«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ … ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ !



ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ «ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»..
Σχόλιο του Ιωάννη Λαμπρόπουλου στην ανάρτηση :

Μπορούν να σκοτώσουν δεκάδες Έλληνες μέσα σε δευτερόλεπτα – «Τρομάζουν» όσα βγήκαν στο φως

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που κάποια στιγμή θα την βρούμε μπροστά μας, διότι τον λαθροεπικοισμό που κάνουν στην Ελλάδα τόσα χρόνια δεν τον κάνουν για το «ΚΑΛΟ» μας, αλλά με φανερό σχέδιο ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και αντιλαμβάνονται τις εποχές που ζούμε, δεν κάθονται τώρα να ασχολούνται με τα παραμύθια της «ανάπτυξης» και τις πλάνες των ΜΜΕ ΑΛΛΆ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΛΕΩΝ.

Έχουμε αποδείξεις από Ισραηλινές και Τούρκικες ΜΚΟ που τους μαζεύουν και τους φυγαδεύουν κατευθείαν σε Ξενοδοχεία της Ελλάδος κυρίως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη που ανήκουν σε ξένους Ιδιοκτήτες κυρίως Τούρκους και Ολλανδούς και με μεγάλα αποθέματα οπλισμού στους χώρους αυτούς.

Αυτοί αποτελούν τον οργανωμένο στρατό με ομαδάρχες κυρίως Ισραηλινούς αλλά και Τούρκους, Αζέρους και κάποιους Ιρανούς, που έχουν περάσει ως πολιτικοί πρόσφυγες και είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα με πολιτικό άσυλο και τους πληρώνουμε κι’ όλας.

Αυτά που σας λέω είναι γνωστά στην ΕΥΠ αλλά η χώρα είναι εντελώς προδομένη
και όταν θα ξεκινήσει ΑΠΟΤΟΜΑ το κακό τότε θα εννοήσετε τι σημαίνουν τα λόγια του αγίου Παϊσίου: «ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ»…

Να σας πω μόνο , πως αυτό το σχέδιο της ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ κατά της Ελλάδος, χρονολογείται από το 1965 και υπάρχει κανονικό και «επί χάρτου» ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗς κατά της Αθήνας που ολοκληρώθηκε με την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ βρίσκονται μέσα στις στοές ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΌΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΟΣΥΡΑΓΓΕΣ και ισάριθμοι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν τεράστιο στρατό.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πως θα βγαίνουν από τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, ομάδες ισλαμιστών περίπου των 100 οπλισμένων ατόμων θα σκοτώνουν και θα καταστρέφουν ότι μπορούν, ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.

Επίσης το σχέδιο αναφέρει ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ
για να μην μπορεί η χώρα μετά από τα γεγονότα αυτά ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ και έτσι να είναι υποχρεωμένη να ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ κεφάλαια από το παγκόσμιο ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για να ΧΡΕΩΘΕΙ και πάλι ΣΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Και επειδή οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ αν τους δεις εσωτερικά και χωρίς φωτισμό και δεν γνωρίζεις και Ελληνικά για να διαβάσεις κάποια πινακίδα που θα λέει που βρίσκεσαι ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, για να μπορεί να ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ έχει ΧΤΙΣΤΕΙ με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ και είναι ο ΜΙΣΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ και έτσι ξεχωρίζει από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ενώ ο ακριβώς προηγούμενος του ΧΟΛΑΡΓΟΥ ειναι ΟΛΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ για να ξεχωρίζει και αυτός … «ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ» πως ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ο … ΕΠΟΜΕΝΟΣ…

Αυτά που σας λέω είναι πολύ περιληπτικά του τι θα συμβεί και φυσικά οι Έλληνες που τα διαβάζουν είναι ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
Είναι αυτοί που βλέπουν και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει τόσα χρόνια και είναι υποψιασμένοι και σε αυτούς απευθύνεται το «να ετοιμάζεστε για ΠΟΛΕΜΟ» και υπάρχουν και αυτοί που πρέπει να ψάξουν μέρος για να κρυφτούν μέχρι να περάσει η μπόρα.

Όπως θα συμπληρώσω εγώ «ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ» διότι σκοπός είναι να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ και όχι να φάμε δυο τρεις και να μας φάνε.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΡΕΑΣ και δεν τους νοιάζει πόσοι θα χαθούν. Θα στέλνουν συνέχεια νέο κρέας, μέχρι να φάνε εμάς.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ αλλά θα τα ξαναπούμε αυτά αρκετές φορές γιατί βρισκόμαστε περίπου 10 μήνες πριν την επίθεσή τους.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΡΑ και ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, όπως είπε ο Κύριος, και αν μας βρεί ΝΥΧΤΑ και ΧΕΙΜΩΝΑ τότε …………. λίγοι θα επιζήσουν..

ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ «ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ».. και θα πούμε και περισσότερα από την σελίδα μου.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος


The Secret Real Truth

22 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Σεπτεμβρίου, 2019 06:58

    ΚΑΛΑ,ΔΙΟΔΟΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ;ΠΑΝΤΩΣ,ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ,άλλα δεν ξέρουν ότι εκεί ,από άλλες υπόγειες στοές και τούνελ ,κυκλοφορούν και οι δικοί μας...Βοοοοοοοουυυυυυ τσχααααααααα ,SAMAN LYCAN.χιχιχι !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να συμπληρωσω σε οσα ειπε ο αγαπητος Κος Λαμπροπουλος,οτι ετοιμαζονται σε ολη την χωρα hotspot, σε "κρισιμα" και νευραλγικα σημεια(σκοπιμως) για να εγκατασταθουν εκει οι λαθροπιθηκοι που ερχονται πλεον κατα χιλιαδες και θα τυχουν εξαιρετικης φιλοξενιας λογω των υψηλων προδιαγραφων κατασκευης και οργανωσης των εν λογω hotspot.
    Εκτος του οτι εχουν ΟΛΟΙ τελευταιας τεχνολογιας κινητο (μονο καφε δεν ψηνει) με αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος παρακαλω θα εχουν και πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ΔΩΡΕΑΝ.Αλλωστε αυτοι ΕΙΝΑΙ το μελλον της ελλαδας...πλεον...!!!!
    Ο αστικος πολεμος θα ξεκινησει ταυτοχρονα με εντολη-μηνυμα στα κινητα τους απο πρακτορες της ΜΙΤ, το πρωτο που θα κτυπησουν θα ειναι το ΝΕΡΟ
    σε Αθηνα και Θεσσαλονικη θα το δηλητηριασουν, ενω οι κεραιες πασης φυσεως θα καταστραφουν παραυτα....
    Τα χειροτερα ερχονται σ'εναν τοπο
    που μονο ο ΘΕΟΣ εχει την δυναμη να τον σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γεροντας βασιλειος καυσοκαλυβιτης ειπε χρονια πριν να μην βγουμε απο τα σπιτια να ταμπουρωθουμε με προμηθειες και κυριως νερο γιατι θα το δηλητηριασουν να μην βγουμε ουτε για ψωμι λιγες μερες θα κρατησει, προσωπικα δεν θα κανω τη χαρη στους ανωμαλιαρηδες να βγω να σφαχτω επειδη έτσι ειναι το σχεδιο τους ας σφαχτουν οι τσιπωμενοι μεταξυ τους με θελω γερο να προσφερω εργο μετα σε μια καινουρια χωρα με αξια και τιμη στην ορθοδοξια και στον ελληνισμο

      Διαγραφή
  4. Οτι δεν μας συμφερει το απορριπτουμε
    αν εχεις τ'αρ..δια δημοσιευσε το,αλλα δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος ο ετσι γιουβετσι που ειναι να μας διαφωτιση περι πολεμικων καταστασεων; Κατι επανασταση δεν ειναι το ιντερνετικο του ονομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι'αυτο ακριβως και δεν αξιζει καποιος που εχει οικογενεια να παει να θυσιαστει για το ψευτορωμε'ι'κο. Πρεπει να παει κοντρα σε λογιδρια και πατριωτικες κορωνες πολιτικων και θρησκευτικων ταγων. Να μεινει ταμπουρομενος και προστατης της οικογενιας του δια παν ενδεχομενο. Πιο χρησιμος θα ειναι,για οτι ακολουθησει,οπλισμενος και ζωντανος παρα νεκρος και ξεχασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εχει προφητέψει ο γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, μέσα κλεισμένοι και ταμπουρωμένοι αλλά δεν το καταλαβαίνουν μερικοί θερμοκέφαλοι τί παιχνίδι μας παίζουν

      Διαγραφή
  7. Τίποτα απολύτως δεν θα κάνουν τα τζιχάντια γιατί η προδοτική κυβέρνηση είναι ήδη με το μέρος τους. Δεν έχουν λόγο πχ να χαλάσουν τις κεραίες όταν από τις κεραίες το καθεστώς καθησυχάζει και υπνωτίζει τον πληθυσμό να δεχθεί ως απόλυτα φυσική την αντικατάστασή του.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α γεια σου, ετσι σχετικα με τις κεραιες, υπαρχει ομως και μια αλλη περιπτωση να μεινουν ξεμπαρκοι εδω μεσα μεσα σε μια χωρα που τα χει ζησει ολα και δεν καταλαβαινει τιποτα οταν τα παρει στο κρανιο και στο κρανιο θα τα παρουν οι πολλοι οι βολεμενοι οι μισθωτοι με τις καρτουλες που καλοπερνουν οσο οι υπολοιποι γεμιζουν νοσοκομεια φερετρα και πεζοδρομια, οταν μεινουν ξεμπαρκοι τι θα κανουν οεο;; υπαρχει εκεινο που το λενε φαινομενο του ντομινο γκλιιιιν με το δαχτυλακι και γκρεμιζονται τα αφεντικα τους γκλιιιινννννννν δεν θαρθει κανενα μηνυμα στο κινητο επισης κανετε μπαμ απο μακρια οτι ειστε λαθραιοι και επικινδυνοι δεν μπορειτε να κρυφτειτε απο κανεναν λεμε αν τολμησετε να προβειτε σε βιαιοτητες για να επιβιωσετε ειπαμε ειστε αναμεσα σε πολυ αγριεμενους ταλαιπωρημενους πολιτες γενικώς,συμπερασμα πολυ κακο τελος θα εχουν, δυστυχως θα την πληρωσουν και καποιοι απο αυτους που ειχαν αγαθες προθεσεις ελαχιστοι αλλα καλοι ανθρωποι που εκτιμησαν την χωρα που πατουσαν τα ποδια τους, οι εξαιρετικα ελαχιστοι απο αυτους που θα μεινουν θα εχουν δραματικη ζωη δουλοι θα ισχυει το δικιο του ισχυρου και ισχυροι δυστυχως γι αυτους δεν θα ειναι αυτοι, ηταν μια μικρη γευση απο το καινουριο επεισοδιο του γκειμ οφ θροουνς φιλια σε ολους

      Διαγραφή
  8. Η προδοτικη κυβερνηση,φιλε,τοτε δεν θα υπαρχει,δεν θα υπαρχει καν κυβερνηση
    θα εχει καταρευσει η εννομη ταξη,
    σε συνθηκες αστικου πολεμου και οχι μονο...οχι κεραιες θα πεσουν κατω
    ολοκληρες υποδομες του κρατους θα υποστουν καταστροφες και πολλα αλλα θα γινουν,επομενως μην το λες με τοση σιγουρια οτι το -υπαρχων τοτε- καθεστως θα μπορει να υπνωτιζει και να καθησυχαζει τον κοσμο, σε καταστασεις τετοιες δεν ειναι δεδομενο τιποτα...
    Αυτο που μπορω να σου πω και μακαρι να βγω ψευτης ειναι οτι δεν θα μαθαινει οι κοσμος ειδησεις,τοτε,δεν θα ενηνερωνετε,καποιοι θα "φροντισουν" γι'αυτο και για πολλα αλλα τραγικα γεγονοτα που θα συμβουν σ'αυτον τον
    βασανισμενο και χιλιοπροδομενο τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν προσευχηθει παρα πολλοι να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνο αλλα δυστυχως δεν μετανοησαν οι Ελληνες μαζικα, επομενως οτι ειναι να περασουμε θα το περασουμε, ολες αυτες οι ενεργειες και οι τρομοκρατιες τους πασης φυσεως γινονται για το χαραγμα, χαραγμα χαρασσω, οταν θα πας να παρεις την καρτα πολιτη θα προηγηθει βιομετρικη προσωπου ιριδοσκοπηση παλαμοσκοπηση δαχτυλικο αποτυπωμα κι οτι αλλο σκεφτει το δαιμονικο τους μυαλο, εκει θα γινει και το χαραγμα σ αυτην την διαδικασια, δεν θα ειναι τσιπ στο χερι εχουν σκεφτει πιο δαιμονικους τροπους το λενε ολοι οι αγιοι και οι γεροντες συγχρονοι και παλαιοι πειτε οχι σε ολα αυτα εχουν προφητεψει οτι για ενα πακετο μακαρονια δεν θα αντεχει ο αλλος και θα παιρνει το χαραγμα και την καρτα πολιτη μετα γιατι θα βλεπει τον λαθρομεταναστη τον χαραγμενο με την σφραγιδα του αντιχριστου να καλοπερναει με δουλεια και χρημα και παροχες, θα δοκιμαστει η πιστη μην προδωσετε τον Χριστο το χαραγμα θα ειναι για ελαχιστο διαστημα κανετε υπομονη στηρηχθειτε σε Εκεινον που θα μας φροντισει σε ολου εμπιστευτειτε τον, θα επιτρεψει ενα διαστημα ο Κυριος για να δοκιμαστει η πιστη των ολιγων, και μετα θα επεμβει καντε υπομονη μην λυγισετε καλυτερα να πεθανουμε απ την πεινα και να μαστε διπλα του αιωνια σαν μαρτυρες παρα να προσκυνησουμε τον διαβολο και τα υπαλληλακια του φτυστε τους, ο Κυριος ειναι μαζι με αυτους που Τον αγαπουν και Τον ζητουςν στην ζωη τους, καλη δυναμη ο Θεος μαζι σας

      Διαγραφή
    2. ζουμε εποχες μοναδικες στην ανθρωπινη ιστορια οπου με παραχωρηση Κυριου το κακο επικρατει, ολα οσα συμβαινουν γινονται για να υποχωρησουμε και να παρουμε την σφραγιδα του αντιχριστου οσο εμεις αρνουμαστε τοσο εμποδιζουμε τα σατανικα τους σχεδια αν εμεις οι ορθοδοξοι λυγισουμε θα τον φερουν γρηγορα στην εξουσια γι αυτο γινονται τα παντα ολα δεν το εχετε καταλαβει;;; δεν μπορουν να τον κανουν παγκοσμιο βασιλια η γνησια ορθοδοξια αντιστεκεται αυτος τρεμει και μια απλη προσευχη ορθοδοξου, χρησιμοποιουν εκατομμυρια τροπους για να μας καμψουν ας ερθουν δεκα εκατομμυρια μες την χωρα μας αν μαζικα μετανοησουμε θα τους γυρισει τουμπα ολους ο Κυριος, μια προσευχη την τρεμουν κι αυτο τους τρελαινει, οσο ομως κι αν προσπαθουν να αλωσουν την ορθοδοξια το αγιο ορος κλπ δεν γνωριζουν τι γινεται στα μυαλα των ανθρωπων γι αυτο θελουν να τα χαραξουν με την σφραγιδα για να παψει η επαφη με το θειο η σχεση με τον Τριαδικο Θεο να ειναι οι ανθρωποι ρομποτ, οσοι αντιστεκονται τους χαλαν την σουπα τους καταστρεφουν σχεδιο σατανικο αιωνων σχετικα με τον παγκοσμιο βασιλεα, αυτος ειναι ο πραγματικος πολεμος που διεξαγεται αυτην την στιγμη, θα βγουνε μαρτυρες απο αυτον τον πολεμο ειναι αναγκαιο οταν συμπληρωθει ο αριθμος των μαρτυρων ωρα γνωστη μονο στον Θεο θα γινει και η Τελικη Κριση, καλυτερα λοιπον μαρτυρας Κυριου παρα τσιπαρισμενος για φαγητο λιγου χρονου, να γουσταρετε να τους χαλασετε το σχεδιο να γουσταρετε που οταν ειστε με τον Θεο αυτοι τρεμουν να γουσταρετε που με ενα κομποσχοινι τρελαινονται, με τους δαιμονισμενους πολεμας συμφωνα με τα οπλα του Χριστου ξυπνειστεε

      Διαγραφή
  9. @23:13

    Κάνεις την υπόθεση ότι θα γίνουν γεγονότα ενώ δεν έχουν λόγο να προκαλέσουν γεγονότα όταν όλα τους πάνε ρολόι. Προληπτικά για την περίπτωση που ΕΜΕΙΣ ξεσηκωθούμε τα μάζεψαν τα όπλα και τα τζιχάντια.

    Αλλά λες και έβαλε ο Θεός το χέρι του, ο Ερντογάν επιτάχυνε την εισβολή σε ρυθμό που δεν αντέχουν οι εδώ ένστολοι προδότες.

    Θέλει να αναγκάσει το καθεστώς να κακομεταχειριστεί τους μουσουλμάνους για να δαιμονοποιηθούμε στα ξένα μήντια πριν οι τουρκατσαρίδες "απελευθερώσουν" τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα, μπορεί και την Κρήτη κατά τα 3/4 παρομοίως με την Κύπρο. Η αχρείαστη ενεργοποίηση των τζιχαντιών θα μας αναγκάσει να σηκωθούμε από τις πολυθρόνες και να συμμετέχουμε στον αστικό πόλεμο που θα γίνει εναντίον μας.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμεις δεν θα ξεσηκωθουμε φροντιζουν με υποηχους κι ολη την ηλεκτρονικη μαγεια του αντιχριστου να ειμαστε σε καταστολη θα ξεσηκωθουμε οταν το θελησουν ΑΥΤΟΙ παρακαλω μην τσιμπατε το δολωμα θελουν να ριξουν στην αρρενα τους γερους τους πατριωτες τους θερμοαιμους αυτοι οι λιγοι ειναι οι εχθροι τους μην βγειτε και σκοτωθειτε με τους τσιπωμενους ναρκομανεις μισθοφορους καντε προσευχη πολλη προσευχη για οτι κι αν επιχειρειτε στην ζωη σας, το προβλημα τους δεν ειναι οι πολλοι αλλα οι λιγοι για τους λιγους αντιδρωντες φερνουν ολον αυτον τον συρφετο γιατι αυτοι δεν γνωριζουν τις προθεσεις ολων των Ελληνων παρα ελαχιστων στο ιντερνετ κλπ δεν γνωριζουν σε καθε υπηρεσια ποιος θα τους εναντιωθει γι αυτο κουβαλαν μισθοφορικο στρατο πχ για να πνιξει καθε ενεργεια σε διαφορους τομεις στρατο νοσοκομεια υποδομες κλπ μην τσιμπατε το δολωμα κρατειστε δυναμεις για μετα προσευχη πολλη και θα τους διωξει ο Θεος προσευχη μετανοια ταπεινωση γονατειστε και παρακαλεστε τον Χριστο τον ταξιαρχη Μιχαηλ την Θεοτοκο δινουν μαχη προσευχης πολυς κοσμος μην τσιμπατε τα δολωματα τους εχουμε να κανουμε με αντιχριστους σατανιστες αλλα ο Θεος ειναι πιο δυνατος ειναι ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ

      Διαγραφή
  10. είναι μέσα στην χώρα μου μεγάλος και άγνωστος αριθμός ναρκομανών εκπαιδευμένων μισθοφόρων και θα βγω εγώ να κάνω τον μάγκα απέναντι τους; Πού είναι η λογική σε αυτό; Αν πέσω πάνω τους θα τρέξω όπου φύγει φύγει αν είμαι άτυχος και πέσω σε κατάσταση την έβαψα οκ, οπωσδήποτε δεν θα το επιδιώξω αυτό λέει η στοιχειώδης λογική, θα ταμπουρωθώ σπίτι μου και θα περιμένω να περάσει η λαίλαπα, θα κρατήσω δυνάμεις και μετά θα βγω και θα τους κόψω τον κ αν έχουν μείνει εδώ κι εκεί κάποιοι από αυτούς εννοείται ανίσχυροι μετά την λαίλαπα, αυτό λέει η λογική καλή φώτιση στα μυαλά όλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι γραμμένο καπου το ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ και «αναφέρει» τουτο και το άλλο, γιατί δεν το δημοσιεύετε κ. Λαμπρόπουλε αυτούσιο?
    Που και πότε το είδατε?
    Οποιος έχει «αποδείξεις» για Ισραηλινές και Τουρκικές ΜΚΟ να τις παρουσιάσει. Αυτά είναι σοβαρά θέματα.
    Δεν αμφιβάλλει κανείς Έλληνας οτι αντιμετωπίζουμε αφανείς επιθέσεις, αλλα θα πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι αν θελουμε να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι συμβάλλουν τα μάλα στον λαθροεπεικισμο της χώρας μας, ισραηλινες κ τουρκικές ΜΚΟ, αυτό είναι σίγουρο. Για το ότι ενισχύουν τζιχαντιστικες οργανώσεις θέλει περαιτέρω διερεύνηση, αλλά δεν θα με εξεπλητε αν όντως ισχύει.

      Διαγραφή
  12. Στοιχεία χρειάζονται!
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    Πως αλλιώς να το πούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giannis_lampropoulos@yahoo.com

      Αυτό είναι το ημέηλ του, στείλε του να σου πει αν έχει στοιχεία.

      Διαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στον χρυσο οδηγο και στη google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή