«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Aναρτησούλα.. για να βρίσετε ελεύθερα... 🤣🤣🤣

(το είδαμε εδώ)

11 σχόλια:

  1. Ρεπούση, εσύ και το συνάφι σου, την αλαζονεία και το θράσος σας θα τα πληρώσετε μιά μέρα πολύ ακριβά!

    https://www.gettyimages.co.uk/detail/photo/woman-hangs-by-neck-from-tree-royalty-free-image/3176-000070

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Εφτούνη η μανδάμ έχει κι άλλο ενοχλητικό: φωτογραφία της πρό 30ετίας!

    Δεν είναι καί πολύ βαρειά από μυαλά, δηλαδή. Άρα, τί σημασία να δώσουμε στα όσα λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρη κα#$%λα οταν βριζης τις Μπουμπουλινες και τον Νικηταρα τον Τουρκοφαγο και ολους τους ηρωες του 21, βριζεις τη Μανα και το Πατερα μας, μωρη. Αει στο διαολο απο 'δω. Μολυνεις την ιερη αυτη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΩ.

    ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΓΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑΑΑ!
    ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΒΡΙΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΡΕΛΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ ΓΚΡΈΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 'ΣΟΠΡΆΝΟ' ΟΒΡΙΟΜΑΔΕΡ.Η ΜΙΚΡΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΤΣΙΔΟΔΙΑΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ " ΤΗΕ ADAMS FAMILY".
    EKEI ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΗ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΥΦΟΣ ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.😀😄😆👎
    ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥΣ.ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΜΑΡΙΑΜ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ...
    ΚΑΙ...
    ΡΩΤΩ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΑΜΑ" ΑΥΤΟ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ;ΟΧΙ;ΤΟ'ΧΩ ΜΙΑΝ ΑΠΟΡΙΑΝ ΓΕΝΙΚΩΣ...

    ΚΑΛΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΟΜΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΤΕΡΌ ΣΑΓΌΝΙ ΜΑΓΙΣΣΑΣ.ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΤΕΡΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ ΚΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ ΡΕΠΟΥΣΜΑΡΙΑΜ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΑΠΙΟΣΚΟΥΠΑ .🧟‍♀️🕸🕷♠️🕋🕌🎞⚰🔮✡🕎🤢😈🤬👹🖤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα,ρε συ !αααχαχαχα !Μοιράζεις γέλιο ,το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ για το ερπετό.Οντως την πάτησαν οι οφιδοι.Νομιζαν ότι παρουσιάζοντας ένα τάχα μου εξαγριωμένο ερπετοπουλο ,θα μασαγαμε....ααααχαχα !συμφωνείς ότι χασαν την μπάλα πια ;φαντάσου τι ξύλο τους ρίχνουν οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ και έχουν παραφρονησει !όχι τους είχαμε για σώφρονες....ελεεινά ,τρισαθλια εγκληματικά θηρία του γαλαξία είναι.Μολις είδα την καινούργια μπούρδα που έβαλαν στην Ριζάρη ,πάτησα κάτι γέλια !ρε σας λέω ,έχουν κλάσει πατάτες ,ειρήνη θέλουν τώρα.Απο την πίσω πόρτα όμως ,συνεχίζουν ακάθεκτοι τα μισελληνικα σχέδια των δράκο κρονιων.Λες και εμείς εδώ ,μπρίκια κολλάμε...Η πάσα μια χαζαρικη πατσαβουρα κερνάει ερπετικη χολή ,καλά λέω εγώ ,βρε φτιαχτε καμμιά φανουρόπιτα να ξεμυτηση και κανας άλλος /άλλη χλιμιντζουρας.Να σας πω τι απαντώ στην μπόχα της εμετουση ,μωρη ερπετού ,από τον πολύ συνωστισμό στα παράλια της Σμύρνης ,χάθηκαν πολλές χιλιάδες Έλληνες ,ένας από αυτούς ήταν και ο αδελφός του παππού μου ,19 χρόνων ,τον θανάτωσαν με λόγχη ,οποίοι ξέφυγαν ...είπαν τι είδαν και τι τράβηξαν.Λοιπον...τι τσαμπουνας ρε ερπετού ,φυλαξου ερπετό ,σε προειδοποίησα ,εγώ αντέχω και σε προειδοποιω ,εσύ γιατί κλάνεις μέντες μέσα στην χάζαρο φαμίλια σου ,που καμωνεται την εξουσία ;μμμμμ....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ρεπούση, αν δεν σ'αρέσει η αναπόσπαστη και συνυφασμένη Ιστορία, Θρησκεία και Παράδοση της Χώρας μας που δυστυχώς σε υπομένει, σε θρέφει, και το τραγικοτερο σε χαρτζιλικώνει για να συνεχίσεις με θράσος να την πολεμάς, Τότε στα τσ@κιδια το γρηγορότερο με το καλό...
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να κάνουμε κ Ρεπούση;;
    Κάνουμε ότι μπορούμε, μήπως βοηθήσει ο Θεός, να μην ξαναζήσουμε "συνωστισμό"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κάτι ακόμα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ,από δω και μπρος όποιον από σας ξσνακουσω να λεη ,ο τάδε πηδούσε τον τάδε στην αρχαία ιστορία μας ,θα του βουλωνω το μάτι με ντιρεκτ.Υβριζεις τους προγόνους μου και μου προσβαλλης την ιστορία μου ,μέσα στην πατρίδα μου.Ενταξει ρε κοπροφιδα ;Αμετε στο διάολο ,από κει που'ρθατε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή