«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Η σύγκρουση έχει ξεκινήσει...

γράφει ο Αριστόμαχος

Σχόλιο Διόδοτου: Αν σάς μοιάζουν να ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, αυτές οι βιολογικές κατασκευές καταστροφής, στην φωτογραφία αυτή.. τότε εγώ είμαι ο Μπραντ Πιτ.

 

Δεν γίνεται τίποτα με αυτές τις ψευτοκυβερνησεις. Ειναι μέσα στο σχέδιο και εκτελούν. Ο,τι και να προτείνουμε είναι φωνή βοωντος εν τη ερήμω. Μονοι μας τα λέμε , μόνοι μας τα γράφουμε.

Για μένα ,μια καλή αντίδραση ,που την έχω δοκιμάσει μόνος μου...

..τους αποφεύγω.
Και τούς ήδη εδώ..
και τους νέους ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ.

Δεν απαντώ, δεν εξυπηρετώ ,δεν βοηθάω ,δεν παρέχω καμμιά πληροφορία,δεν τους μιλώ αγγλικά ,απαντώ στα ελληνικά αν χρειαστεί
και μονίμως λέω...ρώτα τον Τούρκο. Την λέξη Τούρκο ,την πιανει , μπαίνει στο νόημα.

Καντε το ίδιο στις τοπικές κοινωνίες !
Όσοι δήμαρχοι αντισταθείτε ,κάντε το χωρίς να λυγισετε. ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ.

Τι θέλουν ;.. Να τους ενσωματωσουν. Καίγονται λόγω διαταγών.

Εεε δεν τους δεχομεθα!
Και τους το κτυπαμε κατάμουτρα!

ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ ! ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.

Οπως είναι η κατάσταση.... έρχονται συνέχεια.
Η ίδια ψευτοκυβερνηση από τα λεφτά μας ,τους δίνει γη και ύδωρ.

ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

Απομονωστε τα λαθροπουλα παντού στο σχολείο. Καμια επαφή, κομμένα οι χαιρετουρες και οι ανεκτικοτητες.

Η σύγκρουση έχει ξεκινήσει υφερπουσα με εγκλήματα. Θα συνέχιση εντατικά με χειροδικίες και μπουνιές .Να προσέχετε τους σουγιάδες.

ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΘΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΩΝ.
Ο,τι μάθετε είναι χρήσιμο.

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

12 σχόλια:

  1. Μπραβο, αυτη ειναι η φαση στην οποια βρισκομαστε. Η αποτελεσματικη αμυνα και προστασια των οποιων Ελληνων εχουν απομεινει. Το χαος θα ελθη πολυ ποιο γρηγορα απο την στιγμη που θα σημανη η αντεπιθεση του Ελληνισμου.

    Εφημεριδες, τηλεοραση ειναι ενα μεγαλο χοξ. Αφυπνισμοι και αλλες μπουρδες ειναι κινησεις αποπροσανατολισμου. Μονιμη σκεψη η αυτοπροστσια. Πρεπει να περασουμε την επερχομενη θυελλα με τις λιγοτερες δυνατον απωλειες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μην ξεχνατε ποτε οτι αυτοι που μας κυβερνουν ειναι ολοι μα ολοι ...γυναικουλες.
    Δεν ειναι αντρες.Τρεμουν τα ποντικια.Ανεβαινουν στο τραπεζι απο τρομο στην θεα του.Κανουν τον μαγκα εκ του ασφαλους.Αν μεινουν μονοι εινσι σαν κυρα Κατινες ανανδρες.Πονταρουν τα παντα σε μια υποθετικη υπακοη μας σε μια μυθικη κι ανυπαρκτη υπακοη μας..αυθαιρετη.
    Σε ενα ταμπου..Κοψτε φατσες.Τροπους.Λογια.Ολα ειναι θυλικα ..και μαλιστα πορνης.
    Δεν εμπνεουν κανενα σεβασμο αντρικο. Ειναι μαλθακοι..πονηροι..ξεφτιλισμενοι.Τους αμολας μια δεκσρα και παιρνουν 40 πιπες γιαυτην στον οποιονδηποτε.Οι Σαλωμες των Γομορων.Απο πενηντα νταβαδες τον παιρνουν..αβερτα κουβερτα.
    Δεν ντρεπεται κανεις που τον κυβερνουν τρομαλεες γυναικουλες του δρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε ΔΗΜΗΤΡΗ Κ. ετσι ακριβως ινε οπως τα λες. // ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ περνουν πανεξυπνα δερφινακια κε τα κανουν πανηληθια ρομποτακια. το IQ των πεδιων της Α' Δημοτικου ινε γυρω στο 150 (ερεβνα του Χαρβαρντ). στο τελος λυκιου ινε γυρω στο 80-100 (στα προθυρα της ηλιθιοτητας // μετα παμε ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΕΛΙΩΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ. // τι απομενη?? ενα πανταχοθεν ξεφτελισμενο γιουσουφακι.
    --- ΠΟΥ ΙΝΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΦΡΟΝΗΜΑ?? κε το πιο ωρεο: ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΟΑΝΑ, ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, για κανα τουρκικο ρουσφετακι // κε το ακομα πιο ωρεο: ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΥΠΟΚΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΔΙΑ, ΟΙ ΠΡΕΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, τα σκυλακια της καθε εξουσιας.
    --- διοτι ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ που στεκοντε σαν απνοα ρομποτακια πισω απο τους πουστηδες της δημοκρατιας, ΤΟΤΕ Η ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΗ ΞΕΦΤΕΛΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ. απο αρχεοτατων χρονων μεχρι σημερα, οι πρετωριανοι κρατανε στα μπροστινα τους ποδια την καθε ξεφτελισμενη εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΆΝ Βρε φίλε..! Μάς στράβωσες.. μέχρι να καταλάβουμε. Τουλάχιστον να έβαζες τόνους στα ανορθόγραφα. Π.χ. πεδιά, σχολία. (γιατί υπάρχουν και τα πεδία, σχόλια.
      Προσπάθησε λίγο περισσότερο... Μπας κ το κάνεις επίτηδες;.. Γιατί έχω δει σε εσένα και κάτι ολοσωστα η και ω που πολύς κόσμος δεν ξέρει να τα βάζει στις συγκεκριμένες λέξεις.

      Αν το κάνεις επίτηδες, θα σε αρχίσω σε ρωμαϊκά βασανιστήρια.. στο λέω!

      Διαγραφή
  4. Θα ηθελα να παραθεσω καποια επισημα στοιχεια για το δημογραφικο της πατριδας μας τα οποια ειναι κατι περισσοτερο απο ακρως ανυσηχητικα...
    Βρισκομαστε ενωπιον της μεγαλυτερης
    καταστροφης του Ελληνισμου σε ολη του
    την ιστορια..!!!
    Συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια, ενα
    μελλον,ΣΚΟΤΕΙΝΟ,προδιαγραφεται για την χωρα μας,για τα επομενα 30 χρονια.
    Τα παιδια και οι εφηβοι δεν θα ξεπερνουν το 12% του συνολικου πληθυσμου,η μεση ηλικια των κατοικων θα αγγιζει τα 50 ετη,και οι οικονομικα ενεργοι πολιτες,θα ειναι στην καλυτερη
    περιπτωση 3,7 εκατομμυρια.
    Βουλιαζουμε στην αβυσσο συνεχως...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είδατε αυτό:
    https://www.protothema.gr/greece/article/933592/taxeis-upodohis-prosfugopoulon-se-304-gumnasia-kai-lukeia-deite-ti-lista-me-ta-sholeia/

    Καληνύχτα Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και σκέψου ότι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πέρασε από τα μέρη τους, ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΩΜΑΣ εφτασε μεχρι την Ινδια, τίποτα δεν κράτησαν τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Οκτωβρίου, 2019 15:51

    Μπράβο αδερφέ μου ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ.Άρθρο εντελώς αντρίκιο,εντελώς του δρόμου και της πιάτσας, αληθινό έως μυελού των οστών, ξερά λόγια και όπως πρέπει να λέγονται. Και πάλι ΜΠΡΆΒΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκεντρωμένη οργάνωση θέλει. Εγώ περιμένω να δώ κινήσεις οργανωμένης εξόδου απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη τουλάχιστον. Τα χωριά είναι άδεια, μας περιμένουν και είναι σίγουρο ότι οι πραγματικοί πατριώτες πρέπει να βρίσκονται εκτός πόλης όταν θα γίνει το κακό! Ποιός (πείτε μου σας παρακαλώ) θα διώξει τα ορκ απο τις πόλεις όταν η πλειοψηφεία των αξιόμαχων Ελλήνων βρίσκονται εντός, είναι απαίδευτοι, απροετοίμαστοι και εύκολος στόχος ακόμα κ'αν κόψουν το νερό!!
    Θα στηρίξω μια τέτοια κίνηση απο πατριωτικές ιστοσελίδες και ιστολόγια, μην περιμένετε θαύματα αν δεν πάρετε τα πόδια σας ΧΘΕΣ, όχι σήμερα. Ποιός θα οργανώσει έστω και τυπική εκπαίδευση εντός πόλης χωρίς να γίνει πέσιμο απο ασφαλίτες; Τρόφιμα που θα κρύψετε βρε μακαρονάδες;; Θα μου πείτε έιμαστε υπάλληλοι και δεν.." Ο καθένας να κάνει τα κουμάντα του συνΈλληνες, υπάλληλος σημαίνει δούλος. Τα ίδια λέγανε και επι τουρκοκρατίας, δεν θέλανε να ζοριστούνε, οπότε ας αρχίσουμε να χωρίζουμε την ήρα απο το σιτάρι σας παρακαλώ.
    Ένας Ελεύθερος, ακομμάτιστος και χωρίς νταβατζή/αφεντικό ΜΗ αέργος/άνεργος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για δειτε εδω την τρωνε οι λαθρο,
    μονο σφυριδα και αστακο δεν τρωνε ακομα,αλλα που θα παει, σε λιγο θα τρωνε και χαβιαρη...!!!
    -----

    09 Οκτωβρίου 2019

    Το μενού της Μόριας: Δείτε τι τρώνε οι 13.060 μετανάστες του καταυλισμού.


    Υπεγράφη χθες σύμβαση με ένωση εταιρειών μαζικής εστίασης.

    Συνολικά 13.060 μετανάστες και πρόσφυγες φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια όταν η χωρητικότητά του δεν ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Αυτός είναι ο αριθμός των σιτιζόμενων ατόμων στον καταυλισμό, όπως προβλέπεται στη σχετική σύμβαση, που υπέγραψε χτες η “98η Ανωτέρα Διοίκηση Εθνοφυλακής ‘Αρχιπελάγους’” με ένωση εταιρειών μαζικής εστίασης.

    Η σύμβαση αφορά “στην παροχή πλήρους διατροφής(πρωινό-γεύμα-δείπνο)ν 13.060 ατόμων με δυνατότητα επέκτασης των τροφοδοτούμενων ατόμων έως 14.000 εάν απαιτηθεί” για διάστημα 7 ημερών(8 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου) αντί του ποσού των 499.234,50 ευρώ. Η διαδικασία σύναψης της σύμβασης διενεργήθηκε κατόπιν διαπραγμάτευσης χωρίς την προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού για λόγους κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης, “λαμβανομένων υπόψη και λόγων εθνικής ασφάλειας ή δημόσιας τάξης”.

    Σύμφωνα 
    με όσα αναφέρονται στη σύμβαση, το πρωινό του γενικού συσσιτίου περιλαμβάνει κρουασάν με σοκολάτα και γάλα ή τσάι. Κατά την τρέχουσα εβδομάδα στους μετανάστες και πρόσφυγες της Μόριας θα σερβιριστούν 3 γεύματα κρέατος(λουκάνικο μοσχαρίσιο, μπιφτέκια και κοτόπουλο συνοδευόμενα με ρύζι), 3 γεύματα με όσπρια(φακόρυζο και φασολάδα συνοδευόμενα με ελιές) και 1 γεύμα λαδερά(αρακάς με πατάτες). Οσον αφορά στο δείπνο, προβλέπεται συνδυασμός βραστού αυγού με ντάκο, ελιές και αγγούρι κατά περίπτωση. Το γεύμα και το δείπνο συνοδεύεται από αραβική πίτα ενώ στο συσσίτιο περιλαμβάνονται και 2,5λίτρα νερού εμφιαλωμένου ανά άτομα για την κάλυψη της ημερήσιας ανάγκης.

    Ειδικό μενού υπάρχει για βρέφη (0-6 μηνών και 6-12 μηνών), έγκυες και θηλάζουσες καθώς και διαβητικούς ενώ η επιτροπή παραλαβής των παρεχόμενων υπηρεσιών θα προβεί σε δειγματοληπτικό έλεγχο των γευμάτων αποστέλλοντας τα στο στρατιωτικό χημείο για την υποβολή τους σε μικροβιολογικό έλεγχο καθώς σε χημική και ιστολογική εξέταση.

    (πηγη : κυκλωπας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, ώρα 17:00. Η καρδιά του αγώνα για την Μακεδονία μας, χτυπάει στην ΕΔΕΣΣΑ! Αγωνιστική συγκέντρωση και πορεία.

    Όσο οι μέρες πλησιάζουν... τόσο όλο και περισσότερες πατριωτικές - ελληνορθόδοξες - εθνικιστικές ομάδες και σύλλογοι δηλώνουν την ΣΤΗΡΙΞΗ τους
    στην νέα συγκέντρωση-πορεία για την Μακεδονία ΜΑΣ.

    115 χρόνια από τον Ηρωϊκό θάνατο του Παλικαριού
    η Μακεδονία τιμά την μνήμη του.
    Κυριακή 13.10.2019 ομιλία και πορεία για τον Παύλο Μελά και την Μακεδονία μας στην Έδεσσα!
    Συγκέντρωση στους Καταρράκτες στις 17.00μμ
    Μακεδονία μόνο Γη Ελληνική!


    Ιερός Λόχος 2012
    Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
    Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν (Λάρισα)
    Μακεδόνες Μαχητές
    Ένωση Ελλήνων Εθνικιστών Κάστρο Σερρών
    Μακεδόνες Γιαννιτσών

    > https://1.bp.blogspot.com/-qbf4d7Cc_uI/XZ3gKDzOW-I/AAAAAAAAFmc/vFNV8M3tICsqEsl7odVre5SU-RHT6teHACLcBGAsYHQ/s640/edessa.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ – ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΝΗ –
    ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!

    Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας με αφορμή δημοσιεύματα
    που θέλουν η Σπάρτη και η Μάνη να γίνουν τόποι εγκατάστασης
    λαθρομεταναστών, εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του σε
    οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας χώρου (προσωρινής ή μόνιμης)
    φιλοξενίας (νεοελληνιστί hot spot!), τόσο στα όρια του Δήμου
    Σπάρτης, όσο και σε όποιο άλλο σημείο του πολλαπλώς
    χειμαζόμενου Νομού Λακωνίας. Εξ άλλου η μετέπειτα επιστροφή
    τους στην Τουρκία ή αλλού έχει αποκλειστεί και αυτό
    αποκρύπτεται, αφού η όποια συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας,
    αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα νησιά…
    Έχουμε από δεκαετίας -και με πολλές εκδηλώσεις, στη Λακωνία
    και εκτός!- περιγράψει και καταδείξει το πρόβλημα της
    λαθρομετανάστευσης (κατ’ ευφημισμόν «προσφυγικό» ή
    «μεταναστευτικό»), μια αληθινή βόμβα στα θεμέλια του έθνους και
    της κοινωνίας μας, που τα τελευταία χρόνια απειλεί να ανατινάξει
    τα πάντα…

    Όποιος νοιάζεται πραγματικά για το Έθνος, τους Έλληνες και
    τους Λάκωνες, έχει μόνο μία επιλογή: Να αντισταθεί!
    Να μην περάσουν οι αντεθνικοί και αντικοινωνικοί
    σχεδιασμοί!

    – Απέλαση τώρα όλων των λαθρομεταναστών!


    Για το Δ.Σ. του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας

    Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Β. Λουκάκος, ιατρός
    Ο Γεν.Γραμματέας, Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης, εκδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή