«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΟΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

16 σχόλια:

  1. Επίκαιρος ο Ράμπο. Έχουν λυσσάξει οι αριστεράντζες και ομοφυλόφιλοι που παριστάνουν τους κριτικούς κινηματογράφου στα εβραϊκά ΜΜΕ. Αλλά το κοινό που πήγε και είδε την ταινία έχει άλλη γνώμη. Η θετή κόρη του Ράμπο ΚΑΠΗ γίνεται θύμα εμπορίου λευκής σαρκός από καρτέλ στο Μεξικό. Ο παππούς όμως έχει τεστοστερόνη με το κιλό και πάει και καθαρίζει. Σφυριά σε κεφάλια, λαιμοί κομμένοι, μαχαιριές σε όλα τα σημεία του σώματος, λουτρό αίματος που ξεπερνάει και τα άλλα επεισόδια της σειράς. Όλοι οι σφαζόμενοι είναι σαν τα δίποδα που προσπαθούν να εισβάλλουν στις ΗΠΑ στην πραγματική ζωή.

    https://www.imdb.com/title/tt1206885/reviews?spoiler=hide&sort=helpfulnessScore&dir=desc&ratingFilter=0

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oh Yes! Είδα το τρέιλερ Γιώργο εχθές. Όντως ευχαριστήθηκα, στα λίγα δευτερόλεπτα, μακελεμένα οργκ 🙂

      Διαγραφή
  2. Εεε ,τι;οποίος είναι μαλα@@ας ,ας πάη .Κυττατε παιδιά...Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ,ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.Αλλα......θα το πιούμε όλο το ποτήρι .....ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...Ο ΛΑΘΡΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Ο ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΝ .ΤΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ 2020-2021-2022 ,και βάζω και 2023,2024.Τα νησιά θα αδειάζουν από λαθραιους και θα γεμίζουν συνέχεια.Ο στόχος τους είναι για έξη εκατομμύρια το ολιγωτερο ,ακόμα.Πεντε είναι ήδη εδώ.ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι βάζεις μεγάλο χρονικό ορίζοντα. Ενώ ό,τι γίνει, όταν γίνει, θα ολοκληρωθεί μέσα σε κάποιους μήνες. Ανέλπιστα όπλα θα εμφανιστούν.

      Διαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚ. ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ! ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΖΕΣΤΟ, ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΙΑΤΡΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δείτε τι έχει να γινη !έβαλαν την αρρώστια στο νοσοκομείο..οι υπάλληλοι της ψευτο κυβέρνησης παλαβωσαν.600.000 σκουπίζουν οι Τούρκοι από την Κωνσταντινούπολη.Ενας τρόπος μένει ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΊ ΓΙΑ ΑΥΤΌ.Μενει ακόμα ένας ...ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. > Η Ανώνυμη Εταιρεία «Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας» πήρε το καλοκαίρι του 2018 την επίμαχη άδεια
    > πρόεδρος της εταιρείας «Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας» ΑΕ, Αντώνης Αλακιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχουν φωτογραφιες τελευταια απο πολλες κολωνες της ΔΕΗ που οταν γινει ανανεωση των καλωδιων (συντηρηση)
    πανω απο τον φωτισμο μπαινει και ενα ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ...!!!!
    θα μπορουσε να πει κανεις οτι μπορει να ειναι μια καμερα,ωστοσο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
    Αυτο γινεται μονο μετα την συντηρηση των καλωδιων,μηπως εχει σχεση με 5G???
    περιεργα πραγματα συμβαινουν τελευταια
    περιεργα οσο και (ισως)..."επικινδυνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τα νοσοκομεία της Αθήνας επιστρατεύονται για να στεγάσουν μετανάστες και πρόσφυγες, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Αιγαίου και να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανθρώπινες ροές του τελευταίου διαστήματος.

    Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση κτηρίων τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτήματα κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, εκτός των περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, για να υποδεχθούν αιτούντες άσυλο, παραχωρούνται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το σκοπό αυτό και δημόσια κτίρια.

    Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η σημερινή απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση με θέμα, “Παραχώρηση χρήσης, υπό μορφή χρησιδανείου, του κτιριακού συγκροτήματος της πτέρυγας Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», επί της Λ. Πηγής 6 Μελίσσια, ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη”. Σύμφωνα με την απόφαση, το κτίριο παραχωρείται μέχρι τις 31-12-2024 και “η χρήση του κτιρίου προορίζεται για εγκατάσταση ανήλικων μεταναστών και προσφύγων”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκεί μέσα να δης τι θα γινη , κλοπές , σεξουαλικές επιθέσεις , τσαμπουκαδες, φασαρίες, ναρκωτικά,μαχαιρώματα.Βρε οι γαμημενοι όλοι τους,έχουν φέρει τον θάνατο μέσα στην πατρίδα μας.Μας απειλούν για κατασχέσεις για κοπή ρεύματος ,νερού ,τίναξαν όλα τα εργασιακά στον αέρα ,διέλυσαν στρατό , σώματα ασφαλείας , σχολεία,τζάμια κτίζουν , επιθέσεις δεχόμαστε από τους πάσης φύσεως σκατιαρηδες , ληστείες , κλοπές , βιασμούς , διαρρήξεις , ναρκωτικά , κυκλοφορούν με μαχαίρια , απειλούν , βρίζουν.Ειναι κράτος αυτό ;όχι ,ένα μπουρδέλο με τσατσά την κλουμπεν τρεμουλιαρεν ερπετούχτεν.Ενα καλό έχει η κατάσταση :ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ,ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ.Φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες δεν μπορούν να μας πουλήσουν πια.ΦΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ...ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΆΣΩ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. > 2 ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΌΝΑ ΤΟΥΣ !! ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ //

    1/Aποκαλύπτει την αλήθεια.
    https://www.youtube.com/watch?v=tqvSp7VDj3g

    2/Finally, Someone had a meltdown about Islam
    https://www.youtube.com/watch?v=LFOlOwoVT3k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ !ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ.Τωρα κάνουμε τις δια πιστώσεις ,τώρα βλέπουμε....Εάν δεν γινόντουσαν όλα αυτά που συμβαίνουν ,θαααα νομίζαμε.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ,ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΚΈΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.Η ήττα τους είναι οριστική και μη αναστρέψιμη.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ :Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΏΝ.Να εισθε πανέτοιμοι πια.Μπηκσμε στην τελική ευθεία.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εχθρός παριστάνει τον τραυματισμένο με τη βοήθεια στοιχείων του ερέβους σαν αυτούς στο invisible lycans. Αυτοί για πολλά που γράφουν μπορεί να εντοπισθεί η πρωταρχική πηγή στον QAnon που είναι πρακτόρι με iso. Είναι μια ψυχολογική επιχείρηση που κάνει τους στοχευόμενους να υποτιμούν τις δυνατότητες των εχθρών του ανθρώπου. Να νομίζουν δηλαδή ότι με τόξα και ακόντια θα νικήσουν τα σιδερένια πουλιά που ρίχνουν φωτιά.

      Κάτι μπορεί να κάνει ο ελεύθερος άνθρωπος και ιδίως ο ελεύθερος και εφευρετικός Έλληνας αλλά χρειάζεται γνώση και η νίκη δεν είναι καθόλου σίγουρη. Δεν φτάνει η αγάπη για την πατρίδα.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  11. Υπάρχει και η περίπτωση της επίταξης ακινήτων δηλαδή αναγκαστικής αφαίρεσης από τον ιδιοκτήτη όσο διαρκεί η "ανθρωπιστική κρίση". Την αρχή με τις επιτάξεις την έκαναν με το Σεισμανόγλειο, αργά ή γρήγορα θα τις κάνουν και σε ιδιωτικά ακίνητα. Οπότε σου λένε οι ιδιοκτήτες κάτσε μη μας τα φάει το κράτος και τα μίσθωσαν. Ανά πάσα στιγμή όμως μπορεί το κράτος να επικαλεσθεί ανικανότητα πληρωμής και να μείνουν μέσα χωρίς ενοίκιο οι τζαμπατζήδες.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή