«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ESTIA: Ο μηχανισμός που δίνει σπίτια σε "πρόσφυγες-μετανάστες"

Σχόλιο Διόδοτου: Στις 30-9-2019 είχαμε πει για  τον μηχανισμό των τραπεζικών καρτών που παίρνουν οι "πρόσφυγες - μετανάστες" που έρχονται στην Ελλάδα.  
Σήμερα θα δούμε τον μηχανισμό που τους στεγάζει κιόλας...
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σήμερα το πρωί πάλι, βγήκε στον Real FM  μία κυρία, που δεν θυμάμαι το όνομά της, από την "Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ", η οποία είπε ότι βρέθηκαν 22.000 διαμερίσματα σε 20 πόλεις της Ελλάδος, στα οποία θα εγκατασταθούν τα λαθρο της και θα "ενταχθούν σιγά σιγά" στην ελληνική κοινωνία. Μάλιστα είπε ότι με την ολοκλήρωση αυτού του σχεδιασμού, θα αναζητηθούν άλλα 23.000 διαμερίσματα για τους επόμενους...   

🎤..είναι κεφάτη.. σπιτώθηκε στου Ελλαδ-αρχιμαλακοπιτουρόπουλου.. 🎹

Από τις χιλιάδες που στεγάζονται εδώ στην Ελλάδα από την ESTIA, μόνο το 1/4 περίπου είναι χαρακτηρισμένοι ως πρόσφυγες...

Αν αυτό, σε σχέση με τα λεφτά που γνωρίζουν ότι θα παίρνουν, δεν μοιάζει με καλωσόρισμα στους παράνομα εισερχόμενους στην Ελλάδα, κάλεσμα για τους "υποψήφιους" παράτυπους μετανάστες, αλλά και άτυπος εποικισμός (και επίσημος μην σας πω), τότε τι είναι...;
Οι τραπεζίτες που κουμαντάρουν τα κράτη άλλωστε, τα βλέπουν ως εταιρείες, και όχι ως πολιτισμικές οντότητες. 
Αυτά περί αλλότριου πολιτισμού που δεν "δένει" με τον ντόπιο πολιτισμό, τ' ακούνε βερεσέ οι τραπεζίτες. Χέρια θέλουν για να δουλεύουν στο μαγαζί τους, που εμείς οι αφελείς, το ονομάζουμε Κράτος μας... Τόσο απλά. (Το είχε πει ο Σόρος μάλιστα. Αφού δεν γεννάτε παιδιά στην Ελλάδα, θα πρέπει να έρθουν εργαζόμενοι από τον αναπτυσσόμενο κόσμο).
Το μεγάλο κοροιδιλίκι όμως, είναι που οι μηχανισμοί αυτοί, θέλοντας να εφησυχάσουν τους ντόπιους κατοίκους, 
διατυμπανίζουν ότι οι πληρωμένοι και στεγασμένοι αυτοί άνθρωποι, βοηθούν... οικονομικά τις περιοχές που διαμένουν.
Που αν υπολογίσεις τα έξοδα αστυνόμευσης, περίθαλψης, εκπαίδευσης, κ.λ.π. που κάνει η Ελλάδα για να αντεπεξέλθει σε αυτή την κατάσταση, θα χάσεις τον λογαριασμό... Χώρια η νεο-εισερχόμενη εγκληματικότητα που έχει στοιχίσει -άγνωστο πόσες- ζωές.

Ας δούμε τα στοιχεία

Έως την 1η Οκτωβρίου 2019, 25.424 θέσεις στέγασης έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο του ESTIA (Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση)


Ως την 1η Οκτωβρίου, 21.442 άτομα στεγάζονται στο Πρόγραμμα, ανάμεσά τους 7.304 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες.



Στατιστικά στοιχεία

Είδη καταλυμάτων

Το πρόγραμμα ESTIA σε αριθμούς

Περιοχές φιλοξενίας


Οικονομικές Πληροφορίες

Το πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση ESTIA χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2019 ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 190 εκατομμύρια ευρώ και θα επιτρέψει στην Ύπατη Αρμοστεία να διατηρήσει 25.000 θέσεις στέγασης στον αστικό ιστό ως το τέλος του έτους.

Το πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης μέσω προπληρωμένων καρτών του ESTIA έχει στόχο να βοηθήσει 80.000 ανθρώπους το 2019. Οι πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο παραλαμβάνουν ένα προκαθορισμένο μηνιαίο ποσό μέσω της κάρτας τους. Αυτό τους επιτρέπει να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες όπως αυτοί επιλέγουν, με αξιοπρέπεια, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία.

Το 2017 και το 2018 το πρόγραμμα ESTIA χρηματοδοτήθηκε από την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο προϋπολογισμός του προγράμματος το 2018 ανήλθε σε 167,5 εκ. ευρώ και επέτρεψε στην Υ.Α. να δημιουργήσει σταδιακά 27.000 θέσεις στέγασης στον αστικό ιστό ως το τέλος του χρόνου. Το πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης βοήθησε περισσότερους από 60.000 ανθρώπους το 2018.

Το 2017 ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανήλθε σε 139 εκατομμύρια ευρώ. 22.000 θέσεις στέγασης δημιουργήθηκαν και 22.000 άνθρωποι στηρίχθηκαν οικονομικά μέσω προπληρωμένων καρτών.
Τα στοιχεία είναι από την επίσημη σελίδα της ESTIA
 

8 σχόλια:

  1. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ...Παπαροκέφαλε Νεοέλληνα ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ τα ΠΑΝΤΑ αρχής γενομένης: την Χρέωση της Πλαστικής Σακούλας όπου πηγαίνεις για ψώνια με Περιβαλλοντικό Τέλος 0,9 η μικρή αν θυμάμαι καλά,δέχτηκες ΟΛΑ τα Ψυχανώμαλα Νομοσχέδια που πέρασαν οι Ελληνόφωνοι Κυβερνώντες Σύμφωνα Συμβίωσης Ομόφυλων,Ανάδοχη Τέκνου=προπομπός της Υιοθεσίας,Παρελάσεις Ομοφυλόφιλων-τρίτου-όγδοου φύλου οι οποίες πλέον "Καθιερώθηκαν"..στην Αθήνα γύρω στα 15Χρόνια..στην Θεσσαλονίκη απο το 2009 αν θυμάμαι καλά,

    Με την στάση&συμπεριφορά σου Βοήθησες οι πρώην Λαθρομετανάστες που είχαν έρθει στην Ελλάδα προ 30ετών να γίνουν "νόμιμοι" υπό την έννοια ότι=Ψήφιζες Κυβερνήσεις οι οποίες τους στηρίζανε με μια σειρά απο Μέτρα όπως Απόδοση Ιθαγένειας (ξεκίνησαν απο παλιά το κόλπο κ το επιστάγασμα ήρθε επί ΣΦΥΡΙΖΑ)σε παιδιά Αλλοδαπών,λαμβάνανε ή μπορεί ακόμα κ σήμερα Συντάξεις Δεκάδες Χιλιάδες Παράνομοι Λάθρο κυρίως απο Χώρες του Πρώην Ανατ.Μπλόκ βλέπε=ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΙΣ.ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ οι οποίοι ΔΕΝ θεσμοθετούσαν το Δικαίωμα Σύνταξης αλλά τους βάλανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΣΗΜΑ/ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ και έγινε το "θαύμα" +77,718 Συνταξιούχοι ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ...στην δε Ανακοίνωση του ΙΚΑ τον 08/2011 λέει χαραχτηριστικά ότι: Το γεγονός ότι δεν υπάρχει Υπηκοότητα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι οι Συντάξεις είναι Παράνομες..Επιπροσθέτως έπαιρνες στην Δούλεψή σου Λάθρο για διάφορες δουλειές το κόλπο ξεκίνησε με τα Αλβανά που δηλώνανε+δηλώνουν Βορειοηπειρώτες+ύστερα Πάκηδες-Αφροασιάτες κτλ..τώρα μάγκα μου φτάσαμε σχεδόν στο τέλος της διαδρομής κ ο καθείς θα λάβει το Αντίτιμο των επιλογών του καλώς ή κακώς. Κυριάρχησε το Προσωπικό Βόλεμα-Ατομικό Συμφέρον-ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ-Καλοπέραση=ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Κάνουμε ΤΑΜΕΙΟ..!! η Εκμαυλισμένη Συνείδηση μαζί με τα στρεβλά Πρότυπα που επικρατήσανε+Κομματικοποιήση μας φέρανε σε αυτά τα σκατά..κ τα τρώμε όλοι μαζί είτε έχουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης είτε όχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτό είναι το πορτραίτο του τουλάχιστον 85% των κατοίκων αυτής της χώρας.
      ''Πολύ αργά για δάκρυα''
      https://www.youtube.com/watch?v=xlMndQ-SZy4

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...είμαστε προς το τέλος του κυρίου θέματος της Έκθεσης-πάμε για Επίλογο..Έχουμε και λέμε:Διαστροφή της ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ σε οτιδήποτε απο είδη/προϊόντα του Super-market=Yπεραγοράς-μέχρι τεχνηέντως περασμένα δια μέσου των διαφημίσεων/Τηλεόραση/Ράδιο/ΜΜΕξαπάτησης..Δάνεια-Εορτοδάνεια για το Αρνάκι του Πάσχα-Χριστούγεννα=για την Γαλοπούλα των Χριστουγέννων κ οι αντίστοιχες προσφορές..για Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς-Χριστουγέννων..τα δάνεια για Καλοκαιρινές Διακοπές..αλλοίμονο..Στεγαστικό για το Σπίτι-Άλλο Δάνειο για αγορά ΙΧ...δηλαδή ΔΕΝ είχες να πληρώσεις τις ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ π.χ Πληρωμή Λογαριασμών ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ/ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ κτλ. +οι Μάγκες σου Φορτώσανε Αερτζίδικα να πληρώνεις ΔΟΣΕΙΣ για ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ή 30έτη Αποπληρωμή +αντίστοιχα Δόσεις για το ΙΧ σε 2-5 έτη χοντρικά..τότε πίστευες ότι με τα Χρήματα που κέρδιζες μπορούσες να κάνεις αυτά τα ανοίγματα ανταποκρινόμενος στα καινούργια δεδομένα...ύστερα όμως ξεκίνησαν οι Μειώσεις Μισθών/Συντάξεων μετά Απολύσεις=ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ για το ΙΧ-ΣΠΙΤΙ +ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ-πόσο μάλλον για τις ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ...ΈΞΩΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ=ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕΣ/ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ....Σε/μας βάλανε σε ένα στρεβλό/πλαστό πλαίσιο να ζήσεις μια "Ονειρεμένη ζωή" με Γλυκά Ψέμματα...Αποδέχτηκες τις κάθε λογής Κάρτες προς Αποπληρωμή των Προηγούμενων Δανείων+εννοείται η Τράπεζα σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και τις Αγορές σου με αυτές..ναι βρε κουτό ευκολία...οπότε στην Καθημερινότητα του Νεοέλληνα Κυριάρχησε η Πλαστική Κάρτα Αγορές-Πληρωμή σε Ταβέρνες-Χώρους Εστίασης-Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών και διάφορα άλλα.Το κόλπο με το Αφορολόγητο ισούται με Εκβιασμό αφού αν ΔΕΝ κάνεις Ηλεκτρονικές Αγορές έχεις Φορολόγηση(μέχρι και πριν λίγα χρόνια οι Φορολογικές Δηλώσεις υποβάλλονταν Ηλεκτρονικά έως +το 2013 τώρα είναι Αυτονόητο ότι ΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ..)

      Διαγραφή
    3. και συνεχίζουν ακάθεκτοι για όσους δεν το γνωρίζουν ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ που γνωρίζαμε και στην θέση του το e-banking..ελέγχεις εσύ/κάνεις ενημέρωση του Λογαριασμού σου ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΙΣΘΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ,μαζί με το Βραχιολάκι..,τις νέες συσκευές Τάμπλετ..τα ΄"έξυπνα τηλέφωνα"..iphone 5-8-123648..κτλ. με τις αντίστοιχες Εφαρμογές που κάνουν τα πάντα Αγορές-Πληρωμές-Ενημέρωσεις Λογαριασμού..,ήρθε και το επίσης "έξυπνο ρολόι"..το οποίο είναι καινοτόμο γιατί καταργεί κάρτες-μετρητά-συσκεύες iphone/tablet=διότι είναι παρωχημένες αντιλήψεις εννοείται...ΙΡΙΔΑ ΜΑΤΙΟΥ=ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ αλλά είναι ένα Μέτρο που επεκτείνεται και αλλού Κοιτάξτε επάνω Αριστερά βρε για να δείτε το "πουλάκι"...είναι δεδομένο ότι εισερχόμενοι στο Μαγαζάκι ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ+ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ..κάτι το οποίο είναι Κατάφωρη Παραβίαση των Ατομικών&Ανθρώπινων Δικαιωμάτων αλλά εκεί δεν είδαμε έγκριτους Νομικούς να κάνουν κάποια ενέργεια για αυτή την Παρανομία-ούτε βέβαια Ελληνό-φωνους Εργατοπατέρες/Κομματόσκυλα που δήθεν υπερασπίζονται τα Δικαιώματα του Ανθρώπου μπλά-μπλά-μπλά..μπλά..Οπότε ένα εκμαυλισμένο-μεταλλαγμένο Ψυχοσυναισθηματικά Υβρύδιο Έλληνας..;;; πως να προβάλλει Αντίσταση σε οτιδήποτε...;;;;;;;;;;;; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς έτσι είναι .Είναι το ποτήρι που θα πιούμε ,είναι το ματωμα που θα έχουμε.Η ΕΛ+ΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.Η ΕΛ+ΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΙΑ-ΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ.ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτασαμε εδω που φτασαμε λογω του οτι φαγαμε το δολωμα της λαικιας δημοκρατιας. Η χειροτερη μορφη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Μας εβαλε να τρεχουμε σαν τρελοι να γεμισουμε το πορτ μπαγκσζ με οτι διαολο εχει το σουπερ. Μετα τρεχα για ρουχα, παπουτσια, κολωνιες και το κακο συναπαντημα.

    Εκει που ησυχασες λιγο ερχεται το Χολυγουντ και σε βαζει να τρεχεις για τουριστικους προορισμους. Εσυ τωρα απο το Κουκακι η τη Λειβαδεια πρεπει να κατσης να βρης πως θα πας στο Βαλπαραιζο η τη Γη του Πυρος και 'κει που αφηνεις το μολυβι κατω και ανοιγεις τη του βου για να ξελαμπικαρης μια σταλε, νασου ο σεφ που σου λεει μυδια Μαλαισιας με ρυζι απο το Περου ειναι απιθανο πιατο. Μαλιστα δοκιμζει και λιγο και κανει και μμμμ.

    Εισαι πλεον σ΄ενα παραδεισο απολαυσεων, που υπαρχει στο κουνημενο μυαλο σου, και θαυμαζεις τα ειδωλα σου του Χολυγουντ. Ετσι γονεις που ειχαν νεογεννητα παιδια π.χ. στη Θεσ/νικη προ 20 ετων τωρα εχουν 20ρηδες/ες που μεγαλωσαν στη ωραια ατμοσφαιρα των γκευ παρειντ. Μα αυτο κανουν και ο Κεβιν Σπεησυ με το Γουεηνσταιν γιατι οχι κι΄εμεις. Αυτο λεω κι'εγω. "Αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι". Ετσι μια μερα θα σκαριση κατα δω μερια κι' αυτος, θα σας βρη ολους καλα προπονημενους και θα σας πλασαρη κι' αυτο. Μαλιστα θα σας πη οτι αυτο σερβιρεται με γαριδες Σιγκαπουρης και λευκο λρασι Χιλης, ελαφρως παγωμενο.

    https://uploads.disquscdn.com/images/c403d72fcaec28b7879b91a6125da82f4fce8d8ad898a47486cd2edb086c0587.jpg

    Αυτος ειναι καθηγητης στην Αμερικη. Εκει τουλαχιστον εχει αρχισει ο πολεμος μεταξυ των ανθρωπων και των τερατων. Εδω υπνος. Ναναι καλα οι σεφ και ο Σκαι,

    Εχει δικιο ο ΑΡΙΤΟΜΑΧΟΣ που λεει θα το πιουμε ολο το ποτηρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα εγραφε προχτες ο "ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΣΚΑΣΜΟΣ": "ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ".
    "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ" που ελεγε και ο μεγαλος ΚΑΨΑΛΗΣ. αλλα ποιος να τα κανει αυτά? εμεις οι επαναστατες του καναπε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα λαθροπιθικια εμαθα οτι εκτος των αλλων παροχων που εχουν ΔΩΡΕΑΝ
    ΣΠΙΤΙ,ΦΑΓΗΤΟ,ΝΕΡΟ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΠ
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Κ Α Ι
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.....ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ...Ο Λ Α Τ Ζ Α Μ Π Α...
    γιατι να πανε αλλου???
    αφου ακομα και ο ΟΗΕ τους ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ
    να μην χεζουν στους δρομους της ελλαδας,η οπου αλλου βρουν, αλλα σε τουαλετες...
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ Ο ΟΗΕ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....!!!
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΡΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή