«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Σάββας Καλεντερίδης: Ξυπνάτε, δεν είναι "μεταναστευτικό" αλλά επιχείρηση αποδυνάμωσης της κυβέρνησης, για να γίνει του "χεριού" του Ερντογάν - Αυτό είναι το "όπλο" για να κοπούν με μαχαίρι οι ροές Βρίσκουν και τα κάνουν – Ιδού η λύση για το Μεταναστευτικό

Σχόλιο Διόδοτου: Ο ρόλος του κου Καλεντερίδη στα πράγματα, ανέκαθεν μάς φαινόταν σκιώδης. Δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι, μέσα σε ένα καλό εκ πρώτης όψεως άρθρο, αν είναι γραμμένο με πραγματικό πατριωτικό ενδιαφέρον, ή ερήμην μας, δίνει κατευθύνσεις προς συγκεκριμένα συμφέροντα. Μετά από ένα χρόνο περίπου που είχαμε να δημοσιεύσουμε δικό του άρθρο, το παρόν πόνημα μάς φάνηκε σημαντικό. Διαβάστε κι εκθέστε την γνώμη σας...



Ένα πρόβλημα δεν μπορείς να το λύσεις, αν δεν το ορίσεις.
Το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και αποτελεί πλέον ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της Τουρκίας, μετά την εγκληματική από κάθε άποψη –ανθρωπιστική και εθνική– απόφαση των Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου να ανοίξουν τα σύνορα και να καταστήσουν την Ελλάδα την πλέον ελκυστική χώρα του κόσμου για τα κυκλώματα και τις εγκληματικές συμμορίες που διακινούν και «υπερασπίζονται» τα δικαιώματα αλλοδαπών που επιθυμούν να μπουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εισβολή στην Ελλάδα 850.000 αλλοδαπών το 2015, σε σχέση με τις σχεδόν 50.000 του 2014.
Το γεγονός αυτό μπορεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να εξυπηρέτησε συμφέροντα Γερμανών βιομηχάνων, που με βάση τα στατιστικά στοιχεία θα αντιμετωπίσουν έλλειψη εργατικών χεριών τα επόμενα χρόνια-δεκαετίες, ενίσχυσε την Ακροδεξιά στη Γερμανία και όχι μόνο, με αποτέλεσμα η Ευρωπαϊκή Ένωση να συνεγερθεί, να παρακάμψει στην ουσία την Ελλάδα και να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για τον έλεγχο και τον περιορισμό του φαινομένου.
Μετά από τρεις κύκλους διαπραγματεύσεων εντός του 2015, που έγιναν όσο διαρκούσε η μαζική παράνομη εισβολή αλλοδαπών στην Ελλάδα, η ΕΕ κατέληξε να υπογράψει με την Τουρκία την κοινή Δήλωση της 18ης Μαρτίου 2016, η οποία έχει δύο εξαιρετικής σημασίας άρθρα:
«Προκειμένου να εξαρθρωθεί το επιχειρηματικό μοντέλο των διακινητών και να προσφερθεί στους μετανάστες μια εναλλακτική λύση ώστε να μη βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, η ΕΕ και η Τουρκία αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην παράτυπη μετανάστευση από την Τουρκία προς την ΕΕ. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, συμφώνησαν ως προς τα εξής πρόσθετα σημεία δράσης:
»Όλοι οι νέοι παράτυποι μετανάστες που φθάνουν στα ελληνικά νησιά μέσω Τουρκίας από τις 20 Μαρτίου 2016 και έπειτα θα επιστρέφονται σε αυτήν… Οι μετανάστες που δεν αιτούνται άσυλο ή η αίτηση των οποίων κρίνεται αβάσιμη ή απαράδεκτη βάσει της ως άνω οδηγίας θα επιστρέφονται στην Τουρκία… (το άρθρο έχει και άλλα στοιχεία που για λόγους οικονομίας παραλείπονται). […]
»Η Τουρκία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να αποτρέψει το άνοιγμα νέων θαλάσσιων ή χερσαίων οδών παράνομης μετανάστευσης από την Τουρκία προς την ΕΕ και θα συνεργασθεί εν προκειμένω με τις γειτονικές χώρες καθώς και με την ΕΕ».
Με άλλα λόγια η ΕΕ έταξε στην Τουρκία το ποσό των έξι δισεκατομμυρίων ευρώ και τη διευκόλυνση της ενταξιακής διαδικασίας (άλλο ένα διαπραγματευτικό «όπλο» που σχεδόν χάσαμε λόγω της εγκληματικής απόφασης Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου), για να παίρνει πίσω τους παράνομους μετανάστες που δεν δικαιούνται ή έχει απορριφθεί η αίτηση ασύλου και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου.
Όμως όλη αυτή η διαδικασία, που μας κόστισε ως Ευρωπαίους 6 δισ. ευρώ, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα γιατί η Ελλάδα στην ουσία συνέχισε να «κλείνει» το μάτι στις συμμορίες των διακινητών να φέρνουν κι άλλους δυστυχισμένους στην Ελλάδα.
Και όχι μόνον αυτό, με στημένες Επιτροπές Ασύλου και διαδικασίες που δεν τελειώνουν ποτέ, με δικηγόρους του εγκληματικού αυτού μηχανισμού, που ενημέρωναν –σχεδόν υποχρέωναν– όποιον έμπαινε στην Ελλάδα να υποβάλει αίτηση ασύλου, και υπερεξουσίες που αναγνώρισε στις ΜΚΟ και στον μεγάλο «νταβατζή» που λέγεται Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR Greece), φθάσαμε στο σημείο να μην απορρίπτεται σχεδόν καμία αίτηση. Απόδειξη το γεγονός ότι αυτά τα 3,5 χρόνια που ισχύει η Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, ενώ έχουν περάσει στην Ελλάδα πάνω από 1,5 εκατομμύριο αλλοδαποί, να έχουμε επιστρέψει στην Τουρκία μόνο περίπου 1.800 άτομα.
Όλο αυτό, φυσικά, έδωσε το μήνυμα στην Τουρκία ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να περιορίσει τις ροές, όπως ανέλαβε υποχρέωση με τη Δήλωση.
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Εκτός των άλλων, ότι το πρόβλημα δεν είναι της Ευρώπης αλλά καθαρά ελληνικό, μια που η Ευρώπη, βλέποντας την πολιτική της Ελλάδας που ήταν «ελάτε όλοι, ανοίξαμε και σας περιμένουμε», πήρε τα μέτρα της, έβαλε φράχτες και προσπάθησε να προστατέψει η κάθε χώρα τα δικά της συμφέροντα, όπως αυτή τα εννοεί. Δηλαδή, η ΕΕ προσπάθησε να γίνει μη ελκυστική, σε αντίθεση με την Ελλάδα.
Άρα, η καραμέλα που μασούν και αναμασούν διάφοροι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ότι η Ευρώπη δεν κάνει τίποτα και ότι το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, είναι άλλη μια επιχείρηση εξαπάτησης του κόσμου. Η Ευρώπη έκανε τη Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας και πλήρωσε έξι δισ. εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου, και η Ελλάδα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της να μη λειτουργήσει η Δήλωση, να μην επιστρέφει σχεδόν κανείς στην Τουρκία και να συνεχίσουν να έρχονται παράνομα αλλοδαποί στην Ελλάδα.
Ποια είναι η λύση:
Για λόγους ζωτικού εθνικού συμφέροντος πάγωμα της διαδικασίας υποβολής ασύλου για όλους τους αλλοδαπούς που εισέρχονται στην Ελλάδα, με εξαίρεση τους υπηκόους της Τουρκίας. Αντιθέτως, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν αιτήματα ασύλου εκτός Ελλάδος, στις διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στην Τουρκία και αλλού.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσοι έρχονται στην Ελλάδα, με βάση τη Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, την ίδια ημέρα ή το πολύ την επόμενη, πίσω στην Τουρκία.
Αποστολή «πακέτο» των μελών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όλων των ΜΚΟ αλλά και της FRONTEX σε ζώνη ασφαλείας στο έδαφος της Αν. Θράκης και των δυτικών παραλίων της Τουρκίας, για να «βοηθηθεί» το τουρκικό κράτος να περιορίσει τις ροές, όπως έχει δεσμευτεί με τη Δήλωση της 18ης Μαρτίου 2016.
Αυτά είναι τα άμεσα μέτρα για να ελεγχθεί το φαινόμενο και να κοπεί ο βήχας του Ερντογάν. Υπάρχουν και άλλα μέτρα που μπορεί να λάβει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία πρέπει να αντιληφθεί ότι εκτός των άλλων που έχουμε αναφέρει στα πρόσφατα άρθρα μας για το θέμα, ο Ερντογάν και το τουρκικό κράτος με την αύξηση των ροών επιδιώκει την αποδυνάμωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για να μπορεί ευκολότερα να την εκβιάζει και να την «χορεύει στο ταψί».
Ξυπνήστε επιτέλους στην κυβέρνηση και πάρτε άμεσα ρηξικέλευθα και αποτελεσματικά μέτρα.
Δεν θα καταστραφείτε μόνο εσείς, θα καταστραφεί και η πατρίδα.


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη δημοκρατία και το Pontos-news

infognomonpolitics

 

28 σχόλια:

  1. Οι λυσεις πλεον ΔΕΝ μπορει να ειναι γραφειοκρατικες(δινω η δεν δινω ασυλο).Αυτο επρεπε να γινει στην αρχη της συμφωνιας και παλι θα ηταν ΑΜΦΙΒΟΛΑ τα αποτελεσματα. Απλα γιατι η Τουρκια δεν λειτουργει Ευρωπαικα αλλα Ασιατικα καθ ον τροπο γνωριζει...... Και πως θα γυρισεις πισω αυτους που δεν δινεις ασυλο κ. Καλεντεριδη??? Πες μας ενα τροπο!! Στρατιωτικος εισαι!!Ειναι σαφες οτι η Τουρκια ΔΕΝ θα δεχθει. Κατα την γνωμη μου η Ελλαδα πρεπει πλεον(εδω που φτασαμε) να κηρυξει σε πολεμικη ετοιμοτητα τους δοκιμαζομενους νομους και να ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ την θανατικη ποινη ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τους διακινητες λαθρομεταναστων.Και την ισοβια καθειρξη στους αρρωγους και συνεργους συνηθως των ΜΚΟ και οχι μονον. Εκτελεστες ποινες κατα το δοκουν απο τον καθε Ελληνα διοικητη μοναδων ασφαλειας. Σε πολεμο ειναι οι περιοχες αυτες και οι ποινες αυτες ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ!!!Εξυπακουεται οτι η κυβερνηση θα πρεπει να κηρυξει την λαθρομεταναστευση επισημα ως πολεμικη ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ και να αποποιηθει των συνεπειων δια συνεχων προειδοποιησεων στον διεθνη τυπο!!!Οσοι περνανε να συγκεντρωνονται με λεφτα της ΕΕ στα ξερονησια υπο την επιβλεψη του στρατου. Προς επαναπατρισμο, προς διαμοιρασμο στους υποκριτες Ευρωπαιους και προς ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ στα ξερονησια. Ηδη ειναι αργα!!! και παιζεται αν και ετσι μπορει να σωθει η χωρα. Που με ευθυνη ολων μας μπροστα στα ματια μας ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εννοούσα "εκθέστε την γνώμη σας" αγαπητέ Θαλή. Έγραψες όσα σκεφτόμουν κι εγώ.
      Καλημερα!

      Διαγραφή
    2. Ειναι αργα για δακρυα στελλα που λεει και ο λαος...οταν βαζανε τις υπογραφες τους φαρδια πλατυα
      οι προηγουμενοι και με την ανοχη
      (συνενοχοι) τους και οι σημερινοι κυβερνωντες τωρα τι ψαχνουμε να βρουμε το δικιο μας
      αφου εμεις ιδιοι με τα χερακια μας βγαζουμε τα ματακια μας...
      τι να κανουμε τα παθαινουμε γιατι τ'αξιζουμε και τοσο μυαλο εχουμε που δεν εχουμε τελικα.
      Τωρα θα πληρωσουμε το "μαρμαρο"
      δυστυχως ολοι μας.

      Διαγραφή
  2. "ενίσχυσε την Ακροδεξιά ..."


    Διάβασα μέχρι εκεί και αυτό λόγω του σχολίου σας.
    Δεν θα έπρεπε κανείς να ασχολείται με το τι λένε πια οι ΑΝΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,
    στην ουσία ΑΝΤΙ ΔΕΞΙΟΙ (ακροδεξιά ιδεολογία υπάρχει μόνο στην φαντασία της δήθεν φιλελεύθερης στην ουσία κομμουνιστικής Ευρώπης), ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    Όταν θα καταλάβουν οι Ελληνες τα φίδια που έτρεφαν στον κόρφο τους και
    για τα οποία δολοφόνησαν τα αδέλφια τους στον συμμοριτοπόλεμο θα είναι
    πολύ αργά!

    "ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ Φωτεινή Βάκη: Η Κέρκυρα θα έπρεπε να αγκαλιάσει τους πρόσφυγες!!!
    Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα, σχολιάζει τις αντιδράσεις που διαβάζει, εν όψει της φιλοξενίας προσφύγων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
    ΚΕΡΚΥΡΑ.
    «Ξαναζούμε τη φρίκη των «νόμων της Νυρεμβέργης», των “Untermenschen,”
    η ελληνική κοινωνία ορμπανοποιείται τάχιστα και

    ονειρεύεται το λευκό χριστιανικό έθνος;»
    αναρωτιέται η πρώην βουλευτής Κέρκυρας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη.
    ...
    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/10/blog-post_32.html?showComment=1570526524788#c5256371462188890723

    Το λευκό χριστιανικό έθνος!

    Αυτό είναι το πρόβλημα όλου του συνταγματικού λεγόμενου τόξου,
    Ελληνικού και Ευρωπαϊκού!
    Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχε και η Σοβιετική ένωση!
    Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχαν όλες οι πρώην κομουνιστικές δικτατορίες!

    Κατά τα άλλα
    "δεν υπάρχει δεξιά , δεν υπάρχει αριστερά"
    και αφού δεν υπάρχει πως εξηγείται μόνο οι αριστεροί να
    επιθυμούν την εξαφάνιση του
    Λευκού Χριστιανού ;

    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΤΕΡΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ!
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ , ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ!

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΔΕ,

      συμφωνώ απολύτως με όσα έγραψες, αλλά μην σε πιάνει κι εσένα το πολύ χριστιανικό σου, που φέρνει στο μυαλό τον διεθνιστούλη Ιερώνυμο, ότι δεν φταίνε και σε τίποτα οι "ταλαίπωροι εισερχ'όμενοι μουσουλμάνοι". Γιατί καθόλου ταλαίπωροι δεν είναι και δεν έχουν δα και τόσο χαμηλό iq να τους χρησιμοποιεί ο ένας κι ο άλλος εθνομηδενιστής κομμούνας ή κρυφοκομμούνας. Χρησιμοποιούν με περίσσια πονηριά και οι ίδιοι, κάθε μέσω! Το μεγαλύτερό τους όπλο δε, είναι το ασύστολο γεννοβόλημα για να γίνουν πιο πολλοί και να επιβάλλουν στους λευκούς χριστιανούς την σαρία και κάθε μοχθηρή σκατία που έχουν στο μυαλό. Είναι δυνατόν να τους ερεθίζει μια γυναίκα πλήρως σκεπασμένη από παντού με μαύρα υφάσματα..; Το κάνουν μόνο για θρησκευτικο-επεκτατικούς λόγους το εργοστάσιο παραγωγής μούλικων.

      Διαγραφή
  3. Καταλαβες τωρα πως θα σου φερουν σιγα-σιγα την ταυτοτητα-τσιπακι και τον ΑΠΟΛΥΤΟ ελεγχο; Αγνωστοι απο παντου μεσα στις πολεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οποιος είναι νόμιμος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,ούτε από τον απόλυτο έλεγχο, ούτε από το τσιπάκι. Κάμερες παντού να μην μπορούν οι παράνομοι , Ελληνες η ξένοι , να παρανομούν και να διαφεύγουν.Το θέμα είναι να επιβάλλονται αυστηρότατες ποινέςστους παρανόμους οι οποίες και θα εφαρμόζονται."

      Τάδε έφη προχθές παρέα , η οποία αυτοχαρακτηρίζεται,προοδευτική - φιλελεύθερη !Οσο για τους αριστερούς;
      "Με το τσιπάκι θα πιάσουμε και την φοροδιαφυγή"!
      Παλαμάκια οι φιλελέ. Οι νόμιμοι επαγγελματίες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Το θέμα είναι να μειωθούν οι φόροι...

      Οσα και εάν τους αντιτείνει κανείς , το μοτό είναι
      "εμείς είμαστε νόμιμοι ,εάν παρανομήσουμε ας μας πιάσουν"

      Εννοείται πως για αυτούς , φιλελέ και κομμουνιστές, οι λαθρομετανάστες δεν είναι πρόβλημα αρκεί να είναι νόμιμοι!!!
      Οσο δε για Εθνος Ορθοδοξία αξίες ήθη έθιμα ούτε συζήτηση.
      "Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τελείωσαν. Τα σύνορα καταργήθηκαν. Η παγκοσμιοποίηση είναι γεγονός. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
      Ας κοιτάξουμε μπροστά , πως να γίνουμε ανταγωνιστικοί, το μεγάλο δημόσιο η γραφειοκρατία ..."
      και λοιπές αηδίες για μωρά(ούς)!

      ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
      Εμένα αρχίζουν και μου φαίνονται ως Θεόσταλτοι!


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    2. Εννοείς "θεόσταλτοι" για να φάμε το αγγούρι και να στρώσουμε ως κοινωνία; Και μπας και σφάξουν τα λαθρό μερικές χιλιάδες λαμόγια να μην λερώνουμε κι εμείς τα χέρια μας με αίμα;

      Έτσι.. μπορώ να πω πως κάπου συμφωνώ.

      Διαγραφή
    3. Κωστα αν ξεκινησει θα λερωθεις, κι ας μην θελεις. Ειναι αναποφευκτο.

      Διαγραφή
    4. Ναι.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Περνώντας σήμερα απο Δρόμους πέριξ του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης/Ηρωδείου κτλ. σε κάποιον δρόμο κάτω απο την Ροβέρτου Γκάλι,μετά την Παρθενώνος/Προπυλαίων όπως βγαίνεις για Λ.Συγγρού στα Αριστερά σε έναν Λευκό Τοίχο γράφανε οι γνωστοί..το εξής σύνθημα:ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Α..Ο Δρόμος είναι λοξός αριστερά πριν βγείς στην Μισαραλιώτου-που ύστερα ΜΕΤ-ονομάζεται ΠΕΤΜΕΖΑ και φτάνεις μέχρι το Φανάρι με την Λ.Συγγρού.Επίσης όπως κινείσαι επί της Λ.Αμαλίας με κατεύθυνση την Πανεπιστημίου στα Δεξιά σου εκεί που είναι η Είσοδος-Έξοδος του Χώρου Στάθμευσης της Βουλής-ΑΚΡΙΒΩΣ λίγα μέτρα πιο πριν στον Λευκό Τοίχο του Σταθμού Μετρό Σύνταγμα είχαν γράψει ξανά οι ΑΝΤΙ...με κόκκινο σπρέυ..εννοείται λόγω "Ταξικής Συνείδησης-Αγώνα"..Tourists go home,immigrant welcome A...όποιος περάσει αν έχει λίγη Παρατηρητικότητα ας το δει..πάντα με έμπνευση τα "παιδιά"..αλλοίμονο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουν να καταστρέψουν τα πάντα (και τον τουρισμό) και να κάνουν την Ελλάδα σοβιετία.

      Διαγραφή
    2. Παρεπιπτόντως το ένα σύνθημα δίπλα στο Μετρό Τourists go home,immagrants welcome το σβήσανε τα σαΐνια του Δήμου Αθηναίων (κάνανε και κάτι σωστό) πέρασα σήμερα απο το σημείο και το είδα-κατά τα άλλα υπάρχουν διάφορα συνθήματα που "κοσμούν" το Ιστορικό Κέντρο και όχι μόνο όπως:Ωραία Χώρα η Ελλάδα αλλά έχει πολλούς Έλληνες,Μετανάστες σώστε μας απο τους Έλληνες,σΚαΤα στην ΑσΤιΚη Ορθογραφία προκειμένου να υποβαθμίσουν/χλευάσουν την Ορθογραφία-Γλώσσα κτλ. το old time classic πλέον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...Ταξικός Πόλεμος Παντού,Ο Μοναδικός Πόλεμος που θα πάρουμε τα όπλα είναι ο Ταξικός,Συνείδηση Ταξική όχι Εθνική,Η Μακεδονία ανήκει στα Ζώα/αρκούδες της κάτι αντίστοιχο με το Αιγαίο ανήκει στα Ψάρια του...Πάντως η κάτασταση των δρόμων πέριξ της Ακροπόλεως-Ηρωδείου-Μουσείου Ακροπόλεως που σε οδηγούν ΠΡΟΣ τα Μνημεία αλλά και ΠΡΟΣ την αντίθετη Κατεύθυνση στην Λ.Συγγρού είναι επιεικώς ΑΘΛΙΑ!!! Ροβέρτου Γκάλι,Παρθενώνος/Προπυλαίων,Ερεχθείου,Μισαραλιώτου-Πετμεζά κτλ. ας είναι καλά η εκάστοτε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

      Διαγραφή
  5. "θανατικη ποινη ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τους διακινητες λαθρομεταναστων"

    Η διακίνηση δεν είναι ανήθικη γιατί τα λάθρο έρχονται με τη θέλησή τους ως επίδοξοι τζαμπατζήδες και πολλοί γνωρίζοντας ότι πάνε για κατάκτηση. ΟΛΟΙ πρέπει να εξολοθρεύονται αλλά δεν θα μας κάνουν τη χάρη, οι ροές θα σταματήσουν άμεσα εντός ημερών έτσι και αρχίσει η άμυνα των συνόρων. Τότε βέβαια πολύ πιθανό να έχουμε να κάνουμε με πολεμικά πλοία και απόβαση, αλλά κατάκτηση όλης της επικράτειας δεν θα έχουμε.

    "πάγωμα της διαδικασίας υποβολής ασύλου για όλους τους αλλοδαπούς που εισέρχονται στην Ελλάδα, με εξαίρεση τους υπηκόους της Τουρκίας."

    Εξαιρούνται οι υπήκοοι τουρκίας για να πάνε να βγάζουν φωτογραφίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και να κάνουν τους λοχαγούς στα λάθρο όταν αυτά αρχίσουν τις επιχειρήσεις. Πολύ ωραία.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!! ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.......... ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω σε ολα εκτος απο ενα.
    Το χαραγμα η σφραγισμα ΔΕΝ θα γινει με εμφυτευσιμο τσιπακι τελικα,αλλα με ακτινες λε'ι'ζερ στο DNA του ανθρωπου
    στο ΔΕΞΙ χερι η στο μετωπο.
    Ειναι πιο συγχρονη και τελευταια μεθοδος χαραγματος που σου εξασφαλιζει
    μια "θεση" στην αιωνια κολαση.
    Ευχομαι να μην το "παρει" κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. http://panusis.blogspot.com/2019/10/blog-post_7.html

    http://panusis.blogspot.com/2019/10/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου08 Οκτωβρίου, 2019 19:07

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ.

    Κύριε Καλεντερίδη, εσείς και πάρα πολλοί άλλοι θέτετε ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑ (και δεν γνωρίζω την αιτία). Το ερώτημα δεν είναι με ποιους τρόπους θα εμποδίσουμε τις καταιγιστικές ροές των "προσφυγομεταναστών”, που σε λίγο θα πνίξουν τους Έλληνες και τον όποιο σύγχρονο πολιτισμό τους. Απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα υπάρχουν και είναι πρόδηλες.

    Το σωστό ερώτημα είναι πώς θα υποχρεώσουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενός πρωθυπουργού που έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του με την πρόσφατη δήλωση του περί "πολυπολιτισμικότητας", να λάβει αυτά τα μέτρα που θα κόψουν με το μαχαίρι τις μεταναστευτικές ροές.

    Αυτό το "πώς" είναι το ζητούμενο, γιατί εσείς (και άλλοι) όσα σωστά μέτρα και αν προτείνετε δεν είστε ο πρωθυπουργός για να μπορείτε να τα εκτελέσετε. Θα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον αν είχατε να προτείνετε τρόπους που θα υποχρέωναν τον κ. Μητσοτάκη και όλο το πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο της Ελλάδος, να πάρει μέτρα σύμφωνα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και όχι να την ρίχνει "ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ".

    Υ.Γ. Και το στρατιωτικό “κατεστημένο” (δεν τοποθετώ σε αυτό τους κατώτερους αξιωματικούς, αλλά ας αναλογιστούν και αυτοί ότι χάνεται η πατρίδα μας, που έδωσαν όρκο να υπερασπίζονται την κυριαρχία και την ελευθερία της έναντι κάθε επιβουλής και κινδύνου ) έχει τεράστια ευθύνη για την άοπλη άλωση της Ελλάδος -δεν παύει να είναι άλωση! Αν στασίαζε, (όχι βέβαια σε καιρό ένοπλης επίθεσης από τρίτη χώρα), απλά διακηρύσσοντας "ανυπακοή" προς την πολιτική ηγεσία μέχρι αυτή να βρει τρόπους να σταματήσει την άοπλη πολιορκία και άλωση της Ελλάδος από αλλοδαπούς, το θέμα θα είχε αμέσως λυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου καλησπέρα!

      Εσύ καλά τα λες και όλοι μας, και ο Καλεντερίδης φροντίζει κάθε τόσο να γράφει ένα έξυπνο αρθράκι για να ξεμπερδεύει με την υποχρέωση απέναντι στην πατριωτική κοινή γνώμη.
      Βλέπω όμως πως εδώ που φτάσαμε, ο καθένας θα πρέπει έστω για την οικογένειά του (μόνος του αφού μάς στερήθηκε η δυνατότητα για ενώσεις, εξόν ίσως απ'τις ενωμένες γειτονιές που λέει κι ο Εργοδότης) να λάβει τα μέτρα του, γιατί οι χαοτικές καταστάσεις είναι πολύ κοντά.

      Διαγραφή
  10. Λόγω κούρασης ,δεν θα γράψω πολλά.Δεν γίνεται τίποτα με αυτές τις ψευτοκυβερνησεις.Ειναι μέσα στο σχέδιο και εκτελούν.Οτι και να προτείνουμε είναι φωνή βοωντος εν τη ερήμω.Μονοι μας τα λέμε ,μόνοι μας τα γράφουμε.Για τον αρθρογράφο... δεν του έχω εμπιστοσύνη.Για μένα ,μια καλή αντίδραση ,που την έχω δοκιμάσει μόνος μου....τους αποφεύγω και τους ήδη εδώ και τους νέους ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ,δεν απαντώ, δεν εξυπηρετώ ,δεν βοηθάω ,δεν παρέχω καμμιά πληροφορία,δεν τους μιλώ αγγλικά ,απαντώ στα ελληνικά ανά χρειαστεί και μονίμως λέω...ρώτα τον Τούρκο.Την λέξη Τούρκο ,την πιανη , μπαίνει στο νόημα.Καντε τι ίδιο στις τοπικές κοινωνίες !όσοι δήμαρχοι αντισταθείτε ,κάντε το χωρίς να λυγισετε.ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ.Τι θέλουν ;να τους ενσωματωσουν ,καίγονται λόγω διαταγών.Εεε δεν τους δεχομεθα και τους το κτυπαμε κατάμουτρα.ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΤΝΗΤΕΣ.Οπως είναι η κατάσταση....έρχονται συνέχεια.Η ίδια ψευτοκυβερνηση από τα λεφτά μας ,τους δίνει γη και ύδωρ.ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.Απομονωστε τα λαθροπουλα παντού στο σχολείο.Κσμμια επαφή, κομμένα οι χσιρετουρες και οι ανεκτικοτητες.Η σύγκρουση έχει ξεκινήσει υφερπουσα με εγκλήματα.Θα συνέχιση εντατικά με χειροδικίες και μπουνιές .Να προσέχετε τους σουγιάδες.ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΘΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΩΝ.Οτι μάθετε είναι χρήσιμο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oι σημερινοι κατοικοι της Ελλαδος εχουν πληρως απαλλοτριωθει.Δεχθηκαν αμασητι το παραμυθι της παντοτινης ειρηνης επι της γης.Η ιδια η φυση απεχθανεται την ειρηνη.Εαν δεν πολεμησης για οτι αγαπας το χανεις. "Ιερα και Οσια", εφ' οσον τ' αγαπας και τα σεβεσαι απαιτουν διαρκη αγωνα.

    Πεταξε ο αιωνιος εχθρος του Ελληνισμου το δολωμα του ευκολου πλουτισμου(ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ), αφθονο και ανευ οριων ΣΕΞ, ξεχαρβαλωσε την Παιδεια και την Γλωσσα σου και το κερασακι στη τουρτα μια ΜΥΚΟΝΟ. Τερμα Ιστορια, Ηθη, Εθιμα, ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ. Αφου λειπουν αυτα γιατι ν' αγωνισθω αφου μ' ενα γκευ παρειντ κονομαω τα λεφτα της χρονιας και με μερικα γκραφιτι στους τοιχους.

    Εισαστε περα για περα λαθος Κε. Καλλεντεριδη στο ρολο του αφυπνιστου. Ο ιδιος ο θεος των στρατιωτικων σχολων, ο στρατηγος ΚΛΑΟΥΣΕΒΙΤΣ, του ομωνυμου δογματος, λεει."Ο πολεμος ειναι προεκταση της διπλοματιας". Απο το 1949 οι πολιτικοι της Ελλαδος μας φερανε σ' αυτο το σκατενιο επιπεδο που ειμαστε σημερα.

    Οι λιγοι πραγματικοι Ελληνες που υπαρχουν στην Ελλαδα ειναι αφυπνησμενοι. Δεν χρειαζονται τισ μπουρδες σας περι δημοκρατιας και τα συναφη. Σας θυμιζω οτι ο Ανδρεας Τζακσον εχει ονομασει την δημοκρατια ως την χειροτερη μορφη δικτατορισς. Και μας το θυμισε το 1931 και ο Χαξλευ.

    https://twitter.com/whoneedsit/status/1180136995730919425

    Οι εννοιες ΤΙΜΗ και ΠΙΣΤΗ δεν εχουν χαθει απο τους λιγους εναπομειναντες Ελληνες, τα κνωθαλα εχουν ηδη χαθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://ibb.co/kGVXR1M

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Εννοείς "θεόσταλτοι" για να φάμε το αγγούρι και να στρώσουμε ως κοινωνία;”

    Ακριβώς.

    Ως Έλληνες για αυτό που πάνω από όλα καυχιόμαστε είναι οι αγώνες μας για την ελευθερία μας!
    Όταν λοιπόν κ. Κώστα ΔΕΝ ξέρουμε πια τι πάει να πει ελευθερία, κάποιος πρέπει να μας το ξαναθυμίσει.
    Και Αυτός Ο Κάποιος πάντα για τους Έλληνες ήταν και θα είναι Ο Τριαδικός Θεός μας.

    Απλά όποιος έχει διάθεση ας διαβάσει άρθρο και σχόλια .

    Αντικαπνιστικός: Ετοιμάζεται call center για τις καταγγελίες
    https://www.capital.gr/forum/thread/6603203?messageId=6603203

    (κολ σεντερ! Ακόμα και αυτά τα δήθεν Ελληνικά που ομιλούμε και γράφουμε προσπαθούν με λύσσα να τα καταργήσουν! Και κανείς που έχει υποχρέωση η δημόσιο λόγο , ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ , δεν αντιδρά!!! Καταργήσαμε και καταργούμε την Ελλάδα μας από μόνοι μας , οι λαθρομετανάστες μας μάραναν...)

    Η γκα κε μπε είναι εδώ, οι ρουφιάνοι αντίχριστοι ανθέλληνες έχουν πάρει τις θέσεις τους!
    Kαι ο κάθε “καλλεντερίδης” αντί με την δύναμη που (όση) έχει να ξεσηκώσει τους Έλληνες ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ που μας έχει επιβληθεί ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, κάνει προτάσεις στον κούλις ο οποίος ο καημενούλης ...δεν τις ξέρει και θα του τις μάθει αυτός!
    Ποίον κοροϊδεύει; Εμάς η τον εαυτό του ;
    Για εσάς δηλαδή δεν είναι τουλάχιστον παράλογο όλο αυτό το σκηνικό των προτάσεων επί των προτάσεων και ξανά προτάσεις και άντε πάλι προτάσεις και πάλι και πάλι ; Ως πότε; Ως που δεν θα υπάρχουμε για να ακούμε τις προτάσεις .

    (Τώρα με κούλις αρχηγό για να μην το πάρουμε καν είδηση , αφού “είναι δεξιός” και οι κομμουνιστές είναι στην αντιπολίτευση , μπαίνουμε όλο και βαθιά όλο και πιο γρήγορα στον σκληροπυρηνικό ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.)

    Όταν βέβαια υπάρχουν ακόμα και σήμερα ΔΗΘΕΝ αφυπνισμένοι , που από εγωισμό και μόνον δεν παραδέχονται πως έκαναν λάθος σε αυτά που πίστευαν για την καλή αριστερά και οι οποίοι τον κομμουνισμό τον θεωρούν καλό ακόμα και σήμερα, και αυτό που διαβιούμε το ονομάζουν φασισμό και κάνουν και αυτοί προτάσεις σε όσους κάνουν προτάσεις για να ξανακάνουν μια πρόταση στους ΚΟΥΦΟΥΣ δήθεν κυβερνήτες μας , ε τότε ναι κύριε Κώστα
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    “Ο σοφός μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος από τα δικά του και ο βλάκας δεν μαθαίνει ποτέ.” Ως βλάκες χρειαζόμαστε τον δάσκαλο μας! Μαζί με τα ξερά θα καούν και χλωρά!

    Τα είπαν όλα ο Αχόη και Αριστόμαχος!

    “Απο το 1949 οι πολιτικοι της Ελλαδος μας φερανε σ' αυτο το σκατενιο επιπεδο που ειμαστε σημερα.

    Οι λιγοι πραγματικοι Ελληνες που υπαρχουν στην Ελλαδα ειναι αφυπνησμενοι. Δεν χρειαζονται τισ μπουρδες σας περι δημοκρατιας και τα συναφη.”

    “Λόγω κούρασης ,δεν θα γράψω πολλά.Δεν γίνεται τίποτα με αυτές τις ψευτοκυβερνησεις.Ειναι μέσα στο σχέδιο και εκτελούν.”

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα είχε πει και ο Κ. Καβάφης.. στο "Περιμένοντας τους βαρβάρους".

      Διαγραφή

  14. > Χριστέ, το φως το αληθινόν, το φωτίζον και αγιάζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον,

    σημειωθήτω εφ' ημάς το φως του προσώπου Σου, ίνα εν αυτώ οψόμεθα φως το απρόσιτον.

    Και κατεύθυνον τα διαβήματα ημών προς εργασίαν των εντολών Σου.
    Πρεσβείαις της παναχράντου Σου μητρός και πάντων Σου των Αγίων. Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "οι λαθραιοι είναι θεοσταλτοι"....είναι το ποτήρι....ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ....ΤΑ ΞΕΡΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ,ΟΧΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ.....ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟΧΡΥΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ.....ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥ.ΚΟΤΑ Η ΚΟΦΙΝΙ ΜΕ ΤΑ ΞΙΦΗ ;Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ,ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Η ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ .......;;ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΩ.ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ....ΜΕ ΚΑΛΕΙ....ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΧΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ,ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ,ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .ΟΡΘΙΟΣ,ΖΥΜΩΣΗ,ΚΟΦΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή