«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Το ποτήρι της προδοσίας...

γράφει ο Αριστόμαχος



Διαβάζω: «Αναβρασμός» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Έβγαλαν μαχαίρια οι μετανάστες σε μπαρ, παρενόχλησαν γυναίκες!»

Μετά.. βλέπω το βίντεο με τον « Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αρη Χατζηκομνηνό για τα όσα οργιώδη συμβαίνουν στο νησί της Λέσβου »,
στο οποίο τις διαμαρτυριες και την οχλοβοη ,την εκαναν φυσικα οι χαζαρο μπολσεβικοι του σύριζα και κκε το κόμμα του οβριέ.
Περιμενει απο την κυβερνηση .....αααχαχαχαχ! καλο...
σαφως και ξερει οτι η ψευτο κυβερνηση ειναι υποτακτικη και τα παιρνει χοντρα απο τα αφεντικα της ,οπως και οι προηγουμενες.
Ενα πραγμα ισως ...λεω ισως ,δεν συλλαμβανει καλα...

..Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ,ΜΕ ΨΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΗ.
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ .
ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ,ΟΛΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ .
ΤΟ ΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

ΟΒΡΙΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ .
ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ .
Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΑΖΑΡΟ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ .ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΗ .

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !
ΑΥΤΟΙ ..ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .
ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ..
ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ,ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΠΑΚΙΑΣΟΥΜΕ .
ΜΕ ΚΛΩΤΣΟ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ.
ΟΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ,ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ,ΤΟΣΟ ΔΥΣΧΕΡΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ .

Και φέρε και φέρε.. και δώσε στους γύφτους επιδόματα...
και φέρε και φέρε και φέρε.. και δώσε επιδόματα ,οικίσκους ,οικοσυσκευες, τρόφιμα στους λαθραιους.
Και φέρε και φέρε και φέρε.. και να οι απειλές και να τα πρόστιμα και να οι τσαμπουκαδες..: "θα τους φάτε στην μάπα" ο ένας , "κάντε ότι κοιμαστε ο άλλος"..
Διάβαζα στοιχεία εγκληματικότητας: "Κάθε 8 ημέρες μια δολοφονία και κάθε 6 ημερες ένας βιασμός" ,μόνο στην Αττική ,το 2019.
Ο κόσμος άρχισε να ψάχνεται πώς να προστατευτει.
"Οπλα"... άμα δεν παίρνετε άδεια από την αστυνομία ,αγοραστέ ένα από Πακιστανό ,σαν τα σωβρακα τα πουλάνε.

Ρε την έκαναν την πατρίδα μας οι Χάζαροι ,όπως είναι οι κ@λοτρυπίδες τους. Δικια τους πατρίδα είναι ;Σαν τα φίδια ,όπου βρουν τρούπα ,κάθονται .Και πλήρωνε μαλακά Έλληνα φορους, χαράτσια ,πρόστιμα και ΔΕΗ και κωλοτραπεζες .

"Πρόσφυγες" αυτοί..;
"λάθρο εισβολλεις" εμείς .
Δάχτυλα εσείς ,μπουνιές εμείς.
Βλεπεις "κυρά Τσατσία".. ότι τα σκατα που σε έβαλαν να κουβαλησης εδώ ,στην πατρίδα μας ,δεν "Λιαζονται" σαν τα κοπρόσκυλα μόνο ,θέλουν και νυχτερινές εξόδους σε μπαράκια και γκόμενες και ποτά. Και άμα λάχει να 'ουμε τραβάμε και καμμιά Κάμα και μαχαιρωνουμε. Ετσι κυρά τσατσια ;έτσι κυρ τουλουμπα ;
Στα μπαράκια τους βαζεις.. πάλι πρόβλημα σου δημιουργουν. Τρις χειρότερο. Ασε που θα χασης όλη την πελατεία και κάθε ημέρα θα τρεχης στις αστυνομιες.

Να σας προτείνω ρε γκοτζιλοκεφαλοι κάτι;.. γιατί δεν πάτε στον Ρόθτσιλντ ,να του προτείνετε την προεδρία της χαζαρίας χουντο δημοκρατίας σας ;
Θα σας σώση η Μπίλντερμπεργκ ; ααααχαχα !

Αυτοί που σκάβουν τον λάκκο του κάθε ενός και της κάθε μιας ,αυτοί που κατατρωγουν τις σάρκες μας έτη και έτη τώρα , εψηφισθηκαν για να σώσουν την Ελλάδα από τους ξεβρακωτους του τσυριζα, που είχαν ψηφισθεί για να σώσουν την Ελλάδα από την λέσχη σαμαρά/μπενι σελόν, που είχαν ψηφισθεί για να σώσουν την Ελλάδα από παπαδημίους και τον οβριο μασωνο Τζέφρυ.
Σας το ξαναγράφω: το ποτήρι θα το πιείτε όλο, ΟΛΟ ρε και εγώ μαζί.

Μια χάρη θέλω όμως ρε παλληκάρια και νοικοκυραίοι Ελληνόψυχοι.. και θα με θυμηθειτε..
Όταν σας πειράξουν τις γυναίκες ,τις μάνες ,τα κορίτσια σας..
Όταν σας τσαμπουκαλευθουν τα σκ@τα που μας εμπασαν στην πατρίδα μας.. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Γ@Μ@ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ , ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.. ΣΤΗΣΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΤΣΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΆΛΛΟ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ!


ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

34 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 19:35

    Έχεις απόλυτο δίκιο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, σήμερα ήπια μεγάλη γουλιά από το ποτήρι αυτό, κόντεψα να ξεφτιλιστώ σε δικό μου άνθρωπο για τις ιδέες μου.
    Κρίμα, νέοι άνθρωποι κολλημένοι στο μικροσυμφέρον τους,δεν λένε να καταλάβουν τον εφιάλτη που έρχεται και σαν τις στρουθοκαμήλους βουλιάζουν στην άμμο το κεφάλι τους.
    Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν πρόκειται να ξυπνήσει ακόμα και άν τους πλησιάσει το λεπίδι του εισβολέα.
    Ναί,θα πιούμε όχι το πικρό ποτήρι, αλλά και το βαρέλι μαζί και είναι πολύ μεγάλο κρίμα.
    ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΑΓΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

    Πραγματικά το πικρό ποτήρι κρύβει και το θλιβερό δηλητήριο της απόλυτης μοναξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα χαθούν αγνές ελληνικές ψυχές είναι το πιό σημαντικό, η πνευματική ευθύνη όλων αυτών που δεν θέλουν να αποδεχτούν την πραγματικότητα είναι τεράστια, υπάρχουν 6 λόγοι που δεν την αποδέχονται ΄΄γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν την αλήθεια΄΄ γκούγκλαρε, μην αδειάζεις το κεφάλι τους να γεμίζεις το δικό τους, να τα λες εκεί που θα πιάσει ο σπόρος, κάποιοι αρκετοί από τέτοιους θα λειτουργήσουν ως χαφιέδες και θα καρφώνουν ορθοδοξους και πατριωτες για να μην χάσουν τα επιδοματα τις καρτες και το ξεροκομματο καμια εμπιστοσυνη να ειστε συνετοι οπως ειπε ο Χριστος για τα φιδια και την σοφια κατα Ματθαιον ο υπερβολικος ζηλος δεν ειναι καλο συνεση γιατι το χαφιεδιλικι καλα κρατει και προκειμενου να μην χασουν τα αγαθα τους θα σε καρφωνει κι η μανα σου

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 22:53

      Αυτό ξαναπέστο!!!!!

      Διαγραφή
  2. Γιατί χολοσκας αδελφέ ;έχεις εμένα ,όταν ξεκινήσει θα τρέχουν να μας βρουν.Οι στόφες που ψήνουν τα ψωμιά ,δεν είναι όλες ίδιες στην δουλειά.Δειχνουν ότι είναι ,άλλα δεν είναι.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 22:52

      Ναί αδελφέ μου,έχω εσένα, έχω όλους αυτούς που βλέπουν "πρός τα'πάνω".
      Σωστό μέρος ν'απαγγιάσω.

      Διαγραφή
  3. Ψιτ....μια χάρη θέλω από εσάς όλους...όταν το πιούμε το ποτήρι ,.μην το πετάξετε ,γιατί μετά, θα τους το σπάσουμε στο κεφάλι.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα υπάρχουν και τα λεγόμενα κτερίσματα δεν τα χεις ακουστά; χαχα κρίμα το όνομα σου

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμον

      Εννοείς, αντί να τους τα σπάσουμε στο κεφάλι, να τούς καθαρίσουμε πρώτα και μετά να τα βάλουμε στους τάφους τους;

      Διαγραφή
    3. πακέτο χαχα έτσι έτσι

      Διαγραφή
    4. Αριστόμαχε έχεις παρατηρήσει ότι Ελληνίδες κάνουν παιδιά και σχέσεις με Αλβανούς Γερμανούς Ισπανούς πχ; Οτι οι οικογένειες το αποδέχονται μήπως; Οτι άμα είναι Αλβανός τους ψιλοχαλάει αλλά το ορθόδοξο βαφτισμένο τέκνο τους να παντρευτεί Ισπανό πχ παπικό δεν τους χαλάει αντιθέτως καμαρώνουν, δεν θα αντιδράσει κανείς σε ανάλογες σχέσεις με Αφγανούς, Κινέζους, Πακιστανούς, κάποιοι από αυτούς είναι όμορφοι, άλλοι έχουν χρήμα από παράνομες πηγές, και ίσως καλοί επιβήτορες σε εποχές που όλα γίνονται για το χρήμα και το σεξ, μην φωνασκείς αδίκως λοιπόν σε τέτοιους δήθεν Ελληνες, 2 εκατομμύρια θα μείνουν αληθινοί ορθόδοξοι σ αυτήν την έρμη χώρα είπε ο γέροντας Αμβρόσιος, θα είμαστε μειονότητα, όμως οι τρομεροί σεισμοί και καιρικά φαινόμενα δεν θα αγγίξουν μόνο εμάς αλλά κι αυτούς, και 2 εκατομμύρια είναι πάρα πολλά όταν είναι αγνοί ορθόδοξοι Ελληνες πατριώτες είναι η μαγιά, μην σε ενδιαφέρουν οι πολλοί, οι παροχές τους είναι προσωρινές έτσι κι αλλιώς δεν θα αντέξουν όταν κοπεί το ρεύμα...

      Διαγραφή
    5. βάλτε καμιά φωτό ως εδώ ειδοποιηση προς εισβολείς εισέρχεστε με δική σας ευθύνη σε χώρα τρομακτικά σεισμογενή, με ηφαίστειο που σιγοβράζει υποθαλάσσια Σαντορίνη με καταστάσεις απρόβλεπτες τύπου Μάτι και Μάνδρα, ουδεμία ευθύνη φέρουμε πάτε στην ασεισμική Βρεττανία, Γαλλία Γερμανία ,έτσι να το παίζετε συνέχεια

      Διαγραφή
    6. Εσύ ρε ,τι ζόρι τραβάς με το ψευδώνυμο μου ;Σου πάτησα τον κάλο ;μπας και θες να με γνώρισης από κοντά ,να δης αν κολλάει το ψευδώνυμο με το πρωτότυπο ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 23:10

      Ήρεμα αδελφέ μου.Χωρατό έκανε ο σχολιαστής.Δεν υπάρχει κακία στον λόγο του.Θεώρησέ το ένα χωρατό.Κανείς δεν σε αμφισβητεί.Μεγάλη η αξία όλων σας.
      ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!

      Διαγραφή
    8. Τέτοια χωρατα να λείπουν !πικα κάνει και το ξέρει.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Ετρωγαν σπόρια κάτι λαθρό έξω από έναν ιερό ναό και τους πάτησε κάτι μπινελίκια μια φίλη μου που έσκυψαν και τα μάζευαν, ούρλιαζε σαν την μαινάδα ότι εδώ είναι οίκος του Θεού πάρε τα τσόφλια και πέταξε τα στον κάδο, τα πέταξε, φώναζε αυτή στο τζαμί ρε θα τρωγες απόξω σπόρια όχι έλεγε ένας από αυτούς γρήγορα του είπε μάζεψε τα και πέτα τα, 4 μέτρα μακριά τα έτρωγαν αλλά ο ιερός μας χώρος είναι περιμετρικά των ιερών ναών φυσικά, ένας από αυτούς ήταν αμίλητος κι έβραζε, φώναζε αυτή γιατί δεν μιλάς του μίλαγε στα αγγλικά αλλά αυτός τίποτα ωστόσο αν ήταν δυνατόν να την ξεκοίλιαζε είχε γίνει πυρ και μανία δεν σου κρύβω ότι για αρκετά περπατούσαμε και είχαμε τα μάτια πίσω γιατί αυτοί είναι χέστηδες και χτυπάν ύπουλα, όμως αυτό το γεγονός απέδειξε περίτρανα ότι όταν μπαίνεις και καλοτρώς με τον τσαμπουκά σε ξένο σπίτι ο νυκοκοίρης θα σε διώξει με τις κλωτσιές το ξέρουν αυτό και δεν κυριαρχούνται από την συνείδηση ότι τους ανήκει η χώρα, απλώς ότι σ αυτήν την χώρα θα καλοπεράσουν ή θα σφάξουν, όταν σηκωθεί όμως η χώρα στο πόδι θα χ ουν τα βρακάκια τους, εκτός βέβαια από πρακτόρια και τζιχαντιστές και καθε είδους προδότη εγχώριο που έχει μακροχρόνια εκπαιδευτεί με την ΑΝΟΧΗ της αστυνομίας σε αστικό πολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά τα τελευταία δέκα κολασμένα χρόνια η αγωνία μου - για όσα συνέβαιναν και για όσα τραγικά για όλους εμάς έβλεπα να έρχονται - με έσπρωξε να πλησιάσω κάποιους χώρους που υπόσχονταν πατριωτισμό, αντίσταση και προστασία για τα επερχόμενα βίαια γεγονότα, που τα βλέπουμε τώρα να αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας…..Όμως όλες αυτές οι καταστάσεις που αντιλήφθηκα με έκαναν να απομακρυνθώ απ’ όλα, χάνοντας την εμπιστοσύνη μου στο μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου είδους…ΠΑΝΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!! Τώρα πια δεν αναρωτιέμαι ποιος είναι συνειδητά ρουφιάνος, από βλακεία επιζήμιος ή εν δυνάμει ρουφιάνος, αλλά ποιος δεν είναι….
    Έχεις επίσης να αντιμετωπίσεις και τον πόλεμο με τους οικείους σου - όπου στην καλύτερη περίπτωση σε αντιμετωπίζουν σαν τον τρελό του χωριού – κι ας βλέπουν πως ό,τι τους έλεγες πριν μερικά χρόνια το ζουν τώρα στο πετσί τους.
    Μεγάλη Μοναξιά, τελικά…Και αυτό είναι πολύ δυσοίωνο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε πιστεύω με τους οικείους, τα ίδια κι εγώ..

      Διαγραφή
    2. Αυτά ακριβώς αντιμετώπισα κι εγώ, και μάλιστα πιο έντονα αυτές τις ημέρες. Ώσπου είπα, ακόμα και για την ίδια μου την οικογένεια, "εντάξει.. αφού προτιμάτε να δείτε το λεπίδι του ισλαμιστή στο λαιμό των παιδιών σας πρώτα.. και να αυτοσχεδιάσετε μόνο όταν έρθει η στιγμή.. δικαίωμά σας. Εγώ την υποχρέωσή μου την έφερα εις πέρας, και σιωπώ πλέον εφόσον θεωρείτε ότι είμαι τρομολάγνος και σπέρνω παραπανίσια ισλαμοφοβία ".

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχει μοναξιά κορίτσι μου όταν έχεις τον Χριστό , και τι σου λέει; επικατάρατος είναι εκείνος που στήριξε τις ελπίδες του σε άνθρωπο

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 23:06

      Και μετά σκέφτεσαι,"Μήπως είμαι εγώ λαθος;Μήπως δεν τα βλέπω σωστά";
      Τελικά,μεγάλη ξεκούραση,να διαβάζω πατριώτες σχολιαστές με τον ίδιο τρόπο σκέψης.Επίπονος Ό αγώνας και δύσκολος.
      Άς αναλογιστούμε όλοι μας εδώ στην αετοφωλιά του ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ότι η ζωή μας δεν μας ανήκει.ΑΛΛΟΣ πλέον Μάς καθοδηγεί. "Φρόνιμοι σαν τα φίδια και άλλοι σαν τα περιστέρια".
      Ακόμα και άν κρατάμε όπλο στο χέρι μας.
      Όλα και όλοι πρός δόξαν Θεού.
      Αυτός θα μάς κατευθύνει στην νίκη μας.
      Κι'άς χαθούμε από αυτή τη ζωή.

      Διαγραφή
    5. Αναστασία,δεν έχεις μοναξιά,έχεις μπει στην περίοδο της περισυλλογής.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. Ο use your illusion
    Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε — και το οποίο μας τα παρέχει όλα αυτά — είναι τεχνητό (ILLUSION )και αυτό είναι που "παράγει" όλα εκείνα τα οποία εμείς απολαμβάνουμε ως "προηγμένα τεχνολογικά αγαθά" ...use your illusion Εμείς, ως άτομα, απλά συμμετέχουμε με έναν πολύ μικρό προσωπικό ρόλο σε αυτήν την τερατωδώς τεράστια συλλογική λειτουργία ...
    "Θυμούνται" όμως και την τρομερή περίοδο του Βάαλ ...Του Θεού που την ακολούθησε ...Την εποχή που ένας τρομερός όχι ανθρωπόμορφος Θεός κατασπαράζει τα ίδια του τα θεϊκά παιδιά, τα οποία για πρώτη φορά είναι ανθρωπόμορφα και όχι γίγαντες ή τιτάνες όπως ο ίδιος. Ο Βάαλ για τους Έλληνες είναι ο Κρόνος ...Ο σκληρός Θεός που τρώει τα παιδιά του ανάμεσα στα οποία είναι κι ο δικός τους Θεός. Ούτε όμως ο Κρόνος τους αφορά, γιατί η Γυναίκα του — η Ρέα — προστάτευσε το Υιό της από τη σκληρότητά του. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ αντικατοπτρισμό .....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ έλληνας δεν θα ΧΑΘΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ φίλοι και σχολιαστές ...........θα πάρω πάρουμε το ΑΙΜΑ την ΣΟΦΙΑ με διαφορετικό ΤΡΟΠΟ και να είστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ ότι στραβά βλέπουμε... !!!!!! το ΘΕΜΑ είμαστε σε ΛΑΝΘΆΝΟΥΣΑ ΣΚΕΨΗ..............να είστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ για ΕΝΑ μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ και έχεις ΔΙΚΑΙΟ αλλά άλλο ΘΥΜΟΣ και άλλο το ΣΧΕΔΙΟ !!!!!!!!!!! και δεν είσαι μακριά σε αυτά που λές γιατί είναι η πραγματική κατάσταση αυτό που ΦΑΊΝΕΤΑΙ αλλά εμείς ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουμε ΠΙΣΩ απο το τι Φαινεται το ΕΛΛΗΝΑ με μεγάλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ ............όσο για τον ΔΙΟΔΟΤΟ πρέπει να ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τις ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ;;;;!!!!!! θεμάτων γιατί όλα έχουν κάτι να ΔΏΣΟΥΝ .............!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε διαβάζουν κι άλλοι γίνε σαφέστερος παρακαλώ

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Οκτωβρίου, 2019 23:14

      Αδερφέ Use your illusion, μου θυμίζεις την φράση,"Ο άγριος από τον Άγιο έχουν ένα Ρ διαφορά.Ολες οι μάχες γίνονται γι'αυτή την διαφορά.

      Διαγραφή
    3. Και ποιος σου είπε εσένα ,ότι άμα θυμώνω ,δεν κάνω σχέδια ;διοχετευω το τσι σε άλλο σημείο .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. αυτή είναι είδηση https://katohika.gr/diethni/nea-zilandia-oi-antres-tou-polemikou-naftikou-tha-mporoun-na-foroun-pseftikes-vlefarides-kai-makigiaz/
    ο κόσμος προχωρά προοδεύει κι εσείς κολλημένοι στο game of thrones διαβάστε και τα σχόλια γέλασα
    χούμορ φυσικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. meanwhile τα κανάλια παίζουν εξαιρετικά σημαντικά είδηση αυτό που έγινε με την ταινία Τζόκερ και τα ανήλικα, αφήστε ήσυχο τον Φοίνιξ είναι ηθοποιάρα! Οδηγήθηκαν στο τμήμα γονείς που συνόδευαν τα ανήλικα τέκνα τους στην ταινία, τους είπαν άραγε ότι την επόμενη φορά θα τους τα κατασχέσουν τα τέκνα γιατί είναι κακοί γονείς και συνοδεύουν τα παιδιά σε ταινία ενηλίκων;; Τους το φυλάνε για έκπληξη μάλλον, εν ολίγοις έγινε ένας μικρός σαματάς ένα μικρό τεστ, μπράβο στην ελληνική αστυνομία, πιστή στο καθήκον με τον ζήλο ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αα Κώστα σε είπαν τρομολάγνο εμένα με ειπαν κινδυνολόγο τώρα δεν λέει κανείς τίποτα αντιθέτως ρωτάνε να μάθουν και δεν απαντώ έβαλα τσιρότο στο στόμα, ηλικία έχουν κινητό έχουν μυαλό έχουν ας ψάξουν να βρουν την αλήθεια, γκέιμ όβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ αντικατοπτρισμό .....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ έλληνας δεν θα ΧΑΘΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ φίλοι και σχολιαστές ...........θα πάρουμε το ΑΙΜΑ μας την ΣΟΦΙΑ με διαφορετικό ΤΡΟΠΟ και να είστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ, στραβά βλέπουμε το ΘΕΜΑ είμαστε σε ΛΑΝΘΆΝΟΥΣΑ ΣΚΕΨΗ..............να είστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ για ΕΝΑ μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ και έχεις ΔΙΚΑΙΟ, αλλά, άλλο ο ΘΥΜΟΣ και άλλο το ΣΧΕΔΙΟ !!!!!!!!!!! και δεν είσαι μακριά σε αυτά που λές γιατί είναι η πραγματική κατάσταση αυτό που ΦΑΊΝΕΤΑΙ αλλά εμείς ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουμε ΠΙΣΩ απο το τι Φαινεται τον ΕΛΛΗΝΑ με μεγάλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ .........use your illusion τά υπόλοιπα που έγραψα παραπάνω ήταν έκτος θέματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τι θέτε να κάνω ,που διάφορες ,παντρεύονται Αλβανούς και Πακιστανούς ;έχω τρακάρει τέτοιες ,για τα μπάζα είναι .Για μυαλό μιλάω.Σε εμένα μου συμβαίνει το αντίθετο !μου την πέφτουν οι αλβανίδες ,αεί στο διάολο.Εαν ήμουν ΑΙΣΥΜΝΗΤΗΣ,διώχνοντας τους λάθρο ,θα εδιωχνα και τα παιδιά που έκαναν με τις ελληνοφωνες,αυτές θα είχαν την επιλογή ή να πάνε μαζί του η να μείνη εδω χωρίς παιδιά.Αλλωστε ,κάποιες ανόητες που παντρεύτηκαν μουσουλμάνους ,έχουν προβλήματα , σοβαρά, με τις συμπεριφορές και τα παιδιά.Ας πρόσεχαν.Επειδη έχω ζήσει στην Αραβία ,είδα την διάθεση πολλών ανδρών και γυναικών να ξεφύγουν από αυτήν την παλαβρα του ισλαμισμού.Τις γυναίκες τις έβλεπα στα αεροπλάνα που άλλαζαν ρούχα ,με το που έβγαινε το αεροπλάνο από τον εναέριο χώρο.Τα σημερινά παιδιά εδώ στην χώρα μας ,είναι πολύ εμφανίσιμα ,αγόρια κορίτσια ,εεεε ,άλλων το μυαλό δουλεύει έτσι ,άλλων δουλεύει αλλιώς.Αυτο είναι παντού στον κόσμο.Γενικα..ερπετο Κρόνια κατασκευάσματα τα αποφεύγω .Το ανθρώπινο γένος δεν θα χαθη.Αλλοι θα χαθούν.Γονους Κιμμερίων και Χαζάρων βρίσκεις σε όλη την Ευρώπη.Ουτε εβραια θα έπαιρνα ποτέ.Αλλοι δεν δίνουν σημασία.Οπως στρώνει ο καθένας κοιμάται.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειναι ευοιωνο το γεγονος οτι στο θεμα επιμιξιων {νταιβερσιτυ) η αφυπνιση λαμβανει διεθνεις διαστασεις.

    https://uploads.disquscdn.com/images/51d9e21af0c084a1573d60e51517698cd2bad1261f2ab359baad5bbd0ac74b35.jpg

    Εν τω μεταξυ η αρχηγος του Ουγγρικου κομματος Τζομπικ (Εθνικο Κομμα) τα χωνει αγρια σ' ενα Ουγγρο εβραιο που ζητα ν' αποκλισθη αυτη η γυναικα απο την πολιτικη. Επιστρατευει μαλιστα και λιγο γλωσσα Μαρκου για εμφαση και χρωμα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/e7d4a27286cad6463819898f336582aee2ef65707605c648a5b278e1d2346f52.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αναστασία άγγιξε και άνοιξε ένα μεγάλο θέμα.
    Συγχαρητήρια Αναστασία!

    Εάν πράγματι μπορούσαμε να καταλάβουμε ΕΜΕΙΣ γιατί δεν μας καταλαβαίνουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ, τότε ΟΛΟΙ θα αλλάζαμε ως δια μαγείας. Εννοείται προς το απείρως καλλίτερο.
    Δυστυχώς το θέμα για να αναλυθεί είναι εκτός των άλλων και άπειρα κουραστικό.

    Οπότε ας μην ψάξουμε να δούμε τι και ποιος φταίει , ας...μείνουμε στα γνωστά για να μην πάμε σε καινούργια, κατά παράφρφαση ,μάλλον, στοίχων του Αμλετ. Κατηγορώντας το εύκολο θύμα , τους συνανθρώπους μας Ελληνες , ως νεοέλληνες ραγιάδες δοσίλογους και λοιπά εύηχα, που κάνουν αυτούς, τους ΔΗΘΕΝ αφυπνισμένους πατριώτες (ποτέ εθνικόφρωνες, ποτέ ...τους χαλάει), που τα ξεστομίζουν να νοιώθουν ότι κάτι είναι.
    Δεν αναφέρομαι σε κανέναν από τους ανώνυμους (η έστω με ψευδώνυμα σχολιαστές), ούτε βεβαίως , πως θα μπορούσα άλλωστε και στον φιλόξενο ιδιοκτήτη του ιστότόπου τούτου.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή