«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ !



Με απόλυτη επιτυχία στέφεται μέχρι τώρα το σχέδιο των νεοταξιτών, για μετατροπή ολόκληρης της χώρας σ’ ένα ατέλειωτο hot spot – το οποίο έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει ο Κούλης Μητσοτάκης, με αντάλλαγμα μια λιγότερο «σφιχτή» οικονομική πολιτική!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που έχει αναλάβει τις μεταφορές, από τον Αύγουστο έως και σήμερα, ο αριθμός των «προσφύγων και μεταναστών» που έχουν μεταφερθεί από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σε hotspots της ενδοχώρας, φτάνει τα 3.887 άτομα.

Κι ενώ γεμίζει σιγά-σιγά με «προσφυγάκια» η ηπειρωτική Ελλάδα, η κατάσταση στα νησιά παραμένει η ίδια, καθώς όσους φεύγουν τους αντικαθιστούν αμέσως νεοφερμένοι, που ανταποκρίνονται μαζικά στο «προσκλητήριο» της κυβέρνησης Κούλη, να αποικίσουν την Ελλάδα!

Έτσι, ενώ προχθές μεταφέρθηκαν στα πλαίσια της υποτιθέμενης «αποσυμφόρησης» περίπου 500 «προσφυγάκια» από την Λέσβο και –μόλις- 13 από την Χίο σε hotspots της ηπειρωτικής Ελλάδος, αντικαταστάθηκαν την επομένη (χθες) από 377 «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Λέσβο και από 244 «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Χίο!

Δεν είναι… θαύμα, που μόνο μια ψοφοδεξιά κυβέρνηση Κούληδων, Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων και λοιπών… «εθνικοφρόνων» μπορούσε να πετύχει;

ethnikismos.net


triklopodia.gr

6 σχόλια:

  1. Απίστευτη είδηση. Η αστυνομία περνάει τους υποψήφιους αστυνομικούς από ψυχοτεχνική εξέταση για 5 δευτερόλεπτα;

    "Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά"

    https://www.pronews.gr/lifestyle/celebrities/811173_telos-apo-tin-astynomia-o-agapi-mono-tasos-potsepis-ton-ekopse-o

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/273161/syskepsi-gia-metanasteftiko-stin-iera-synodo-parousia-xrysoxoidi-koumoutsakou


    "Η Εκκλησία, τόνισε, ακολουθώντας την ευαγγελική προτροπή για βοήθεια του εμπερίστατου αδελφού, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας ή καταγωγής, είναι έτοιμη να συνδράμει αποφασιστικά και να βοηθήσει την ελληνική Πολιτεία..."


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ!

    ΟΜΩΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ...

    ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ GILLETTE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεχεχε ! Το σχέδιο μας εξελίσσεται μια χαρά !άντε ρε εσείς ...θα σας το σφυριξω....πέφτουν στην παγίδα,χιχιχι !βιάζονται να τους εγκαταστήσουν και δεν παίρνουν μέτρα.Τι χολοσκατε...ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ........ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καπου διαβασα οτι στην αυστραλια βαφουν τις αγελαδες...ζεβρες για να μην τις τσιμπουν οι μυγες.
    Θα μπορουσαμε λοιπον και εμεις σαν λαος να βαφτουμε προς το...μελαμψο
    η σκουρο ωστε να μοιαζουμε εξωτερικα με πακιστανους η αφρικανους κλπ ωστε να δικαιουμαστε πολυ περισσοτερα και τζαμπα παροχες απο το μαλακισμενο κρατος που ζουμε.Να δεις τοτε πως θα περνουσαμε...ζαχαρη και τζαμπα καρτες φαγητο,επιδοματα,ρευμα,μεχρι και τζαμπα γαμ@σι...!!! αμ πως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρκο, το μηνυμα σου δροσερο αερακι που σκορπα τη Τζερονιμικη μαυριλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή