 
Χχχροούπ..Φτού του μην τον ματιάσουμε!  




Κόντρα στο ρεύμα της ξενοφοβίας

Βρέθηκε στο Βελιγράδι για να υψώσει τη φωνή του κατά του ΝΑΤΟ και στη Γένοβα κατά των σχεδίων των ισχυρών του κόσμου· στη Συρία, διαδήλωσε κατά των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Με ένα κείμενο που έγινε viral δήλωσε την αλληλεγγύη του στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Κι είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που στέκεται απέναντι σε διαδηλωτές.

Αλλά τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος του θεού όταν ακούει τους συντοπίτες του να δηλώνουν στις κάμερες πως «θα χυθεί αίμα» αν έρθουν οι πρόσφυγες στον τόπο τους; Ο παπα-Χρήστος Ζαρκαδούλας έκανε αυτό που κάνει πάντα: στέκεται στο πλευρό των αδυνάτων, ως άνθρωπος που υπηρετεί την Αριστερά και ως παπάς που τιμάει τα ράσα.

Η ιστορία του Καραβόμυλου σας είναι λίγο πολύ γνωστή και δεν διαφέρει από όσα έχουμε δει σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια: η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα φτιάξει εκεί ένα χοτσπότ για να στεγαστούν πρόσφυγες, και μέρος της τοπικής κοινωνίας αντιδρά.


Ο παπα- Χρήστος Ζαρκαδούλας

Ετσι (και) την περασμένη Παρασκευή συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Στυλίδας και έκλεισαν για μισή ώρα την παλιά εθνική οδό. Οπως διαβάζουμε στο stilidanews.gr, στη συγκέντρωση τον λόγο πήρε πρώτος ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Καναπίτσας. «Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να διαδηλώσουμε κατά των προσφύγων», ξεκίνησε ο κ. Καναπίτσας, για να τον διακόψει αμέσως η δήμαρχος, Βιργινία Στεργίου: «Εμείς δεν είμαστε κατά των προσφύγων».

Παρ’ όλα αυτά η δημοτική αρχή (που εκλέχθηκε με τη στήριξη της Ν.Δ.) «καταδικάζει την αδιάλλακτη στάση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ειλημμένη απόφαση της δημιουργίας προσωρινού κέντρου παραμονής προσφύγων στο Στρατόπεδο “Γεώργιος Παπαποστόλου”», όπως διαβάζουμε σε ψήφισμα που προσυπογράφουν και οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Οι παρατάξεις δηλώνουν πως ακόμα και μετά τη συνάντηση που είχε η δήμαρχος με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, διαφωνούν «με την προοπτική διαμόρφωσης ενός πρόχειρου hotspot, με δεδομένα τα προβλήματα υδροδότησης, αποχέτευσης, την προηγούμενη χρήση του στρατοπέδου ως αποθήκης καυσίμων, τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής και τη θέση του στρατοπέδου ανάμεσα στον αστικό ιστό» και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

 

Από το 2017


Η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στον Καραβόμυλο είχε συζητηθεί και το 2017. Οπως έχει γράψει η εφημερίδα μας (5/9/2019), «το έργο δεν προχώρησε για διάφορους λόγους, αν και τότε υπήρξαν έντονες αντιδράσεις με ξενοφοβικά χαρακτηριστικά, που είχαν οδηγήσει τον τότε δήμαρχο στην απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, το οποίο επίσης δεν έγινε ποτέ».

Σε ένα τέτοιο κλίμα γράφει και αγωνίζεται ο παπα-Χρήστος, ο εφημέριος της εκκλησίας του Καραβόμυλου. «Αφήστε κατά μέρος τις κομμουνιστο-χριστιανικές αηδίες (ο φονταμενταλισμός σε όλο του το μεγαλείο), ανοίξτε τα μάτια σας ΟΛΟΙ και ειδικά όσοι είστε δημόσια πρόσωπα και ΔΕΙΤΕ τι έγινε στη Μόρια!», του γράφουν στην προσωπική του σελίδα εξαγριωμένοι... ευσεβείς. «Σε λιγο θα σου απογορεψουν να χτυπας την καμπανα ΄’παπα΄’>, ορύεται ένας άλλος.

Τι λέει αυτός ο παπάς και κάποιοι... πιστοί του δόγματος της αγάπης τον εχθρεύονται τόσο πολύ; Το αυτονόητο:
«άμεσα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτούς τους ανθρώπους ως αδελφούς μας. Ανεξάρτητα από φύλο, φυλή, έθνος και θρησκεία, πρέπει να γίνουμε οι πλησίον τους. Να πιέσουμε δυναμικά να ανοίξουν τα σύνορα ώστε ο καθένας ελεύθερα να κινηθεί προς τη χώρα που επιθυμεί. Να αντισταθούμε στη δημιουργία γκέτο-φυλακής και να απαιτήσουμε την εγκατάστασή τους σε οικίες εντός των πόλεων και των χωριών και μάλιστα σε αριθμό ανάλογο του μόνιμου πληθυσμού».

Ο παπα-Χρήστος είναι ένας από εκείνους που, στον δρόμο των πρώτων χριστιανών και ακολουθώντας το παράδειγμα της Παγκληρικής Ενωσης που πολέμησε στην Εθνική Αντίσταση, το 2004 δημιούργησαν την Παγκληρική Αγωνιστική Κίνηση Κληρικών και Λαϊκών και έδειξαν τι ακριβώς σημαίνει θεολογία της απελευθέρωσης, αλλά και το πώς συμπλέει ο μαρξισμός με τον χριστιανισμό.

Οταν γνωριστήκαμε το 2009, ο παπα-Χρήστος μού έδωσε να διαβάσω Καρντενάλ, Κάουτσκι και Κορδάτο και μου έλεγε τότε: «Ο Θεός μάς κάλεσε να άρουμε τα εμπόδια στα οποία προσκόπτει η ενότητα του κόσμου. Τέτοια εμπόδια είναι η ταξική κοινωνία, ο εθνικισμός, οι διακρίσεις ανάλογα με το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία. Η πάλη, λοιπόν, για την άρση αυτών των εμποδίων πρέπει να γίνει λόγος ύπαρξης για τον καθέναν που θέλει να λέγεται χριστιανός».

Τώρα, θυμίζοντας τόσο τον συγχωρεμένο παπα-Στρατή από τη Λέσβο, αυτόν τον ίδιο αγώνα κάνει για τους πρόσφυγες, που κάποιοι στέκουν εναντίον τους πριν καν τους δουν στον τόπο τους.

«Ο αγώνας πρέπει να είναι κατά των αιτιών που δημιουργούν το πρόβλημα», τονίζει ο παπα-Χρήστος. «Κοινός εχθρός και των προσφύγων-μεταναστών και δικός μας είναι οι ισχυροί του κόσμου, ο ιμπεριαλισμός και οι μηχανισμοί του. Αυτοί κατέστρεψαν τις πατρίδες των προσφύγων-μεταναστών. Αυτοί σε συνεργασία και με τις κυβερνήσεις της χώρας μας τούς ξεσπίτωσαν και τους ξεσπιτώνουν. Αυτοί έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους πρόσφυγες-μετανάστες, πλάνητες στον κόσμο, χωρίς πατρίδα».


17 σχόλια:

  1. Ο παπα @ρχιδας... Βλέπεις εντωμεταξυ, πως οτι και να κανουμε και με σταυρωμένα χερια να κάτσουμε παλι αυτοι οι αριστεροαλληλεγγυοι θα δημιουργησουν συνθηκες "εμφυλιου". Οι κακοι ,φασίστες, εθνικιστές Ελληνες , οι ξενοφοβοι. Μήπως να κανουν τελικά ολη την Ελλαδα χοτ σποτ, μπας και καθαρισουν τα ορκ ολους αυτους τους εφιαλτες για παρτυ μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία.....!!!!! Λοιπόν παπα-τέτοιε,κάνε πρώτος την αρχή.Πάρε καμιά δεκαριά σπίτι σου και μετά συζητάμε.....ΟΧΙ λόγια ρεέέέέέ΄!!!! ΕΡΓΑ να κάνεις αυτά που λές.Οταν θα σου πηδάνε τη γυναίκα και τη κόρη,έλα να μιλήσουμε....Λοιπόν θα πάρεις καμιά δεκαριά στο σπίτι σου??? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυπικός Χριστιανός κληρικός, ιουδαικών προτύπων.
    Για όσους απορούν ποιός ήταν ο σκοπός της δημιουργίας της Χριστιανικού θρησκευτικού συστήματος απο τους εχθρούς του ανθρώπου.
    Δέν αναφέρομαι Στον Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν ΔΕΝ μου φαίνεται καθόλου περίεργο το Φαινόμενο του εν λόγω κληρικού υπό την έννοια ότι ΔΕΝ είναι ο μόνος που έχει τέτοιες αντιλήψεις-θα έλεγα μάλιστα ότι και αυτός όπως και αρκετοί ΛΑΙΚΟΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ή έστω αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Χριστιανοί έχουν υποστεί μια ΝΟΗΤΙΚΗ-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ είτε απο την Επίσημη Εκκλησία δια της ΠΑΓΕΡΗΣ της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ (και απο τα Κυριακάτικα Κηρύγματα) και την αμέριστη Συμπαράσταση&Στήριξη των(δεν ξέρω...)εν δυνάμει εν χριστώ Αδελφών-Λαθρομεταναστών που μας προτιμάνε σαν Χώρα και θεωρούν ότι είναι Χριστιανικό τους ΚΑΘΗΚΟΝ να Συνδράμουν στους πληγέντες/κοινωνικά κατατρεγμένους Λάθρο κτλ.Είτε απο το γνωστό Ενορχηστρωμένο Σύστημα ΜΜΕξαπάτησης..Ηλεκτρονικά ή όχι Ραδιόφωνα-ΤV..,δακρύβρεχτα ρεπορτάζ περί αθώων-δυστυχισμένων Ανθρώπων,Καλλιτεχνικό κατεστημένο Ηθοποιοί-Σκηνοθέτες-Τραγουδοποιοί με βουλωμένα Στόματα,καθεστωτικά Ιστολόγια,Τουρκοσήριαλ,σαπουνόπερες,"Κοινωνικές εκπομπές"..στην Μεσημεριανή Ζώνη τύπου Τατιάνας...υπεραίσθητη/ανθρώπινη για τους "Πρόσφυγες" ενώ για τους Έλληνες ΚΟΥΒΕΝΤΑ..το ίδιο γίνεται και στις γνωστές Μουσικές εκπομπές ή Διαγωνισμούς τύπου Χ-FACTOR..κτλ. που είχε βγει ο Καπουτζίδης ως κριτής (εννοείται)παρουσιάζοντας κάποιους Μαύρους Διαγωνιζόμενους(όλως τυχαίως)μας είχε κουνήσει το δάχτυλο ως Ρατσιστές
    αν ΔΕΝ δεχτούμε να αλλάξει η Σύνθεση του Ελληνικού Πληθυσμού.ΟΛΑ αυτά λοιπόν+ πιθανόν και άλλα έχουν κάνει το Μυαλό του Μέσου Νεοέλληνα ΠΟΥΡΕ..του δημιουργούν ΤΥΨΕΙΣ-ΕΝΟΧΕΣ για κάτι που ΔΕΝ είναι δικό του-παράλληλα προκαλούν Συναισθηματική Δικτατορία π.χ ρεπορτάζ με παιδάκια-μωρά βασιζόμενοι σε μια διαστρεβλωμένη έννοια της Φιλοξενίας-και ενός Τραβεστί Ανθρωπισμού.Οπότε το μυαλό-ψυχισμός Αδρανεί ολοκληρωτικά-γίνεται Παθητικός/Αδιάφορος για τον Συν-Έλληνα και δίνεται με πάθος για να μην πω Πόθο στην άλλη πλευρά συνδυάζοντας τα 2 στοιχεία του "Καλού Χριστιανού" και Β)της Κοινωνικής Δικαιοσύνης-Κοινοκτημοσύνης της Αριστεράς τα οποία επί της ουσίας είναι κομμάτια της Χριστιανικής Κοσμοθεωρίας απλά έχουν διαφορετικά χαραχτηριστικά.Το τελευταίο και όχι Ασήμαντο είναι ο Πολιτισμικός Μαρξισμός απο τον οποίο έχει Επηρεαστεί Νοητικά ΚΑΙ ο Συγκεκριμένος όπως και αρκετοί Συμπολίτες μας εδώ και Δεκαετίες.

    http://sioualtec.blogspot.com/2019/09/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Σεπτεμβρίου, 2019 13:54

    "και έδειξαν τι ακριβώς σημαίνει θεολογία της απελευθέρωσης, αλλά και το πώς συμπλέει ο μαρξισμός με τον χριστιανισμό."
    Πώς συμπλέει άραγε ο σατανοκίνητος μαρξισμός του σατανιστή ποιητή Μάρξ,με την χιλιοματωβαμένη Ορθοδοξία, αυτό μόνο άτομα σαν τον ρασοφόρο ετούτο μπορεί να μάς πεί. Ξεφτιλίζει το τιμημένο και ματωμένο ράσο με τις π@π@ριές που ξεστομίζει ο ανευθυνουπεύθυνος Ζαρκαδούλας.
    Άντε Ζαρκαδούλα και μητροπολίτης με τέτοια ιδεολογία, αλλά μακρυά από τα νάματα της Ορθοδοξίας πού τόσοι και τόσοι ιερείς ματώσανε το ράσο τους και χάσανε τα κεφάλια τους για να αναχαιτίζουν αιώνες τώρα τα στίφη του ισλάμ και του επάρατου κομμουνισμού.
    Να τον χαίρονται εκεί στον Καραβόμυλο και άμα κανένας λαθροόρκ ληστέψει ή σκοτώσει κάτοικο,να πάει να τους λέει ευχολόγια του τύπου "σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω".ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Εδώ ταιριάζει ο "σκοταδόψυχος" του ποιητή Φανφάρα,από την Ελληνική ταινία,
    "Και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό τους πιό λειψό........"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΝΝΗ25 , ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ Π@Π@ΡΧΙΔ@ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θυμάστε τον παππά στον Γέρακα Αττικής που τον καθάρισαν δύο Πακιστανοί ;ήταν παράνομα στην χώρα και ποιος δεν είναι ;ήθελε να τους βοηθήση....να φτιάξουν χαρτιά να μείνουν ! Ο παππάς ; ναι ρε ο παππάς,και τι λόγους είχε ο παππάς ;....καλά μαντεψατε !και ;ε τι και ..τον καθάρισαν και δρόμο.Θα πέσουν κεραυνοί και αστροπελεκια ,που πολλοί θα γράψουν ογδόντα κάσα.....ήδη έχει ξεκινήσει.Μπροστα στην κουρτίνα τώρα...έρχονται συνέχεια ,εκεί που θα φρακαρουν....θα ξεκινήση το πελεκουδι.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι ορθόδοξοι τους παπάδες μας τους θέλουμε με μαλλιά και γένια τους ξυρισμένους με κοντά μουσάκια και σε λίγο με τα παντελόνια αφού θα πετάξουν το ράσο να τους χαίρονται άλλοι, η τραγικότητα τους έγκειται στο ότι δεν τους πίεσε ο Κύριος να γινουν ιερείς, μόνοι τους το επέλεξαν κανείς δεν τους βίασε, λόγο όμως θα δώσουν στον Θεό,άλλο να είσαι υδραυλικός και άλλο να είσαι ιερέας του Υψίστου, καιρός να το εννοήσουν βαθειά στο μυαλό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν καποιος ρωτησε τον π.Παισιο γιατι συμβαινουν σκανδαλα μεσα στην εκκλησια,του απαντησε. Γιατι παιδι μου αλλους τους φερνει στην εκκλησια ο Χριστος και αλλους ο διαολος. Ετσι εξηγουντε οι μοντέρνοι παπαδες με τις περιεργες ιδεες,τους στελνει ο εξω απ εδώ για να δημιουργουν σκανδαλα και να αλλαζουν τα μυαλα οσων δεν εχουν σταθερη πιστη.Αλλα οσο κι αν προσπαθουν την εκκλησια του Χριστου δεν πρόκειται να την διαλυσουν.

      Διαγραφή
  9. αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σ αυτά που έρχονται στην εκκλησία μας διαβάστε το βιβλίο γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης εκδόσεις αγαθός λόγος πάμφθηνο είναι να δείτε τί ετοιμάζουν, το θέμα είναι ότι τα περνούν ύπουλα και ανεπαίσθητα, πχ οι ώρες γιατί δεν διαβάζονται στον όρθρο; ποιός χριστιανός γνωρίζει πολύ καλά τα της πίστης του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον συμοριτοπολεμο - εμφυλιο υπηρχε και δεσποτης οπαδος του Σταλιν που εστελνε για σφαξιμο ακομη και απλους ιερεις , η οποιονδηποτε αλλο που δεν ειχε τις ιδιες αποψεις , αλλα ακομη και παντελως ασχετους και αθωους ανθρωπους που τους αρπαζαν απο τον δρομο και οποιον παρει ο χαρος , ακομη και κομουνιστες που δεν συμφωνουσαν σε ολο αυτο το χαος τους σκοτωναν χωρις ενδοιασμους προκειμενου να προωθησουν τους σκοπους τους ! Ολους αυτους τους υπανθρωπους μετα την ληξη του "εμφυλιου" τους ηροωποιησαν !!! Και αυτος φυσικα πιστευω οτι ηταν και ο κυριοτερος λογος που η πλειοψηφεια του λαου τους απεχθανοταν . Ειναι οπως τωρα με τους τζιχαντιστες - δηλ. οποιος εχει αλλη γνωμη εκτος της δικης τους τον σκοτωνουν και ας ειναι μουσουλμανος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τον νοιαζει; εχει δεν εχει ποιμνειο, κανει δεν κανει το λειτουργιμα του θα πληρωθει. Δημοσιο φορ εβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο εργ δημ έργο ανέβασε ένα άρθρο με τίτλο, ένας αστάθμητος παράγων.Λοιπον...εε ..δεν σας ακούω ! Διατασσονται οι μάχιμοι να επικοινωνήσουν με την διοίκηση του τάγματος ,η πρώτη διλοχία να κάνη καταμέτρηση.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που είναι τα γένια σου ρε ζωντόβολο; Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα αρ@@δια μου κουνιούνται και τρία αυγά Τουρκίας από π@@στη κόκκορα.Και επειδή ρε μπολσεβικε παπάρα οι γ@μ@μενοι αφέντες του κουτσουμπα ,ρημάζουν όλα τα κράτη ,θα τους μαζέψουμε εμείς εδώ ;έτσι λέει το σχέδιο σας ;μα πόσο ηλίθιο σε έκανε η μάνα σου ,για να μας περνάς για ηλίθιους ;ρε κοπάνες ,επί πληρωμή έρχονται αυτοί εδώ.Δεν το κατέχεις ;και ποιος σου είπε ρε σατανιασμενε ,ότι εισβαλλεις με το έτσι γουστάρω σε κάθε κράτος ;ποιοι είναι πρόσφυγες ;από όλα τα μέρη του κόσμου ...στην Τουρκία και μετά πραααφφφ...εδώ μέσα .Ποιος στέλνει ρε μούχλα τα ασυνόδευτα ;και γιατί συνοδεύονται από τζιχαντιστές ;και γιατί όλοι λένε άλλα ονόματα ;και ποιος σου είπε ρε βρυκόλακα ότι ΕΜΕΙΣ,γουστάρουμε 5.000.000 σκατατζηδες που έχουν μπουκαρει στην δικιά μας πατρίδα ;στην ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ...όχι στην δικιά σου ! η δικιά σου είναι ο περιβάλλων χώρος του μαμμωνα σου.Πες στον μαλακά που σε ταΐζει ,να μας στείλη καλύτερο μισελληνα απατεώνα.Εσενα σε φτύνουμε.Μετρα τον καιρό σου τρισαθλιε. Ο χρόνος σας λιγόστεψε σκουληκαντερες.ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ πατσαβουρη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις και αναλύει τις διαφορές που υπάρχουν.

    https://nationalchristiandefence.blogspot.com/2017/12/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή