«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Κατάσταση εκτός ελέγχου



Η άρνηση των κρατικών λειτουργών της Ελλάδας να προστατεύσουν τη χώρα και να ασκήσουν όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα και τους νόμους την εθνική μας κυριαρχία δεν είναι μια απλή υποψία αλλά βεβαιότητα - τουλάχιστον για όλους όσοι εμπράκτως την αμφισβητούν.

Από τη μια οι Ελληνες πολίτες θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα κάποιος έλεγχος στα σύνορα, ότι δεν είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση, δεν έχουν δοθεί τα κλειδιά της χώρας σε ξένους, στις ύποπτες ΜΚΟ, στους «αλληλέγγυους», στους επαγγελματίες του «ανθρωπισμού» και σε διάφορα εξτρεμιστικά στοιχεία. Ομως, αυτοί που θησαυρίζουν από τον εποικισμό της χώρας είναι πεπεισμένοι ότι κανείς δεν εμποδίζει την παράνομη είσοδο των αλλοδαπών και ουδείς θα τιμωρηθεί γι’ αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδας και του λαού.

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε η εφημερίδα μας για τους διακινητές λαθρομεταναστών, που βιντεοσκοπούν τα κατορθώματά τους και διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους με αναρτήσεις στο facebook, όπου λένε στους επίδοξους εποίκους: «Ετσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς. Θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο. Στην Ελλάδα δεν θα σας εμποδίσει κανείς». Αυτό το θράσος των διακινητών δεν είναι απότοκο αφέλειας, αλλά της πείρας που έχει αποκτηθεί από την άσκηση επιτυχούς και επικερδούς δουλεμπορίου επί σειράν ετών.

Οντως, η αρρώστια αυτή δεν είναι νέα ούτε πρωτόγνωρα τα συμπτώματά της. Δεν προέκυψε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η πληγή κακοφορμίζει εδώ και καιρό. Το ελληνικό κράτος στέλνει διαρκώς σήματα και μηνύματα σε εγκληματικά στοιχεία, όπως οι διακινητές μεταναστών που διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους ακόμα και μέσω δηλώσεων του υπουργού Εθνικής Αμυνας!

O ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του είπε ότι δεν του επιτρέπεται να επισκεφθεί στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν μετατραπεί σε χοτ σποτ, επειδή πλέον έχουν περάσει στην αρμοδιότητα των ΜΚΟ! Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε: «Ετσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά έναν τρόπο που δεν είναι και απολύτως γνωστός. Ως υπουργός Εθνικής Αμυνας είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Αμυνας που είναι τα στρατόπεδα. Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες, δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτα. Αν ζητήσω να πάω να μάθω, θα μου πουν “δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που εποπτεύει τις ΜΚΟ”. Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα».

Οι δουλέμποροι διαφημίζουν το ακαταδίωκτό τους στο facebook και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αποκαλύπτει ότι στρατόπεδα που έχουν μετατραπεί σε χοτ σποτ πέρασαν στον έλεγχο των ΜΚΟ.

Μια εξοργιστική κατάσταση...


dimokratianews

6 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ως ποτε αφτη η πατριδα θα εχη για νταβατζηδες ερπετα κε κοτες. ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θσ ψηφιζουμε κοτες μεχρι να γινουμε...
    λυρατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φανταζεστε το 2021 ο κουλης να κανει την επετειο των 200 χρονων απο την επανασταση 1821 και απο την αλλη την ιδια χρονια να φερνει τις νεες ταυτοτητες με το 666...κουφο δεν ειναι
    Απο την μια να εορταζουμε την απελευθερωση απο την τουρκικη σκλαβια
    και απο την αλλη να εγκαινιαζουμε
    την ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ με την διαβολοκαρτα
    Α ρε ελλαδα που σε καταντησανε,δεν αξιζουμε ουτε για να μας λυπουνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΤΕ ! σταματηστε τις κλαψομουνιες !ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ! ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΥΝΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ .ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ; ξεφτιλιστηκε και η ιδιοτητα του υπουργου.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ; ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ .ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ; ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ ! ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ,ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΣ ! που ηλθες να μας δουλεψης και εσυ ! ποσα κλεβατε ρε απο τους σεκιουριταδες ;;;ποσοι ειναι οι κοτσιδατοι απο πισω σου ;; ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΘΕ ΡΕ ! ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ . ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ .ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣΘΕ ! ΣΑΡΙΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ !! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε το τί μουντζες τού έριξα κι εγώ.. Ώσπου λέω στον φίλο Αυτόλυκο "ρε δεν τον κάνουμε με την πραγματική του μορφή να ξεμπερδευουμε..;"
      Κοκοκοκο
      Χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή