«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Το Υ.ΕΘ.Α. ξεφτιλίζεται εντελώς, σε ρόλο εναέριου σεκιουριτά των γυφτοσκοπιανών.. και ο Σεφερλής ξεφτιλίζει τις "ελληνικές" κυβερνήσεις για την προδοσία, ντυμένος Μ.Αλέξανδρος!

Σχόλιο Διόδοτου: Το ότι θα αναφερόμαστε στον κάκιστης ποιότητας διασκεδαστή, με καλά λόγια.. ομολογουμένως δεν το περιμέναμε. Περιμένουμε όμως να δούμε: Αν επιτεθούν Σέρβοι στο τσιρκο-κρατίδιο.. εμείς θα τούς επιτεθούμε;;;;...
περισσότερα εδώ και εδώ

13 σχόλια:

  1. Η ψευτο κυβέρνηση έχει ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.Η απάντηση τους ήταν :ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως και να έχει ο Μάρκος έθιξε τα κακώς κείμενα, οι υπόλοιποι κα(κη)λλιτεχνες άσχετοι και ατάλαντοι το κάνανε γάργαρα, όλοι μέσα στο λάκκο με τα σ...
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα όλοι όμως! Και θα δώσουν λόγο κι αυτοί όταν πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

      Διαγραφή
    2. Ο σιωπών δοκεί συναινείν αγαπητέ Κώστα.
      Όταν όμως θα έρθει η εποχή του θερισμού θα γελάσουν όλοι οι απανταχού πικραμένοι της Πατρίδος. και η λίστα είναι μεγάλη, όρεξη να υπάρχει που θα υπάρξει..
      X

      Διαγραφή
  3. Το Καλλιτεχνικό Κατεστημένο είναι στο Άρμα της Παγκοσμιοποιήσης..εδώ και δεκαετίες +Σαφώς είναι ΣΥΝ-υπεύθυνο για διάφορα θέματα Σαπίλας-Κοινωνικής Παρακμής διότι ο κάθε Καλλιτέχνης δια μέσου της Τέχνης του Προωθεί-εκπέμπει ΜΗΝΥΜΑΤΑ όμορφα ή άσχημα υπέρ ή κατά της Ελλάδας...Ηθοποιός-Τραγουδιστής/Τραγουδοποιός-Ζωγράφος κτλ. είναι Δεδομένο ότι μια σημαντική μερίδα εξ'αυτών είναι Ελληνόφωνα-Κομματόσκυλα-Απάτριδες..όμως ΟΧΙ ΟΛΟΙ!! Με την στάση&συμπεριφορά τους/την απάθεια/χαλαρή διάθεση ή απλά την Σιωπή τους για να μην χαραχτηριστούν Οπισθοδρομικοί-Φασίστες-Προγονόπληκτοι-Ρατσιστές μπλά-μπλά.. έχουν δεχτεί(όπως κ εμείς)όλα τα Νομοσχέδια περί Γάμου Ομόφυλων Ζευγαριών/Αναδοχή Τέκνου προπομπός της Υιοθεσίας για Ομόφυλους,Νόμος περί Ιθαγένειας-Λάθρο,δείτε την Λίστα με τους "Καλλιτέχνες-Διάσημους"..που Αποδέχονται την Συμφωνία των Πρεσπών..Εκδηλώσεις-Θεατρικά Δρώμενα-Συναυλίες Συμπαράστασης για τους "Ευάλωτους" τις δήθεν "Μειονότητες"..οι οποίες γίνανε Ηχηρή Πλειοψηφία κ εκπέμπουν τα Νέα Πρότυπα(βλέπε παρελάσεις Ομοφυλόφιλων-τραβεστί κ.α)εννοείτε ότι ΟΛΕΣ οι Εκδηλώσεις είναι κατά του Ρατσισμού/ομοφοβίας Υπέρ των "Επενδυτών" αλλά ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ/ΕΛΛΗΝΩΝ. Κάτι τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο:Αν κάποιος/κάποια απο τον Καλλιτεχνικό Χώρο βγει και μιλήσει Ευθέως για Εθνικά ή κοινωνικά Ζητήματα Ταυτότητας Φύλου,Ιστορίας,Θρησκείας κ.α τότε στην Καλύτερη των περιπτώσεων θα δεχτεί λεκτικές επιθέσεις/ειρωνείες απο κοινό-κριτικές επιτροπές με την γνωστή Φρασεολογία-σε δεύτερο Στάδιο μπορεί να του κάνουν μήνυση,και τρίτον θα μειωθεί κατά πολύ ο κύκλος εργασιών του στον Χώρο μέχρι να τον βγάλουν εκτός Συστήματος...άρα Χωρίς Δουλειά..αρκετοί πιστεύω ότι το Φοβούνται αυτό κ ΔΕΝ μιλάνε..+παράλληλα είναι και το προσωπικό βόλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Aνωνυμον 14.57

    Πολυ ακριβες σχολιο. Η κατασταση στον χωρο των γραμματων και τεχνων οζει. Καποιοι αρχιζουν και αισθανοντε αβολα διοτι επαιρναν λεφτα απο τον Σατανα τον ιδιο. Βλεπουν ασχημα ονειρα. Βλεπουν την Νεμεσι να επελαυνη ντυμενη την χλαμυδα της ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

    Να και ο Σατανας.

    ://uploads.dishttpsquscdn.com/images/355de231ad7f90f5caacbdd18457deb82c954b29b12a8bd229a2764bed532ba1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ahoy
      Ξαναγράψε την δ/νση, γιατί δεν εμφανίζεται τίποτα.

      Διαγραφή
    2. https://uploads.disquscdn.com/images/f3dbfef96a9ddaa7af81822268dfabfa6039a7eee08653013d993cf0a23944a3.png

      https://uploads.disquscdn.com/images/355de231ad7f90f5caacbdd18457deb82c954b29b12a8bd229a2764bed532ba1.jpg

      Διαγραφή
    3. Ο Αντίχριστος της "Προφητείας" που τον προστατεύουν σατανικά σκυλιά
      και ο ερπετο-σόρος χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. ΔΕΠ,

    δεν μπορεις να πεις γεροντοκόρη κάποια με δύο γάμους και δυο μεγάλους γιους.
    Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Και όντως.. ο Σεφερλής την χυδαία λέξη δεν την λέει τελικά, την αφήνει να εννοηθεί. Πάλι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην τηλεόραση δεν ξαναβγαίνει, εδώ τελειώνει η καριέρα του σε αυτό το μέσο. Ρωτήστε και τον Νώτη Σφακιανάκη. Ευτυχώς που έχει ιδιόκτητο θέατρο γιατί δεν θα ξαναέπαιζε σε θέατρο. Όπως έγινε σε άλλους κωμικούς στη Γαλλία πχ οι οποίοι είπαν τα πράγματα με το όνομά τους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει τόσα λεφτά πια ο Σεφερλής, ώστε τους έχει γραμμένους στα π@π@ρια του!

      Διαγραφή