«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΕΙΔΗ ΜΆΣ ΤΑ ΠΑΡΑΖΆΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ «HOLOHOAX».. ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (με ελληνικούς υπότιτλους) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE! - AΠO TO 1891 (!) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ «6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ»

Σχόλιο Διόδοτου: Αφορμή για την ανάρτησή μας αυτή, ήταν το δημοσίευμα του grothia.gr, με τίτλο "5.000.000 μωρά πεθαίνουν στην Υεμένη κανείς δεν νοιάζεται, και όλοι ασχολούνται με το “ολοκαύτωμα” των Εβραίων"




Ancient King:

« Βίντεο - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - μπλοκαρισμένο για πέμπτη φορά (τσούζει η αλήθεια..;) και ανεβασμένο ξανά. Το βίντεο θα ανεβαίνει όσες και φορές να μπλοκαριστεί. Και το κανάλι να κατεβάσουν οι (((περιούσιοι))) θα κάνω άλλα 100 κανάλια και θα το ανεβάζω ξανά και ξανά. Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό ότι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ οι ιστορίες για τα "Έξι εκατομμύρια εβραίοι" και το "ολοκαύτωμα" αναφέρονται σε εφημερίδες πριν καν συμβούν...! Σύμπτωση..; Μάλιστα η αναφορά για '6 εκατ. εβραίοι' και 'ολοκαύτωμα' γίνεται από το 1891...! Δείτε πλήθος αυθεντικών εφημερίδων από την βιβλιοθήκη του Κογκρέσου https://chroniclingamerica.loc.gov/search/pages/results/?state=&date1=1836&date2=1922&proxtext=6000000+jews&x=11&y=17&dateFilterType=yearRange&rows=20&searchType=basic

Βίντεο βασισμένο σε εφημερίδες - αδιάσειστα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που (((κάποιους))) ενοχλούν.. Η αλήθεια τους ενοχλεί το ξέρω.. αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ.-
*Από το 1900 (!) προπαγάνδιζαν οι Εβραίοι τα «6 εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος» (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)
http://afypnisisellinwn.blogspot.gr/2016/05/1900-6.html

**Κωνσταντίνος Πλεύρης: Εβραίοι, η αλήθεια (ένα ακόμη βίντεο που κάνουν τα πάντα για να το μπλοκάρουν)
https://youtu.be/fHC4kZktwiE

Original video by TheTrans22
https://www.youtube.com/user/TheTrans22  »



Α' ΜΕΡΟΣ (7,5 λεπτά)






Β' ΜΕΡΟΣ (7,5 λεπτά)





Γ' ΜΕΡΟΣ (7 λεπτά)




48 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2019 00:18

    Και στην Ελλάδα έχει ποινικοποιηθεί το ψευδοολοκάυτωμα των Εβραίων αλλά η προπαγάνδα καλά κρατάει.Τα διαχρονικά ολοκαυτώματα των Ελλήνων τι απέγιναν;
    Και εσύ Κώστα και εμείς κινδυνεύουμε να πάμε μέσα για ρητορική μίσους γιατί δεν πιστεύουμε στις ψευτιές των Ιουδαίων.Ναί,πέθαναν Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά όχι και 6 εκατομμύρια. Τι να πούν και οι Πολωνοί που ανάλογα τον πληθυσμό τους τότε, είναι στην 2η ή 3η θέση παγκοσμίως μπροστά από την Ελλάδα στους θανάτους των κατοίκων τους.
    Αλλά εκεί,να λυπόμαστε μόνο τους Εβραίους,ούτε τους Έλληνες, ούτε τους Πολωνούς, ούτε τους Ρώσους, ούτε τους Γάλλους ή τους Κινέζους. Μόνο τους περιούσιους.
    Κάτι ήξερε και ο Άλμπερτ Πάικ που "προφήτευε" τον 19ο αιώνα,τους 3 παγκόσμιους πολέμους και τους λόγους πού αυτοί θα γινόντουσαν.Και εδώ στην ψωροκώσταινα, αντί να γεμίζουμε τους δρόμους και τις πλατείες με αγάλματα αρχαίων Ελλήνων σοφών και ηρώων,γεμίζουμε με μνημεία και μουσεία υπέρ του ψευδοολοκαυτώματος.
    Δύσκολα ξυπνάνε οι λαοί. Πολύ δύσκολα.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις δεκαετίες '80 και '90 είχαν ξεκινήσει κάποιες μικρές ερευνητικές ομάδες από Καναδά και κυρίως Αυστραλία, οι οποίοι έκαναν το εξής: Αγόραζαν όλα τα βιβλία διασωθέντων Εβραίων της Ευρώπης, στα οποία περιγράφονταν εκτελέσεις και περιοχές και χωριά με σκεπασμένους πλέον λάκους πτωμάτων. Έκαναν ταξίδια στις περιοχές αυτές και ρωτώντας αλλά και κρατώντας μετρητές τύπου Γκάιγκερ, έψαχναν για τα κενά κάτω από τη γη, τους λάκους με τα πτώματα δηλαδή. Οι 9 στους 10 ήταν ανύπαρκτοι, μούφα οι αφηγήσεις, αλλά τα κέρδη από τα βιβλία πέφταν σύννεφο. Το "σύστημα" φυσικά κινήθηκε γρήγορα και τους δίωξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΑΛΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SIDE ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΕΩΣ ΤΟ 1948 ΑΠΟ 15.315.000 ΣΕ 15.753.000 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ALMANAC (ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2014/12/1933-1948.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ,
      πληθυσμιακά, οι περιούσιοι αρουραίοι, γιά να αυξηθούν αντί να μειωθούν, σημαίνει ότι η παραμύθα του Ολο-απαυτώματος "μπάζει" από παντού... Οι ίδιοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Γιαυτό και στις Ηπαπάρα όπως και σε πλείστα ευρωπαϊκά κράτη, κάθε προβολή μη-εβραϊκών (αποδεκτών γιά τους Εβραίους) εκδοχών αυτού του θέματος έχει ποινικοποιηθεί. Δηλαδή, οποιοσδήποτε τολμήσει και πει το παραμικρό αντικρούοντας το υπερδιωγκομένο σε ψεύδη, εβραϊκό παραμύθι, έχει βρεθεί στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες, με την κατηγορία της διασποράς "αντισημιτικής" προπαγάνδας. Ερευνήστε τις περιπτώσεις του David Irving, Robert Faurisson και Ernst Zundel. Υπάρχουν εκατοντάδες υποθέσεις σαν κι αυτές αλλά οι προαναφερόμενες είναι οι πιό "τρανταχτές"!... Εξάλλου οι ίδιοι οι Εβραίοι (οι Σιωνιστές, γιά να είμαστε πιό ακριβείς) έχουν παραδεχθεί ότι οι κατηγορίες περί "αντισημιτισμού" είναι φτιαχτές(*) και χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο γιά να σπιλώνουν άτομα που αποδεικνύονται "ενοχλητικά"... Κυρίως στις περιπτώσεις που το Ισραήλ υφίσταται δριμεία κριτική.

      (*) https://www.youtube.com/watch?v=7BEVLD6YHsc

      https://discovercracow.com/sites/all/pliki/auschwitz-facts.jpg

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Ιωάννη,

      όσο σημίται είναι οι χαζαροεβραιοι σιωνισται, άλλο τόσο κι εγώ είμαι Σουηδός ψηλός ξανθός με μπλε μάτια.. χαχαχαχα

      Την δεκαετία του'90, δόθηκαν στην δημοσιότητα από την CIA, πληθυσμιακά στοιχεία Β.Αμερικης κ Ευρώπης για την δεκαετία 1925-1935.
      Αφορουσαν ποσοστά κ αριθμούς εθνικοτητων ανά ήπειρο. Στην Ευρώπη λοιπόν.. ΌΛΗ, οι Εβραίοι έφταναν τα 4μισι εκατομμύρια.
      Τα συμπεράσματα δικά σας.

      Διαγραφή
    3. Εντάξει ρε Κώστα μην το παίρνεις κατάκαρδα... Σουηδός, ψηλός, ξανθός με γαλανά μάτια μπορεί να μην είσαι αλλά παρόλαυτά εγώ πάλι σ' αγαπάω!!! ('Οχι τίποτις άλλο...γιά να δεις τι ψυχούλα είμαι!!! - χαχαχα!!!). Eάν ο Διόδοτος ήταν, όντως, υπό τη διαχείρηση μιάς φιλέλληνα "Σουηδέζας, ψηλής, ξανθιάς, με γαλανά μάτια"... τότε - οι άρρενες - θα είχαμε πρόβλημα!!! Στην παραπάνω περίπτωση ο "Διόδοτος" ίσως να ονομαζόταν 'Ολαφ, Γκούναρ ή Σβεν. Λίγο το κακό... Σημασία έχει ότι θα κτυπούσε τρελλά νούμερα επισκεψιμότητας!!!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2019 21:17

      Όλοι τον αγαπάμε τον φιλόξενο "πατέρα" μας.Μπορεί να μην τον λένε Σβέν,ή Γκούναρ, αλλά εμένα η μορφή του μου φέρνει στο νού, όνομα του τύπου "Κλαύδιος Δρούσος Τίτος Καλιγούλας Γερμανικός".Φιγούρα που σε παραπέμπει στην σειρά,"Εγώ ό Κλαύδιος".😃😃😃

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ;;
      😡 😠 🤬👿 👹 👺 💀 👻 👽 🤖 💩😾

      Διαγραφή
  5. ΔΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
    ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε μου, εστω κε οι μισοι να οδηγηθηκαν στα καθε ιδους χιτλερικα κρεματορια, δεν παβη να ινε μια ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΠΡΑΞΗ // επισης, εστω κε αν με κοβης, δεν παβη να ισχυη το γεγονος οτι εμεις τα ψοφημια οι νεο-εληνες, δεν φτανουμε τους νεο-εβρεους ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι. ινε ολοι κι ολοι ενα κρατος πεντε εκατομυριων κε τους τρεμουν σαραντα αραβικα κρατη. ενω εμεις ημαστε τα γιουσουφακια των γερμανων κε των μογγολων κε κανουμε τους παληκαραδες μονο απο τους καναπεδες. τους βριζουμε κε τους αντιπαθουμε διοτι ακριβως δεν μπορουμε να τους φτασουμε σε τιποτα, παρολο που εχουμε ΤΗΝ ΕΒΡΑΗΚΗ ΘΡΗΣΚΙΑ. επαναλαμβανω οτι αναφερομε παντα στα νεο-εληνικα σαραβαλα, τα οπια καταντησαν αφτη την ηρωικη πατριδα ενα απεραντο μπορντελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να ξεχωριζεις , τον Έλληνα από τον νεοραγια και τους απογόνους του Αλάριχου.Ο χάζαρο οβριος ξέρει τι εστί ΕΛΛΗΝ.Και όχι μόνο τους ξεπερνώ ,άλλα τους αφήνω και παρασάγγας πίσω να ψάχνουν να με βρουν.Μαθε να ξεχωριζης την απάτη από την αρετή.Μαθε να ξεχωριζης το φυσικό κάλλος από το ψευδές ,μάθε και ψάξε βαθειά με τον εγκέφαλο που διαθέτεις στην ψυχή σου.Θυμα απατεώνων πέφτεις μια φορά ,δεύτερη δεν έχει.Και οι φιδανθρωποι ενδυομενοι το τομάρι του Ιουδαίου δεν κοροϊδεύουν πια τους Έλληνες ,άλλα τις μαϊμούδες "Έλληνες".Το όνομα του ΕΛ-ΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.Και η ψυχή ΜΙΛΑΕΙ.Εσυ τι θεωρείς ότι είσαι ;άμα είσαι μαϊμού ,έχω καβαντζα φυστίκια και μπανάνες ,άμα θεωρης ότι είσαι ΈΛΛΗΝ ,τότε κόψε την κακομοιριά .Ο αείμνηστος Γκιολβας έφτιαξε κάποια πραματακια ,πως ξαφνικά βρέθηκαν στα χέρια των Χαζάρων ;έκανε το λάθος να τα δώση στις χαζαρικες κατοχικές ψευτο κυβερνήσεις.Αλλα και μαϊμού να είσαι , διάλεξε στρατόπεδο , ή με τους Έλληνες ή με τους φιδανθρωπους ,νταν στην μέση δεν έχει.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Ετυμολογία και χρήση του όρου Ολοκαύτωμα
    Η λέξη ολοκαύτωμα προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα ὁλόκαυτέω, και σημαίνει «προσφέρω πλήρως καμμένη θυσία" (συνήθως ζώο) στον Θεό (Παλαιά Διαθήκη, Έξοδος 10:25, Λευιτικόν 9:12). Η λέξη έχει χρησιμοποιηθεί με τη σημασία του βίαιου θανάτου πολλών ανθρώπων, πιθανώς από τον 18ο αιώνα. Στον 20ό αιώνα χρησιμοποιήθηκε πιθανώς για πρώτη φορά το 1925 από τον δημοσιογράφο Melville Chater για να περιγράψει το κάψιμο της Σμύρνης το 1922[3][4] και από τον Τσώρτσιλ και άλλους για τη Γενοκτονία των Αρμενίων κατά τον Α' ΠΠ[5].

    Μετά τον Β' ΠΠ η λέξη «ολοκαύτωμα» έχει χρησιμοποιηθεί αναφορικά με καταστροφές. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, ωστόσο, η συνήθης σημασία της λέξης είναι η ναζιστική γενοκτονία αλλά και για άλλες γενοκτονίες ή μαζικούς φόνους. Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης από πολλούς με μια πιο στενή έννοια, για να περιγράψει συγκεκριμένα την άνευ προηγουμένου καταστροφή του Εβραϊκού στοιχείου στην Ευρώπη.

    Η λέξη Σοά (στα εβραϊκά, שואה, στη λατινική μεταγραφή Shoa, Shoah ή και Sho'ah), η οποία σημαίνει «καταστροφή» στα εβραϊκά, καθιερώθηκε ως όρος για να περιγράψει το Ολοκαύτωμα από τους Εβραίους ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '40
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1
    ποιος θεός....ποιος προσφέρει....
    Εσένα τη Νέμεση καλώ,

    Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων, την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση, εκείνη που αγκαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο [...]σε κάθε θνητό είναι γνωστή η επιρροή σου, και οι άνθρωποι βογγούν πίσω από τα δίκαια δεσμά σου, γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό, ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου. [...] Έλα ευλογημένη και ιερή Θεά, εισάκουσε την προσευχή μου, και βάλε στη φροντίδα σου τη ζωή του πιστού σου, την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης, και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής, τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

    –Ορφικός Ύμνος 61 στην Νέμεσι
    Ο Αββάς Ισαάκ ο Σύρος αναφέρει: «μην πεις τον Θεό δίκαιο» διότι κατά την ανθρώπινη δικαιοσύνη ο Θεός είναι άδικος, με την έννοια ότι οι άνθρωποι θεωρούν ότι ένας κακός άνθρωπος θα πρέπει να τιμωρηθεί ανάλογα με την παρανομία που έκανε. Τα μέτρα όμως της δικαιοσύνης του Θεού είναι άλλα, μπορεί ένας άνθρωπος να πει απλώς ένα συγγνώμη και ο Θεός να τον συγχωρέσει, εάν έχει μετανοήσει πραγματικά.


    Για να μην χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια οι λέξεις έχουν τα κλειδιά use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αιζενχαουερ διοριζει τον Στρατηγο Πατον Διοικητη του Βερολινου. Πολιτικο αξιωμα. Ο Πατον ανεβαινει στο βαθρο για τον απαιτουμενο λογο. Λεει. "Πολεμησαμε τον λαθος εχθρο". Το ιδιο απογευμα τον στελνει πισω στο στρατο. Ενα βαρυ στρατιωτικο φορτηγο περναει απο πανω του ενω ετρωγε το συσσιτιο του καταχαμα σ' ενα δρομακι του χωριου.

    Η ιστορια του 2ΠΠ μας εχει δοθει τελειως πετσικαρισμενη. Ενας δυσοσμος βοθρος ψεμματων.

    Εχουν γραφει πολλα βιβλια απο εξεραιτους ιστοριογραφους για τι ακριβως συνεβη. Ενα πολυ καλο βιβλιο για ν' αρχιση κανεις να μπαινη στο νοημα ειναι αυτο.

    https://www.amazon.com/Churchill-Hitler-Unnecessary-War-Britain/dp/0307405168

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ursula Haverbeck, 88 ετων, οδηγηθηκε προσφατα στη φυλακη διοτι δεν πιστευε το ψευτο ολοκαυτωμα.

    https://twitter.com/MarkACollett/status/1005501527384055809

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρτε και αυτο, δια νομου επιβεβλημενης ιστορικης αληθειας.

    https://twitter.com/KunKru8/status/1140822431273107456

    Εδω βλεπετε ειχαμε Μπουταρ Αγα και θελοντας και μη πρεπει βραδυ πρωι να τιμουμε το HOLOHAUX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Σεπτεμβρίου, 2019 23:01

      Ο μεγάλος στρατηγός Πάτον, αφουγκραζόταν τις ομιλίες των αξιωματικών και απλών στρατιωτών των waffen SS που λέγανε ότι πρέπει να συνεργαστούν ενάντια στον κομμουνιστικό κίνδυνο και στην επερχόμενη λαίλαπα της ανόδου των Εβραίων στην παγκόσμια εξουσία. Αποτέλεσμα,τον παλιό 29χρονο αντισυνταγματάρχη των waffen SS ,Ιωακείμ Πάιπερ τον δολοφόνησαν στη Γαλλία,οι Εβραίοι της οργάνωσης Βίζενταλ κυνήγησαν άλλα στελέχη με ψευδείς κατηγορίες για δολοφονίες, αλλά άφησαν και δεν τόλμησαν να αγγίξουν τον Γιόζεφ Μένγκελε. Ναι αδερφέ Ahoy,την ιστορία δεν μας την έχουν πεί σωστά. Είχα διαβάσει ότι πρώτοι οι στρατιώτες του κόκκινου στρατού επί Στάλιν πρωτοείχαν πεί περί ολοκαυτώματος. Δηλαδή το Εβραϊκό κομμουνιστικό καθεστώς. Όπως δεν θα μάθουμε ποτέ,γιατί ο Αδόλφος Χίτλερ λυπήθηκε και δεν γονάτισε τους Βρετανούς στην Δουνκέρκη,ούτε γιατί σταμάτησε για σχεδόν 2 χρόνια τα προγράμματα αεροσκαφών της Λουφτβάφε.Παγκόσμια συνωμοσία αδερφέ μου.Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ποτέ δεν δέχθηκαν επίθεση, Η βοήθεια του Βατικανού στους ναζί με την περίφημη "rat line",το σβήσιμο του ναζιστικού παρελθόντος, από τους Αμερικανούς σε άπειρα στελέχη του 3ου Ράιχ και μέσα σ'όλα αυτά,παγκόσμιοι κερδισμένοι βγήκανε τα αδέλφια,Εβραίος και κομμουνιστές.Κανείς δεν θυμάμαι πλέον το Κατίν,ή τον άδικο "αδερφικό" βομβαρδισμό των συμμάχων στον Πειραιά, ή το απάνθρωπο carpet bombing σε πόλεις όπως η Δρέσδη ή το Τόκυο,Η ανθρωπότητα πρέπει αιωνίως να υποβάλλει τα σέβη της στους αιώνιους Θεοκτόνους ψεύτες.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ahoy....η μπουταρ χάζαρο γριου ,έχει μεγάλο δρασκελισμο ,την είδες πως έτρεχε ,όταν άρπαξε μερικές ;φαντάσου πως θα τρέχη όταν την κυνηγάμε....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. "Ναζισμός ,μυστική εταιρεία".Το βρήκα το βιβλίο, πριν πέντε χρόνια σε υπαίθριο πάγκο σε πανηγύρι Πρωτομαγιάς.Αξιζει να διαβασθη, όλο και συμπληρώνεις γνώσεις.Λοιπον γράφει ότι ο κλόουν Χίτλερ ήταν γόνος Εβραίων γονέων και από τα δύο γένη.Μαλιστα....και γιατί δεν τον σκότωσαν και αυτόν ;συνεχίζει...οι δύο γονείς ήταν ισχυρά μέντιουμ ,με έναν πρώτο του ξάδελφο ,πολύ ισχυρό μέντιουμ.Μπα;;;;Όλα ήταν γνωστά.Ολοι οι Γερμανοί μασόνοι ήταν στις ίδιες στοές με τους Εγγλέζους ,τους Ισπανούς ,τους πολωνους ,τους Λιθουανούς ,τους Γάλλους ,τους Ιταλούς.Μπαααα;;;;ναι !βλέπε Μινέικο....Εβραίος της Πολωνίας ,σε 13 στοές της Ευρώπης μέλος ,μέχρι που τον έφερε στην Ελλάδα, ο μέγας καταστροφέας της Ελλάδος ,Μπένι Σαλόν. Του έδωσε και την ελληνική υπηκοότητα.Για να δούμε τι θυμάμαι....2 αρχιστράτηγοι του γερμανικού ναζιστικού στρατού ,8 αντιστράτηγοι ,15 υποστράτηγοι ήταν εβραιοι +120-150 χιλιάδες στρατιώτες.... μπαααα;;;;αυτούς γιατί δεν τους εψησαν ;ο Χίτλερ Εβραίος ,ο ανώμαλος Τσώρτσιλ εβραιος ,ο Στάλιν εβραιος...ρε τι γίνεται εδώ ;Χίτλερ και Στάλιν ήταν στο τάγμα Ιησουιτών...μπαααα;;ότι καθάρισαν Εβραίους ,σίγουρα ναι ,αλλά όχι έξη εκατομυρια ,είναι παραμύθι το κουκί και το ρεβύθι.Καποιες χιλιάδες ναι.Ερωτηση όλων μας ... τελικά ποιους Εβραίους βαραγαν;την άρχουσα ελίτ που ήταν χωμένη στις τράπεζες ;έλεγαν τότε...ότι αυτοί πρόδωσαν την Γερμανία στον α'παγκοσμιο ,όταν νικούσε παντού και μαρτύρησαν στους Εγγλέζους διάφορα ,ώστε να ανατραπη το αποτέλεσμα ,έτσι του έμεινε του Χίτλερ ,που ήταν δεκανέας στον σ' και άρχισε μετά την εκδίκηση.Για μένα ...μεγάλο ψέμμα.Ο Χίτλερ ήταν μπροστά και πίσω άλλοι.Ο Χίτλερ ήταν μπούρδα μπροστά στον Ρόμμελ ,στον Μανσταιν και άλλους σρχιδατους στρατιωτικούς , άλλωστε οποίος έφερνε αντιρρήσεις ...υποβιβάζουν και πήγαινε στα όπισθεν.Αυτος έφαγε και τον ρομμελ και καθαίρεσε και τον Μανσταιν ,αλλά και άλλους πραγματικούς στρατιωτικούς.Στην άλλη πλευρά τα ίδια έκανε εκείνος ο χεστης Στάλιν ,μισάνθρωπος και κλανιαρης.Οταν εισέβαλε ο γερμανικός στρατός και παρεσερνε τα πάντα ,στην τότε σοβ.ενωση ,με ένα εκατομμύριο νεκρούς στο έμπα ,έτρεξε ο οβριος να κρυφθη !πόσοι ηλίθιοι κεκεβρεδες έχουν διαβάσει ιστορία ;το μόνο που μονολογούν είναι η εργατική τάξη ,το κεφάλαιο ,ο Μαρξ είπε αυτό .Τα αρχιδια μου κουνιούνται..κάτι γεροφρικια κέφια ,δεν ήξεραν ότι μέχρι το 1940 ,είχαν μαζί σχολές εκπαιδευσεως τεθωρακισμένων Γερμανοί και σοβιετικοί και σε αλλους τομείς συνεργασίας.Ποιους Εβραίους λοιπόν πήγαιναν στα στρατόπεδα ;ποιος είναι Ιουδαίος και ποιος χαζαρος ασπασθεις την ιουδαϊκή θρησκεία ;ρωτήστε τον θείο δράκο...Ρότσιλντ.Λοιπον ;ο Χίτλερ είχε Εβραίο σωφέρ ,τον Εμίλ Μωρίς ,το Μωυσής έγινε Μωρίς.Καποιοι τον κάρφωσαν μα η παρέμβαση του Χίτλερ τα σταμάτησε όλα.Ρε τι γίνεται !ποιος δουλεύει ποιον ; Στο πίσω από την κουρτίνα ..οι χιτλερικοί ,έπαιρναν τεχνολογία από τους δράκους.Ακομα και η δική της Νυρεμβέργης στημένη ήταν και μουφα.Το κρανίο του Χίτλερ με την τρύπα από σφαίρα ,στην Μόσχα ευρισκόμενο ,μουφα ,η αυτοκτονία του Χίτλερ ,μουφα ,ο θάνατος του Μένγκελε μουφα.Ναζιστες αξιωματικοί ίδρυσαν την Μπίλντερμπεργκ ,ναζιστές διέφυγαν στις ΗΠΑ ,πως γίνεται όλοι να είναι εβραιοι;απλά...δεν είναι Ιουδαίοι.Ειναι Χάζαροι ,είναι κιμμεριοι ,είναι φιδανθρωποι.Το χρήμα !το χρήμα αυτών κύριοι ,έχει εκμαυλισει όλον τον πλανήτη.Συν, την κρυφό φανερή πια ,στήριξη των δράκων και συμμάχων κρονιων.Οι πραγματικοί εναπομείναντες Ιουδαίοι ,είναι ελάχιστοι πια.Οι εξετασεις αίματος αποδεικνύουν πολλά...Άντε τώρα να βρης ,ότι ο Δάνδολος ,δόγης της Βενετίας που ανέλαβε την διοίκηση το 1254 στην Κωνσταντινούπολη ,ήταν Εβραίος ,δηλαδή χαζαρος ,φιδανθρωπος.Εχω κάνει την ερώτηση σε Εβραίους εδώ ,εντάξει ...μια απορία έχω τον Χίτλερ γιατί δεν τον καθάρισαν που ήταν Εβραίος ;δεν μπορούν να απαντήσουν , απλά.Ποσοι γερμανοι στρατιώτες εβραιοι ήταν μέσα στα δικά μας ολοκαυτώματα ;;;;;ρε σκατιαρηδες χαζαροι...πάλι μουφα ταυτότητα έχετε πάρει ;πάλι την ταυτότητα άλλων παίρνετε ;μα τι λεχριτικη φάρα είστε ;Για να δούμε τώρα που εξαφανίζονται οι ηγέτες σας τι θα ζητήσετε...δεν σας σώνουν τα αγάλματα .Κοινώς ...την πουτσησατε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Αριστόμαχε!
      Και το ολοκαύτωμα των πράγματι κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων Εβραίων που έγινε, αφορούσε αφανισμό πραγματικών ιουδαίων (κι άσχετων με χαζαρικό σιωνισμό) οι οποίοι είναι οι πρώτοι που θα τους αναγνώριζαν έγκαιρα και θα ειδοποιούσαν την ανθρωπότητα για τον κίνδυνο.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Αριστόμαχε
      χάνεις τον καιρό σου! 'Οχι μόνον εσύ αλλά όλοι μας εδώ μέσα. Γράφουμε και σχολιάζουμε γιά πράγματα που γιά τους "ψαγμένους" είναι ήδη γνωστά. 'Οπως λέει πολύ σωστά και ο Εργοδότης σε πρόσφατο άρθρο του "η εποχή των διαπιστώσεων καί των καταγγελιών έχει παρέλθει πρό πολλού... …Οφείλουν να μην ενδιαφέρουν κανέναν μας πιά. Γιατί; Διότι δεν έχουμε χρόνο, φίλτατοι καί φίλτατες! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!!! Πώς το λένε; ". Συμφωνώ μαζί του. Ο χρόνος περνά και ο εχθρός ετοιμάζεται. Για να μην σου πω ότι είναι ήδη πανέτοιμος και με καταστρωμένα τα σχέδιά του!!! Εμείς τι κάνουμε;;; Πως προετοιμαζόμαστε;;; Τι σχέδιο θα ακολουθήσουμε;;; 'Η μήπως θα συνεχίσουμε ανενόχλητοι να σχολιάζουμε στον "Διόδοτο" και αλλαχού κάνοντας διαπιστώσεις γιά το πόσο καλά γνωρίζομε τα μυστικά της Ιστορίας ή το πόσο ξεχωρίζομε από την πλέμπα γιά τις γνώσεις μας σε ειδικά θέματα. Δεν βλέπω κινητοποίηση...και ο χρόνος περνά...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    3. Πληκτρολόγικα συζητούμε ,χαχαχα !ο ένας με τον άλλον ,ανταλλάζουμε πληροφορίες και γνώμες.Μην ανήσυχεις Ιωάννη ,η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ από τους επικυρίαρχους ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  12. εμείς τί έχουμε υποστεί που μας έκαναν σαπούνια στην Γαλλία;; Την μεγαλύτερη γενοκτονία στην παγκόσμια ιστορία την έχουν υποστεί οι Ελληνες και πρέπει να απαιτηθεί από τους Ελληνες πολιτικούς που έχουν σθένος και δεν είναι δειλοί να εορτάζεται παγκοσμίως η Γενοκτονία των Ελλήνων από οθωμανούς σταυροφόρους και άλλους, ότι λέει η ιστορία μας δεν τα λέμε εμείς. ο σερ Στήβεν Ράνσιμαν ο κορυφαίος αρχαιολόγος είπε οτι η δ σταυροφορία ήταν το μεγαλύτερο μακελειό στην ιστορία σοκάρουν οι περιγραφές σε ποιούς έκαναν το μακελειό;;; στους Βυζαντινούς, ποιοί έκλεψαν τον πλούτο του Βυζαντίου και κατέστρεψαν μοναδικής τέχνης αριστουργήματα;; έφτασε η ώρα οι ηγέτες του κόσμου να αναγνωρίσουν το ολοκάυτωμα και την γενοκτονία των Ελλήνων μες την ανθρώπινη ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λες μόνο ;το ολοκαύτωμα που ζούμε τώρα ,με την υπογραφή των μνημονίων ;το ολοκαύτωμα στο Μάτι;κάθε ημέρα ,μας ψήνουν το ψάρι στα χείλη....δεν τους σώνουν τα αγάλματα της ειρήνης...Γαμησανε τον ντουνιά στους πολέμους και πριν στραγγαλισθουν πανω στον επιθανάτιο ρογχο ,ζητούν την ειρήνη.Οταν έβαζαν 176 κράτη ,να υπογράψουν ,πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία....εκεί την είχαν γράψει την ειρήνη στα κολοκύθια τους !άσε...να μην πάμε πιο πίσω.Ποσα τομάρια , εκπαίδευαν τα τζιχαντια ;και από πού ήταν ;δεν είχε μέσα και Ισραηλινούς ;ρε χάζαρο παπάρες ,τρελλα πουλάτε ;τι έγινε; Ξεμεινατε από φράγκα ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Κάντε κάποια μαγκιά να κατεβάσουμε όλοι τα βίντεο γιατί θα τα ψάχνουμε αργότερα και δεν θα τα βρίσκουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σε κάθε έθνος υπάρχουν ζιζάνια και σατανάδες δυστυχώς έχουν την εξουσία να στρέφουν τον κόσμο στο έθνος κι όχι στους σατανάδες που παίζουν με τη ζωή των ανθρώπων κι έτσι να μισούν οι άνθρωποι το έθνος και τα ζιζάνια να είναι αθώα, κι οι εβραίοι θύματα σαν κι εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Βιβλικοί Εβραίοι δεν υπάρχουν πια. Τους σκόρπισε Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας στα πέρατα της οικουμένης και λογικότατα εξαφανίστηκαν.

    Οι παριστάνοντες τους απογόνους αυτών των Βιβλικών Εβραίων , χαζάροι αριστεροί ανθέλληνες και αντίχριστοι , πολύ θα το ήθελαν η Ελληνοορθοδοξία , ο Χριστιανισμός να είναι Εβραϊκή θρησκεία , όπως βεβαίως θα ήθελαν και οι Ιταλοί να είναι Ιταλική θρησκεία , οι Αγγλοι Αγγλική , οι Γάλλοι Γαλλική και πάει λέγοντας.
    Ξέρεις πόσο πολύ θα το ήθελαν οι κομμουνιστές , που παριστάνουν τους νεοεβραίους- νέο_ ισραηλίτες , εμείς οι Ελληνες οι μοναδικοί πνευματικοί κατακτητές ΟΛΟΥ του κόσμου , να πιστέψουμε στα παραμύθια περί ιουδαιοχριστιανισμού; Τώρα τελευταία κυκλοφορούν ευρέως σε όλην την Ευρώπη. Φρόντισε ο βιογράφος του κομμουνιστή τραπεζίτη περί τούτου. Βεβαίως για να πιστέψει κάποιος σε αυτά που λέει πρέπει να έχει αϊκιου ραδικιού. Και τέτοιο μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι , κατά μαρξ , αριστεροί διαθέτουν! Αυτοί ούτως η άλλως ανθέλληνες και αντίχριστοι ήσαν και παραμένουν , άρα η προσπάθεια του κομμουνιστή βιογράφου έπεσε στο κενό.

    Καλά οι αριστεροί νομίζουν πως επειδή οι Ελληνες δεν αντιδρούμε βγαίνοντας στους δρόμους για να έχουμε πολλές , πάρα πολλές αμέτρητες μαρφιν, για τόσο ηλίθιους μας έχουν , πως μας νίκησαν και τώρα μπορούν εκ του ασφαλούς να αναγάγουν εαυτούς ως νόμιμους κληρονόμους της Ελληνικής και μόνον Ελληνικής και Χριστιανικής ιστορίας και του πολιτισμού μας.

    Τα πρωτοτόκια…

    “Χριστόδουλος: «Σταθείτε όρθιοι στις επάλξεις και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκιά μας»
    Ο πάντα επίκαιρος Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρός Χριστόδουλος, στο τελευταίο του μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο εληνικός λαός πρέπει να σταθεί όρθιος στις επάλξεις και να μην ξεπουλήσει τα πρωτοτόκιά του, μαθαίνοντας τους νεότερους την αλήθεια, όπως την εδίδαξαν οι πατέρες μας.
    Σταθείται όρθιοι στις επάλξεις ,
    Αντίσταση και ανάκαμψη,
    Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει.”

    https://www.vimaorthodoxias.gr/peri-zois/christodoulos-statheite-orthioi-stis-epalxeis-kai-min-xepoulisete-ta-prototokia-mas/

    Συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βεβαίως ακόμα και Αυτόν τον Αρχίεπίσκοπο μας , τον ΕΛΛΗΝΑ Χριστιανό ορθόδοξο μακαριστό Χριστόδουλο μας , οι αριστερο φανερο κρυπτο κομμουνιστές προσπαθούν να του προσάψουν ότι βρώμικο έχουν οι ίδιοι! Αλλά είπαμε ΜΑΤΑΙΟΠΩΝΟΥΝ!

    Μέχρι στιγμής με τόσα άπειρα τρισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ξοδέψει και ξοδεύουν και με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς συνανθρώπους μας από τα απάνθρωπα κομμουνιστικά καθεστώτα , αυτό που έχουν καταφέρει να κάνουν είναι μια τρύπα στο νερό ! Ακόμα όμως και αυτό για την νοημοσύνη τους καλό είναι .

    Σε ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρόνια από τώρα , εάν συνεχίσουν οι χαζαρο κομμουνιστές που παριστάνουν τους Εβραίους , να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο για να μας πλησιάσουν , ίσως να έχουν καταφέρει να κάνουν
    ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!

    “Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
    Γράφει ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος
    Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος λόγος σχετικώς με τον «Ιουδαιοχριστιανισμό».
    Οπαδοί αυτού του τερατώδους κατασκευάσματος εμφανίζονται πια να είναι όχι μόνο η Ελληνοορθόδοξη Εκκλησία (κάτι που, δεδομένης της ιστορίας της, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση) αλλά και η Ρωμαιοκαθολική. Το όλο «σύστημα» βασίζεται σε δύο «επιχειρήματα»: α) Ο Χριστός ήταν Εβραίος• και β) οι Ιουδαίοι δεν ήταν υπεύθυνοι για τη Σταύρωσή Του. Ας δούμε λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα. Α΄
    Κατά πρώτο και κύριο λόγο –και παρά το όσα έχει γράψει η Πηνελόπη Δέλτα στον Τρελαντώνη (σελ. 92-93)-
    ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος,
    γιατί στην εποχή Του δεν υπήρχανε πια Εβραίοι.

    http://theodotus.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html

    Στην συνέχεια του άρθρου υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του κ. Μιχαλόπουλου. Εάν λοιπόν δεν υπήρχαν Εβραίοι την εποχή Του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας , πως γίνεται να υπήρχαν τον 20Ο αιώνα μ.Χ; Εάν δεν υπάρχουν Εβραίοι , γίνεται να υπάρχει Εβραϊκό ολοκαύτωμα;

    Πάντως αυτό που στα σίγουρα δεν υπάρχει είναι ο Εβραιοχριστιανισμός τον οποίο μετά μανίας προωθεί η κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση , η οποία σε πρώτη φάση επιθυμεί την ένωση των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών με απώτερο σκοπό να καταλήξει στην πανθρησκεία. Τίποτα το άγνωστο δεν συμβαίνει για εμας τους Ελληνες .Όλα αυτά είναι γνωστά και έχουν προφητευτεί από τον Αγιο Ιωάννη τον Θεολόγο , του οποίου η μετάσταση σήμερα εορτάζεται. Όπως βεβαίως έχει προφητευτεί και το φρικτό τέλος όσων πολεμούν Τον Τριαδικό Θεό μας και εμάς τους Ελληνες τον αγαπητό λαό Του!

    Υ.Γ.
    Σε προηγούμενο άρθρο είχατε αναφερθεί για την Ελληνική καταγωγή Της Υπεραγίας μας Θεοτόκου. Στα σχόλια στο άρθρο του Μιχαλόπουλου γίνεται μια σημαντική αναφορά και σε αυτό.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σου αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ!

      Διαγραφή
  17. ΝΑ ΚΑΙ Η ΧΑΖΑΡΑ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΛΕΥΚΗ"!!!

    https://twitter.com/MarkACollett/status/1163714189778706432

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρεε ! Μην βάζεις τέτοιες φωτογραφίες γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ !αααχαχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Τα είπε όλα ο χρήστης Jimmy Melty στην χαζαρο-ασχημούλα που υποστηρίζει ότι είναι ένα όμορφο εβραιο-κόριτσο:
      If you want to frame it in a way that would appeal to a liberal, you could say that calling Jews white is anti Semitic, as it implies they are simply European converts and therefore the claim of an Israeli homeland is bogus.

      Διαγραφή
  18. Ερώτηση ,από που στο διάολο βγήκε η ονομασία εβραιος ;Ιουδαίοι δεν ονομαζοντο;από την ιστορία ξέρουμε ,ότι υπήρχαν δύο αντιμαχόμενα βασιλεία ,το βασίλειο της Ιουδαίας στον βορρά και το βασίλειο του Ισραήλ στο νότο.Πως προέκυψε η λέξη εβραιος ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως Αριστόμαχε αυτό να απαντά στην ερώτηση σου.
      Λέω ίσως, διότι δεν είμαι ιστορικός και ένα από τα μεγάλα κακά αυτής της εποχής είναι πως πια δεν εμπιστευόμαστε κανέναν, ειδικό η μη.

      Τμήμα από τον πιο πάνω σύνδεσμο του Θεόδοτου που παρέθεσα.
      Εάν ήδη το έχεις διαβάσει και δεν σε ικανοποιεί, απλώς προσπέρασε το.

      "Μετά, πράγματι, τον θάνατο του Σολομώντος, γυιου του Δαυίδ, κατά το έτος 933 π.Χ., το βασίλειό του διχάστηκε:

      το νότιο τμήμα, με τη φυλή του Ιούδα και ένα μέρος εκείνης του Βενιαμίν, αποτέλεσε το βασίλειο του Ιούδα με πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα·

      και το υπόλοιπο, με τις υπόλοιπες δέκα φυλές (το άλλο μισό τής του Βενιαμίν είχε χαθεί) και πρωτεύουσα τη Σαμάρεια, συνέχισε να λέγεται βασίλειο του Ισραήλ. (Γ΄ Βασιλειών, κ΄ 18, κβ΄1-2.)

      Αυτές οι δέκα φυλές όμως αποτέλεσαν –και αποτελούν- μέγα πρόβλημα, γιατί κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν! Το 722 π.Χ., ως γνωστόν, οι Ασσύριοι κατέλαβαν τη Σαμάρεια, αιχμαλώτισαν το σύνολο του εκεί εβραϊκού πληθυσμού και, στη συνέχεια, διασκόρπισαν αυτούς τους ανθρώπους στα «όρη της Μηδίας» και σε άλλες περιοχές της επικράτειάς τους. (Δ΄ Βασιλειών, ιζ΄ 6.)

      Από τότε δεν υπάρχουνε πια Εβραίοι αλλά μόνον Ιουδαίοι, οι οποίοι παρέμειναν στο βασίλειο του Ιούδα και συνέχισαν να είναι υπήκοοι των διαδόχων του Δαυίδ και του Σολομώντος.

      Όσον αφορά, τώρα, τις δέκα χαμένες φυλές, έχουν διατυπωθεί υποθέσεις πολλές και διάφορες· το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι αφομοιώθηκαν από τους πληθυσμούς εν μέσω των οποίων εγκαταστάθηκαν και… χάθηκαν δια παντός.

      Από τότε, από το 722 π.Χ. δηλαδή, δεν υπάρχουνε πια Εβραίοι αλλά μόνο Ιουδαίοι.

      Να γιατί, λοιπόν, μεταξύ των σημερινών Ιουδαίων υπάρχουνε σοβαρές αντιρρήσεις ως προς την ονομασία «Ισραήλ» του σύγχρονου ιουδαϊκού Κράτους. Πώς, πράγματι, είναι δυνατόν να λέγεται το Κράτος αυτό «Κράτος του Ισραήλ», εφόσον ο πληθυσμός του αποτελείται μόνο από Ιουδαίους και αλλόφυλους προσήλυτους;

      ...
      1. Εβραίοι (= περάτες στα αρχαία ελληνικά, εξ ου [πιθανώς] και το "γεφυραίοι") αποκαλούνται συνολικώς οι δώδεκα φυλές. Από τη στιγμή κατά την οποία έχουν χαθεί οι 10 και μισή δεν είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για Εβραίους αλλά μόνο για Ιουδαίους. Να γιατί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές γλώσσες γίνεται ο όρος είναι Ιουδαίος (Jude, juif, Jew κ.λπ.) και όχι Εβραίος. Μόνο στα ελληνικά, τα ρωσικά και τα ιταλικά οι Ιουδαίοι καλούνται Εβραίοι (αν και στα ιταλικά τώρα αυτό έχει αρχίζει να εξαφανίζεται). Το γιατί στην Ελλάδα και τη Ρωσία οι Ιουδαίοι συνεχίζουν να λέγονται "Εβραίοι" αυτό οφείλεται είτε σε λάθος ή σε άλλες καταστάσεις, όπου τον λόγο τον έχει η Αρχαιολογία και όχι η Ιστορία. "

      http://theodotus.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ

      Γιά να μην ξεχειλώσουμε έτι περαιτέρω το θέμα Εβραίος/Ιουδαίος/Ισραηλίτης, παραθέτω παρακάτω δύο συνδέσμους οι οποίοι εξηγούν και - ίσως - ξεδιαλύνουν τα πράγματα.

      https://abravanel.wordpress.com/2008/09/21/meaning_in_greek_of_terms_israelite-jew-israeli/

      http://www.eretzyisroel.org/~jkatz/expulsions.html

      Τουλάχιστον γιά ιστορικούς λόγους οφείλουμε να είμαστε ακριβείς. Αν και σ'αυτή την περίπτωση, προσωπικά, λίγο με ενδιαφέρει πως θα τους αποκαλέσω. Είναι σαν να έχεις σακκιά με σιτάρι στην αποθήκη σου και διαπιστώνεις ότι μερικά σακκιά στα ροκάνισαν τα ποντίκια. 'Ισως να ήταν και αρουραίοι. Σημασία έχει ότι την ζημιά στην έκαναν και θα πρέπει να λάβεις μέτρα. Τα δύο ζώα ανήκουν στην ίδια συνωμοταξία, είναι καταστροφείς σπαρτών και φορείς επικίνδυνων μεταδιδομένων νοσημάτων (λεπτοσπείρωση). Ομοίως και οι Εβραίοι (ή Ιουδαίοι ή όπως διάολο...). Υπήρξαν ανέκαθεν καταστροφείς και διαβρωτές των κοινωνιών στις οποίες φιλοξενούνταν(*). Φορείς κοινωνικών ασθενειών. 'Επαιζαν πάντοτε το ρόλο του ξενιστή συνωμότη. Αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν την γάγγραινα της ανθρωπότητας. Τι να λέμε τώρα;;; Γνωστά μέχρι κεραίας όλα αυτά... Την πατρίδα μας την έχουν ρημάξει!!!

      ΓΕΝΙΚΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ...

      https://www.youtube.com/watch?v=YrZK6Ii3f2w

      (*). Το 19ο αιώνα υπήρχαν δύο αντιμαχόμενες φράξιες : Οι Μεσσιανιστές και οι Σιωνιστές. Οι πρώτοι ήταν υπέρ του να παραμείνουν οι Εβραίοι της διασποράς στις κοινωνίες όπου φιλοξενούνταν εδώ και αιώνες, με απώτερο σκοπό την "κατάληψη" και των έλεγχο των κοινωνιών αυτών ενώ οι δεύτεροι ποθούσαν να δημιουργήσουν μιά πατρίδα (eretz Israel) ώστε όλοι οι της διασποράς, όπου γης, να επιστρέψουν στην Παλαιστίνη, που θεωρητικά αποτελούσε τη Γη των προγόνων τους (Σιών).

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  19. Εν τω μεταξύ στη δυτική Ευρώπη.

    https://tinyurl.com/y6tmxjcd

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Κώστα ποιο έθνος δεν θα το ήθελε , η Ορθοδοξία* ο Χριστιανισμός δηλαδή ,
    η οποία κατέκτησε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ και που είναι η ΟΥΣΊΑ του Χριστιανισμού, να είναι η συνέχεια της δικής του ΕΘΝΙΚΗΣ φιλοσοφίας- ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ;

    Πείτε μου ένα έθνος που δεν θα το ήθελε και έπειτα εξηγήστε μου την στάση των ...αντίχριστων...Ελλήνων!

    Πολύ αμφιβάλλω εάν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ αντίχριστοι**!!!
    Έλληνες που απαρνούνται την δισχιλιόχρονη πορεία τους μέσα από το Βυζάντιο και την Τουρκοκρατία και εμφανίστηκαν ως νεοέλληνες(!!!), δηλαδή ως κάτι άλλο από τους προγόνους μας Έλληνες*** , ΔΕΝ μπορεί να είναι Έλληνες!

    *Παρακλάδια αιρέσεις της οποίας είναι οι Καθολικοί οι υπεύθυνοι για τις αιματηρές Σταυροφορίες (τις οποίες χρεώνουν ανερυθρίαστα οι πολύξεροι αριστεροί στην Ορθοδοξία και οι Προτεστάντες (που εντελώς συμπωματικά;;;) εμφανίστηκαν τώρα τελευταία μαζί με τον καπιταλισμό που έστρωσε τον δρόμο για τον αντίχριστο κομμουνισμό ο οποίος ήταν ο στόχος όλων αυτών των “προοδευτικών” επαναστάσεων!


    **Αντίχριστοι :
    Οι γνωστοί ελληνόφωνοι αριστερο-κομμουνιστές και όσοι άλλοι , οι οποίοι μόλις τώρα ανακάλυψαν πως πράγματι γεννήθηκε και Σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός μας. Διότι ας μην ξεχνάμε , πως αυτοί οι ίδιοι που σήμερα ομιλούν περί Ιουδαιοχριστιανισμού, μέχρι πρότινος μας έλεγαν πως Ο Χριστός μας και Η Υπεραγία Θεοτόκος μας ...ήσαν παραμύθια για μικρά παιδιά!
    Τώρα που αυτά τα παραμύθια απεδείχθησαν αληθινά θα έπρεπε οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας να βρουν άλλο τρόπο για να πολεμήσουν την Αλήθεια. Δηλαδή την συνέχεια Ελληνισμού Χριστιανισμού!
    Τι σκαρφίστηκαν;
    Τον εβραιοχριστιανισμό!
    Και κατά έναν παράδοξο τρόπο , τον βρήκαν οι ίδιοι που μάχονταν τον Χριστό μας και την Διδασκαλία του από τότε που Γεννήθηκε!
    Οι δήθεν Εβραίοι! Οι αριστεροί που ανέκαθεν μάχονταν την Αλήθεια. Το σκοτάδι που μάχεται αιώνες τώρα το ΦΩΣ!
    Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
    Ένα κεράκι αχνοφέγγει ακόμα , αυτό είμαστε εμείς οι Έλληνες Χριστιανοί και αυτό θα διαλύσει όλα τα αριστερά και όχι εβραϊκά σκοτάδια!
    Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.

    (***Νεοέλληνες
    Ως τι άλλο μετά από 2,000 χρόνια ανυπαρξίας(;;;!!!) ,σύμφωνα με την ίδια την δική τους την εκδοχή; Η οποία είναι η Εβραϊκή . Οι οποίοι Εβραίοι σκόρπησαν και λογικότατο επακόλουθο αυτού είναι και η εξαφάνιση τους.
    Αυτό δηλαδή που προσπαθούν να χρεώσουν (την εξαφάνιση μας) σε εμάς τους Έλληνες οι ίδιοι οι νέο “Εβραίοι”, ονομάζοντας μας νεοέλληνες , που δεν έχουμε καμία συνέχεια (μέσα από το Ελληνικότατο Βυζάντιο Ρωμανία), την ασπάζονται και οι ΔΗΘΕΝ γνήσιοι (αντίχριστοι) “Έλληνες” και οι οποίοι κατηγορούν και νυχθημερόν τους Εβραίους, ως υπεύθυνους για ...την εξαφάνιση μας μέσα από τον Χριστιανισμό!
    Βγάλε τώρα συμπέρασμα!!! Εμείς που υποστηρίζουμε την συνέχεια μας μέσα στους αιώνες ...δεν είμαστε Έλληνες , αλλά είναι αυτοί Έλληνες που υποστηρίζουν πως μας εξαφάνισε ο ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ , Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΗΘΕΝ “Εβραϊκός” Χριστιανισμός!!!
    Ακόμα και ίχνη αλήθειας να υπήρχαν – που δεν υπάρχουν – σε αυτήν την απίστευτη απάτη των αριστερών τραπεζιτών , θα έπρεπε οι ίδιοι αυτοί υπερΕλληνες να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρουν στοιχεία να την απορρίψουν! Έτσι δεν θα έπρατταν οι γνήσιοι Έλληνες ακόμα και εάν δεν πίστευαν Στον Θεάνθρωπο μας;
    Αυτοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο.
    Άρα δεν τίθεται θέμα Ελλήνων αντίχριστων. Έννοιες ασύμβατες!
    Και αυτόν τον όρο (νεοέλληνες) τον απεδέχθησαν και τον χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα πολλοί που ...θέλουν να μας σώσουν ...από τους “κακούς”! )

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.youtube.com/watch?v=763anDaYF1U

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. > π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου - Ἱερά Μονή Κομνηνείου

    - Ἱερά Ἀποκάλυψις
    > http://arnion.gr/hxolhcies/p_auanasioy_mytilhnaioy/iera_apokalycis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ΧΟΛΟΧΟΧ δεν ειναι μια μεμονωμενη απατη απο την οποια κονομανε ακομη

    https://uploads.disquscdn.com/images/c7e89ef69feb891ca5a2e60854e92d660d4ae07ab1b5714f5d7aa30bb8f83b89.jpg

    αλλα ενα δειγμα της βασικης φιλοσοφιας του επιλεγμενου λαου οτι δια Της Απατης Κυριευσωμεν Την Γη.

    Ας δουμε λιγες ακομη απατες.
    1. Η απατη του φτωχου μουζικου του Τσαρου. Εκεινη την εποχη ο μουζικος της Ρωσσιας κοιμοταν σε καλυβα που τον προστατευε απο το κρυο και τη ζεστη, ενω ο αντιστοιχος μουζικος της Γαλλιας και της Αγγλιας κοιμοταν με τους αρουραιους. Τυπικος απατεων ο Σιων, μισει μετα σθενους την αληθεια, στελνει τους μπολσεβικους να βελτιωση τη ζωη των μουζικων. Στη πραγματικοτητα τους αλλαξε διευθυνση. Απο την καλυβα στα γκουλαγκ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/32d9315aa67dfd4d96047c3d97b36a8d4e1a867f4d116e336a3cea9ce406114e.jpg

    2. Η απατη της κλιματικης αλλαγης. Κανουμε αυτο το τσουρδελι αρχηγο της σταυροφοριας υπερ
    της βελτιωσεως του κλιματος στη γη.

    https://twitter.com/ThatsUche/status/1177445901867970562

    Θεε μου, επιλογη γκαν γκινιολ, μεχρι που ερχεται αυτος ο απλος ανθρωπος και ακουμπαει το τσιγαρο στο μπαλονι και η απατη πουφ.

    https://twitter.com/WozzaNoski/status/1176438662029955072

    3. Η απατη ολων των αιωνων. Ανθρωπινα δικαιωματα, πολυπολιτισμος του Σορος για να βελτιωθη η ζωη επι της γης. Η πολιτειακη εξουσια της Καλιφορνια αλλα και του Λος Αντζελες, πιστοι ακολουθοι του Σορος, βαδισαν στο παραγγελμα του και ιδου το αποτελεσμα.

    https://www.youtube.com/watch?v=6Jg3iacqrbA&list=PLdt-RSfnyD0CFz1vjOht5wyKwivcY1lib&index=4&t=38s

    Α ρε ΟΡΓΟΥΕΛ, τοχες δει ολο το σκηνικο κι' ητον δεκατια του ΄40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στον αοκνο Κωστα, λιγη μουσικη απο τον Deep South.

    https://www.youtube.com/watch?v=9EFAhHT9AEE&list=RDwBFTQkZmBMI&index=6

    Καλο Σ/Κ, Αρχηγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ahoy,

      σε ευχαριστώ!!!

      Η σύμπτωση είναι ότι εχθές βράδυ.. πάνω σε βάις μπύρες, με ροκιές, έλεγα σε κάποιο γνωστο μας πρόσωπο (και ήταν φυσικά σχήμα λόγου, επειδή ήμουν μπουχτισμένος απ'το ζοφό, και που σχεδόν μάς έχουν πάρει τη χώρα μας και την παράδωσαν στο ισλάμ), ότι.. "έτσι μού 'ρχεται να σηκωθώ και να φύγω, να πάω στη Λουιζιάνα, στην Αλαμπάμα, στο Τέξας, στην Αριζόνα να ζήσω.."

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Σεπτεμβρίου, 2019 19:01

      Και θα μάς αφήσεις εδώ;Τ'αδέρφια σου;

      ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ!!

      Διαγραφή
    3. Ναι Κώστα σωστά το σκέφτηκες. Δεν "μίλησε" η μπύρα... Προτείνω να πας προς Τέξας ή Τεννεσή μερία και να πάρεις και τον ΕΥ μαζί σου. Χρειαζόμαστε επειγόντως "σημεία στίξεως"!!! Πριν φύγετε να σας περάσουμε παραγγελία μερικές κασόνες!!!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  25. Εβραίοι ο ρόλος τους+Ελληνική Επανάσταση του 1821

    ΠΗΓΕΣ
    Σφάγη Θεσσαλονίκης=Λάμπρος Κουτσονίκας Γενική Ιστορία της Επαναστάσεως του '21-Απομνημονεύματα Αγωνιστών του '21 Εκδόσεις Κοσμαδάκη.

    Σφαγή+Καταστροφή Νάουσας=Στασινόπουλος Χρήστος-Λεξικό της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

    Σφαγή Χίου=Μάμουκας-Γραμματεύς Κων/νου Κανάρη-Βλαχογιάννης-Αρχείον Χιακών-Αρχεία Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας-Φωτάκος Απομνημονεύματα Αγωνιστών του 1821.Ο Φωτάκος ή Χρυσανθακόπουλος Φώτιος ήταν πρώτος Υπασπιστής του Θ.Κολοκοτρώνη.

    Απομνημονεύματα περί της Ελληνικής Επαναστάσεως-Απομνημονεύματα για την Επανάσταση του 1821 (Φωτάκος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1982
    🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
    και αλήθεια να είναι
    δε πειράζει
    δε με ενδιαφέρει

    επειδή ο εβραίος Ιωσήφ Στάλιν
    βασάνισε 20 έως 30 εκατομμύρια
    ανθρώπους μέσω πείνας

    εύχομαι να ήταν αληθινό

    θέλω να σκοτώσω εβραίο
    σαν εκδίκηση......
    Η κωλορατσες τους
    ειμαι ανοιχτά αντισημίτης
    τους μισώ όλους
    τα μουνοπανα
    τσογλάνια
    φιλαργυροι
    δολοφόνοι του Χριστού

    ΑπάντησηΔιαγραφή