«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Σύμη

γράφει ο ΕργΔημΕργ



ρελλαίνομαι μ’ αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες γιά τη Σύμη! Σχεδόν δυό χιλάδες λάθρο περιφέρονται (καί χέζουν) ανά τας ρύμας καί τας οδούς του νησιού, λέεικαί θά ‘ρθουν κι άλλοι, μην σας μένει αμφιβολία. Δυό χιλιάδες νεάντερταλ, σε σύνολο κάπου τριών χιλιάδων μονίμων κατοίκων, ξαναλέει.
Δεν μπορούσα, λοιπόν, να μην σχολιάσω.

Φυσικά, όλ’ αυτά γίνονται επειδή το ψευτο-Ρωμαίϊκο αποφάσισε εσχάτως να καταργήσει τα σύνορά του καί να τουρλοκωλιαστεί στον κάθε αλλοδαπό καί τον κάθε βάρβαρο. Κι αναρωτιέται κανείς – ένεκα καί κάτι επίμονες φήμες, τώρα τελευταία:
(Αλλά καί κάτι παρόμοιες φήμες από τη δεκαετία του 1950, σχετικές με τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας – καί το τί πιθανώς συμφώνησε στα κρυφά ο φρύδιας με τους Ούννους.)
  • Μήπως υπάρχουν τίποτε συμφωνίες με την τουρκίτσα «κάτω απ’ το τραπέζι» (γιά παραχώρηση τμημάτων της Ελληνικής επικρατείας), καί δή σε επίπεδο πρωθυπουργού;
  • Μπορεί, άρα γε, μονάχα η υπογραφή του τυχόντος πρωθυπουργού σε μυστικά πρωτόκολλα να δεσμεύει ολόκληρη τη χώρα μας;
  • Μήπως κάτι τέτοιες βρωμιές χρειάζονται καί επικύρωση απ’ τη Βουλή, ή αρκεί η συνυπογραφή του υπουργού Εξωτερικών;
  • Καί μήπως η τυχόν απαιτούμενη επικύρωση της Βουλής γίνεται κι αυτή σε μυστικό πρωτόκολλο;
Διότι πολλά περίεργα γίνονται τώρα τελευταία:
  • Αλωνίζουν οι τουρκαλάδες στο Αιγαίο, ενώι το ΠΝ μας ουσιαστικώς απουσιάζει.
  • Τα ίδια καί με τον στρατό στον Έβρο.
  • Οι λάθρο μπουκάρουν ανενόχλητοι από παντού.
Αλλά, γιά όλα αυτά τα απαράδεκτα πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση. Δεν μπορεί να πρόκειται γιά τυχαία, ή υπερφυσικά, ή ανεξήγητα φαινόμενα!
Καλείται, λοιπόν, να μας διαφωτίσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης διαθέτει καλές νομικές γνώσεις, διότι οι δικές μου αντίστοιχες δεν επαρκούν. Αδυνατώ ν’ απαντήσω φερ’ ειπείν στο αν η εγχώρια νομοθεσία επιτρέπει (σε διακρατικές συμφωνίες) τη μυστική υπογραφή του εκάστοτε πρωθυπουργού «μας», ή εάν απλώς δεν προβλέπεται σχετική -νομική- απαγόρευση. (Άρα, αφού δεν απαγορεύεται -κι αφού δεν προβλέπεται τιμωρία-, επιτρέπεται. «Λογική», την οποία κατά κόρον χρησιμοποίησε το Αλεκσάκι με τους δικούς του… πχ στο δημοψήφισμα, που τό ‘φερε τούμπα.)

Καθώς επίσης ζητάμε το να βρεθεί απάντηση στο γιατί όοοολος ο ανώτερος κρατικός μηχανισμός ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ τη χώρα. Με ποιό κίνητρο, άρα γε; διότι υποψιάζομαι πως δεν είναι τόσο γιά τα λεφτά. Μήπως εκεί στις στοές τους κρατάνε γερά απ’ τα κοχόνες (κάτι μεγαλοκαραβανάδες καί κάτι τέτοιους), γι’ αυτό υποκύπτουν καί εκτελούν εντολές προδοσίας; Μήπως, αντί γιά …»μυήσεις», εκεί μέσα υφίσταται καθεστώς συμμορίας; Έ;
Λέω εγώ, τώρα. Αλλά μην κοιτάτε, εγώ είμαι ιδιόρρυθμο άτομο, καί υποθέτω ό,τι μου κατέβει στη γκλάβα. Εάν κάποιος έχει μιά καλύτερη εξήγηση γιά όλ’ αυτά, είμαι πρόθυμος να την ακούσω.

Μέχρι, όμως, να βρούμε τις απαντήσεις των ερωτημάτων αυτών, θα σας υποβάλω σ’ ένα μικρό τέστ νοημοσύνης.


Το …τέστ

Πρώτη ερώτησις. Δε με λέτε…
  • Τί νομίζετε πως θα συμβεί, όταν (κι όχι «εάν») οι λάθρο στη Σύμη φτάσουν σε αναλογία 1 προς 1 με τους ντόπιους; Τί νομίζετε πως θα συμβεί, εάν φτάσουν σε αναλογία 2 προς 1;
Ελάτε, τώρα! Θέλω απάντηση στα ίσα, στο ψαχνό, κι όχι σάλτσες. (Όχι, δεν ισχύει ούτε το: «θα επιβάλουν τη σαρία», ούτε οι λοιπές σαχλαμάρες, που τυχόν θα σκεφτήτε. Οι λάθρο δεν πάνε στη Σύμη γιά διδασκαλία του Κορανίου.)
Η δική μου απάντηση: Θα τους σφάξουν όλους τους ντόπιους, θα μαγαρίσουν / γκρεμίσουν όποια εκκλησία βρούν, καί τα υλικά αγαθά των ντόπιων θα υποστούν ανηλεές πλιάτσικο.
Βλέπετε, υπάρχει (κακό) ιστορικό προηγούμενο: Όταν οι «Μεγάλοι» αποφάσισαν (καί διέταξαν) το 1914 το ψευτο-Ρωμαίϊκο να παραδώσει τη νήσο Σάσωνα στους Αλβανούς, κάτι δικοί μας βοσκοί επάνω στο νησί παρακαλούσαν το ΠΝ «μας» να τους πάρει από ‘κεί, διότι οι Αλβανοί θα τους σφάξουν. Το ΠΝ «μας» αρνήθηκε, διότι -είπε- πως έχει διαταγή να μην πάρει κανέναν· καί σήκωσε άγκυρα, κι έφυγε.
Έ, μετά ήρθαν οι Αλβανοί κι έσφαξαν τους πάντες!

Λοιπόν, τί περιμένετε να γίνει στη Σύμη, απόντος του ΠΝ «μας»;
(Αν θέλετε τη γνωμούλα μου, τέτοιες διαχρονικές ντροπές ΔΕΝ τις ξεπλένει ούτε ένας Παύλος Κουντουριώτης, ούτε ένας Βασίλης Λάσκος, ούτε ένας Τούμπας, ούτε ένας Χανδρινός.)


Δεύτερη ερώτησις:
  • Πώς νομίζετε ότι θ’ αντιδράσουν στας Αθήνας;
Πάλι ζητάω απάντηση στα ίσα.
Λοιπόν… να το πάρει το ποτάμι:
Μετά τη σφαγή των νησιωτών μας:
  • Τα μέν «αλληλέγγυα» σκουπίδια θα κρυφτούν γιά κάμποσο στις πρεζοτρύπες τους, μέχρι να φύγ’ η φούρια, όπως κρύφτηκαν μετά τον φόνο (από σφαίρα γύφτου) του μαθητή στο Μενίδι .
  • Οι πωλητικοί δεν θα κάνουν το παραμικρό – θα συνεχίσουν να ζούν όπως ζούσαν μέχρι τότε. Καί σίγουρα θα βρεθεί ένας τους, να παραφράσει τον φρύδια, λέγοντας: «- Η Σύμη κείται μακράν!»
  • Ο λαός σε μεγάλο ποσοστό θα μιμηθεί τους πωλητικούς. Αφού δεν συνέβη τίποτε στην Αθήνα… βόρεια προάστεια, νότια προάστεια, Γκάζι, θέατρα, μπαράκια… δεν τρέχει καί τίποτε.
  • Καί κάποιοι λίγοι θ’ αντιδράσουμε καί θα κατεβάσουμε καντήλια, αποκτώντας όσο ζούμε τον χαρακτηρισμό του «γραφικού ηλίθιου, που φωνάζει χωρίς λόγο».

Τρίτη ερώτησις:
  • Πόσοι είναι οι πωλητικοί, καί πόσοι είμαστε εμείς; Μήπως είμαστε περισσότεροι; Μήπως, αν το θελήσουμε, μπορούμε να τους επιβάλουμε τη ..σαρία; Έ;
Πάλι περιμένω ευθεία απάντηση – κι αφήστε τις κακές σκέψεις, γιά το αν είναι «ηθικό» κάτι τέτοιο.  🙂


Τέταρτη ερώτησις:
  • Αλήθεια, τί το κάνει το Παρλιακούλι (καί το Αλεκσάκι, καί… καί…) να πιστεύει ότι τελικά θ’ αποφύγει το κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος;
Ελάτε, μή διστάζετε! Μιά απάντηση είναι, δεν είναι φίδι που δαγκώνει!  🙂
Απαντώ με ερώτηση: Μήπως έλαβε τίποτις υποσχέσεις από ηπαπαραίους καί λοιπούς ότι εν ανάγκηι θα του φέρουν ολόκληρη εταιρεία μισθοφόρων (Ακαντέμι, ναούμ’) να το προστατέψουν;
Δεν γνωρίζω· αλλά, όταν ρώτησα, η γριά μάγισσα με την κρυστάλλινη σφαίρα δεν είπε μέν τίποτε, αλλά καί δεν χαμογελούσε!  🙂


Πέμπτη ερώτησις:
  • Εσείς, τί σκοπεύετε να κάνετε μ’ όλ’ αυτά;
Βλέπετε, τα επερχόμενα έρχονται καλπάζοντας καί ΔΕΝ θα σας περιμένουν…


πηγή

13 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. οι Αλβανοι μας εκαναν να φοβομαστε να βγουμε εξω απο τα χωρια. μαφτους εδω θα φοβομαστε να βγουμε εξω απο τα σπιτια μας. θα φοβομαστε να στιλουμε το πεδι απεναντι στο φουρνο να παρη ψωμι.
    --- ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΙΑ ΚΕ ΤΗΝ ΙΚΟΓΕΝΙΑ. δεν μας εκανε ο παπαδοπουλος κε ο πατακος κε οι τεμπελχαναδες θελανε δημοκρατια. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ.
    --- καμποσοι παπουδες κε γιαγιαδες να μινουν, να κλενε το χαλι τους κε το κεφαλι τους που ψηφιζανε μια ζωη τους πουστηδες της ερπετικης δημοκρατιας για κανα τουρκικο ρουσφετι. να κλενε κε τα εγγονια τους που σκαλωσανε στην ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.
    --- ΠΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ?? αφτη που τρωη ζωντανα τα πεδια της?
    --- ΠΙΑ ΘΡΗΣΚΙΑ? αφτο το εβραηκο εκτρωμα που ξεπατησε τελιως τους νεους απο την εκλησια? καθε κυριακη ακους εκατο φορες την λεξη 'ισραηλ' και του μια φορα την λεξη 'ελαδα'.
    --- ΠΙΑ ΙΚΟΓΕΝΙΑ? καναμε τις γυνεκες κε τις κορες μας πουτανες κε γυριζουνε στους δρομους για 300 εβρω το μηνα. γυριζη το πεδακι απο το σχολιο, ανιγη το ψυγιο κε βρισκη παγωμενο φαγητο.
    --- ΟΙ ΠΑΛΗΟΤΕΡΕΣ ΤΡΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ κε οσοι ινε πραγματικα ζωντανοι να αρπαξουν ενα στυλιαρι κε να κυνηγανε τα ερπετα της δημοκρατιας που μας εξεφτελισαν σαν ανθρωπους κε σαν εθνος.
    === Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗΣ ΣΑΝΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗΣ ΣΑΝΙΔΑΣ

      Αυτό είναι σύνθημα!

      Διαγραφή
  2. Απαντηση στην ακροτελευτια ερωτηξη:
    Επειδη ως γνωστον στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται, προετοιμαζομαστε ποικιλοτροπως υλικα,σωματικα,ψυχικα και περιμενουμε τη σκονη να καταλαγιασει προστατευοντας παραλληλα στην αναμπουμπουλα τα αγαπημενα μας προσωπα. Δεν παρασυρομαστε ουτε απο δηθεν πατριωτικες κορωνες ωστε να τρεξουμε πρωτοι στο μετωπο ουτε ξεμυτιζουμε κατα μονας νομιζοντας πως ειμαστε ΡΑΜΠΟ.
    Μετα, οταν η κατασταση ξεκαθαρισει, και εχουν σχηματιστει ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ τα στρατοπεδα οργανονωμαστε και τους γ@@@με τον αδοξαστο χωρις οικτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανωνυμον 18.29

    Εσυ πρεπει ν' ανηκεις στους λιγους εναπομειναντες Ελληνες. Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλά στο πολύ προσωπικό μου πνεύμα αγαπητέ Ahoy.
      Κι έτσι θα κάνουμε φυσικά, όσοι έχουμε timing εκ φύσεως.

      Διαγραφή
  4. είμαστε όλοι εμείς που αγαπούμε την πατρίδα μας και τιμούμε την πίστη μας μα πάνω από μας είναι κάποιοι άλλοι εκεί πάνω ψηλά που ζούνε στον πνευματικό κόσμο και αντικρίζουν το μεγαλείο του Δημιουργού συνεχώς, αναπνέουν μες την Χάρη Του, εσείς τί λέτε οι δεήσεις τους δεν θα μας βοηθήσουν; Οι δεήσεις τους και οι διαμαρτυρίες τους προς τον Πανάγαθο ΔΙΚΑΙΟ Θεό δεν θα εισακουστούν;; η όποια υπογραφή ή συμφωνία των σφουγγοκωλάριων μπροστά στον ουράνιο κόσμο είναι ΑΚΥΡΗ, θα δουν την επέμβαση και την δόξα του Θεού και θα τρέμουν σαν τα φύλλα, λέτε ο Κύριος να επιτρέψει στους σφαγείς και τους προδότες του Ελληνισμού να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους; Κάντε υπομονή και μείνετε σταθεροί στις αξίες, κανένα άλλο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν την ευεργέτησε όσο οι Ελληνες, γι αυτό και μας μισούν τόσο και επιχειρούν ανέκαθεν να μας εξολοθρεύσουν, ποτέ δεν θα το καταφέρουν, το παρακάτω είναι ενθαρρυντικό διαβάστε το έτσι είναι τα πράγματα όσο μας στριμώχνουν τόσο προοδεύουμε, θα το δουν όλοι παγκοσμίως αυτό πόσο σκανδαλωδώς μας ευνοεί ο Θεός όχι γιατί το αξίζουμε, αλλά γιατί το αξίζουν οι μάρτυρες Του και οι Αγιοι Του εκεί ψηλά που παρακαλούν για μας, αυτούς ακούει κι αυτούς θα ακούσει, βέβαια είναι στο κύτταρο μας όσο μας βασανίζουν άλλο τόσο να αντέχουμε, κανένας λαός δεν άντεξε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς 400 χρόνια εγκλημάτων και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί διαβάστε και αναθαρρήστε http://oimos-athina.blogspot.com/2019/10/blog-post_98.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αληθινός Ελληνας και η αληθινή Ελληνίδα όσο τους σφίγγεις το κεφάλι στην μέγγενη άλλο τόσο δημιουργούν δεν θα μπορέσουν ποτέ να το καταλάβουν αυτό κάποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνελληνες, μηπως θα πρεπει με καποιο τροπο...οι λιγοι ΕΛΛΗΝΕΣ να ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ και να ΑΝΤΑΜΩΝΟΜΑΣΤΕ...ωστε να πραξουμε τη λαϊκή ρύση:η μια βεργα σπαει,
    οι πολλες οχι!!!Ετσι θα ξαναγινουμε κυριαρχοι στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα να μαζεύεις τα απαραίτητα και μην βιάζεσαι.. Έχεις μπροστά σου ένα καπέλο 3-4 χιλιάδες ευρώ αν θέλεις να λες οτι κάτι θα κάνεις στο μετέπειτα.
      Και να τα πω για όλους:
      α)Εξοπλισμός επιβίωσης (ρουχισμός, σκηνές, αιώρες, φωτοβολταϊκά, μαγειρίο, φίλτρα νερού, αντίσηψη, εργαλεία)
      β)Νόμιμος οπλισμός για τώρα: Βαλίστρες (280fps+), ματσέτες (35cm+), φλόμπερς (300fps+), μαχαίρια επιβίωσης, δακρυγόνα, αντιασφυξιογόνες μάσκες (όχι εργασίας)
      γ) Χρήματα: Χρυσος, Ασήμι και άλλα πολύτιμα μέταλλα σε νομίσματα των 20~30γρ. για να μπορείτε να συναλλάσεσθε σε ώρα ανάγκης

      *Έχοντας δεδομένο ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα κουβαλάτε στην πλάτη σας να έχετε το νού σας για ορειβατικά σακίδια άνω των 70L.

      Διαγραφή
    2. πού τα βρίσκεις αυτά που λες;;δεν είναι και λίγα

      Διαγραφή
  7. Ρε σεις ....!όλοι κάνετε μια μεμψιμοιρη σκέψη...ότι είμαστε λιγοι ,χα ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΥΜΩΜΕΝΟΙ ,ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ....ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ .μμμμ...ΑΥΤΟΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ΤΟΥ....έχουμε ψυχικά ντοπαριστει.ΤΕΛΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Και σας γράφω ξανά :ΛΑΦΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΏΣΟΥΝ ΧΕΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.....ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ...ΜΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ... ή i shall explain you....ξεβρακωνουμε ,ούτε την κάλτσα δεν αφήνουμε και τους εξαυλωνουμε.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να γραφτουμε και σε κανενα ορειβατικο συλλογο να μαθουμε να κανουμε και αναβασεις,προεκτασεις,κλπ...
    Αν σου αρεσει η ορειβασια καντο,εγω θα μεινω στην πεδιαδα μ'αρεσει το ισωμα.
    Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα.
    Οσο για τον εξοπλισμο που λες καλος ειναι δεν λεω αλλα 4 χιλιαρικα ποιος φουκαρας,θα τα διαθεσει οταν την βγαζει, δεν την βγαζει,οι περισσοτεροι
    μ'αυτα τα λεφτα θα παντρευοντουσαν...
    Φιλε καλα τα λεμε αλλα εχουμε πολυ δυσκολες καταστασεις να σντιμετωπισουμε,πρωτογνωρες,απαιτειται μεγαλη ψυχικη δυναμη,ομοψυχια, εμπιστοσυνη,συλλογικο πνευμα,οργανωση σε πολλα θεματα,κλπ..βλεπεις απο τον σημερινο...ελληναρα τετοιο πνευμα???
    η βλεπεις φιλοτομαρισμο,φραπεδια και
    αντε γεια...εεεε τι βλεπεις??
    Θα λακισουν (σχεδον) ολοι οταν σκασει
    ο τουρκος...ο λαος ειναι απαιδευτος, αμορφωτος,δεν εχει την νοοτροπια και τις προυποθεσεις που απαιτουνται για τετοιου ειδους καταστασεις ΕΚΤΑΚΤΕΣ
    ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ...κλπ
    Ειμαστε ανοχυρωτοι ως χωρα, ρεμπελος λαος, αδιαφορος,ρεμπεσκες,ολα στο ποδι τα κανουμε,δεν ιδρωνει το αυτι του νεοραγια με τιποτα, ο,τι φαμε ,ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κωλος μας και παραλληλα να βγαλουμε το ματι του διπλανου μας τετοιος πουστης λαος ειμαστε,ασφαλως οχι ολοι εννοειται...
    Σε κουρασα,παντως,ευχομαι καλη δυναμη
    και καλο κουραγιο σε ολους μας,και προπαντος καλα μυαλα,θα τα χρειαστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΗ ΝΤΑΑΑΑΝ...ΦΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ .ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗ ΠΑΡΟΧΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ,ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ...ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ;οι τσοπαναραιοι στην διαρκεια του αγωνα βοηθουσαν τους πολεμιστες με τροφιμα ,ολοι βοηθουσαν με οτι μπορουσαν ....δεν θα αρεση σε κανεναν να εχη ενα κουμπουρι κατω απο τον καρυτσαφλο.ΕΝΤΑΞΕΙ ;ποσα εκατομυρια μας χρεωνουν οι κατσαπλιαδες της ψευτο κυβερνησως ; ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ! ΠΟΣΑ ;ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ; ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ !ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ; ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ !δεν το βλεπετε οτι αυτος ο σουλτανος ,της οποιασδηποτε ψευτο κυβερνησεως ,φοραει σαρικι ;;;δεν το βλεπετε οτι ο σιλιχτερ μποδας ειναι ο κεχαγιας ;ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ! ΕΙΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ;ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ! ΨΥΧΗ ΕΧΕΤΕ ; Η ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΠΑ Ο ΜΠΕΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΓΟΘΥΜΗΣΕΤΕ ;ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ .ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΥΡΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ,ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ,ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΝΑ ΤΑΛΑΡΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή