«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΑ,ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.....

γράφει η  Ελένη Παπαδοπούλου


 
Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων δεν είναι εξωτερικός, αλλά εσωτερικός.
Το πολιτικό σύστημα έχει βάλει όλες τους τις δυνάμεις για να εξαφανίσει τους Έλληνες, αφού πρώτα τους εξαθλίωσε, τους εξανδραπόδισε και τους εξόρισε.
 

Όλη η Βουλή είναι σε γενικές γραμμές ένα μαύρο χάλι, κατώτεροι των περιστάσεων, ανθρωπάρια στην κοσμάρα τους, κολλημένοι στα προνόμια τους, χωρίς καμία συναίσθηση για το εθνικό έργο που πρέπει να επιτελέσουν. Με κορυφαίους ανόητους εκεί μέσα τις ηγεσίες όλων των κομμάτων.
 

Μετά τον Τσίπρα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης μετά των συνεργατών που επιτίθενται στα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μας έχουν απομείνει με τις κοτσάνες κατά ριπάς που εκτοξεύουν και με τις ανθελληνικές τους κορώνες.
 

Και δεν τους αρκεί αυτή η δολοφονία των εγκεφάλων μας. Θέλουν και την φυσική μας εξόντωση γεμίζοντας τον τόπο μουσουλμάνους και μπάζοντας στην χώρα όποιον του έχει γυαλίσει το γωνιακό οικόπεδο της Ευρώπης και επιθυμεί σπίτι με όλα τα κομφόρ για αυτόν και τα 162 μέλη της οικογένειας του, μαζί με μισθό, τον οποίο θα λαμβάνει ξάπλα.
 

Οι Μητσοτακαίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και ουδείς επιθυμεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανάτο. Το πώς ζει ο Ελληνας στο μουσουλμανάτο είναι ολοφάνερο πλέον στο κέντρο της Αθηνοκαμπούλ, στην Μυτιλήνη και σε άλλα μέρη που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.
 

Οι ανιστόρητοι Μητσοτακαίοι, που σπούδασαν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου στο εξωτερικό βγαίνοντας ουσιαστικά αγράμματοι από τα αμερικανοεγγλέζικα πανεπιστήμια, κάτι που δεν μου προξενεί καμία εντύπωση, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η αντιπαράθεση του ελληνισμού με τους "βαρβάρους" έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γραμμένη στο DNA του Έλληνα, έχει χυθεί για αυτή πολύ αίμα και η ουσία της είναι μία και μοναδική. Η ελευθερία του ανθρώπου απέναντι στον δεσποτισμό, στη δουλικότητα και την υποταγή.
 

Αν νομίζουν οι Μητσοτακαίοι ότι έχουμε κάποιο σεβασμό στην μαντίλα, στην υποταγή και στους τουρλωμένους κ@@@@ δέκα φορές την ημέρα ή ότι θα τον αποκτήσουμε κάποια στιγμή συγκινημένοι από το δράμα του θαλασσοπνιγμένου μουσουλμάνου που μας δουλεύει ψιλό γαζί, να τον ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε και δεν θα τον αποκτήσουμε ποτέ και καλά θα κάνουμε, γιατί δεν προκόψαμε σκυμένοι και κουκουλωμένοι.
Αν διδαχθήκαμε κάτι μέσα στην ιστορία μας είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός του αγώνα. Οχι του Τσιπροαγώνα των κλόουν της πολιτικής.
Ο αγώνας του Ελληνα.
Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε εθνικά, στα τσακίδια και να έρθει ο επόμενος.
Εχει κόσμο πολύ μέσα η ΝΔ και ο χώρος αυτός.
Και δεν χρειάζεται να ζήσουμε εθνική τραγωδία για να πάμε στον επόμενο.


----

 
Στέλνει τους βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτούν τον εξισλαμισμό τους. Είναι λέει οικογένειες με παιδιά.Ε και; Ακόμη χειρότερα. Δεν θα φύγουν ποτέ, θα κάνουν κι άλλα παιδιά και ο εποικισμός καλά θα κρατεί.
 
Θέλει πλέον οργάνωση του κόσμου, οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και αλληλεγγύη μεταξύ μας. Το πρόβλημα δεν αγγίζει πια έναν τόπο. Αγγίζει όλη την χώρα κι αν δεν είναι σήμερα πρόβλημα του ενός, αύριο θα είναι. Για αυτό να είστε σίγουροι. Από το 2008 που ξ...εκίνησε στις γειτονιές μας έχει απλωθεί πλέον σε μέρη που κανείς δεν το περίμενε. Κάνει καρκινικές μεταστάσεις συνεχώς.
 
Αν παρακολουθήσετε τα ρεπορτάζ είναι γεμάτα ευχολόγια και υποθέσεις "αν μειωθούν οι ροές, αν σταματήσει η Τουρκία να στέλνει βάρκες, αν πάρουν πίσω μερικούς, αν βοηθήσει η Ευρώπη" κτλ κτλ. Αυτή είναι η πολιτική τους. Ψέμματα και ευχολόγια.
 
Είναι πασιφανές ότι ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πριν εκλεγεί ότι θα εφαρμόσει αυτό το εποικιστικό σχέδιο, μην υπολογίζοντας προφανώς στις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς ο ίδιος ζει σε γυάλα και το περιβάλλον του είναι αυλοκόλακες και η δουλίτσα μας να γίνεται τύποι. Δεν περίμενε αντιδράσεις, το μυαλό του λειτουργεί και με χρονοκαθυστέρηση, βρίσκεται ακόμη στο 2007 όταν η πολυπολιτισμική μπουρδολογία ήταν στα φόρτε της. Και το δικό του και των άλλων ανιστόρητων ιδεοληπτικών της παρέας.
Οι βουλευτές θα τάξουν τριάντα αργύρια και θα ψάξουν για τον Ιούδα, που θα είναι κομματικός. Γνωστά αυτά.
Εχει δεσμευτεί και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πίεση από τους χρηματοδότες που ταϊζουν τα ΜΜΕ για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίρα 100, όπως πριν παρουσίαζαν και τον Τσίπρα ως σωτήρα.
 
Χρειάζεται ομοψυχία και οργάνωση. Αν πουν οι κοινωνίες όχι και οι βουλευτές γιουχαϊστούν, γιατί το θέλει ο οργανισμός τους, υπάρχει ελπίδα. Τα Βρασνά έδειξαν τον δρόμο.
Ας πιέσουμε και να δούμε μέχρι πού έχουν σκοπό να το πάνε.


----
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star «65 ξενοδοχεία υπέβαλλαν αίτηση για τη φιλοξενία προσφυγών και μεταναστών στην ενδοχώρα, απ’ όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας. Θεωρείται ότι επαρκούν για 20.000 ανθρώπους και η μίσθωση θα έχει διάρκεια έξι μήνες» τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οι οικονομικού ρεπορτάζ του Star.
Όπως διευκρίνισε, οι πρόσφυγες και μετανάστες που θα εγκατασταθούν δεν θα ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού ανά περιοχή. Για παράδειγμα, στο νομό Λάρισας με π...ληθυσμό 280.000 πολίτες θα μεταφερθούν από τα νησιά 2.800 άνθρωποι.
 
«Το σχέδιο προβλέπει ότι δε θα αιφνιδιαστεί πλέον κανείς. Κυβερνητικά στελέχη θα πάνε σε όλη την Ελλάδα, για να τους εξηγήσουν ότι είναι οικογένειες με μικρά παιδιά ενώ όλοι οι δήμοι θα πάρουν και ανταλλάγματα - χρήματα η έργα. Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες θα εγκαθίστανται. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι οι ροές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μόνο το τελευταίο 48ωρο είχαμε 795 αφίξεις, που σημαίνει ότι τα νησιά θα ξαναγεμίσουν μόλις αδειάσουν»...
 
Επαναλαμβάνω "Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται."
"Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται."
"Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται."
 
Και τώρα ας ξεκολλήσουμε από τις παρτσακλές στραβοχυμένες της παρέλασης κι ας αναλογιστούμε τί σημαίνει για την δημοκρατία, που μας έχουν πρήξει οι και καλά δημοκρατικοί τύποι το "Ακόμη κι αν υπάρχουν αντιδράσεις πάντως, οι πρόσφυγες (ιδέ μουσουλμάνοι) θα εγκαθίστανται."
 
Ας αναλογιστούμε το ότι στο νομό Λάρισας θα πάνε 2800 μουσουλμάνοι, δηλαδή ένα μεγάλο μουσουλμανικό χωριό, οι οποίοι να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι διάσπαρτοι.
 
Να υποθέσω ότι το πού θα εγκατασταθούν οι λάθρο δεν το έχουν ανακοινώσει, αλλά το φυλάνε για έκπληξη στις τοπικές κοινωνίες.
 
Στο σπίτι του Μητσοτάκη, των λαθρολάγνων της ΝΔ, του κ. Λεκλέρ της Υπατης και του κ. Ρόκο του ΔΟΜ πόσοι μουσουλμάνοι θα πάνε;
 
Αμα ξαναπώ ότι είναι αλήτες, θα φταίω;
 

 
iefimerida.gr
 
Το μεταναστευτικό/προσφυγικό αποτελεί το πιο καυτό θέμα που καλείται να διαχειριστεί, σχεδόν καθημερινά, η κυβέρνηση, προχωρώντας διαρκώς σε νέες τακτικές κινήσει...

Αστεράκι

12 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΡΑΒΔΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΜΟΝΟ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΕΣ.
    ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ.
    ΟΛΟΙ ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΤΝΗΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ;
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ,ΤΑ ΚΕΝΑ,ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΉΣ ΣΤΡΑΤΟΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΑΖΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΦΙΧΤΕ ΔΟΝΤΙΑ ,ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΑΤΣΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ:ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΗΛΘΕ.
    ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΛΑΨΟ-ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
    https://katohika.gr/diethni/oi-koini-parelasi-tou-kokkinou-stratou-kai-ton-fasiston-tis-vermacht/

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  3. http://panusis.blogspot.com/2019/10/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ
    -> ΓΙΑ «ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ»!

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
    -> ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ»

    Παναγιώτης Δημητράς
    Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
    email: panayotedimitras@gmail.com
    διεύθυνση: ΤΘ 60820 – 15304 Γλυκά Νερά

    Κλήση 21 0347 2259
    m.me/hatecrimesingreece
    helsinki@otenet.gr
    http://greekhelsinki.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκουπίδι αυτό έχει αρχίσει να διώκει και μπλογκερς, όπως την Πόπη Σουφλή.

      Διαγραφή
    2. > ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ... Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ώρα 16:00, στη Θεσσαλονίκη , ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

      -> Λέμε «ΟΧΙ στην λαθροεισβολή»

      13 Ελληνορθόδοξοι/πατριωτικοί/εθνικιστικοί σύλλογοι και ομάδες:

      Διοργανωτής : Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις -ΕΝ.Ε.Δ.
      Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά
      Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
      Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Μονάχου-Βαυαρίας
      Κάστρο Σερρών
      Μακεδόνες Μαχητές

      Συμμετέχουν :
      Ελληνικός Πατριωτικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν
      Σάρισσα Πτολεμαΐδας
      Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
      Ομάδα Μακεδόνων Γιαννιτσών
      Δεσμοί Ελλήνων
      Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης
      Ομοσπονδία Πατριωτικών και Χριστιανικών Σωματείων
      Ένωση Ελλήνων πολιτών για την Μακεδονία

      με κοινό τους ΚΑΛΕΣΜΑ λένε ΟΧΙ στην νέα μαζική εισβολή λαθρομεταναστών (μετακίνηση και ουσιαστικά μόνιμη εγκατάσταση τους στην ενδοχώρα).

      «Η Ελλάδα ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ»

      ΟΧΙ στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.

      ΔΕΝ είναι «πρόσφυγες», είναι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

      Είναι ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.

      -https://1.bp.blogspot.com/-oDJMNEp8d14/XbBE5_XfDaI/AAAAAAAAFo8/q-Tu_K5uU3c0Xt11Mfdkh7E-I_YsKBqugCLcBGAsYHQ/s640/mousoulmanoi-paniyrizoun-gia-o-tromokraiko-kypima.jpg

      Διαγραφή

  5. Παρακαλώ δημοσιεύστε το ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ είναι πολύ σημαντικό!!!

    https://attikanea.blogspot.com/2019/10/2012_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Σε Κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ Ανάγκης ο Έβρος.. Λαθρομετενάστες στήνουν ενέδρες σε πολίτες στους δρόμους...!

    - «Θα πάρουμε τις καραμπίνες»...!!! ΕΤΟΙΜΟΙ για ΜΠΛΟΚΑ στη Σκύδρα...!! Δεν θα επιτρέψουν εγκατάσταση λαθρομετεναστών και «προσφύγων» στην περιοχή τους...!

    - «Βράζει» η Λέρος:
    Με κινητοποιήσεις απειλούν οι κάτοικοι λόγω του μεγάλου αριθμού «προσφύγων» και μεταναστών

    -ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ... «Τα Βρασνά έδειξαν το δρόμο»... Έτοιμη η κινητοποίηση αν μεταφερθούν λαθρομετενάστες...!

    - > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!
    > Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .
    .
    ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.

    Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.

    Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
    Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
    σε διεθνή όργανα.

    Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
    Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.

    Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
    Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.

    Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
    Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.

    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.

    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.

    Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
    Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

    Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
    Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
    αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.

    Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
    ασφάλισης.

    Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.

    Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
    Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.

    Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
    Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
    Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.

    Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
    Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
    μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.

    Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.

    Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
    παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.

    Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
    Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.

    Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
    Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
    κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.

    Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
    Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους

    Συνταγματικό δικαστήριο

    Το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν προβλέπει σύσταση και λειτουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου.

    Δεν έχουν όλες οι χώρες συνταγματικό δικαστήριο.

    Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ ανήκουν στις χώρες που δεν έχουν.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF

    Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος
    στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/

    ΣΟΡΥ….
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_6591.html

    Γιατί η επανάσταση του ’21 εξέπεσε στη Βαυαροκρατία

    νεοελληνικού κράτους, πλήρως εξαρτημένου από τις ευρωπαϊκές ηγεμονίες.

    https://slpress.gr/idees/giati-i-epanastasi-tou-21-exepese-sti-vavarokratia/


    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ…

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ………….

    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ

    Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ …………

    ΞΥΠΝΑΤΕ .

    ΕΛΕΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΛΑ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8


    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ……
    ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ …….
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ……
    ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΠΑΘΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ……….


    Wakeup Cyprus - ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! (RISE UP Official Video Greek Subtitles)
    https://www.youtube.com/watch?v=6dmXHijPfJM&t=72s

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

    ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ

    ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ………..

    Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

    https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

    Το δημόσιο χρήμα, είναι το έπαθλο κάθε κυβέρνησης!

    Το σημερινό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα έχει αιτίες και αφορμές. Σίγουρα δεν πρόκειται για κατάρα που έπεσε από τον ουρανό, ούτε για σχέδιο σκοτεινών δυνάμεων. Αρκεί η κοινή λογική και η στοιχειώδης γνώση των οικονομικών, για να γίνει αντιληπτό πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Ιδιαίτερα όσοι διάβασαν τη συνέντευξη στο ΒΗΜΑ
    του πρώην Υπουργού Οικονομικών (1982-83) Δημήτρη Κουλουριάνου, ασφαλώς θα έφριξαν!
    Με όσα ο ίδιος αποκαλύπτει για τις πιέσεις που δεχόταν, για παράλογες παροχές στα “δικά μας παιδιά”, για τον δανεισμό, που από τότε είχε αρχίσει να παίρνει τη μορφή χιονόμπαλας, όπως λέει. Ο άνθρωπος παραιτήθηκε κάτω από την αφόρητη πίεση για παροχές που δεν άντεχε η οικονομία.


    Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις “οικειοποιήθηκαν” το δημόσιο χρήμα για ίδιον όφελος.

    Σαν να επρόκειτο για ένα δικαίωμα, ένα έπαθλο νίκης, ξόδευαν τα χρήματα των φορολογουμένων,

    προκειμένου να επανεκλεγούν.

    Αυτό αποδεικνύουν οι αριθμοί!
    Εξοφλούσαν τις υποχρεώσεις στους δικούς τους ανθρώπους!

    Στα κάθε λογής μικρά και μεγάλα συμφέροντα.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/10/blog-post_5052.html#ixzz5pGuNsCuQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΝΕΟ ΑPPARTHEID του λαου μεταπολεμικα αλλα ιδιως μεταπολιτευτικα ηταν και ειναι ΡΟΥΣΦΕΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ- ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ Η "ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Χρυσοκανθαρος υπερπρονομιουχος Δημοσιος υπαλληλος(πχ συνταξιουχος αποστρατος στα 45, κλπ κλπ ) η αγωνιστης της επιβιωσης στον πολυπληθεστερο και απαιτητικοτερο ιδιωτικο τομεα.ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΣΜΟ. Η υποκρυπτομενη οσο και μανιχαιστικη αυτη διακριση συνιστα κατα την γνωμη μου το πραγματικο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ της μεταπολιτευσης!!Ενα παραπετασμα που διχαζει το εθνος αλλα που πλεον δυστυχως θα πρεπει να ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ Η ΕΠΕΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ!!!!!!! Λεω λοιπον!! Οι αναριθμητοι προνομιουχοι του δημοσιου ΕΝΩ χρυσοπληρωνονται απο τον λαο φαινεται οτι ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ με τους εχθρους της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!! ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!!!! Η κυρια αρθρογραφος εχει απολυτο δικαιο οταν λεει οτι τελικα πληρωνουμε ανθρωπους για να υποσκαπτουν την χωρα. Γιατι ετσι εξυπηρετουνται οικονομικα καλυτερα λεω εγω. Και γιατι δεν δινουν δεκαρα για ολους εμας που ειμαστε εκτος του pay roll του δημοσιου!!!! Οκ υπαρχουν και εξαιρεσεις απο ελαχιστες εως καμμια!!!Δυστυχως η χωρα μας καταστρεφεται τελικα απο τους ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ!!!! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θερμα συγχατητηρια στους τρεις τελευταιους σχολιαστες ??!
    Ετσι ειναι η αληθεια..
    Μπραβο παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή