«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Aλβανο-συριζαίες ήταν τελικά οι καριό(κ)ες που αμαύρωσαν την μαθητική παρέλαση στη Ν.Φιλαδέλφεια (βίντεο)

Το ιστολόγιό μας ζητά συγνώμη από τα παιδιά του σχολείου και τον καθηγητή τους, για τους αρχικούς βαρείς χαρακτηρισμούς του. 

screenshot από εδώ

Πέστε μου σε τί διαφέρουν αυτές οι φάτσες..



..από αυτές:



Σαν να έχει δίκιο ο Διηνέκης που γράφει..

Γιατί, κάποιοι πολύ «ψαγμένοι» φίλοι (με τους οποίους το συζητήσαμε) έχουν την πεποίθηση ότι, αυτές οι Α Λ Η Τ Ι Σ Σ Ε Σ προπονήθηκαν από Άγγλους; Σε ποια χώρα τής Δυτικής Χερσονήσου τού Αίμου υπάρχουν Άγγλοι, Ολλανδοί και Τούρκοι εκπαιδευτές; Ελάτε, πανεύκολο είναι... ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ αντιμετωπίζουμε, σε κάθε επίπεδο... Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε ΥΠΟΥΛΟ πόλεμο, εδώ και πολλά χρόνια... ο οποίος, ολοένα και ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ...ΠΕΡΥΣΙ, ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΦΕΤΟΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΙΣΣΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ '40 - ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΜΙΣΟΣ ΓΝΟΦΩΔΕΣ... ΑΛΛΟΚΟΤΟ... Πόσες από αυτές, είναι αλβανά;.. Πόσα-πόσα πήραν...;

 

Κι εξάλλου.. τα ζωντόβολα αυτά.. "Εμείς ήρθαμε από άλλες πατρίδες" έγραψαν στην βρωμερή 'Εφημερίδα των Συντακτών', δηλ. των συριζαίων. Έστειλαν και μανιφέστο τρομάρα τους.. Μιλώντας και για μειονότητες της περιοχής. Και από ότι μάθαμε από κάτοικο, αναγνώστη μας, ..είναι από την ομάδα αντιεξουσιαστών ,που είχαν αίθουσα απέναντι από το δημαρχείο. Τους στήριζε ο πρώην συριζο-δήμαρχος και έκαναν ότι γουστάριζαν μέχρι πρόσφατα, με τσιράκια τους παντού γύρω. 

 

Νομίζω ότι περιττεύει να το ψάχνουμε περισσότερο..

 

..πάρτε κι αυτούς να παίζετε βελάκια... 

 





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Σχετικά με όσα αναφέρονται διαδικτυακά για την εμφάνιση εμβόλιμης ομάδας, που προηγήθηκε της παρέλασης του ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, έχουμε να δηλώσουμε ότι το σχολείο μας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα άτομα αυτά.
Εξάλλου είναι εμφανές από βίντεο ότι η απόσταση του διμοιρίτη, που κρατούσε την πινακίδα του σχολείου και με τον οποίο ξεκινούσε η παρέλαση των μαθητών, ήταν μεγαλύτερη των δεκαπέντε (15) μέτρων.
Παράλληλα είναι ευδιάκριτη η συνοχή του διμοιρίτη με τη σημαία, τους παραστάτες και τα δύο τμήματα κοριτσιών και αγοριών, που ακολουθούσαν με τη συνοδεία του υπεύθυνου καθηγητή Φυσικής Αγωγής.
Πρόσθετα αξίζει να αναφερθεί ότι ΟΛΟΙ οι μαθητές μας, που μετείχαν στην παρέλαση φορούσαν στο αριστερό μέρος του πουκαμίσου την κονκάρδα που δήλωνε την ταυτότητα του σχολείου μας.
Ως εκ τούτου είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ δεν πρέπει να συνδέεται σε καμία περίπτωση με τα άγνωστα αυτά άτομα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΟΥ ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

11 σχόλια:

  1. Κάνα δυο μπορεί να είναι αλβαναρια.Το παιδοβουβαλο και υπόλοιπα ...δεν μου βγαίνει.Ομως όλα παίζονται.Οντως δαχτυλος τσυριζο πουστα είναι.ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΡΕ !ΡΑΒΔΙ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας την φυλάω καραπουσταρια !πολύ στο στόμα σας πιάνετε τους Βουρλιώτες και τους μικρασιάτες .Να προσέχετε που λέτε τα ξερατα σας .ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ.ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη μου σκέψη ή μάλλον διαίσθηση, όταν πρωτοείδα αυτή την είδηση ήταν μήπως ήταν τίποτα αλβανά. Τηγανόφατσες όμως δεν είχαν, μερικές ήταν και παχύσαρκες. Κι όμως κάτι μου έλεγε ότι η συγκεκριμένη κωλοφάρα βρίσκεται από πίσω.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παχύσαρκες ήταν γιατί χόρτασαν στα γυράδικα και στα σουβλατζίδικα τα δικά μας οι νηστικές

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Βασούλα μου,

      σε ευχαριστούμε για το βίντεο! Ήδη έκανα αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση 🙂

      Διαγραφή
  5. ακόμα δεν τις έχωσε στην μπουζού η αστυνομία;;; τακουνάτοι μπαχαλάκηδες ήταν δηλαδή χαχα α ρε συριζαίοι πώς σας παίζουν τα μπλογκς, κάνατε κακάκια και σπεύσατε να κάνετε δήλωση γρήγορα να βγει ο Λαζοπουλος να σώσει την κατάσταση, άκου τακουνάτοι μή χειροτερα και λέγαμε πώς και εξαφανίστηκαν αυτοί μας είχαν λείψει! η δήλωση που έκαναν μοιάζει με τις προκυρήξεις τρομοκρατών αστυνομία έχουμε να βγουν τα στοιχεία τους στην φόρα, εγώ έχω παιδιά είμαι οικογενειάρχης δεν μπορώ να βγαίνω βόλτα με τα παιδιά μου στην χώρα μου και να πετάγονται όρνιθες που μπορεί να είναι επικίνδυνες, τί σόι δήλωση προκήρυξη είναι αυτή που έκαναν ελληνική αστυνομία μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξέθεσαν ανεπανόρθωτα συν τοις άλλοις την υπουργό παιδείας και πρέπει να επέμβουν οι αρμόδιοι να εφαρμόσουν το νόμο, εκτέθηκε και ο θεσμός το υπουργείο παιδείας από καρικατούρες πώς το ανέχονται κάποιοι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιός τους γράφει τα κείμενα έλεος κανένα νόημα απολύστε τον άμεσα αλέ αλέ, ή κάντε τους ταχύρρυθμα, ούτε νόημα ούτε ειρμός, οι ψυχίατροι ας αναλάβουν παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να κανουμε και μεις τα ιδια με τους γελοιους νεκρους του πολυτεχνειου τους και τους ξεφτιλισμενους της μακρονησου τους
    εχουμε πολεμο για οποιον δεν καταλαβε ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απάντηση στις Αλβανοσυριζαίες έρχεται από τη Μακεδονία:

    https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84.html

    ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή