«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πληθυσμιακή πλειοψηφία πλέον στο Βαθύ της Σάμου οι αλλοδαποί.

Σχόλιο Διόδοτου: Οι αριθμοί πλέον κλείδωσαν στο όριο του παραλογισμού. Εδώ παίζεται ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ. Κάτι εντελώς σατανικό σε πλήρη γνώση και συνεργασία των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ με την Τουρκία. Ή με μια προβοκάτσια θα πρέπει να περιμένουμε αποβατική ενέργεια των Τούρκων δήθεν για να προστατεύσουν ανυπεράσπιστους πρόσφυγες, ή οδηγείται το θέμα σε εφαρμογή διεθνούς νομοθεσίας που χαρίζει έναν τόπο στην θρησκειο-φυλετική πλειοψηφία. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΕΟ 1821!!!  Ζητείται νέος καπετάν Λαχανάς!



Περισσότεροι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες βρίσκονται αυτή την στιγμή στα περίφημα hot-spot ή και κυκλοφορούν αδέσποτοι μέσα και γύρω από το Βαθύ της Σάμου, παρά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νησιού!
 
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε δυνατότητα ελέγχου και πλέον χαρακτηρίζεται ως «δραματική».
 
Στο Βαθύ των 6.000 κατοίκων περισσότεροι από 7.000 αλλοδαποί βρίσκονται μέσα και γύρω από την πόλη, ενώ ο καταυλισμός τους που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την πόλη, είχε σχεδιαστεί για 800 ανθρώπους.
 
Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησί: Ανώτερος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην 79 ΑΔΤΕ, επικοινώνησε με το pronews.gr και με χαρακτηριστική αγωνία στην φωνή του είπε: «Είναι παντελώς εκτός ελέγχου η κατάσταση. Η πόλη ελέγχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Μπροστά στο διοικητήριο έχουν "παρκάρει" δεκάδες άτομα. Αν γίνει κάτι δεν θα μπορέσουμε καν να αναπτυχθούμε. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει κυριολεκτικά να... "πατήσουμε" γυναίκες και παιδιά για να αναπτυχθούν άρματα και οχήματα».
 
Μόλις χθες μπήκαν στο νησί ακόμα 500 άτομα με το Λιμενικό να είναι παντελώς αδύνατο να επιτηρήσει και να φυλάξει την στενή θαλάσσια δίοδο μεταξύ του νησιού και της μικρασιατικής ακτής.
 
Στην μικρασιατική ακτή αναμένουν περίπου 30.000 επιπλέον αλλοδαποί έτοιμοι για την τελική «έφοδο»... 


15 σχόλια:

  1. 0.50 c σε εστορα και διασταυρουμενα πυρά χωρίς τροχειοδεικτικα διόρθωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 18:11

    Καλά κομματόσκυλα,οι μεγαλομέτοχοι στρατιωτικοί.Σαν κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι,αφήνουν την χώρα έρμαιο στα λαθροόρκ και είναι μόνο για lifestyle και φωτογραφίες με δημόσια πρόσωπα.Οι δάφνες από τα πηλίκια είναι μόνο για φακές.Σωστοί λακέδες των εθνοπροδοτών κυβερνώντων.Άμα ξεσηκωθούν τα λαθροόρκ το παιδάκι του κάθε φουκαρά Έλληνα γονιού θα γίνει κρέας στις ορέξεις τους,ενώ τα υψηλόβαθμα κομματόσκυλα θα είναι στην "αγκαλιά" του Πενταγώνου,ή της στοάς,προφυλαγμένοι.Ό απλός Έλληνας θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
    Αλλά και οι Σαμιώτες,γιατί δεν ξεσηκώνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάμμου ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. Εθνικές. 7ης Ιουλίου 2019 • Ευρωεκλογές. 26ης Μαΐου

    ΝΔ
    34,13
    1

    ΣΥΡΙΖΑ
    29,08

    ΚΚΕ
    14,47

    ΚΙΝ.ΑΛ.
    6,85

    Χρυσή Αυγή
    3,55

    Ελληνική Λύση
    3,30

    ΜέΡΑ25
    2,81

    u.y.illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς αυτά είναι τα επίσημα αποτελέσματα της singular arent' they;
      ΔΠ

      Διαγραφή
  4. Οι σαμιωτες θα "χορτασουν" οθωμανικο
    μεχρι τον...λαιμο...ε ρε γλεντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε.. το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας νέος Κωνσταντής Λαχανάς!
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%82

      Διαγραφή
  5. Illoussion καλά γράφεις.Πιστευω πολύ στην ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ.Ο άλλος έφαγε μπουνιές από τους τούρκους νέο αποικους,πράκτορες βέβαια.Λιμανια έχουν ξεπουληθεί ,αεροδρόμια έχουν ξεπουληθεί ,τηλεπικοινωνίες έχουν περάσει στα χέρια του γότθου..εχθρός.Τερματικα από τους ισραηλινους ,ελέγχονται όλα.ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ,ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;να σας πω γιατί...γιατί σας έχουν καπελλωσει οι μασόνοι υποστράτηγοι και αντιστράτηγοι.Τα αρχιδια μου κουνιούνται και τρία πουλάκια κάθονται.Βαλατε σε κίνδυνο ,όλες τις μονάδες σας. Νιονιο ;Νιονιο έχετε ,αρχιδια δεν έχετε.Ρε μάγκες...τι συζητάμε τώρα ;Έχουν καταλυθεί τα πάντα.Μηπως πρέπει να αναλάβουν οι ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ;Μετά λέμε για την κατάσταση ,τότε ,στην Κύπρο ,που έκανε εισβολή ο Τούρκος και τα μάχιμα όπλα fn,τα είχαν κρυμμένα οι δικοί μας σε κρύπτες και ευτυχώς κάποιοι ενήργησαν και τα έβγαλαν να τα μοιράσουν στους στρατιώτες ,για δύο ημέρες ήταν με τα Μ1.30.000 έτοιμοι να περάσουν στην Σάμο...,100.000 από τον Έβρο ,500.000 από τα παράλια γενικά ....λιμενικο;μηδέν από μηδέν...πλην πέντε ,ναυτικό ;πάτος ,δηλώσεις Βαρβιτσιώτη ..καταστροφή ηττοπάθειας ,φροντεξ ;για φωτογραφίες με τους λαθραιους και εντολές της Γερμανίας ,ΝΑΤΟ;ααααχαχαχα !τι υπάρχει ;.Ποιος έδωσε στον σουριακ λεφτά να κάνη καφέ στην Θεσσαλονίκη ;ήλθε το 2016 ,έμεινε τρεις μέρες στον καταυλισμό ,έφυγε για Ειδομένη για τρεις μέρες ,γύρισε Θεσσαλονίκη ,τον κράτησαν εκεί....και του άνοιξαν μαγαζί του πρόσφυγα τζιχαντιστη.Λες να είχε λεφτά ο φουκαρας από τα μισθια που τον πληρωνε η νέα τάξη ;από κοντά και ο άλλος λαθραίος και καλά σπούδασε στην Ελλάδα ,ο Αλγερινός.Σημερα την πέτυχα την είδηση στο newsit ή στο newsbomb.Αντι να τους αφήσετε στο διοικητήριο ,δεν τους βάζετε στους λόχους να σας χέζουν με άνεση ;;;;τι κατάντια θεέ μου !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Σεπτεμβρίου, 2019 23:24

      Εδώ αδερφέ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ παρακαλάει Ό υπουργός Άμυνας μην ηττηθούν στό Ιτλίμπ οι τζιχαντιστές και κουβαληθούν εδώ.
      Γιά τέτοιους "φωστήρες" μιλάμε.

      Διαγραφή
  6. 7000 ατομα πρεπει να φάνε και να πιουν,πολλες επιχειρήσεις κανουν χρυσές δουλειές μην απορειτε για το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν απορώ πια ...αυτοί θα απορησουν !και στο μαααα επάνω θα φεύγουν.....Θα δης τώρα τι θα φάνε και τι θα πιουν....θυμήσου με.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. > ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ "ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ! Ποιοι θα χαθούν!

    > https://www.youtube.com/watch?v=uqAximsPjbY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου καλημερισω την παρεα ως καινουρια θα πω οτι:όπου αφηνεις εσυ κενο το γεμιζει καποιος αλλος!!!ας μην ξεχναμε πως για πολλα χρονια οι γονεις αντι να γαλουχουν τα παιδια τους με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ τα μαθαινουν"μοδατα τσιτατα..."και φυσικα πανω απο ολα το χρημα και η καλοπεραση.Οταν οι ραγιαδες ξαναγινουν Ελληνες θα παρουμε την πατριδα μας πισω.Καλη συνεχεια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς Δ.Π
    Είναι από της εκλογές 2019 κόμματα αλληλέγγυα ΣΥΡΙΖΑ 29,08 ΚΚΕ 14,47 ΚΙΝ.ΑΛ. 6,85 δεν βάζω ΝΔ διότι κάποιος πρέπει να παίζει τον ρόλο του ΦΑΣΙΣΤΑ του αποδιοπομπαίου τράγου
    https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/
    Δεν μπορείς να είσαι αλληλέγγυος και μετά να διαμαρτύρεσαι……. δεν ήξερες δεν ρώταγες.
    Η παραβολή του άσωτου υιού
    https://www.agioseleftherios.gr/index.php/orthodoksa-keimena/4522-i-paravoli-tou-asotou-yioy-i-tou-splaxnikoy-patera
    ο «άσωτος» και ο αλληλέγγυος
    ο «άσωτος» και ο αλληλέγγυος δύο λέξεις ταυτόσημες αλλά με μεγάλες διαφορές στην σκέψη του ανθρώπου οι οποίες διαστρεβλώνονται.
    Ο ΑΣΩΤΟΣ επιστρέφει και ζητά ταπεινά συγχώρεση από τον ΠΑΤΈΡΑ του.
    Ο δε ΑΔΕΡΦΟΣ αλληλέγγυος τον αποδοκιμάζει .
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ με όλα τα προβλήματα στην ζωή του (ο άσωτος) δεν ζητά ταπεινά βοήθεια από τον πατέρα*.
    Ο δε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ (αδερφός ) αποδοκιμάζει τον πατέρα όταν αυτός δεν περνά καλά όταν βλέπει τον άσωτο μετανάστη να του καταστρέφει το βιός του.
    *χώρα ΕΛΛΑΔΑ
    Η παραβολή του άσωτου υιού
    https://www.agioseleftherios.gr/index.php/orthodoksa-keimena/4522-i-paravoli-tou-asotou-yioy-i-tou-splaxnikoy-patera

    Επίλογος
    Ο Κύριος τελειώνοντας την παραβολή, αποσιωπά τι συνέβη στη συνέχεια. Αν ο πρεσβύ-τερος υιός συγκινήθηκε και εισήλθε στο πατρικό του σπίτι ή όχι. Εάν επέμεινε στο πείσμα και στον φθόνο του, μοιάζει με τους Γραμματείς και Φαρισαίους, που έμειναν έξω της Βασιλείας του Θεού, ενώ οι πρώην άσωτοι ειδωλολάτρες που μετανόησαν, έγιναν χριστιανοί και άγιοι και απόλαυσαν την αιώνια χαρά της Βασιλείας του Θεού. Και οι δύο εκδοχές είναι πιθανές. Η πρόσκληση του Θεού για συμμετοχή όλων των ανθρώπων στο «Δεῖπνο τῆς Βασιλείας τοῦ Θεοῦ» ισχύει πάντοτε. Η απόφαση για συμμετοχή σ’ αυτήν εξαρτάται καθαρά από την προαίρεση του κάθε ανθρώπου.

    Δεν μπορείς να είσαι αλληλέγγυος και μετά να διαμαρτύρεσαι……. δεν ήξερες δεν ρώταγες.
    Όταν το χρήμα ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
    Use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε ετσι οπως παει το "πραγμα"στην ελλαδα δεν υπαρχει αλληλεγγυη ουτως η αλλως.
    Ειμαστε ενας λαος χαμενος "απο χερι",
    τι να το κανεις το χρημα σε συνθηκες
    πολεμου πολεων,ασσυμετρων απειλων,
    ραγδαιας εγκληματικοτητας,οταν υποβαθμιζεται συνεχως και αγριως το βιοτικο επιπεδο.
    Οσα χρηματα και ναχεις τι να τα κανεις
    ασε που θα μετραει μονο το πλαστικο απο δω'και περα,αλλα οταν αυριο επικρατησουν συνθηκες ζουγκλας στην κοινωνια δεν θα σε σωνει τιποτα.
    Οταν θα σε σφαζουν εκει που περπατας η εκει που θα πας να πιεις τον καφε σου
    το χρημα θαναι αχρειστο τοτε και θα σε σκοτωνουν και θα σε κλεβουν,ληστεια μετα φονου αν εχεις ακουστα...κλπ.κλπ
    Εκει παμε ολοταχως,για να μην πω οταν κλεισουν τα super-market,οι τραπεζες
    αρχισουν οι λεηλασιες και το πλιατσικο
    εχει να γινει εδω μεσα της που...ας το καγκελο.Θα τα ζησουμε σε λιγο ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή