«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ

γράφει ο Thales

Σχόλιο Διόδοτου: Το παρακάτω κειμενάκι αποτελεί σχόλιο στο ιστολόγιό μας, από τον αγαπητό αναγνώστη μας Thales. Και του έδωσα αυτό τον τίτλο γιατί ακριβώς έτσι μού ήρθε στο κεφάλι, σαν τσιμεντόλιθος. Κι όπως οι αλήθειες, είναι βαρύς κι ασήκωτος. Όχι πως δεν γνώριζα ή δεν γνωρίζουμε, αλλά έτσι όπως διατυπώθηκε.. καλά θα ήταν να το χαράξουμε σε κάποια γωνιά του μυαλού μας για να μην το ξεχνάμε. Εντωμεταξύ.. σε αυτή τη φωτογραφία, εγώ δεν βλέπω απλά κάποιους τεμπέληδες.. αλλά στρατό. Και να ενημερώσω επίσης πως πριν από μία ώρα έφτασαν με βάρκα, σε ακτή της Καλύμνου, 13 άτομα από Τουρκία, τα οποία δήλωσαν Τούρκοι πολίτες οι οποίοι ζητάνε άσυλο.



Η χωρα μας για τους λαθρομεταναστες φανταζει ως ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!! Και λιγο λεω!!!! Εαν πατε και ΜΕΙΝΕΤΕ σαυτες τις χωρες θα καταλαβετε.
Οι πολλοι ΔΕΝ εχουν κανενα λογο να πανε στην Γερμανια η στην Γαλλια κλπ.Γιατι εκει υπαρχει εργοστασιο,υπαρχει arbeit,υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ.Μια χαρα τους καθεται η Ελλαδα της ανοχης, των ιδεοληψιων και του διοικητικου χαους.Και μονο καρπουζι και ψωμι να τρωνε ξαπλωμενοι στις παραλιες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ειναι υπεραρκετο γιαυτους.

Επισης θα πρεπει οι αναγνωστες να γνωριζουν οτι οι περισσοτεροι απο δαυτους εκλαμβανουν τον ανθρωπισμο ,την φιλοξενια και την ανοχη ως δειλια και οπισθοχωρηση. Οι ανθρωποι εχουν αλλιωτικη κουλτουρα.Για παραδειγμα οι γυναικες που κυκλοφορουν οπως κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ιδιως το καλοκαιρι ειναι γιαυτους ΠΟΡΝΕΣ με οτι αυτο συνεπαγεται.

Οι ιδιοι υπακουουν μονο στο Κορανι και στο παπαδαριο τους.Καθε Ευρωπαικο η Εθνικο νομο απλα τον εχουν γραμμενο.Ειναι βεβαια γνωστα αυτα που αναφερω αλλα αντιλαμβανομαι οτι πολλοι δεν τα πιανουν.Ισως γιατι δεν θελουν.

Καποιοι απο εμας που εργαστηκαμε σαυτες τις χωρες νομιζω οτι εχουμε ευκρινεστερη αποψη και πιστευω εχουμε υποχρεωση να ενημερωσουμε τον κοσμο.Οπως υπεννοησα 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.Οι περισσοτεροι ομως ισως και λογω τεχνητου αδιεξοδου εξαναγκαζονται να λειτουργουν ετσι.

Το βαθυ Ελληνικο κρατικοδιαιτο καθεστως απλα θελει να αλλαξει λαο και υπηκοους για να συνεχισει την εκμεταλλευση της ιδιωτικης οικονομιας, το ροκανισμα και την νομοτυπη υπεξαιρεση των φορων.Με νεα υποζυγια(ετσι νομιζουν). 
Οι παπαδες παλι αντιδρουν μονο γιαυτους που ΔΕΝ προσηλυτιζονται.Γενικα ομως η σταση της ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ εκκλησιας στο προβλημα της αθροας λαθρομεταναστευσης ειναι "ανοιξαμε και σας περιμενουμε"!!!!
 

17 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να σχολιασω τωρα...λαδωνω την χραπα χρουπα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε; ΤΩΡΑ;
    ΤΟ ...."ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ....

    ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΑΦΟΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ;

    ΠΟΜΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ....ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ "300" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ DAILY.ΘΥΜΑΣΤΕ;

    Ε ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛ ΘΑΝΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ." ΕΣΥ ΣΑΡΙΤΑ ΜΟΝΤΙΕΛ=ΙΕΡΩΝΥΜΕ;ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ,ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΥΜΠΩΣΩ ΧΡΥΣΟ,ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ;ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΥΛΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΙΣΤΑΝ/ΤΟΥΡΚΙΣΤΑΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟ ΣΧΟΛΑΡΙΟ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΠΕΊΚΑ,ΖΑΧΑΡΗ,ΜΕ ΕΡΝΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΜΩΡΗ ΒΙΟΛΕΤΕΡΑ".

    ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΜΕ Τ'ΆΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ EVENT ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ....

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΜΠΡΟΣΕΤΤΙ ΠΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΛΑΡΥ ΣΚΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ...ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΛΙΑΡ ΤΖΕΤ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝΕ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ....
    ΜΗΠΩΣ Ο ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΜΠΙΡ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τρώη και τσάμπα λαχματζουν !αάαχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. O Tσίπρας πάντως έχει υπερβολικά μεγάλους κυνόδοντες...

      Ρε τον Τζερόνυμο... Μήπως να αρχίσουμε να τον λέμε PEDONYMO ; χαχαχαχα
      Όπως ο άλλος.. ο Παπαπαιδούλης.. χαχαχαχαχαχαχα... ναι αυτός με τα αλεπουδίσια μάτια πίσω από βιτρίνα και το λευκό μουστακάκι.

      Διαγραφή
    3. Ισκαντερ ,έγραψες ! τι γόμωση βάζεις ρε παιδί μου στους πυραύλους σου ;χαχαχα !ο παπαπαιδοφιλουλης ,ρε τσι οφιδοι ,τσι πουστηδοι,ο παιδωνυμος ,ο φιδακιας ο παγιατ .Βρε ,καλα λεω :ENTER THE DRAGON AND KILL HIM.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ...ΝΑΙ...ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ Η ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ...ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ...

    ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΟΧΙ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ...

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΩ ...ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...

    MOΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...ΘΑ ΣΕΒΕΘΣΤΕ...


    ΥΓ...ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ SEX ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΦΙΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΕ ΤΟ VICKS KAI ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ...ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Limenikanea.gr ,έφυγε ξαφνικά ο λιμενικός Ασπρουδης ,που με ζήλο ,διέσωσε ζωές μεταναστών και προσφύγων.Ξαφνικα έφυγαν ,ο φούρναρης ,η γιαγιά ,ο τάδε ,ο δείνα ,limenika nea .gr και από κάτω στην εικόνα ,τα δάχτυλα του χεριού κάνουν κύκλο ...limenikanea.gr, πλήρης ενημέρωση διασωσεων φουκαραδων λιποτακτων ,τζιχαντιστών ,υβριδίων ,κουνελες ,απασων των ρυπαρων γενών,Μογγόλων ,τουρκμενων ,ότι γουστάρει η καλωσυνη τους.Αποταξατω τον σατανά ;αποταξατω ,φονευσατω τον δράκο ;οοουυυυ ! και όχι μόνο !ο μεγάλος χαβαλες θα γινη ,όταν επι ν.δουλαριας ,γινη το ισλαμικό κόμμα των λάθρο .Μια εικόνα ...συνθηματος ...μουσουλμάνοι όλης της Ελλάδας ,πεταχτε τους χριστιανούς φασίστες στην θάλασσα .Θα σου τσίμπηση 1.500.000 ψήφους + κάτι μπόνους από την σινγκιουλαρ και μετά τα μπουρδέλο κανάλα θα σου αναλύσουν τα ποσοστά στην επικράτεια.Ελατε να με βρείτε τότε ,γιατί θα έχω τελείωση το λάδωμα της χραπα χρουπα.Την λαδωνω ,την τεντώνω και στον κωλο στην εχωνω ,τι είναι ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΑΜΕ ΜΠΕ γράφει :468 νέες αφίξεις μεταναστών στα νησιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε ,αφίξεις ....όπως λέμε άφιξη ολυμπιακής αεροπορίας πτήση 475 από Μόντρεαλ ,η εισβολή ,το λάθρο μπουκαρω ,το σας γράφουμε στα αρχιδια μας ,έγινε άφιξη ,ψιτ....σας βλέπω ,μην μου φωνάζετε μετά ,νισαφι.....κύριε Χρυσέ η κύριε Μητσοτάκη η όπως σας λένε ,έχετε την ευγενή καλωσυνη να κλείσετε τα σύνορα ;τι λέω τώρα ;παραισθησιογόνα έχω πάρει.Για να δούμε παίδες ,σε ποιανού την κεφαλή θα πέσουν πρώτα τα σφοντυλια.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή θεωρώ πως έμμεσα απάντησε σε εμένα κυρίως ο Θάλες, ας μου επιτραπεί και εμένα μια απάντηση στο σχόλιο του. Απάντηση που δεν έχει να κάνει μόνο με την λαθρομετανάστευση. Εξάλλου στο αρχικό σχόλιο μου , το μήνυμα η κεντρική ιδέα του ήταν πως απλά μας αποκοιμίζουν με τους "γιαναρο μαϊμούδες" και η """ιδιωτική""" οικονομία μας χορεύει στο ταψί!!!
    Ως εκ τούτου θεωρώ πως το κρατικοδίαιτη του Θάλες , χρειάζεται μια απάντηση μιάς και συνδέεται άμεσα και με το αρχικό σχόλιο μου.

    1)

    “Το βαθυ Ελληνικο κρατικοδιαιτο καθεστως…”

    Θάλες , την Ελληνική σοβιετία την κρατά στην ζωή η Αμερικάνικη και Ευρωπαϊκή ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Κατασκεύασμα τους είμαστε προς τον παγκόσμιο κομμουνισμό. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ούτε και είμαστε η μοναδική σοβιετία στην Ευρώπη. Μέρος της πανευρωπαϊκής τοιαύτης είμαστε.
    Η λαθρομετανάστευση ΔΕΝ είναι Ελληνικής επινόησης σχέδιο. Είναι πανευρωπαϊκό – παγκόσμιο. Είναι άμεση απόρροια του σχεδίου Καλλέργη. Το ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ σχέδιο του, το γνωρίζεις όπως το γνωρίζουν και όλοι οι αναγνώστες του Διόδοτου.
    “να αλλαξει λαο και υπηκοους για να συνεχισει την εκμεταλλευση της ιδιωτικης οικονομιας”

    Ποία ιδιωτική οικονομία θάλες;
    Αυτήν του “ιδιωτικού” κεφαλαίου τύπου "Prem Watsa" που θα κάνει επενδύσεις στην χώρα ύψους 1 δις ευρώ , με δάνειο που παίρνει από χρεωκοπημένες και ανακεφαλαιοποιημένες με τα δικά μας χρήματα τράπεζες και ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ και πάλι του Ελληνικού δημοσίου , δηλαδή δική μας! Αναλυτικά περί αυτού στο συνημμένα σχόλιο μου στο αρχικό θέμα .
    Ιδιωτικός τομέας ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ από τους φορολογούμενους , δεν είναι ιδιωτικός τομέας, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Παρόμοιες επενδύσεις γίνονταν και στην κομμουνιστική σοβιετική ένωση. Απλά δεν τα γνωρίζουμε και ούτε ενδιαφερόμαστε και να τα μάθουμε. Εκεί να δείς Αμερικάνικες και Αγγλικές ιδιωτικές (;)επενδύσεις που είχαν. Εκεί να δείς ΣΔΙΤ που να τρίβεις τα μάτια σου. Το σχέδιο επαναλαμβάνεται ΑΛΛΑ αρνούμαστε να το δούμε.
    Αυτή που ονομάζουν ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ οι αριστεροί (μπλε πράσινοι κόκκινοι) είναι η καταδικιά τους ΕΛΙΤ , η ΑΡΙΣΤΕΡΗ νομενκλατούρα που ” επενδύει” (παίζει)με τα χρήματα των ημών των φορολογουμένων με ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΛΑΝΑ , που γίνονται και εδώ όπως και εκεί αεροπλάνα και φτου από την αρχή. Η παγκόσμια τραπεζίτική κομμουνσιτική ελίτ, που μας πνίγει στους φόρους, αυτή είναι η ιδιωτική οικονομία τους.
    Δεν φταίει λοιπόν το δικό μας κρατικοδίαιτο καθεστώς αλλά το παγκόσμιο πανευρωπαϊκό που τοποθετεί τους ελληνόφωνους κυβερνήτες εντολοδόχους της παγκόσμιας κομμουνιστικής ελιτ – νομενκλατούρας στην χώρα μας ακριβώς για να εφαρμόζουν αυτήν την κρατικοδίαιτη σοβιετική πολιτική.
    (Εκτός εάν πιστεύεις την κρυπτοκομμουνιστική προπαγάνδα των "φιλελεύθερων", πως φταίει το ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΟ συνδικαλησταριό που ...αντιδρά στις μεταρρυθμίσεις και οι Ελληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουμε εδώ και εκατό χρόνια λάθος κυβερνήσεις.)

    Τους λαθρομετανάστες τους φέρνει στην Ευρώπη – η κομμουνιστική ελιτ – διότι γνωρίζει πως πάρα πολύ γρήγορα οι γηγενείς - ιθαγενείς θα κατανοήσουμε τον υπεύθυνο της δυστυχίας μας , της φτώχιας μας και θα ξεσηκωθούμε εναντίον της κομμουνιστικής ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ (και εγχώριας) πολιτικής και τους θέλουν ως ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    Οι οποίοι θα δούν τα προνόμια τους να εξαφανίζονται και αυτό γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες θα μετατραπούν – εχει ηδη γίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό βλ. ΟΤΕ- σε “ιδιωτικές”! Οι οποίες δεν θα έχουν κανένα λόγο να πληρώνουν μισθούς “Ελβετίας” στους δούλους τους κρατικούς υπαλλήλους. Οσο τους χρειάζονταν για να καταστραφούμε ,τους συνδικαλΗστές κομμουνιστές, τους πλήρωναν . Ωσονούπω τέλος και για αυτό φέρνουν τους αντικαταστάτες τους λαθρομετανάστες ως ΝΕΟ στρατό κατοχής.

    Οι γηγενείς που θα τολμήσουν να αντιδράσουν θα παθαίνουν ότι και στις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες. Τόσο απλά. Και επειδή θα είμαστε πάρα πολύ αυτοί που θα στελεχώνουμε τον “ΛΕΥΚΟ ΣΤΡΑΤΟ” , χρειάζονται και αυτοί πάρα πολλούς για τον “ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ” ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2)
    (Και στις πόλεις της Αυτοκρατορικής Ρωσίας , είχαν μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα βάθη της Ασίας , οι οποίοι (προλετάριοι) όντως δεν είχαν που να μείνουν και τους έβαζαν στα σπίτια που άρπαζαν από τους Ρώσους γηγενείς. Θυμίζει τίποτα; Όχι ακόμα σε λίγο…)

    Η δική μου τοποθέτηση ακριβώς σε αυτό αποσκοπούσε. (Στο προηγούμενο θέμα). Στο πως θα μπορέσουμε να τους χαλάσουμε αυτά τα σχέδια τους. Εάν οι κομμουνιστές δεν καταφέρουν να πάρουν την πλειονότητα των λαθρομεταναστών με το μέρος τους , τα σχέδια τους ακυρώνονται.
    Το ζήτημα είναι αν και με ποίον τρόπο μπορούμε να πείσουμε τους λαθρομετανάστες πως οι κομμουνιστές τους κοροϊδεύουν , τους λένε ΨΕΜΜΑΤΑ και πως στην τελική τους θέλουν για σκλάβους.



    “Για παραδειγμα οι γυναικες που κυκλοφορουν οπως κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ιδιως το καλοκαιρι ειναι γιαυτους ΠΟΡΝΕΣ με οτι αυτο συνεπαγεται.”

    Πως κυκλοφορούν; Τι σημαίνει ΠΟΡΝΗ; Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Παίζουμε με τις λέξεις; Η πορνεία έχει χτυπήσει κόκκινο στην Ελλάδα όπως ακριβώς γινόταν και στις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες. Εάν μια γυναίκα (το ίδιο και για τον άντρα) δεν σέβεται τον εαυτό της ας μην περιμένει να την σεβαστεί κανείς άλλος. Είτε γηγενής είτε αλλοδαπός. Είτε Χριστιανός είτε Ινδουιστής είτε Μουσουλμάνος είτε Εβραίος η άθεος!


    Τέλος όσους Αλβανούς η άλλους Ευρωπαίους από τις πρώην σοβιετίες γνωρίζω και έφυγαν για Γερμανία ,Αγγλία κλπ. , κανείς τους δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.
    Εάν πάλι αναφέρεσαι ΜΟΝΟ στους νεοεισερχόμενους απο “Πακιστάν μεριά που καταφτάνουν στην Μυτιλήνη”, εάν το μόνο που επιζητούν είναι επιδόματα και παραλία , γιατί να θέλουν να φύγουν από εκεί για την ενδοχώρα; Με το ζόρι τους φέρνουν δηλαδή στην Ηπειρωτική Ελλάδα; Με το ζόρι οδεύουν για άλλες χώρες της Ευρώπης;
    Μόνοι τους επιθυμούν να φύγουν από την χώρα μας αυτό είναι ολοφάνερο.
    Δεν τους αρκεί το καρπούζι και το...μπανι(ο)στήρι!
    Προσωπικά στις παραλίες μας δεν είδα και πολλούς λαθρομετανάστες “να λιάζονται”. Το εάν περνούν καλλίτερα στην Ελλάδα με 10 ευρώ την ημέρα από ότι π.χ. στο Μαρόκο με ένα ευρώ , είναι κάτι που θέλει πολύ συζήτηση. Υπάρχει και η σχετικότητα και η σύγκριση με τον διπλανό σου καθώς και πολλά άλλα στη μέση. Άλλο θέμα αυτό.

    Όλα τα παραπάνω φιλικά , προς χάριν του διαλόγου.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεφυγαμε απο την λαθρομεταναστευση αλλα ειναι γνωστο οτι ολα συνδεονται και ολα διαπλεκονται........Κατα την γνωμη μου και ως απαντηση στον φιλο δεξιο συνσχολιαστη η μεθοδος καταχρεωσης των εθνων ειναι παντου σχεδον η ιδια!!! Η δημοσια διοικηση για παραδειγμα ειναι δομημενη ετσι (επιτηδες κατα την γνωμη μου) ωστε δια του ασυδοτου και θηριωδους, χωρις φρενα πλουτισμου των πασης φυσεως κρατικων υπαλληλων(οχι ολων) -ιδιως του ευρεος δημοσιου(εις βαρος της παραγωγικης ελευθερης οικονομιας και οχι των ιδιωτικων μονοπωλιων-ολιγοπωλιων) να επιτυγχανεται η ενυποθηκη καταχρεωση της χωρας και η συνακολουθη απωλεια της κυριαρχιας της.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤ ΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Αυτη ηταν και ειναι η κυρια ΜΕΘΟΔΟΣ της επικυριαρχης ΝΤΠ για να ελεγχει την χωρα-ες. Ειναι μεθοδος χειραγωγησης και ελεγχου του εθνους-ων μεσω της ΠΛΗΘΩΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ στα οργανα της ΝΤΠ που ειναι και οι πασης μορφης κρατικοδιαιτοι ,ρουσφετοδιορισμενοι, αιρετοι και μη, πολιτικοι και πολιτευομενοι και κατα βασει ροκανιστες του δημοσιου χρηματος(φορων).Απο κοντα και η κρατικοδιαιτη ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ "επιχειρηματικη"κοινοτητα των κομματικων συνηθως μεγαλοεργολαβων και μεγαλοπρομηθευτων του δημοσιου αλλα και οι τραπεζες-ολιγοπωλια!! Οι απανταχου καθεστωτικη-Μαρξιστικη αριστερα επικροτει αυτη την μεθοδευση γιατι ετσι καταλυονται τα εθνικα κρατη γιατι ετσι υποσκαπτονται οι οικονομιες κατι που ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!! ειναι κοινος στοχος των κομμουνιστων αλλα και των διεθνων μεγαλοτραπεζιτων(πρωτοκολα Rakofski) !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραφει ο φιλος ΔΕ "Αμερικανικη και Ευρωπαικη ΣΟΒΙΕΤΙΑ¨. Δεν θα μπορουσε να ειπωθει καλλιτερα. Πανω σ' αυτη τη βαση ειναι δυνατη η αναλυση και κατανοηση των "εν Ελλαδι" δρωμενων. Η Αμερικη ειδικα πισω απο το παρατσουκλι "καπιταλιστικη" ηταν κομμουνιστικοτερη της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. Καπου εδω ερχεται ο φιλος Θαλης και με βοηθα στη συντμηση του σχολιου.

    Γεαφει ο Θαλης."ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!! ειναι κοινος στοχος των κομμουνιστων αλλα και των διεθνων μεγαλοτραπεζιτων(πρωτοκολα Ρακοφσκι)!!!

    Ποιος μπορει να ξεχασει τον ΜεγαΜεγαλοτραπεζιτη της Νεας Υορκης Σιφ, που μαζι με την συμμορια Ροκφελερ, Μοργκαν, Ροτσιλντ, αγορασαν την Ομοσπονδιακη Ταπεζα της Αμερικης και εθεσαν τη χωρα υπο Σιωνιστικη/Κομμουνιστικη καταληψη. Βλεπετε η καταληψη ειναι στο αιμα τους.

    Ο εδω καταληψιας, στην ακρως συμβολικη καταληψη, μας το πεταξε στα μουτρα. Σας πηδαω την παιδεια (τα μυαλα σας), ηλιθιοι. Αυτος ο σχολιαστης το αποδιδει επιτυχως καθως και τον αγωνα που εχουμε μπροστα μας.

    https://twitter.com/WozzaNoski/status/1166667682009272321

    Οσον αφορα δε εις τα ανα τον κοσμο κοινοβουλια, η ακριβης εικονα ειναι αυτη.

    https://twitter.com/WozzaNoski/status/1171017226272460800

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα λεφτά είναι η δεύτερη εικόνα αγαπητέ Ahoy,
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. Α! ΚΩΣΤΑ; ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ....

    ΝΑΙ Ο ΧΛΩΜΟΣ ΑΛΕΞ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ,ΚΑΙ ΝΑΙ!Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ.ΠΟΙΟΣ;ΤΙ;ΜΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟΝ ΣΤΙΣ PRIDE ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ €ΒΟΛΕΥΤΗ=ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΟΖΙΓΚΟΛΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ= ΓΕΡΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ,ΜΑΤΣΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ...ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΑΤ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;
    ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ YALE= SCULL AND BONES,ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ,ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ,ΠΙΣΩ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ " ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΖΑΒΟ;ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΘΟΤΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟ "ΤΟΜΒ" ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ".


    ΜΑΓΚΕΣ;ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΡΕ ΚΑΙ ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες.. ναι, κι αυτός ο Πάιατ, έχει χαμογελαστο-αιμοβόρα φατσούλα και κρανίο, σαν να είναι ερπετούλι με ανθρώπινη πέτσα απ'έξω.
      Ρε κρίμα που κόψανε εκείνη τη σειρά "V" (2009-2011). Eίναι γιατί ήδη είχε μαρτυρήσει ΠΟΛΛΑ... Αφού να σκεφτείς.. για να συνεχίσουν οι κύκλοι, επειδή είχε τρελλάνει εκατομμύρια κόσμο, φτιάχτηκε ειδικός παγκόσμιος λογαριασμός για να χρηματοδοτηθούν νέοι κύκλοι. Αλλά πριν ενεργοποιηθεί, η παραγωγή το ξέκοψε ορθά κοφτά: Τέλος! Κάποιοι δεν ήθελαν να μπούμε περισσότερο στο νόημα...

      Διαγραφή
    2. Δεν εκπλησσομαι ,scull and bones ;ε ; Και από την κλίνη του εξαυλωμενου δράκου....Μέρσι Μποκου ισκαντερ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Εις επιρρωση της σοφης παρατηρησης του φιλου ΔΕ περι Αμερικανικης ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ καταθετω αυτο "δι' οφελιμον αναγνωσιν".

    https://twitter.com/WozzaNoski/status/1171014965257355264

    Σαουλ Αλινσκυ, ο μεγαλος καθοδηγητης!

    Η μεγαλη φανατιλα του Αμερικανικου κατεστημενου στο φεμινισμο εχει τις ριζες της στη φιλεναδα του Χιτλερ και ιερεια των εκτρωσεων, Μαργαριτα Σανγκερ.

    Καλη ερευνα, ναστε ολοι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή