«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;

φωτο από εδώ

Σχόλιο Διόδοτου: Κι όχι μόνο τώρα λέει ψέματα, αλλά και τα στελέχη του έλεγαν συνέχεια ψέματα για το θέμα της "Συμφωνίας" και το "μεταναστευτικό", σε όλη την προεκλογική περίοδο, όταν αλώνιζαν στις διάφορες πόλεις.

Να ένα παραδειγματάκι από τον Νοέμβριο του 2018:



Κατανοούμε λοιπόν σήμερα, από όσα γίνονται και από όσα ακόμα πρόκειται να ειπωθούν, ..κατανοούμε πόσο ψέματα έλεγαν και λένε ακόμα, διαβάζοντας από τον Διεθνή Σύνδεσμο Ελληνισμού (IHA) επίσης το παρακάτω Δελτίο Τύπου:








«ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ»


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

«ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Δημάρχου Κ. Στάμκου 1,  58100  Γιαννιτσά,  Δ.Πέλλας,  Π.Κ.Μακεδονίας,  Ελλάδα

www.popsm.gr   popsm2014@gmail.com   τηλ. 23810-20189   κιν. 6977254045

                                                                                                                                                      Αριθ. πρωτ.:  33/2019

                                                                                                                                                      Ημερ: 5 Σεπτεμβρίου 2019



ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

         

Οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ και η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη, διοργάνωσαν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «ΛΟΓΟΙ  ΑΚΥΡΩΣΗΣ  ΤΗΣ  ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  ΤΩΝ  ΠΡΕΣΠΩΝ» και ομιλητές τους Κασιμάτη Γεώργιο, Ομ. Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Λέκτoρα Νομικής ΑΠΘ, Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και Ρωμανό Γεώργιο, Συγγραφέα, Ιστορικό ερευνητή.

          
Μετά το πέρας των εισηγήσεων έγιναν πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τους ομιλητές οι οποίοι με σαφήνεια και ευθύτητα απάντησαν σε όλες.

           

Από τις εισηγήσεις των ομιλητών έγινε σαφές ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών»:


.α) Έχει πάρα πολλά νομικά προβλήματα σε σχέση με το Ελληνικό και το διεθνές δίκαιο.

.β) Η διαδικασία έγκρισής της είναι παράνομη, από την έναρξη σύνταξής της μέχρι την δήθεν υποβολή της στον ΟΗΕ. (Κουρελόχαρτο ονομάστηκε από ομιλητή για τους παραπάνω λόγους)

.γ) Προσπαθούν να της δώσουν νομική υπόσταση χρησιμοποιώντας την γραφειοκρατία του ΟΗΕ.

.δ) Δεν έχει γίνει δεκτή από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο είναι το μόνο όργανο νομιμοποίησης της αλλαγής ονόματος.

)  Πρέπει να ακυρωθεί γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά της προδοσίας, μεταξύ των άλλων, βαφτίζει «Μακεδονία» μία περιοχή που δεν ανήκε στην ιστορική Μακεδονία και αναγνωρίζει ψευδεπίγραφη «Μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα.

.στ) Είναι δυνατόν να ακυρωθεί με κατάλληλες νομικές παρεμβάσεις και ότι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι γιατί δεν θέλει να την ακυρώσει.

)  ‘Όταν ακυρωθεί θα  επιστρέψουμε στο προσωρινό όνομα «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», το μόνο όνομα με το οποίο υπάρχει στον ΟΗΕ ως κράτος (Κάθε απόπειρα εκφοβισμού της κοινής γνώμης περί του ενδεχομένου,  λόγω ακύρωσης,  να ονομαστεί η γειτονική χώρα Μακεδονία χωρίς τον προσδιορισμό βόρεια είναι εντελώς ανυπόστατη).  

         

 Τα συμπεράσματα της ημερίδας θα αξιοποιηθούν από τους διοργανωτές για την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών με νομικές ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδος σε διεθνείς οργανισμούς. Θα κοινοποιηθούν, επίσης,  σε όσο τον δυνατό περισσότερο κόσμο, στους βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον υπουργό εξωτερικών και τον πρωθυπουργό. 

          
Τις εργασίες παρακολούθησε πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, τις σκάλες, τον χώρο υποδοχής αλλά και τα πεζοδρόμια έξω από την κεντρική είσοδο του κτηρίου αναγκάζοντας την τροχαία να απαγορεύσει την κυκλοφορία στην οδό Εθνικής Αμύνης. Το κλείσιμο του δρόμου δείχνει το μέγεθος του κόσμου αλλά και τον αγωνιστικό παλμό που επικρατούσε και έγινε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων οι οποίοι αποχώρησαν μόλις τελείωσε η εκδήλωση. 

           
Η μεγάλη συμμετοχή και ζωντάνια των παρευρισκομένων δίνει ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά και σε όλον τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδος ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από τους Μακεδόνες Έλληνες αλλά και γενικότερα από τους Έλληνες.



                                       Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γραμματέας         

                                                                                      

                               Δημήτριος Γιουματζίδης                                               Γεώργιος Τσαμπούρης








35 σχόλια:

  1. Ελάτε ρε παιδιά τώρα ,το κωλο χαρτο του τσογλανου χάζαρο Εβραίου τσίπρα ,με τον αληταμπουρα των Σκοπίων ζαεφ ,που τα αρπαξανε χοντρά από τον σκατό πουστρα Σόρος ,τον ερπετακια ,είναι δυνατόν να πέραση ;κάτσε ...είμαστε στο ζύμωμα τώρα ,όταν θα αρχίσουν να βαρανε οι άπαντες Αριστομαχοι εδώ μέσα ,να δης τι έχει να γινη με τα κωλοχαρτα τους ,άντε ...γιατί μου τα έχουν κάνει τσουρέκια οι γαμημενοι.Λαου λαου το πάτε ρε μπινεδες ;λαού λαου θα σας αφαλο κόψουμε και εμείς.Τι έτσι ;άντε άντε ,ότι σας καβλωσει και σε σας και στα μαστουρια ερπετά σας ;ρε θα βγάλετε κίτρινο σκατό από την τρομάρα σας ,σκατατζηδες.Οσο δε αφορά τον κουλιγκα ,ότι του πή η μάνα του κάνη ,αυτή έχει την διακυβέρνηση και ας μην φαίνεται ,οι δεύτεροι έχουν τον λόγο ,οι από πίσω που λέμε.Και μην χαφτει κανείς τι μας σερβίρουν ,απλά τους έχουμε στο μικροσκόπιο ,που θα δωσης εμπιστοσύνη ; στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ ;αααααχαχαχα !όσο τους βλέπουμε και βιάζονται ,τόσο μεγαλύτερες κωλοσφιξεις έχουν.Ψιτ....πουσαι...πιδι ,εσύ ..ναι εσύ ,ο μυτογκας ,σε βλέπω...!και πέστε στα λάθρο μουσλιμια να τρέξουν ,γιατί έχω αρχίσει και βαριέμαι να σας περιμένω χεστες.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;
    Γιατί εμείς ήμαστε μη αληθινοί ……αγαπητέ ΔΙΟΔΟΤΟ

    Το ΚΑΡΑΞΕΣΚΙΣΜΑ της ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    Μερος 1
    Μια ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ χώρα είναι η ΕΛΛΑΔΑ, ένα καράβι που πάει στον πάτο...
    ποιο είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ μας …..ωρέ έλληνες πατριώτες επαναστάτες του μηδέν.
    Εδώ και 10 χρόνια το έχουμε καρά ξεσκίσει δεν θα πάω πιο πίσω στο ελληνοκεντρικό χώρο, άλλα 20 χρόνια περί ΙΧΩΡ και πράσινα άλογα φτάνουν το καρά ξεσκίσαμε, και γώ μπάρμπα έχω ιχώρ είμαι έλλην ΕΛΕΟΣ έλεος.
    Όλοι μα όλοι ωρέ πατριώτες 10 χρόνια με το ένα χέρι στις προφητείες του κάθε ιεράρχη, με το άλλο και η συν Αθηνά και χείρα κίνει ….κοντολογίς ξεπεράσαμε και την μ@λ@κι@ σε επίπεδο, ένας πατριώτης βρίσκει τον έναν ανθέλληνα, ο άλλος πατριώτης τον άλλον ανθέλληνα, ή είναι πολιτικός ή παπάς ή εγώ ή ο γείτονας, τελικά αν είναι έτσι τα πράγματα που στον π@@τσο εσείς βλέπετε έλληνες διότι εγώ βλέπω μόνο ανθέλληνες κρόνιους ξεκρόνιους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ άθεους και άλλες καταστάσεις και έρχεστε ΕΣΕΙΣ ναι ΕΣΕΙΣ να κάνετε κριτική, ΚΡΙΣΗ αν η χώρα την ανέλαβε ο κρυπτό κρόνιος ανθέλληνας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ οι τρείς οικογένειες που ταλαιπωρούν την ελλάδα, οι τραπεζίτες, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα κ.τ.λ.π. λές και αυτοί ΕΙΝΑΙ το ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν είναι κρόνιοι ανθέλληνες.
    ΝΑΙ ωρέ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ τα βιογραφικά αυτά λένε ανθέλληνες εεεε και!!!!!!!
    Άλλαξες κάτι στην πληροφορία ως προς τον πολίτη ή καρα ΞΕΣΚΙΣΕΣ το matrix μ@λ@κ@, ή το Άγιο ΠΝΕΥΜΑ γενικότερα το πνεύμα κατέβηκε στην κούτρα σου και σου είπε ΛΑΖΑΡΕ έβγα ΕΞΩ και πές την ΑΛΗΘΕΙΑ, πία ΑΛΗΘΕΙΑ, πίο ΠΝΕΥΜΑ αφού οι μισοί πατριώτες είναι ελληνοκεντρικοί και οι άλλοι χριστιανοί ……και οι άλλοι μισοί άθεοι και όλοι μαζί για τα σίδερα …..αλήθεια δεν είναι αν κάποιος είναι Α,Β,Γ, κρόνιος και βγήκε ο Χ,Ψ και μας το είπε, λες και δε το ξέρει ο λαός τόσα χρόνια, εδώ έμαθες τον Τζωρτζ Σόρος και τον Αρτέμη Σώρρας,

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο κουλουράς θα καταλάβει ότι του αρέσει το κουλούρι !!!! ο δε γείτονας θα το μάθει (ο κόσμος τό 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι ) οπότε τι αλήθειες,….. απλά, τον κόσμο ΔΕΝ τον ενδιαφέρει ο κρόνιος, ο ανθέλληνας κ.τ.λ.π.
    Τον ενδιαφέρει το ΑΥΡΙΟ χωρίς κόστος και όχι η ουσία, η ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
    Η ουσία είναι για άλλο επίπεδο πολιτών στο ΌΡΑΜΑ άλλων ΕΠΙΠΕΔΩΝ στην διαχείριση του ΣΥΝΟΛΟΥ.
    Αυτός ο διαχειριστής του οράματος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον κρυπτόμενο ΙΔΙΑΖΩΝ (που δεν είναι ο ίδιος, διαφέρει από κάποιον ή κάτι άλλο )που μπορεί να ελέγχει κατά το δοκούν την μάζα λαό.
    Ο ΙΔΙΑΖΩΝ μπορεί να είναι, ο πολιτικός, ο αρχηγός, ο πατριώτης ,ο πολίτης,…… μπορεί να είναι μαλάκας, μπορεί και όχι.
    Είναι όμως ΙΔΙΑΖΩΝ και όχι ΗΓΕΤΗΣ
    Εν ολίγοις προσάπτουμε χαρακτηρισμούς βάση ιστορικού οπότε κάποιος που ξέρει λέει.. ο Μητσοτάκης είναι αυτός,….. κάποιος που δεν ξέρει λέει … όχι δεν είναι έτσι.
    Καλούμαστε να εκλέξουμε ένα πρόσωπο παράδειγμα Μητσοτάκη πρόσωπο λαμόγιο μέσα από άλλα λαμόγια, μέσα από αυτά που δίνουν (το ή τα συστήματα).
    Υπάρχουν και τα ανεξάρτητα ΙΔΙΑΖΩΝ πρόσωπα, ο πολιτικός, ο αρχηγός, ο πατριώτης ,ο πολίτης, …και λόγο του μη ιστορικού βιογραφικού δεν προσάπτουμε χαρακτηρισμούς .
    Ο πολίτης για μία ακόμη φορά είναι αντιμέτωπος με την πληροφορία της επιλογής ……επειδή είναι άγνωστος ή όχι από οικογένεια άρα και αληθινός. Μπορεί όμως να είναι μαλάκας, μπορεί και όχι.
    Οπότε κάθε φορά που ο πολίτης επιλέγει ένα πρόσωπο πάντα δεν το επιλέγει αυτός κατά ουσία αυτός απλά εκφράζει την ΜΑΛΑΚΙΑ που του έδωσε το ΣΥΣΤΗΜΑ.

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκφράζει διότι η επιλογή είναι αυτά τα ΠΡΟΣΩΠΑ που του δίνουν από το ΣΥΣΤΗΜΑ το ανθελληνικό ΚΡΟΝΙΟ κατά εσάς….. μάλιστα αυτοί,…… το σύστημα δεν κάνει ΚΑΚΟ…… απλά την δουλεία του. Το κακό στην επιλογή δεν την κάνει το σύστημα που του επιβάλει τα πρόσωπα αλλά εμείς Ο ΙΔΙΑΖΩΝ πολίτης όχι όμως ο πολίτης ο λαός (μάζα) αλλά ο ΠΟΛΙΤΗΣ ο ΙΔΙΑΖΩΝ που νομίζει με την σειρά του ότι ξέρει και επιβάλει και συγχρόνως εκφράζει την επιλογή στην μάζα και όλοι μαζί μετά στην κάλπη σαν πατριώτης, ή είναι νίκη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ –ΚΚΕ –ΣΥΡΙΖΑ .
    Ο κόσμος επιλέγει ΣΩΣΤΑ διότι άλλο η μαλακία και άλλο φαίνετε σαν μαλακία.
    Άρα ο κόσμος επιλέγει ΣΩΣΤΑ άσχετα αν το σύστημα τον τροχοδρομεί εκεί ΤΣΙΠΡΑ και τώρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ το αποτέλεσμα είναι (0) μηδέν για ΟΛΟΥΣ ο ΛΑΟΣ γαμιέται αλλά έχει την ΕΠΙΒΙΩΣΗ έστω και στο ελάχιστο.
    Και εσείς όλοι ασχολείστε αν ο Κυριακός έχει τα χέρια στις τσέπες αν ο έτσι και γιουβέτσι που μέχρι χθές όλοι λέγαμε μαλάκα το μην γραβατωμένο τώρα αφήσαμε τον έναν και πήραμε τον άλλο σβάρνα εν τώ μεταξύ οι πατριώτες των δελτίων σε διάφορα νέα στο ιντερνετ βάλουν στο νέο λαμόγιο με διάφορα βιογραφικά ο ανθέλληνας του ανθέλληνα δυο φορές ανθέλληνας έλεος μα το εμπεδώσαμε από το 2010 ΕΛΕΟΣ .
    Εκτός και σας διέφυγε κανένα ερπετοειδή και οι πατριώτες έγιναν λυσσασμένοι δικαστές ΝΤΡΕΝΤ το αποτέλεσμα στον λαό μηδέν (0) δε τα ονομάζουν οι ΕΞΥΠΝΟΙ πατριώτες ΖΩΑ ….είναι ζώα είναι έτσι και γιουβέτσι δεν αλλάζουν ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και ούτε θα αλλάξουν δεν είναι εκεί το ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!!
    Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέρος 2
    Έχουν περάσει χρόνια και χρόνια από τότε που υπήρχαν πατριώτες ΗΡΩΕΣ και μην μπερδεύουμε τον ΗΡΩΑ με τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ .
    Πατριώτες το κορμί του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ το χάσαμε το 1974 (για να μη πω χιλιάδες χρόνια ) με το ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ το οποίο δεν είναι και πατριωτική κίνηση αλλά είναι το ΤΕΛΟΣ του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ για τον ΛΑΟ, για εμάς τον απλό πολίτη ακόμα και λίγο μετά τα πρώτα χρόνια των μεγάλων αγώνων των πολιτικών κομμάτων του σοσιαλισμού οι ελληνικές σημαίες έγινα πράσινες κόκκινες μπλε μέχρι να εξαφανιστούν.
    Αν υποθέσουμε ότι το πολυτεχνείο ήταν ένας δυναμικός πατριωτισμός όχι ως τα πρόσωπα που αργότερα έγιναν πολιτικοί αλλά ως προς τον λαό θα δούμε σε 4 χρόνια μετά το 1974 ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ οριστικός .
    Που είναι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από το 1974-2010; Ωραίο!!!!!!!!!
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ –ΚΚΕ
    ΤΟ καρα ξέσκισμα
    Σχολείο οι ποδιές, εκκλησιασμός κάθε Σάββατο (τον έφαγε το πενθήμερο), γλώσσα πολυτονικό μονοτονικό ….κ.τ.λ.π.. ωρέ πατριώτες που χαθήκαμε στο μ@@ν@ του ΠΑΣΟΚ απλά για να σοκαριστούμε στο ΔΗΜΟΣΙΟ ήμασταν ΟΛΟΙ μα όλοι με έναν τρόπο.
    Το καρα ξέσκισμα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ πατριώτες του χρήματος.
    Από το πατριωτικό να ξεσκίσω το ΦΑΚΕΛΟ ΚΥΠΡΟΥ μέχρι ΙΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κ.τ.λ.π. ένας χώρος πατριωτισμού ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ένας ΛΑΟΣ που κλάνει ΠΟΡΔΕΣ ΙΧΩΡ από το πρωί ως το βράδυ ………….διότι το χρήμα ρέει.
    Καθαρός ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ λόγος ήταν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ μαζί τα ΦΑΓΑΜΕ ωρέ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ απλά ήταν βαρύ και ασήκωτο από την μία να σφηνάρεις ΙΧΩΡ και από την άλλη να κλάνεις ΠΟΡΔΕΣ ενώ έπρεπε να κτίζεις ΗΡΩΕΣ .
    Όλοι ΕΜΕΙΣ οι superman με μάστερ στα ΤΡΟΙΚΑ στα ΑΡΧΑΙΑ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ και …και ………..ΞΑΦΝΗΚΑ έρχεται το ΠΝΕΥΜΑ και εμείς οι πατριώτες ελληνάρες με δάκτυλο λέμε ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΕ οι ελληνόκρυπτό ανθέλληνες να σταύρωσον ΑΥΤΟΝ τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
    Πας καλά ρε ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ
    Διαβάζω πάρα πολλά παραΞΕΝΑ αλλά ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ και το λουρί της μάνας…. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ ελληνάρα ΠΑΣΟΚζτζη, ΝΕΟδημοκράτη, ΚΚΕ.
    Ότι ξαφνικά ανακάλυψε ΙΧΩΡ και τον πατριώτη χριστιανό τον καυλωμένο ΔΙΑ -ΧΡΙΣΤΟ ο τελευταίος ανεβοκατεβαίνει μια έλληνας μια εβραίος έως και δεν ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντώ μεταξύ οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ από τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ του ΔΙΟΣ και του ανυπάρκτου ΧΡΙΣΤΟΥ γαμούν και δέρνουν από τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ .
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΟΥΝ αλλά και ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ σκέψη που το ίδιο ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ δεν μπορεί να κάνει και ας είναι χωμένο στην ΑΚΟΛΑΣΙΑ το ίδιο και από τα πολιτικά μέσα ενημέρωσης παντού πόλεμος αν όχι ο πόλεμος από πάνω ή από κάτω σκέτο ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙ και φυσικά πάντα με τον συνδυασμό καλογέρων και γεωπολιτικών αναλυτών ΠΑΚΕΤΟ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΜΈΝΑ από το 1974 έως το 2019, εκεί ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ήρθε το πνεύμα αυτό το ΙΧΩΡ που λένε ναι αυτό το ΙΧΩΡ ……αλλά δεν ήταν το ΙΧΩΡ αυτοί οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δεν μπορούν να το πουν ευθέος ΧΡΗΜΑ ….γιατί απλά πατριώτες του ΚΚΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ήταν …..ΕΠΙΔΗ ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ στον λαό του εργαζόμενου στο δημόσιο, έχω να πω ότι έτσι έγινε και στο ιδιωτικό τομέα μετά το 1990)
    Πάμε παρακάτω ….δεν ήταν το ΙΧΩΡ ήταν το ΧΡΗΜΑ αμέσως με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ έρχεται το ΙΧΩΡ-ΠΝΕΥΜΑ = χρήμα για εμένα το οποίο τι κάνει; >>>>>>>
    το ΜΝΗΜΟΝΙΟ τσακίζει το χρήμα και ο ΛΑΟΣ πέφτει σε ΚΟΜΜΑ έχει ΣΤΕΡΗΣΗ από το χρήμα ΙΧΩΡ, αυτό σαν αποτέλεσμα έχει την εκδήλωση ΜΙΣΟΥΣ και αναπτύσσει τον ψεύτικο ΠΑΡΤΙΩΤΙΣΜΟ ακολουθούν οι πάντες ακόμα με την αρνητικότητα αναρχικοί αριστεροί δεξιοί παπάδες μαύροι κίτρινοι ανώμαλοι χριστιανοί μουσουλμάνοι και το λουρί. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    Ο λαός πάντα θα επιλέγει το Γ. Παπανδρέου τον α,β,γ όπως και έκανε το Κ. Καραμανλή τον α,β όπως και έκανε το Κ. Μητσοτάκη α,β όπως και έκανε το Α.Τσίπρα….. κ.τ.λ.π. για την επιβίωση.
    Αφού το ΙΧΩΡ τρέχει μέσα στον έλληνα και είναι τόσο ΠΝΕΥΜΑΤΟΔΗΣ πόσο καρά μαλάκας πατριώτης ΕΙΝΑΙ που δεν μπόρεσε να δεί από το 1974 εώς 2019 τι τρέχει ……αλλά να βλέπει ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πίσω από κάθε μαλακία μας, ήταν πρώτος να κατηγορεί τους άλλους.
    Ξεχνάμε όμως ότι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πάνω σε αυτό το σχέδιο έπαιζαν ΠΑΝΤΑ και δεν το έκρυψαν ΠΟΤΕ ωρέ πατριώτες και συ ρε καραμαλάκα έλληνα με την βούλα ΕΛ φωτεινός

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απλά παίρνεις πίπες και μας δουλεύεις λέγοντας ότι ο ΑΛΕΞ ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ………μα πόσο ΔΟΥΛΕΜΑ μας καρα ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ και θα πάμε για ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ.
    Μόλις ανέβει ο ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός θέλουμε τον άλλο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό ΕΛΕΟΣ και η μαλακία συνεχίζετε μέχρι να γίνει κεφαλοτύρι.
    Πάτος
    Μέρος 3
    μόνο για αυτό υπάρχουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ μόνο για αυτό ότι για μια ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ να είναι ένας ΙΔΙΚΟΣ τυπός ΜΑΛΑΚΑ EVER ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ παγκόσμιος θα έλεγα γιατί ΕΔΩΣΕ ΛΩΓΟ ΤΙΜΗΣ στον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ να ΑΞΙΟΣΗ η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ να δει 3 οικογένειες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να γίνονται ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ και να κλίση η ΤΡΙΛΟΓΙΑ του MATRIX ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ για να έρθουν οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ κατά τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ αριστερά, ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ καίνε τα δάση ή το αιγαίο ανήκει στα ψάρια για ΑΝΟΙΞΕΙ ο β κύκλος όλα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ανθελληνικά.

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    Μέρος 4
    Η αριστερά το ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ παγκόσμιο σύστημα το ΟΠΟΙΟ δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ σύστημα είναι ένας ΙΟΣ αντίθετος προς τον άνθρωπο πολίτη, είναι απάνθρωπο, είναι ντυμένο με ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ μανδύα που έλκει την μάζα γιατί ο κάθε πολίτης είναι ένας ΙΔΙΑΖΩΝ χαρακτήρας και έλκεται από το (έγω) από την διαφοροποίηση που του προσφέρει ………..!!!!!!!!!!!!! όλοι από την αριστερά επιλέγουν να πουν ότι ιδεολογικά εκφράζονται, άσχετα αν είναι πλούσιοι φτωχοί πολιτικοί σε διαφορετικό χώρο όλοι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ αλλά πάντα ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ οι ΙΔΙΑΖΟΝΤΕΣ που την έχουν δεί θεοί ….μέχρι να τολμούν να πουν ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο πρώτος κουμουνιστής μάλλον άλλος είναι αλλά τους βολεύει αυτός ….!!!!!
    Ο νέος κόσμος θα είναι κουμμουνιστικός αυτό είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ αυτό θα είναι χωρίς θρησκείες και όλα τα ιδιάζοντα χαρακτηρίστηκα του νέου κόσμου μετανάστες σε μία γη που δεν σου ανήκει, αλληλεγγύη με προσποιούμενα χαρακτηριστικά ψεύτικης αγάπης αγάπα τον πλησίον σου ενώ πολύ απλά θα μπορούσε να προσφέρει τον επιπλέον πλούτο για τον ταλαίπωρο άνθρωπο σε κάθε άκρη……………. απάνθρωπος με το σφυρί και το δρεπάνι ονομάζοντας την επανάσταση ΑΛΛΑΓΗ ένας νέος κόσμος γεννιέται αλλά δυστυχώς ΣΤΑΣΗΜΟΣ ως προς τον άνθρωπο …..
    Και πριν κατηγορήσουμε τον κάθε ΚΟΥΛΗ να σκεφτούμε ότι τα δώρα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ έρχονται πάντα από την ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ …………….στην Ελλάδα…. η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, η πρώτη κουμμούνα ,ο Α,Β Βαλκανικός πόλεμος,Β Παγκόσμιος πόλεμος ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ,……..σήμερα το σκηνικό είναι ακριβός ίδιο ………….η ιδεολογία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εκμεταλλεύτηκε την μάζα από την ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ για το πολιτικό στόχο και κομματικό………!!!!!!!!στην ΕΛΛΑΔΑ…….αυτός εκμεταλλεύτηκε και ενεργοποίησε τα δώρα από την Μικρά Ασία την μάζα και επιπλέον την εγχώρια μάζα με επαναστατικό ιδεολογικό προσανατολισμό κατά του ΑΞΟΝΑ στην αρχή και μετά κατά του ΔΙΚΟΥ του στόχου που επέφερε τον ΕΜΦΥΛΙΟ …………ας δουν ποια χωριά σφαγιαστήκαν στην ΕΛΛΑΔΑ (διότι όπου σφαγιαστήκαν άμεσο ρόλο είχε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ) και να δουν μετά τι ιδιαίτερο είχαν αυτοί οι τόποι;….!!!!! ………………..μετα δες τι κάνει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ με την αλληλεγγύη!!!!!!!!!!! για τον επερχόμενο πόλεμο !!!!!!!!!!!
    είναι μία ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ κατάσταση …………………….
    η ανατολή του ΗΛΙΟΥ τελικά πρέπει να είναι η ΔΥΣΗ …η λύση του προβλήματος δεν είναι αν ο ΚΟΥΛΗΣ είναι ανθέλληνας …… το πρόβλημα είναι ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν έχει ΟΡΑΜΑ – ΣΤΟΧΟ – ΘΕΛΗΣΗ να στοχοποίηση το σημείο ΕΠΙΒΙΩΣΗ σε άλλο ΕΠΙΠΕΔΟ ….ΗΓΕΤΙΚΟΥ,….. διότι μαζί τα φάγαμε …..και παραμένουμε μαζί να τα τρώμε με τους αλληλέγγυους σήμερα.
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ είναι ΜΑΚΡΙΑ αλλά και ΚΟΝΤΑ ……………….ο ηγέτης δημιουργείτε από το μέλλον και όχι από το παρόν …………

    συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ΦΥΣΙΚΑ για να υπάρχει το άρωμα ή απόκοσμη ΜΑΓΙΑ ότι με ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΙΡΟΥΣ πάλι ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ γιατί έτσι μ αρέσει πιάσε ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ουπς μπύρα ήθελα να πω.
    "τὸ Πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ"
    καράβι πάει στον πάτο... use your illusion ………..γίναμε γραφικοί
    23-7-2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. illusion μάς έφτιαξες πάλι!..
      Πιάσε κανα σημείο στίξεως και εσύ ή χράπα χρούπα, γιατί κοντά είμαστε...

      Έσο έτοιμος!

      Διαγραφή
    2. "ΠΑΛΙ με ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΙΡΟΥΣ πάλι ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ",
      έξυπνη ατάκα, θα την κρατήσω...

      Διαγραφή
    3. Καλέ φίλε Illusion

      Δύο φράσεις κράτησα από το πολύ εύστοχο κείμενό σου όπου κατά το πλείστον οι θέσεις σου με βρίσκουν σύμφωνο.
      1) "Ο νέος κόσμος θα είναι κουμμουνιστικός αυτό είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...". Αυτό που λες είναι απολύτως ακριβές. 'Ηδη στις ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες ζούν αυτού του είδους τη "μεταμόρφωση". Μιάς σκληρής σοβιετοποίησης των πάντων. Το ίδιο σχέδιο, δηλ. της πλήρους κοινωνικής διάλυσης και αποσύνθεσης των εθνών, υλοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες και στην Ευρώπη με την αθρώα εισροή και παρείσδυση λάθρων τριτοκοσμικών, την επιβολή της γκαίη κουλτούρας και ό,τι βδελυρό και ελεεινό την ακολουθεί. Πολεμούν ευθέως τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, δηλ. το ο,τιδήποτε ελληνογενές και κατ' επέκταση προσπαθούν να φέρουν εις πέρας αυτό που στη δύση ονομάζουν, αφανισμό την Λευκής κουλτούρας.

      2) "...ο ηγέτης δημιουργείται από το μέλλον και όχι από το παρόν...". Ο ίδιος ο λαός δημιουργεί τις συνθήκες γιά την εμφάνιση και έλευση κάποιου Ηγέτη ο οποίος άμα τηι εμφανίσει του, έχει ως αποστολή να δώσει όραμα και σκοπό ζωής στο λαό αξιοποιώντας τη δυναμική του (δηλ. του λαού) σε όλες της τίς εκδηλώσεις, θωρακίζοντας επίσης τις πολιτιστικές και πολιτισμικές αξίες αυτού του λαού. Ψευδώς πιστεύεται από πολλούς ότι ένας Ηγέτης έρχεται "ουρανοκατέβατος". Δεν είναι "άντρα θέλω, τώρα τον θέλω". Αυτό είναι λάθος. Το έχει δείξει η Ιστορία. Ο Ηγέτης "φύεται" αφού, πρώτα, έχει "εκκολαφθεί" από τις συνθήκες που απαιτούν την εμφάνισή του και παρουσία του.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    4. Να ήθελα να διορθώσω δύο παροράματα (ένα συντακτικό και ένα γραμματικό)

      1) Ο ίδιος ο λαός δημιουργεί τις προϋποθέσεις (αντί του "συνθήκες")
      2) "Αναφύεται" αντί του "φύεται"

      Ευχαριστώ και συγγνώμη

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου Ιωάννη μην ζητάς συγγνώμη, την στιγμή που γίνονται σημεία και τέρατα εις βάρος της γλώσσας μας, και εδώ μέσα από όλους μας.
      Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
    6. 'Ημουν κουρασμένος και έγραφα μηχανικά... Κατά καιρούς διαπράττω τέτοια τερατουργήματα... Ξαναδιαβάζοντας το προηγούμενό μου σχόλιο διαπίστωσα ότι ο γνωστός "δαίμων" (του τυπογραφείου, ντε) ξανάβαλε την ουρίτσα του και αντί "Θα ήθελα" έγραψα "Να ήθελα". Το δις εξαμαρτείν κλπ κλπ...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  10. Και ένα σχόλιο ακόμη...έτυχε να διαβάσω στο πρώτο θέμα ένα άρθρο "γα βρογλου κατά κεραμεως "και από κάτω τα σχόλια ,καλά εντάξει με τους τρολιαρηδες και τα αριστερό νεοταξιτικα σκατα ,που να δης με τι περίσσεια φροντίδα ,υπερασπίστηκαν την κεραμεως ,που μεχρι εδώ ,δείχνει ότι κοπτεται για την παιδεία.Η μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια και αλλού τα κακαρισματα και αλλού γεννούν οι κότες της λέσχης μπιλντερμπεργκ ή δουλεύουν ξανά τον κόσμο ψιλό γαζί ,να διαβάζεις " η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση " και να πεφτης ξερός από την μαιμουδιλα.Που στο διάολο είναι ο πάτος....κάνα δυο πράματα τους σερβιραν...ξέχασαν και τα μνημόνια ,ξέχασαν και τις δηλώσεις Κούλη ,δεν γνωρίζω ,δεν απαντώ για την λέσχη,και πάει λέγοντας.Αρα....πεταξαν έξω τα ερπετό ιερατεία τούς γκαζοντενεκεδες ξεβρακωτους του τσυριζα ,αφού βεβαίως έκαναν την δουλειά τους και έφεραν τους γραβατωμενους της λέσχης ,ωωωωω Παναγία μου !ρε τι λεμούριοι είναι αυτοί ! ρε τι χαπάτα ειναι αυτά ;τους δίνης μια ελίτσα και τους παίρνεις και το σωβρακο ,για την ταμπακιέρα της λίμνης ,ουδείς λόγος.Για τους λαθραιους ,ουδείς λόγος .Άντε τώρα ,να τους βαλής μυαλό και να τους πης ,ότι ο Κούλης συνεχίζη το ίδιο βιολι της νέας ταξης.Ρε την πουτανα την βαρελά με αυτόν τον πάτο !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Xarry Klyn - Kritsinia Spame
    https://www.youtube.com/watch?v=4eeuPMqPMwM
    use your illusion -κριτσίνια σπάμε .....η απάντηση του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. Τα συντακτικά σημεία στίξεως (τελεία, κόμμα, άνω τελεία, παρενθέσεις, παύλες, δίστιγμο, εισαγωγικά προτάσεως), υπάρχουν και τα σχολιαστικά ή κειμενικά σημεία στίξεως (θαυμαστικό, αποσιωπητικά, εισαγωγικά λέξεως). Αυτά ακριβώς τα σχολιαστικά σημεία στίξεως (περισσότερο από τις λεξικοποιημένες δηλώσεις) είναι εκείνα που χρησιμοποιούνται για να σημάνουν στον γραπτό λόγο ό,τι εκφράζουν οι επιτονικές κυμάνσεις της φωνής του ομιλητή.
    Ο κ. illusion δεν είναι καθηγητής της Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,
    είναι καθηγητής της Γλωσσολογίας χράπα χρούπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλοί μου αδελφοί χαίρετε!

    Μόλις σήμερα τα χαράματα γύρισα από το προσκύνημά μου στο 'Αγιον 'Ορος. Επιστρέφοντας στο σπίτι οι δρόμοι της Αθήνας ήταν άδειοι. Ακόμα και έτσι, ένοιωσα σαν να με είχαν πετάξει στην κόλαση. Τα vibes αυτής της πόλης είναι πολύ βαριά. Σαν να έχει πέσει ένα σκοτεινό πέπλο από πάνω της. Όποτε επέστρεφα από τον 'Αθω πάντα έτσι ένοιωθα. 'Εκανα ένα γρήγορο πέρασμα στις αναρτήσεις του Διοδότου και στα σχόλια των καλών φίλων, αδελφών και συναγωνιστών. Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. 'Οσον καιρό βρισκόμουν στο 'Ορος διαπίστωσα ότι οι γέροντες γνωρίζουν πολύ καλά γιά το που πορεύεται η πατρίδα μας αλλά και γιά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όσοι εγκαταβιούμε στις μεγαλουπόλεις. Γιαυτό και δίνουν συνεχώς την ευλογία τους. Μας παροτρύνουν προς Μετάνοια, ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΩΣ να κάνουμε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας. Είναι πυρηνική βόμβα. Να την παρακαλούμε στην προσωπική μας προσευχή γιά την πατρίδα μας. Η Θεοτόκος θα τα σιάξει όλα… Κουράγιο αδελφοί και καλόν αγώνα! Χάρηκα πολύ που σας ξαναβρήκα.

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες αδελφέ Ιωάννη!
      Αν μάς αξίζει να αποκτήσουμε κι αυτή την "πυρηνική βόμβα".. θα δείξει...
      Για την ώρα.. έχουμε εισηγηθεί χράπα χρούπα μετά σημείων στίξεως... 🤣

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ07 Σεπτεμβρίου, 2019 17:46

      Καλώς όρισες στο κολασμένο τοπίο της Αθήνας, συναγωνιστή αδερφέ Ιωάννη.
      Άντε να μεγαλώνει η ομάδα.

      Διαγραφή
    3. Καλέ φίλε Κώστα

      Την "πυρηνική βόμβα" (τους Χαιρετισμούς της Παναγίας) μένει σε εμάς να πάρουμε απόφαση να την χρησιμοποιήσομε ή όχι. Είναι εκεί γιά εμάς. Γιά το δικό μας καλό. Προσωπικό, της οικογενείας μας και της πατρίδας μας. Δεν είναι ζήτημα "αν το αξίζομε ή όχι". Πρωτίστως θα πρέπει να καλλιεργήσομε την φλογερή Πίστη - την οποία ελάχιστοι εξ ημών διαθέτομε - αναζητώντας την εξ άνωθεν θεία βοήθεια και συνδρομή. Ακολούθως έπονται τα "σημεία στίξεως"... Αυτή είναι κατ' εμέ η σωστή σειρά με την οποία θα πρέπει να θέσομε τα πράγματα εάν θέλομε πραγματικά να δούμε Θεού πρόσωπο και να βρούμε τη λύτρωση από τα δεινά. Αυτό αποτελεί και ένα μοντέλο προς μίμηση των Αγωνιστών του '21.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  14. Ο κύριος λέει ψέματα επειδή τον "ψήφισαν" και του έδωσαν το δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδελφε Ιωαννη καλως ηλθες στη κολασμενη Αθηνα. Ομως πιστευουμε βαθεια οτι θα την ξανακανουμε Κλινον Αστυ. Λιγη μουσικη απι το παγκοσμιο και Ελληνικο στερεωμα για καλο ΣΚ.

    Αυτη τη μουσικη θελει να σβησει απο προσωπου γης η ΝΤΠ. Δεν θα το επιτρεψουμε. Στο Ελληνικο ασμα τα ηχεια τερμα!

    https://www.youtube.com/watch?v=ClMTuUwl0tg

    https://www.youtube.com/watch?v=Yb27yuDQ6Kk

    https://www.youtube.com/watch?v=nGwDz-8YAuQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου αδελφέ Ahoy

      Καλώς σας (ξανα)βρήκα και σ' ευχαριστώ γιά την ποικιλία των μουσικών σου επιλογών!
      Η Καλή μας Μάνα να σε φυλάττει και να είναι πάντοτε αρωγός και στήριγμά σου.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Σεπτεμβρίου, 2019 12:42

      ΑΔΕΡΦΕ Ιωάννη(Aq),ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ Αhoy,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ,ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ....
      https://www.youtube.com/watch?v=VIYlQM5IrEo
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.......
      https://www.youtube.com/watch?v=994gOVIKbEw

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου ΕΥ σε ευχαριστούμε, ..αλλά δεν κάνεις για dj 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Σεπτεμβρίου, 2019 14:27

      Έεεεεε;γλξδσχνιτ.......👍😃💀☠😱🤡🧟‍♀️.
      Έ τώρα τί νά πώ;Συνέχεια με δουλεύεις, αλλά τί νά πώ σε κάποιον πού από ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,μ'έχει βαφτίσει.......
      https://youtu.be/HfWww67vSpI
      Έχω γίνει ρεζίλι παντού.Νυσάφι ποιά,με χτίκιασες σκασμένο 😁😁.

      Διαγραφή
    5. Άντε, να σου αφιερώσω αυτό για την ψυχική οδύνη:
      https://youtu.be/i1PpTXtlnb0

      Διαγραφή
  16. Αδελφέ ΕΥ

    Καταρχάς σ'ευχαριστώ γιά τις μουσικές σου αφιερώσεις. Κατά δεύτερον, προτείνω στον Κώστα να αναβαθμίσει το μπλογκ. Από τούδε και στο εξής θα ονομάζεται Πράκτωρ Κου-Του / ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΧΗΤΩΝ : "Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ". Συμφωνείς;;; Γιά να σου δώσω λίγο κουράγιο, να ξέρεις πως χίλιοι σχολιαστές του Διοδότου, την αξία ενός ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ δεν κάνουν. Και άσε τις κακές πειρακτικές γλώσσες να λένε...

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Σεπτεμβρίου, 2019 07:17

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Καλέ αδελφέ ΕΥ

      Γιατί τέτοια απαξία γιά τον εαυτό σου;;; Ως άνθρωποι όλοι έχουμε αξία. Γιά τούτο εδώ το μετερίζι, είσαι συναγωνιστής με ιδιαίτερη αξία. Πριν καν ξεκινήσω να σχολιάζω στον Διόδοτο διάβαζα τα άρθρα του χωρίς ποτέ να μου δημιουργηθεί η επιθυμία να σχολιάσω. 'Οταν άρχισα να διαβάζω τα δικά σου σχόλια, αποτέλεσαν γιά μένα μιά πρόκληση. 'Ετσι μπήκα και εγώ στο "χορό"… Στην αρχή, είχα μείνει με την εντύπωση ότι ήσουν/είσαι στρατιωτικός. Τον Κωστή τον "γνώριζα" ήδη, από τους σχολιασμούς του ιδιαίτερα στον Εργδημεργ και αλλαχού. Είχα διαπιστώσει ποιές πάνω-κάτω είναι οι αντιλήψεις του. Χάρηκα όταν ανακάλυψα ότι δημιούργησε τον δικό του φιλόξενο χώρο. Ο Διόδοτος αποτελεί, τώρα πλέον, έναν από τους σημαντικότερους πατριωτικούς ιστότοπους. Αμφότερους - τον Κώστα και εσένα - σας θεωρώ, τους δύο στιλοβάτες τούτου του ιστότοπου αλλά και της εν γένει προσπαθείας και του αγώνα που διεξάγεται από διαδικτύου γιά την αφύπνιση της κρεατόμαζας. Δεν ξέρω τι θα προκύψει στο τέλος και ποιά θα είναι η τύχη αυτού του όχλου. Αυτό όμως που επετεύχθη σίγουρα είναι ότι γύρω από εσάς μαζεύτηκαν πολύ αξιόλογοι συμμαχητές και συναγωνιστές - αξιολογότεροι εμού - με πολλές και ιδιαίτερες γνώσεις άγνωστες σε μένα. 'Οπως ο Λύκαστρος, ο "use your illusion", ο "Ahoy" κλπ. Και εάν έγραψα ότι "χίλιοι σχολιαστές δεν κάνουν την αξία ενός ΕΥ" δεν το έγραψα με πρόθεση να υποτιμήσω κανέναν αλλά, ίσως με έναν άκομψο τρόπο, να υπογραμμίσω ότι το εσώτερον αγωνιστικό σου πυρ, είτε το θέλεις είτε όχι, αποτελεί έναν σημαντικό πόλο έλξης. Στην καθημερινότητά μας είμαστε "ενεργεία" ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδ. υπάλληλοι, τσομπάνηδες, γιατροί κλπ. "Δυνάμει" όμως είμαστε κάτι το εντελώς διαφορετικό. 'Οταν θα έρθει η ώρα, θα ξετυλιχτούν από μέσα μας ικανότητες που ούτε καν φανταζόμασταν ότι κατείχαμε. Ικανότητες σε τεχνικές μάχης, ηγετικές κλπ.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2019 14:44

      Άστα αδερφέ μου συναγωνιστή Ιωάννη(Aq),δεν είμαι τίποτα άλλο από ένας άνθρωπος του τύπου, "εντάξει,καλό παιδί,αλλά για παραπέρα νάδα πορφαβόρ".
      Δηλ.ειμαι από τους ανθρώπους, απ'αυτούς που η Ελλάδα δεν πάει μπροστά με τέτοιους.Ξερω πολύ καλά τι σου λέω.
      Απ'τους ανθρώπους που η ζωή μίκρυνε το "πουλί" τους και μεγάλωσε των αλλονών.
      ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ και θα τα πούμε από κοντά γι'αυτό.Απλά αδερφέ μου,σιχάθηκα τους "γνώστες του κώλου"που στα χώνουν πίσω απ'την πλάτη,ενώ από μπροστά, ούτε φωνή.
      ΝΑ ξέρεις πάντως,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ,ότι έχω πει για πάρτη σου,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ κι'άν χρειαστεί να πεθάνω για μάγκες σαν κι'εσένα,η τον Γιάννη25, ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ.Φαγωμένα τα έχω τα ψωμιά μου,καιρό τώρα.
      Γιά πάρτη σας,θ'αξίζει πραγματικά τον κόπο.
      ΚΙ'ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  17. ευχαριστώ για την απάντηση Ιωάννης(Aq)....και συγνώμη γενικότερα για τα ορθογραφικά λάθη από την έκφραση του λόγου μου στο τετράδιο use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή