«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ.. - 800 λαθροκατσαρίδες εισέβαλαν στα νησιά μας το διήμερο που πέρασε - Ιερέας στη Βέροια: «Θα πάρουμε τις καραμπίνες…» - Στο ψυχιατρείο Λέρου, χωρητικότητας 860 ατόμων, συνυπάρχουν τώρα 2.500 άτομα (ασθενείς και λαθρό) και τρωκτικά (2 VIDEO)



Η κατάσταση έχει ξεφύγει και αν όλα μείνουν ως έχουν, σύντομα θα ακολουθήσουν τα χειρότερα.

Μόλις τις τελευταίες 48 ώρες, εισέβαλαν στη χώρα μας περίπου 800 παράτυποι μετανάστες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη Λέσβο πέρασαν χθες 150 άτομα και σήμερα 80. Στη Χίο χθες 155 και σήμερα 205. Ενώ στη Σάμο χθες πέρασαν 100 άτομα και σήμερα 105.
Έτσι, ο αριθμός των «φιλοξενουμένων στη Μόρια, ανέρχεται πλέον στους 14.427, στη Χίο βρίσκονται 4.980, ενώ στη Σάμο 6.202.

Οι αυξημένες ροές έχουν κινητοποιήσει δημάρχους και περιφερειάρχη, οι οποίοι ζητούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κ.Μητσοτάκη.

«Η επιδεινούμενη κατάσταση με την διαρκώς αυξανόμενη είσοδο μεταναστών – προσφύγων και την παραμονή τους στην περιφέρεια», ήταν- σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας β. Αιγαίου – το θέμα της συσκεψης αναμεσα στην διοικηση της περιφέρειας και των δημάρχων της περιοχης (Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Χίου, Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου και Λήμνου).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η περιφερειακή αρχή και οι δήμαρχοι «ομόφωνα ζητούν να γίνουν άμεσα δεκτοί από τον Πρωθυπουργό της χώρας για να θέσουν δια ζώσης τα προβλήματα και να ζητήσουν λύσεις»

Την ώρα που συμβαίνουν αυτά, ένα ακόμη νησί μας, η Λέρος εκπέμπει SOS, για την κατάσταση στο ψυχιατρείο του νησιού! Η διοικήτρια του Θεραπευτηρίου, αναφέρει πως σημειώνονται επιθέσεις σε τροφίμους του ψυχιατρείου, απόπειρες διαρρήξεων, υποκλοπή ρεύματος με επικίνδυνες τεχνικές και άρα περιορισμό της κυκλοφορίας των ασθενών, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες με επιβαρυντική συνέπεια στην ψυχική και σωματική τους υγεία.
Το ψυχιατρείο, να σημειώσουμε πως είναι φτιαγμένο για 860 άτομα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αυτό 2.500!
Οι κάτοικοι του νησιού, αλλά και οι συγγενείς των ασθενών του ψυχιατρείου, εκφράζουν την οργή τους και καλούν για άμεση απομάκρυνση των μεταναστών, πριν γίνει οτιδήποτε χειρότερο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι σχεδιασμοί για μαζικές μεταφορές μεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Ωστόσο οι αντιδράσεις είναι μεγάλες ακόμη και στα μικρά χωριά και τις κωμοπόλεις!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ομιλία ενός ιερέα, ο οποίος σε συζήτηση για το μεταναστευτικό ξεσπάθωσε και μίλησε κατά του Κορανίου αλλά και της νοοτροπίας που αυτό δίνει στους μουσουλμάνους.
Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: «Μουσουλμάνος δεν μπορεί να βλέπει σαν αδελφό του έναν Χριστιανό. Σκοπός του είναι να τον κάνει μουσουλμάνο».






triklopodia

4 σχόλια:

  1. Σιωπή !ότι πει ο αγάς Βαρβιτσιώτης !άλλος καμπάνο κουδουνιστρας ! οποίος δεν υπακούει στα φιρμάνια θα παλουκωνεται.Και για έξτρα τιμωρία θα τον γλυφη και μια μπιφτεκου.Σιωπη ραγιάδες !θα χάσετε τα κεφάλια σας.Σιωπη ραγιάδες ,αυτούς τους φέραμε για να σας γαμησουν ,μην κουνιεστε και δεν βρίσκουν στόχο.Σκασμος ρε !κάντε ότι σας λέει η Μπίλντερμπεργκ.Σκασμος γιατί θα ξαναφέρουμε τον τσυριζα.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΟΚΩΛΟΙ ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ,ΜΙΑ Ν.Δ ,ΜΙΑ ΤΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ..Ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥ !"ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΞ ;"ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ" ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΞ,ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΤΥΡΟΚΩΛΟ.ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ! ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ,ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΤΟΝ ΚΥΤΤΑΩ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ,ΤΟΝ ΜΠΑΝΙΖΩ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΟΒΡΙΟ,χχμμμ..."σε μένα μιλάς ρε κοπρα ;"του λέω...με κυτταει..."ναι "μου λέει ,εεεε...άρπα μια ρε οφακλα και σου στέλνω και τις άλλες πεσκέσι.Εχω αρχίσει και έχω μια ιδέα ,αντί να πιω το ποτήρι ,δε βάζω μέσα στο ποτήρι τον οφακλα ,να τον πνίξω σα βάτραχι ;να βαρεση 200 μπουρμπουληθρες και να του πεταχτούν τα μάτια οξω ,σα του Χένρυ .ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΟΦΑΚΛΑ ;ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα έχεις σκεφτεί πως θα μιλούσες σε μία από αυτές τις λαθροκατσαρίδες αν εμφανιζόταν στο μπλογκ ξέροντας αρκετά Ελληνικά για να παριστάνει τον Έλληνα και άρχιζε να λέει καλά λόγια για τους σαουδάραβες ας πούμε, ή την παρεξηγημένη θρησκεία της ειρήνης, και γιατί ενωμένοι με τους σαουδάραβες θα είμαστε πιο δυνατοί; ;)

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν είναι τίποτα. Έπρεπε να με ρωτήσεις " Έχεις σκεφτεί πόσο διπλωματικά θα διαχειριζόσουν έναν οπαδό του Νεο-Οθωμανισμού που πραγματικά ξέρει να αναδεικνύει επάξια (κι έτσι τούς πρέπει) τις αδιαφιλονίκητες ηθικές αξίες και τα καλλιτεχνικά, αρχιτεκτονικά κ.ά. θέλγητρα του ανατολικού πολιτισμού;"

      Διαγραφή
  3. --- βγηκε κε η ξεφτελισμενη κορη του Εφιαλτη προχτες (Ντορα Μπακογιανη) κε ιπε οτι οι πληρωμενες αρωστες Συριζο-Αλβανιδες της παρελασης ινε καλα κοριτσια κε χριαζοντε διαλογο. καθαρισαν τον Μπακογιανη κε τωρα ζουν κε βασιλεβουν. ας ινε καλα τα κοροηδα που τους ψηφιζουν, δηλαδη ο σοφος αρχι-μαλιακαρος εληνικος λαος. ακουστε τι φιδια ψηφιζουν κε τρεφουν στον κορφο τους ενα σωρο ηλιθιοι νεο-εληνες.
    --- για πιους μογγολους κε γυφρο-σλαβους μιλαμε, οταν οι μεγαλυτεροι εχθροι των εληνων ινε εντος ελαδας. ΠΟΣΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΤΑΗΖΗΣ ΑΚΟΜΑ παληο-μαλιακα εληνικε λαε κε ποσους εφιαλτες μητσοτακηδες χωρανε ακομα στην ερημη αφτη πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή