«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Το μενού των νέων πολυαγαπημένων "Ελλήνων" ψηφοφόρων του αλέξη και του κούλη...

Καθημερινές εικόνες στα χωράφια της Μόρια ..
Σφάζουν και τρώνε ζώα' γάτες, σκύλους, κατσίκες, ακόμη με μωρά στην κοιλιά τους.
Τα γδέρνουν αφήνοντας μόνο την προβιά τους με τα εντόσθια τους, όπως βλέπετε πεταμένα δεξιά και αριστερά...


πηγή: Ιερός Λόχος 2012

«..Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία...»
Όσιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός 
 

5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Οκτωβρίου, 2019 13:34

    ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΡΘΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΔΕΡΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΜΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ,ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΚΑΛΟ'' ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΕΔΩ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ,ΧΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ,ΤΗΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ,ΤΟΥ CITY LINK ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤ'@ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ LIFESTYLE,ΦΙΓΟΥΡΑ,ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΕΣ Κ@ΥΛΟΓΡΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ROLEX,ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ,ΜΑΖΕΥΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ,ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.


    ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ,Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε ΕΥ εισαι παντα ΕΥΣΤΟΧΟΣ
    σ'αυτα που λες και οχι μονο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποίος καπνίσει εδώ μέσα ,θα χάση το σπίτι του ,επιτρέπεται μόνο κεφτεδάκια .χαχαχα !να μην τρολλαρω και εγώ ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταιζω κάτι γατούλες στην δουλειά μου.Μια δόση τρέχει μια κοπελίτσα και μου λέει : βοηθήστε !κάποιοι Πακιστανοί άρπαξαν μια γατούλα...εεε ...ρε... και τον προλαβαίνω τον έναν με την γάτα στο χέρι....Πρώτα έφαγε ένα κροσε αριστερό και μετά ένα ελμποου στο κεφάλι ,η τρίτη πήγε στραφη ..την ώρα που σωριαζοταν...στο ηλιακό...οι άλλοι δύο....ακόμα τρέχουν.Γσμηστε τα πα ίδια τους ,είναι ερπετά.(μέχρι την ώρα που θα τους κόψουμε το κεφάλι).ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή