«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Από τη ρίζα κόψιμο.. και πρώτα τη γλώσσα... (βίντεο)



Αυτός ο ακραίος ανθέλλην εκπαιδευτικός διδάσκει ακόμα σε Λύκειο της Κέρκυρας. Έχει διορισθεί για το μάθημα της Χημείας και αντ΄ αυτού ''διδάσκει'' της ιστορία της γιάφκας και μάλιστα σε ευμετάβλητους λόγω ελλιπούς ιστορικής γνώσης εφήβους . Η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας προτίθεται να κάνει κάτι γι' αυτό;





πηγή

12 σχόλια:

  1. Δεν άντεξες ούτε εσυ ε? Σιχ@μενος, βρ@μιαρης, λιγδας. Να τον φανε τα σκουλήκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Σεπτεμβρίου, 2019 06:55

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ,ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ,ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ.ΣΑΝ Ν'ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ-ΜΑΣΣΩΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚ@ΤΟΜ@Λ@ΚΑΣ,ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΒΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,Η ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΘΥΣΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ;ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ,ΟΣΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''THEY LIVE'',ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ,ΕΣΥ,ΝΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ,ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ-------- ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες τι κάνουν οι φανουρόπιτες ;ΒΟΟΟΟΥΥΥΥ ΤΣΣΣΣΧΧΑΑΑΑΑ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τονιζουμε σε ολους τυς τονους οτι ειναι αριστερος αναρχοκομουνιστης!!!
    το υπουργειο και η διευθυνση του οχι μονο δεν θα τον τιμωρησει αλλα θα τον επιβραβευσει κιολας διοτι αυτη ειναι η γραμμη του μισελληνικου εαμοβουλγαρικου καθεστωτος του 74.
    πρεπει να το χειριστουμε καταλληλα με μαζικες διαδηλωσεις μαζικες εκδηλωσεις λαικης οργης και δυσαρεσκειας κατα του μισητου εχθρου του συνηδειτου προδοτη μισελληνα αριστερου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αφού ζούμε σε φασιστικό ναζιστικό καθεστώς Ελληνικά Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια, πως επιτρέπεται στους καθηγητές να κάνουν κομμουνιστική προπαγάνδα;
    Μια εξήγηση υπάρχει.
    Ο Ναζισμός και ο φασισμός είναι τα πιο δημοκρατικά καθεστώτα που υπάρχουν!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ?? ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ....ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ "ΕΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΘΡΕΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο το όνομα;;;
      Ξέρουμε πολλά!!!
      Και θα τον τακτοποιήσει αύριο ή μεθαύριο ένα αγαπητό μας ιστολόγιο.

      Διαγραφή

  7. Βρίσκει Απόλυτη Εφαρμογή του Αντώνη-Αntouan...οι αντιλήψεις.

    http://redskywarning.blogspot.com/2019/09/gramsci-alinsky.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κομμουνιστές κάνουν πορείες φωνάζοντας συνθήματα
    "εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά". Γράψε λάθος.
    Αλλαξαν οι καιροί. Τώρα τα αφεντικά είναι οι ίδιοι οι κομμουνιστές
    που θέλουν να μας πιούν το αίμα μέσω των φόρων και κάθε αναφορά στην παγκόσμια ελιτ – νομενκλατούρα θα εκλείψει. Θα απαγορεύεται δια ροπάλου.
    Οπότε τα συνθήματα των χρήσιμων ηλιθίων υπηρετών των τραπεζιτών ,αναμορφώθηκαν, αναβαθμίστηκαν ...ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ!

    "Ανθρωπε αλήτη σώσε τον πλανήτη"!

    (Πως αλλοιώς θα αρπάξουν οι νταβατζήδες δωρεάν τα κοιτάσματα της ρυπογόνου ΔΕΗ;
    Πως αλλοιώς θα επιβάλλει η παγκόσμια κομμουνιστική νομενκλατούρα, φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε;
    Πως αλλοιώς θα ακριβύνει το νερό που ετοιμάζονται να το πουλήσουν δωρεάν και αυτό στην παγκόσμια κομμουνιστική ελίτ-τραπεζίτες , που δήθεν χρηματοδοτούν ιδιώτες- ανταγωνιστές ...που ρίχνουν τις τιμές!!! Κάτι σαν τον ΟΤΕ... ας πούμε...)!

    Αυτού του τύπου θα είναι από εδώ και στο εξής τα συνθήματα
    που θα προωθεί η παγκόσμια ελίτ μέσω των αριστερών.

    Οι οποίοι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ΜΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ!
    Με πόλεμο στον πυρήνα της ηλιθίας μαρξιστικής αριστερής ιδεολογίας, που δελεάζει
    μόνο όσους έχουν αϊκιού ραδικιού.

    "Ο Αδύναμος Ανθρωπος"
    https://www.capital.gr/me-apopsi/3383335/o-adunamos-anthropos

    Αυτό που δεν έχουν καταλάβει φιλελεύθεροι - αριστεροί,
    ούτως η άλλως αμφότεροι ασπάζονται την αριστερή αντίχριστη ανθελληνική κοσμοθεώρηση,
    είναι πως ΜΟΝΟ μια δεξιά πολιτική ,
    λόγω ακριβώς της ΈΝΘΕΗΣ ,Χριστιανικής ορθόδοξης για τα Ελληνικά δεδομένα, κοσμοθεωρίας της , μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των αδύναμων ανθρώπων,
    χωρίς αυτό να γίνεται εις βάρος των άλλων συνανθρώπων τους, είτε αυτοί έχουν (οικονομική επιφάνεια), είτε δεν έχουν.
    Και αυτό διότι οι ικανοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι παράγουν και τον πλούτο,
    λόγω ακριβώς της Χριστιανικής ορθόδοξης Πίστης τους,
    εκτελώντας τις εντολές Του Τριαδικού Θεού μας ,
    βοηθούν τους συνανθρώπους τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!
    Ο αριστερός μαρξιστής ΥΛΙΣΤΗΣ που αναζητά τον επίγειο παράδεισο,
    γιατί να βοηθήσει τον αδύναμο η τον πάσχοντα , εθελοντικά;
    Χωρίς δηλαδή να ζητά από αυτόν ανταλλάγματα, όπως είναι η ψήφος του αδύναμου,
    (κοινοβουλευτική “δημοκρατία”) με σκοπό να τον “προστατεύει από τους κακούς”!
    Δηλαδή ουσιαστικά οι αριστεροί παίζουν τον ρόλο του νταβαντζή ,
    που πληρώνονται αδρά από τους αδύναμους , για να τους μοιράζουν (αναδιανομή την λένε οι κομμουνιστές νταβατζήδες) τον μόχθο των ιδίων αυτών αδύναμων συνανθρώπων μας!

    Βεβαίως πάνω από τους μεσάζοντες κομμουνιστές είναι η παγκόσμια ελίτ, που ρουφάει άπληστα τον μόχθο όλων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων τελικά και αυτών των μεσαζόντων χρησίμων ηλιθίων αριστερών , αλλά αυτό ούτε το καταλαβαίνουν ούτε και τους ενδιαφέρει.

    Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει,
    ο μισθός να πέφτει ...
    υποστηρίζοντας το δίκιο του αδύναμου φουκαρά,
    που πληρώνει τον μισθό αυτού του "πνευματικού νταβαντζή"- σκοταδιστή κομμουνιστή,
    για να τον προστεύει από την κακιά δεξιά ,τον Βασιλιά τον κ@ρατά, τους εθνικιστές!!!
    Ετσι του έλεγαν οι Αγγλοι μέσω της ανταντ , των βενιζελικών , να λέει , αυτά έλεγε αυτά και συνεχίζει να λέει... κατηγορώντας τον ιμπεριαλισμό των Αγγλοαμερικανών!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κολοκοτρονης ουδεποτε σκοτωσε ανυπερασπιστους ανθρωπους ! Και οταν εγινε η αλωση της Τριπολης , δεν ηταν παρον , και οσοι μπηκαν μεσα αντεδρασαν αυθορμητα και αυτο γιατι ολοι τους ειχαν σφαγμενους και δολοφονημενους στενους συγγενεις τους απο το 1770 ! Αλλα αυτα ο "καθηγητης" τα κανει γαργαρα αυτα για να δικαιολογησει τις ιδεοληψιες του . Στα απομνημονευματα του ο Κολοκοτρωνης - διοτι τα εχω διαβασει - μιλαει σοκαρισμενος απο τα πτωματα των Τουρκων που ειδε και απλα σημειωνει οτι δεν μπορουσε να μην τα πατησει μεχρι να παει στο διοικητιριο της πολης γιατι οι δρομοι ηταν γεματοι και δεν καμαρωνει καθολου ! Οποιος αμφιβαλει τα γραπτα του εθνικου μας ηρωα υπαρχουν . Αλλα για τους εγκαθετους γενιτσαρους και προδοτες αιτιες μπορουν να βρεθουν η και να δημιουργηθουν πανταχοθεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕNTER THE DRAGON AND KILL HIM.Αυτη η μισελληνικη πουστρα θα μου πή σε λίγο ότι οι πρόγονοι μου ήταν καθηκια που πολέμησαν τον Οθωμανό κατακτητή.Απο μακρυά βέβαια...γιατί από κοντά...θα τον τυλίξω σταντερα του.Σας το έγραψα...πας και του το λες...από τα πετα ,στα πέτα της φορεσιάς θα μιλάς όχι σε αυτόν.Πας πουστης κρυφό τρυφωνιος ,παλιάς πουτανας γιος .Όσο δεν κουνιέσαι ,οι κατσαρίδες σκαρφαλώνουν επάνω σου.Εξαρταται με τι εφήβους έχεις να κάνης.Ζωντοβολα υπήρχαν ανέκαθεν ,τι έχουν απογινει ;είναι αυτούς που σήμερα τους μπινελικωνω.Υπαλληλακια της νέας τάξης .Λένε σάλια σε διάφορους ,σε μένα ...δεν πλησιάζουν εκπέμπω ηλεκτρικές εκκενώσεις !αααχαχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δάσκαλοι που γεμίζουν με σκατά τα μυαλά των νέων και αν προσέξετε στο βίντεο τα παιδιά διαφωνούν και δεν τον ακούνε. Κράτος κομμουνιστικό που βιάζει τις ψυχές των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή