«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ



ΟΡΘΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. (Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ...ΑΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ)

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ.

Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 18ον ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ. ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ.

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ! ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών  


πηγή


Σχόλιο Διόδοτου: Έχω γνωρίσει τον υποστράτηγο Κ.Κωνσταντινίδη. Είναι μεγάλης ηλικίας πατριώτης που δεν χαρίζεται. Αγέρωχος, ενημερώνει το ιστολόγιό του και τους Έλληνες, καθημερινά κι ακούραστα.


10 σχόλια:

  1. Λιγολογο και τσιγκλατο.Αυτα είναι μέτρα μιας ελληνικής κυβερνήσεως.Εχουμε τέτοια ;;την ποιαν ;;;ω..ααα..ααααχαχαχα !ξέρετε τι μου την βάρα στην κράνα ;ότι θα κληθούμε να καθαρίσουμε τα σκατα των μαϊμούδων ,που συνεχίζουν αδιάκοπα να ψηφίζουν την εγκληματική αλητεία της χάζαρο καμπαλας.Το βλέπω το ποτήρι...όταν το πιω...δεν θα είμαι άνθρωπος ,θα γίνω ένα θηρίο,ένα θηρίο μέχρι να δίωξη από την φωλιά του τον λάθρο εισβολέα και λάθρο εποικιστη.Μαζι του θα φύγουν και αυτοί που τους έφεραν στην φωλιά μου.Η φωλιά μου ,είναι και φωλιά σας.Ειναι η πατρίδα μας ,είναι ότι έχουμε και δεν έχουμε.Το πρόστυχο της υπόθεσης είναι ,ότι δεν τόλμησαν με πολεμικές επιχειρήσεις να προβάλουν εδαφικές κατακτήσεις.Το προσπαθούν δια των προσκυνημένων στον πουστη μαμμωνα και στους τρισαθλιους γουσηδες με την πρόβεια του πατριώτη.Θα το πιούμε το ποτήρι παλληκάρια μου, αλλά....μετά ...θα τους το σπάσουμε στο κεφάλι.Σας ενημερώνω ψοφίμια της λεχρας του χάζαρο σιωνισμού και της καμπαλας ,ότι ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΕΤΕ ,ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΆΝΤΙ !ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ !ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Με τους λαθροεποικιστές να φύγουν και αυτοί που τους έφεραν στην φωλιά μου"
      Μα τί λες τώρα...
      Και ποιούς θα βάλουμε να ξεσκατίζουν τους υπονόμους και να σπάνε πέτρες σε νταμάρια..;

      Διαγραφή
    2. Τους τζιχαντιστές μέχρι να ψοφήσουν ,όσοι γλυτώσουν την σφαγή.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Στα ντόπια υπαλληλακια θα αφαιρεθεί η ιθαγένεια και η υπηκοότητα και δρόμο .Έχουμε και δίκες για εσχάτη προδοσία .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. εσεις οι στρατηγοι τα λετε κε τα γραφετε πολυ καλα. ομως ΔΥΣΤΥΧΩΣ κι εσεις ησαστε μοναχα λογια κε δεν αποφασιζετε να κανετε ΤΙΠΟΤΑ. ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κε εχετε δικηο, διοτι καρφωνουν το μαχερι πισωπλατα. απο την αλη μερια, ο νεο-εληνικος γιουσουφικος λαος, αφτο που ψηφιζη ινε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. // ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕ ΠΑΤΑΚΟΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ. οποτε πρεπη να περιμενουμε αλα πενηντα. αλα ακομα κε εκινοι ητανε του κατηχητικου (το ελεγε ο ιδιος ο πατακος, οτι "η χουντα μας ινε του κατηχητικου") // πραγματι, ινε επιτακτικη η στρατεφση ΑΝΔΡΩΝ ΚΕ ΓΥΝΕΚΩΝ. επισης, επιδη αρχισε ο αφανισμος του εληνικου εθνους, ινε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΕΚΝΟΠΙΗΣΗ απο την ηλικια των 17 ετων (οπως υποχρεωτικο ινε το βλακωδες σχολιο κε ο ηλιθιος στρατος) // εκινον τον ΦΡΑΓΚΟ, μοναχα μετανια που δεν τον εβαλα να κατεβη υποψηφιος, ιχε ενα εκατομυριο ψηφοφορους κε το 10% στο τσεπακι. ΝΑ ΜΑΖΕΦΤΗΤΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. εχετε ΤΟΛΜΗ ΚΕ ΟΥΜΠΑΛΑ??? απο λογια εχουμε παραχορταση. Η ΝΙΟΥΔΟΥΛΑ ενοψη της επαν-επελασης των αριστερων το 2022 θα χριαστη ενα ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗ. αγωνιστικο, αλα μετριοπαθες, διοτι ο φοβιτσιαρης λαος φοβατε τα ακρα κε τις επαναστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "βλακωδες σχολείο" ήθελες να πεις..και μάς ξεστράβωσες μία ώρα να βγάλουμε νόημα. Είδες που χρειάζεται και λίγη ορθογραφία;
      Εντωμεταξύ, επειδή είπες για τον "Φράγκο και 5 τέτοιους νά 'χαμε", φαντάσου να είχανε και οι άλλοι 4 στρατηγοί από μία κόρη σαν του Φράγκου, να μάς λέει να παντρευόμαστε με Πακιστανούς και Αφγανούς. Μετά θα λεγόμαστε η χώρα με τα γιουσουφάκια.

      Διαγραφή
    2. πέστα επιτέλους γιατί από το πολύ ψέκασμα νομίζουν ότι δεν έχουμε μνήμη γκρέεεετααα πες καλέ για τους αεροψεκασμούς

      Διαγραφή
    3. να ακούω καλά το όνομα σου αυτή η φράση θα ισχύει στο μέλλον ποιός ήσουν τί έκανες πού ήσουν και τί αγώνα έδωσες με ψυχικό και σωματικό και υλικό κόστος όταν η πατρίδα έφτασε κάτω από τον πάτο

      Διαγραφή
  3. 1. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΕΚΝΟΠΙΗΣΗ ΑΠΟ 17 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΕ ΓΥΝΕΚΕΣ. αντρες κε γυνεκες θα περνουν αναβολη στρατεφσης για λογους τεκνοπιησης. μολις γενιετε ενα εληνοπουλο, 5.000 εβρω. πανω απο 3 πεδια, θα πηγενη μονο 3 μηνες φανταρος, βασικη εκπεδεφση σε ενα οπλο. με 2 πεδια 6 μηνες. οι μαντραχαλαδες να φυγουνε απο τα γραφια κε να πανε στα συνορα. στα γραφια γυνεκες. // 2. ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ με ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΘΙΟΠΙΑ κλπ οπου εχουνε πολες γυνεκες, να ερχοντε στην ελαδα. στο τριτο πεδι, οπια θελη να περνη την εληνικη ιθαγενια // 3. ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ (μεγαλες πινες, εκτος περιπτωσεων αναγκης) // 4. η εκπεδεφση (4 χρονια δημοτικο, 2 γυμνασιο κε 2 λυκιο) μαζι με τον στρατο θα τελιωνουν σε ηλικια 20 ετων. οσες γυνεκες τεκνοπιουν δεν θα πηγενουν στο στρατο // πραγματι φιλε μου, μερικες λεξεις εχουνε θεμα. η θα μπορουσε να γραφη "η αποβλακωμενη εκπεδεφση που περνη πανεξυπνα δερφινακια κε τα κανη πανηλιθια μοσχαρακια" // οσο για την κορη του φραγκου, οντως εχη ενα θεματακι, γιαφτο την εστιλε στο λονδινο. απο αγκαθια βγενουν λουλουδια κε απο λουλουδια βγενουν αγκαθια. εκη πραγματι οι πουστηδες της ερπετικης δημοκρατιας θα τον χτυπουσανε κατω σαν χταποδι. ομως ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΛΥΣΕΙΣ. της ιπα να ερθη κε να παη εθελοντικα στον στρατο // δυστυχως ινε ΠΑΛΑΒΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. πασαλος πασαλω κρουετε. κε η τρελα με την τρελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διορθωνω στο παραπανω δικο μου κιμενο: ηθελα να πω οτι ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΕΔΕΦΣΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ), ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΛΥΚΙΟ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΕ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ. κε το πανεπιστημιο μαζι (3 χρονια). δεν ινε δυνατον μουστακαληδες μαντραχαλαδες κε νταρντανες θιτσες που επρεπε να εχουνε απο 4 πεδια, να σερνοντε ΜΙΣΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ. Η ΤΕΚΝΟΠΙΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, οπως η εκπεδεφση κε ο στρατος. προκιτε ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ γιατι χανομαστε. // ολα αφτα βεβεα δεν περιμενουμε να τα κανη καμια ερπετικη δημοκρατια κε κανενα ψυχανωμαλο πολιτικο λαμογιο. τοτε ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΗ?? εδω σας εχω. γιαφτο λεμε οτι μοναχα ενας πολεμος με τους μογγολους μας σωνη. δυστυχως η εφτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή