«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

«άβολη φωτογραφία»...;;;



«άβολη φωτογραφία» ονομάζει την παρακάτω το marie claire. Το περιοδικό που επί 3 δεκαετίες προσπαθεί να κάνει όλες τις Ελληνίδες πουτάνες και κατά το ήμισυ τα κατάφερε.

Το ξεφτιλισμένο μάλιστα, με άνεση ονομάζει τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία".

Διαβάζουμε: 

" Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κάλεσε στην Ελλάδα τον πρωταγωνιστή του σήριαλ “Φτερωτός Θεός” ο οποίος ονομάζεται Can Yaman και γεννήθηκε στην Τουρκία ενώ έχει ρίζες τόσο από την Αλβανία όσο και από τη Βόρεια Μακεδονία.
Ο ηθοποιός που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει και πτυχίο δικηγόρου βρέθηκε για δυο ημέρες στην Αθήνα, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ φωτογραφήθηκε με πλήθος από θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτυ γνωριμίας μαζί του που έγινε στο Διόνυσος Zonars.
Oι φωτογράφοι τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα ακόμη και όταν επισκέφθηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου και τραβήχτηκε μια φωτογραφία η οποία μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα όταν την είδαμε. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία: μια χυδαία χειρονομία ή ένα ατυχές στιγμιότυπο;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κίνησή του αυτή δεν ήταν σκόπιμη και ότι απλώς το κλικ έγινε σε μια φάση που εκείνος αυθόρμητα πήγαινε πχ να σηκώσει τα γυαλιά ηλίου που έπεφταν στο πρόσωπό του. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα της εικόνας μας έφερε σε αμηχανία αφού το μόνο που επιθυμούμε ως έθνος με τη γειτονική χώρα είναι σεβασμός, ειρήνη και καλή γειτονία."

Η εν λόγω φωτό:


Τού βάζεις ή δεν του βάζεις ένα μάνλιχερ στον κ.....;;; Πέστε μου...








Εδώ, άλλο ένα πουτ.... ε... τενίστρια ήθελα να πω.. η Μαρία Σάκκαρη φωτογραφίζεται μαζί του. Είναι κόρη του Κώστα Σάκκαρη, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Victory Enterntainment, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής των τούρκικων σειρών στη χώρα μας.


27 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 18:20

    ΚΑΙ οι δικές μας οι μ@λ@κισμένες οι Ελλεεινίδες πρώτες και καλύτερες να φωτογραφηθούν με τον μογγόλο,ο οποίος επισκέφτηκε στο τουρκοΣΚΑΙ,τον "λεβεντάντρα",Νίκο Μουτσινά.
    Πόσο διαφορετική η Ελλάδα των πατριωτών,με αυτή των σκουληκιών.

    Καλά, αυτές οι Ελλεεινίδες, έχουν κάψει φλάντζα.Το σύνθημά τους;
    "THE MEAT IS BACK ON THE MENU BOYS".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "λεβεντάντρας" μού άρεσε..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΏΤΗ μην τσιμπάς το δόλωμα μην γίνεσαι ΕΥ πιστος, φυσικά ΔΕΝ ήταν Ελληνίδες στο αεροδρόμιο, οι Ελληνίδες ρουβίτσες ήταν πριν τριάντα χρόνια, η Τουρκιά είναι πολύ πολύ πίσω στις ρουβίτσες, έχουμε πολύ ωραία σήριαλ καμιά Ελληνίδα δεν βλέπει το συγκεκριμένο το οποίο είναι σκουπιδοσήριαλ, έχουν βγάλει καλύτερα από αυτό οι Τούρκοι, ακόμα κι οι γριές βλέπουν Ευτύχη. Μην αρχίζεις την μουρμούρα και τέτοια, απορώ πώς το διάλεξαν στο κανάλι μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν προπαγάνδα με πιο δακρύβρεχτο σήριαλ τύπου σεχραζάτ ή πιο κυριλέ τύπου λάλε

      Διαγραφή
    3. Η συνέντευξη Μουτσινά μας συγκλόνισε ήταν μια συνέντευξη ποταμός κυριολεκτικά, του είπε επίσης συγκινημένος ότι είναι πολύ γλυκός, δεν θα το έλεγα με πενήντα κιλά μύες μόνο γλυκός δεν είναι ο τουρκοσκοπιανοαλβανός ηθοποιός της σειράς

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 20:12

      Γειά σου ρε Μουτσινά ήρωα,ατρόμητο λιοντάρι,του Πειραιά το καύχημα, των Αθηνών καμάρι. Σου εύχομαι να σε κάνουν και οδό.
      "Νίκου Μουτσινά του Μακεδονομάχου".

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 20:25

      Ανώνυμε 19:39,να'βλεπες τι ψώνια μαζεύτηκαν στο Μουτσινά. Και μιλούσαν όλα Ελληνικά.Λίγες σκηνές είδα και φρίκαρα.Και όλα ουρλιάζανε από χαρά.
      Άσε,δεν είναι άμοιρες ευθυνών οι δικές μας οι χαζές.Μπροστά στα μάτια τα'βλεπα τα χαζά να βγάζουν σέλφι με Κύπριο που έπαιζε στο τουρκοπρόγραμμα, power of love.Πόσες από τις Ελλεεινίδες έχουν πεί on camera ότι έχουν σχέση ή έχουν παντρευτεί Τούρκο.
      Δεν είμαι ΕΥ πιστός,αλλά ούτε και Α πιστός σε ότι έχω δεί. Και πλέον μπορεί να έχουν παλιώσει οι τουρίστες,αλλά η αρρώστια μένει.

      Διαγραφή
    6. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 21:07

      Οι ρουβίτσες ηθελα να πώ. Ο γνωστός δαίμων του πληκτρολογίου.

      Διαγραφή
    7. ε και;; αν κατέβασαν 3 πούλμαν μουσουλμάνες Θράκης πολύ φυσικό να μιλούν πολύ καλά τα ελληνικά αφού γεννήθηκαν στην Ελλάδα από γονείς που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, Ελληνίδες τις κάνει αυτό;; έχεις ιδέα πόσο ομορφες είναι οι μουσουλμάνες μικρές της Θράκης; εδώ έρχονται ως φοιτήτριες απ την Κωνσταντινούπολη για τις εκλογές με τα ναυλωμένα πούλμαν στην Θράκη και δεν θα αρπάξουν ναυλωμένα πούλμαν και αεροπλάνα να κατηφορίσουν Αθήνα να χτυπηθούν σαν μαινάδες για τον φουσκωτό Τζάν;;;άλλος κερνάει τα εισητήρια τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;;; μην μεταφέρετε τέτοιες ειδήσεις τους κάνετε το χατίρι, ακόμα και Ελληνίδες να υπήρχαν ανάμεσα τους το όλο σκηνικό έγινε για να θεωρούνται οι Ελληνίδες ηλίθιες ανεγκέφαλες και χαζές ξυπνάτε έλεος

      Διαγραφή
    8. οι Ελληνίδες θα πουν οκ ναι παιδαράς κούκλος κοιλιακοί μμμ οκ μ αρέσει αλλά ως εκεί σιγά μην βγουν στο κουρμπέτι να ουρλιάζουν για τον Τζαν, για κάποιον του Χόλυγουντ ίσως αλλά αυτές οι εποχές έληξαν πριν από δεκαετίες, συναντώνται πια μόνο σε υποανάπτυκτους τέτοιες συνήθειες και μια χούφτα γκόμενες δεν χαρακτηρίζουν όλες τις γυναίκες της Ελλάδας, μην ξεφεύγετε μια χαρά κορίτσια έχουμε εντάξει σελφι και φεισμπουκ αλλά αυτό είναι μόνο μια πλευρά την πραγματικότητα δεν την δείχνει κανένα φέισμπουκ δεν είναι τεστ αλήθειας η σέλφι και το φεισμπουκ είναι μόνο ένα μέσο ένα τεχνολογικό μέσο είναι μια πλάνη δεν είναι ορός αλήθειας ουδείς γνωρίζει τί είναι η ψυχή του ανθρώπου ο οποιοσδήποτε κάνει ότι γουστάρει αλλά αυτό που επιλέγει να δείχνει δεν είναι η συνολική εικόνα του ανθρώπου ενδεχομένως δεν είναι η αλήθεια και ενδεχομένως μπορεί να είναι και τζερτζελές, στην προκειμένη περίπτωση έπεσε χρήμα για να πέσουν τα επιφωνήματα διαφημιστικά κόλπα ξεπερασμένα τόσο πασέ!!! 400 χρόνια σκλαβιά όλοι πατριώτες και ηθικοί ήταν; Πάντα ο κόσμος έχει και φουρνόφτυαρα και σκατοφτυαρα αλλα μην το γενικεύετε. Η Κίνηση έγινε σκόπιμα φυσικά ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ τί το συζητάτε αν και πως και ίσως εκτός αν ο φουσκωτός έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα δαχτυλάκια του και το σιάζει το ματογυάλι το ξεριζώνει το ραδίκι χαχα

      Διαγραφή
    9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 23:05

      Δεν το γενικεύτηκε αλλά μάλλον δεν ξέρετε καλά μεγάλο ποσοστό κοριτσιών.Οσο για τα πούλμαν από Θράκη ΑΝ θα φέρνανε,αυτό ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας. Και επειδή έχω μείνει στην Θράκη πολύυυυ καιρό, αφήστε να ξέρω καλύτερα από εσάς. Και άν θέλετε να μάθετε οι μουσουλμάνες Θρακιωτισες,οι περισσότερες κυκλοφορούν σχεδόν άβαφες σε σύγκριση με κάτι "φανέλες του Ολυμπιακού".Έχουν και μία μανία να βάζουν και μαντήλι στο κεφάλι.Κοντα στο Θρακιώτικο σχολείο Γενιτζέ ήμουνα.Εβλεπα όλη την κυκλοφορία. Δυστυχώς πολλά σημερινά κορίτσια δεν λειτουργούν με σωστά αντανακλαστικά.Και αν δεν το γνωρίζετε αυτό, τότε δεν θα πιστεύετε ούτε άν το βλέπετε μπροστά σας.Αγαπω και τιμώ το γυναικείο φύλο όπου σταθώ κι'όπου βρεθώ για να το βλέπω να κατακρημνιζεται έτσι.Θλιβομαι απεριόριστα και επειδή τυχαίνει να είμαι και σε δουλειά με αντικείμενα πόθου για άντρες και γυναίκες συνομιλώ με πολλές από αυτές. Το επάγγελμα αυτό απαιτεί εξομολόγο,μάλλον δεν θέλετε μα διαβάσετε τι ακούω από νέες και μεγάλες,διάσημες και άσχημες.Γι'αυτο αφήστε το θέμα αυτό να το ξέρω καλύτερα και απο'σας και από πολλούς πολλούς άλλους.Πιστεψτε με,δεν είμαι μισογύνης, ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ είμαι.Κι'οπως έχω πει και στο παρελθόν γράφω με την βιβλιοθήκη των ματιών μου.Οποτε αφήστε τα φληναφήματα και μάθετε να μιλάτε όχι με το χέρι της γνώσης,αλλά και της εμπειρίας των ματιών και της ψυχής. Και το να προσπαθείτε να αμβλυνετε καταστάσεις είναι το ίδιο ένοχο με το να τις αποκρύπτει.

      Διαγραφή
    10. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 23:19

      Ά,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΞΑΤΕ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      1ον, ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 553 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ 2ον, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ,ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΙ'ΑΥΤΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ.ΑΝ ΠΙΑΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ,Η ΒΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΟ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΓΑ,Η ΠΑΣΑ,Η ΧΑΛΙΦΗ,Η ΣΕΡΑΣΚΕΡΗ,Η ΑΠΛΟΥ ΤΖΟΑΝΤΑΡΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙ,ΤΟΥΡΚΕΜΕΝΕΣ ΣΑΝ ΖΑΙΡΕΔΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΆΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΌ'ΣΈΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΑΚΟ,ΤΕΡΤΣΈΤΗ,ΦΩΤΙΑΔΗ ΒΑΡΣΑΜΗ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΠΕΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ.

      Διαγραφή
  2. Αντι για pust(push)αντρας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να γραψης ...λίγο είναι.Το κανάλι Σκάι ,μας είναι γνωστό τι αντιπροσωπεύει.Αυτος ο σκατό τουρκας ,επίτηδες κάνει την χειρονομία.Δεν ανεβάζεις τα γυαλιά με τέτοια κινηση.Οσο δε αφορά τις ελεεινιδες ,αυτές και αυτοί είναι για φτύσιμο και λίγο είναι !Κάποιος εδώ μέσα ,έγραψε ,μην συγχιζεστε ,να τους δούμε όλους.Ναι ,να δούμε ...θα πάη μακρυά η βαλίτσα ; ρώτησα κάποιον που είναι παντογνώστης ,"μέχρι να τους δούμε όλους" ήταν η απάντηση .Η βρώμα που έχει η πατρίδα μας ,βγαίνει στην επιφάνεια.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΗ....ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ.Εν κατακλείδι ,επί πληρωμή έφεραν τον πουστη ,επί πληρωμή πήγαν οι δημοσιογράφοι ,επί πληρωμή πήγαν οι ελεεινιδιτσες.Αλαφουζε ,πάρε τα ερπετά σου και τραβά πηδά στο Πέραμα να σε φάνε τα σκυλοψαρα να γλυτωσης από το τρισαθλιο σαρκιο σου και την ερεβινη ψυχή σου.Ουτως ή άλλως αυτή θα πάη για εξαυλωση.ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σχετικά με την ελληνοτουρκική φιλία ανεπανάληπτη η κλασσική ελληνική παροιμία ΄΄τον Τούρκο φίλευε τον κ.... σου φύλαγε΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τα βοθροκάναλα φυσικά τον προάγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός βλέπει βοθροκάναλα σήμερα; γι αυτό το σήριαλ τους δίνουν τα φράγκα αυτό θα ανεβάσουν ξεπουλημένοι όλοι για το χρήμα

      Διαγραφή
    2. είναι άσχημος και έχει τεράστιες παλάμες στον υπόλοιπο αφύσικο όγκο δεν θα αναφερθώ έχει το τίμημα του στην υγεία αργότερα, κρίμα τα νιάτα του..

      Διαγραφή
  6. Ρε τους έχω μια φούρκα !!!!ότι και να τους συμβη ,δεν θα λυπηθώ για κανέναν πουστη.Σαπιοι μέχρι το μεδούλι ,τους πάτησε κάτω ο μαμμωνας και τους έλιωσε.Δεκα θηλιές...ένα ταληροοοοο !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για λυπηση αυτος ο ογκος γινεται με φαρμακα κι οχι μονο με γυμναστηριο θα το δει νεφρα καρδια σε λιγο οταν θα τον φτυνουν οι δικοι του οσο για αυτο που κανει στην γαλανολευκη και στο χωμα αγιων που πατα εκει θα λειτουργησουν οι πνευματικοι νομοι κατακαημενε τζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ...

    https://greeksoftheorient.wordpress.com/2019/09/24/λαθρομετανάστες-ισλαμιστές-και-το-αν/

    Ιωάννης(Aq)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην βρίζετε τις Ελληνίδες. Σε όλη τη Δύση γίνονται αυτά, με όλες τις λευκές. Κι ακόμη χειρότερα. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αντικατάσταση των αυτοχθόνων Ευρωπαίων και στα πλαίσια αυτά οι νέες γυναίκες μας υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου από τα μήντια να συμπεριφέρονται σαν πουτάνες. Οι μανάδες τους και οι γιαγιάδες τους μπορεί να είχαν τα ίδια ένστικτα κατά βάθος, το αιδοίο τους να άναβε με όποιον περνούσαν για δυνατότερο κοινωνικά/οικονομικά/νοητικά/σωματικά, αλλά αυτές τις συμμάζευαν οι πατεράδες τους μέχρι να παντρευτούν κάποιον που είχε την έγκριση του πατέρα και μετά οι σύζυγοί τους, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι κοινωνίες όπου ζούσαν που ήταν για όλες χωριά και κωμοπόλεις όπου καλύτερα να σου έβγαινε το μάτι παρά το όνομα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν ενας εληναρας το εκανε αφτο μπροστα την μογγολικη σημεα, θα τον τσουβαλιαζαν αμεσως, θα τον εδιναν να καταλαβη τι εστι ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤ κε θα τον εβαζαν στο μπουντρουμι μια ζωη για να καταλαβη τι εστι μογγολικο δικεο. ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ κε τα σχολια μας εχουνε κανη ρομποτακια. οτι κε να λεμε απο τους καναπεδες, ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ. εχουμε κανη μια πατριδα σαν τα γιουσουφαδικα μουτρα μας, ανταξια γυφτων κε αποκτηνωμενων μουσουλμανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. EΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ......????? ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουμε κ λέμε κανονικά ο Μάγκας ή Δάγκας ότι κ να είναι έπρεπε πρώτα αφού Διαγράψουν τις Άσεμνες Φώτο+γίνει κατάσχεση Φωτογραφικής Μηχανής/Κάμερας να πάει μια βόλτα σε ένα ωραίο δωμάτιο με κάποιους κυρίους εκεί θα του δινόντουσαν οι κατάλληλες διακριτικές+Πολιτισμένες(εννοείται)απαντήσεις κ ύστερα βάση Ανάκρισης θα κρίνανε οι Αρμόδιοι για περαιτέρω Νομικές Διαδικασίες Μηνύσεις/Ποινή Φυλάκισης/Συμμετοχή σε Έργα Οδοποιίας κτλ. Αυτά βέβαια θα γινόντουσαν σε ένα Κράτος με μια Ελληνική Κυβέρνηση με Εθνικά Χαραχτηριστικά κ ΟΧΙ με την Σημερινή Νεοελληνική Κατάντια-Ξεφτίλα-Ξεπεσμό που δεν μας καίγεται καρφί για τίποτα άλλο πέρα απο την ΒΟΛΗ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ-ΜΑΣ. Σε επίπεδο Φύλαξης Αρχαιολογικών Χώρων είμαστε εξαιρετικά Χαλαροί έως επιεικής στον κάθε Αφελή παπάρα ή κάποιον που λειτουργεί σκόπιμα..αυτό οφείλεται Σαφέστατα στο Σύστημα Διακυβέρνησης της Μεταπολίτευσης εδώ +45Χρόνια έχει ΕΚΜΑΥΛΙΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ τον Μέσο Νεοέλληνα του Αφαίρεσε την Ελληνική Εθνική Συνείδηση και τον έκανε Ελληνόφωνο-Κομματόσκυλο με ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-Παγερά Αδιάφορο&Αδρανή για Εθνικά Ζητήματα κ ο Μοναδικός λόγος Ύπαρξης είναι να περνάει καλά με ότι αυτό συνεπάγεται.Μαζί βέβαια με τον Αυτονόητο Αγώνα για να τα φέρνει βόλτα στα Βιοποριστικά-άλλο παράδειγμα εδώ και 30 Χρόνια χάνουμε Πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας σε Εικονικές Αερομαχίες με τους "Γείτονες"...και η Επίσημη Πολιτεία=η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν έχει κάνει ποτέ εκδήλωση Τιμής&Μνήμης για όλους αυτούς ένα ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ-ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΗΣ κάτι τέλος πάντων+βέβαια η Κοινή Γνώμη είναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ-ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ γιατί ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ να λειτουργεί έτσι...!!δείτε βίντεο απο Πολωνία με μεγαλειώδεις Πορείες Δεκάδων Χιλιάδων Πολωνών με Πολωνικές Σημαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως η κυρία που έγραψε το άρθρο στο ΜΩΡΗ-ΚΛΑΙΡΗ..εννοείται ότι λειτούργησε με κομψό=elegant τρόπο+πολιτικό ορθό λόγο για αυτό κ μίλησε για "Άβολη Φωτογραφία" προσπάθησε να το μετριάσει κ παράλληλα βγήκε εκτός ορίων αφού χρησιμοποίησε την λέξη Έθνος..που κάνει τζιζ...αυτό πραγματικά δείχνει θάρρος αφού ξεπέρασε το γνωστό Σύμπλεγμα Κατωτερότητας των Ελληνόφωνων οι οποίοι παθαίνουν διάφορα με τα παράγωγα των λέξεων ΕΘ..Έθνος-Εθνική Ομάδα-Εθνικός Ύμνος κτλ. κ ΔΕΝ κάνω πλάκα.Το Βόρεια Μακεδονία δυστυχώς ακούγεται απο παντού-τα ΜΜΕξαπάτησης-ελληνόφωνους-Καλλιτεχνικό κατεστημένο με βουλωμένα στόματα αλλά ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να γίνουν μηνύσεις για προσβολή της ελληνικής σημαίας εντός της χώρας που εκπροσωπεί, φανταστείτε να κάναμε ανάλογη κίνηση σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ στην Θράκη και να προσβάλαμε την σημαία τους σκεφτείτε το, δεν είναι τυχαίο ότι η κίνηση που έκανε αυτός ο τύπος και η στάση του σώματος ήταν οργανωμένα, ξεχνάτε τί έγινε πριν λίγο στην Κύπρο, ε λοιπόν μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να ζητάει συγγνώμες ελληνοτουρκική ομοσπονδία λέμε όλοι φίλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή