«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

"Ζαχαριάδα" (Φράουλες και αίμα..) - βίντεο

..by Αυτόλυκος! 🙂




Πότε στεναχωριέται η αριστερά για τον πόλεμο; 

Σύμφωνα με την Ομάδα Αλήθειας, η Αριστερά στεναχωριέται για τους πολέμους, μόνο όταν δεν βρίσκεται στην εξουσία.

Κώστας Ζαχαριάδης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) με καρέκλα: "Μήπως θα υπάρξει ειρήνη στην Υεμένη αν δεν πουλήσουμε τα βλήματα;"

Ζαχαριάδης χωρίς καρέκλα: "Όχι στον πόλεμο, ναι στην ειρήνη"


Δείτε το βίντεο:




"Ζαχαριάδα" by ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ ΣΤΟ BITCHUTE:


Όταν ήμουν 13 ετών, η μισή μου τουλάχιστον γενιά είχε σε βινύλιο τα soundtrack των ταινιών woodstock, easy rider και strawberry statement (Φράουλες και αίμα). Πρέπει να είχαμε δει τις ταινίες στον κινηματογράφο..πάνω από τρεις φορές. Τους στίχους δε, των τραγουδιών και των τριών ταινιών, τούς ξέραμε απέξω και τους θυμόμαστε ακόμα σαν το "Πάτερ Ημών". 
Φανταστείτε λοιπόν τί γέλιο έριξα όταν άκουσα στο σατυρικό βίντεο του φίλου μου Αυτόλυκου το Circle Game της Τζόνυ Μίτσελ από την ρυθμική εκτέλεση της Μπάφυ Σεντ Μαρί.
Το γέλιο φυσικά.. βγάζουν οι δηθενάκηδες συριζαίοι με τα πράντα και τα ρόλεξ. Πόσο υποκριτές καραγκιόζηδες πια... χαχαχαχα


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
 

9 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ. ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κε Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗΣ ΣΑΝΙΔΑΣ. ε ρε βλακα λαε, τι τραβας κε δεν το μαρτυρας. καπιος σωστος εγραφε προχτες: "ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΧΩΡΑΗ ΑΦΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ".
    --- Απαντηση: οσα κανταρια ινε η βλακια των νεο-εληνων. καθοτι ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, το κρατανε στα λαμογιε χερακια τους ΟΙ ΦΑΒΛΟΙ ΕΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λές αδερφέ , πλην όμως πρόσεξε και λίγο την ορθογραφία σου γιατί κάνεις πολύ χοντρά λάθη , και μάλιστα σε πολύ εύκολες λέξεις και φράσεις , με αποτέλεσμα να χανεις το κύρος σου ! Κι εγώ που σου τα λέω δεν είμαι και ο καλύτερος στην ορθογραφία - απλά σου το λέω καλόπιστα . Μια καλή λύση όταν γραφεις κείμενα ή άρθρα είναι να έχεις δίπλα σου ένα λεξικό . Έτσι δε θα κινδυνεύεις να σε σχολιάζουν !

      Διαγραφή
    2. Κώστα είμαι πιθανώς στην ίδια ηλικία με σένα , και βλέπω δυστυχώς τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια οτι πολλοί νέοι άνθρωποι στην πατρίδα μας να μην ξέρουν καλά Ελληνικά , να μην ξέρουν ιστορία , ενώ έχουν βγάλει το λύκειο , το γυμνάσιο ή έστω το δημοτικό ! Όλοι κάνουμε λάθη στο γράψιμο - το καταλαβαίνω και είναι λογικό - αλλά δεν μπορείς κάποιες λέξεις και φράσεις όπως πχ : καλιμερα πεδί μου ίσε καλλά ; , ι ελινικεί κιβαίρνεισι κ.α. να γράφωνται έτσι σε τέτοιο χάλι απο τα νέα παιδιά . Τελικά τους μαθαίνουν τίποτα καλό εκεί μέσα στα σχολεία , ή μόνο τα αποβαλακώνουν και τα αφελληνίζουν και μάλιστα με το ζόρι μαθαίνωντάς τα ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό ;

      Διαγραφή
    3. Σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα αναρτουνταν καν τέτοια σχόλια, αλλά έχουμε ρίξει νερό στο κρασί μας για τον εν λόγω, ανακηρυσσοντας τον ως το επίσημο τρλλ του ιστολογιου, το οποίο περιλαμβάνει στην προσωπική του επανάσταση και την εσκεμμένη ανορθογραφία. 😊

      Διαγραφή
    4. Αν βέβαια παρατηρούσαμε κ τιποτα νέο ταξικές απόψεις.. ούτε λόγος.. δεν θα είχε καμία θέση εδώ.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το θλιβερό πράγμα το έχω δεί και σε άλλα ιστολόγια γιαυτό και ανησύχισα !

      Διαγραφή
    6. "Ανησύχησα" είναι η σωστή ορθογραφία.
      Είδες;... κανείς δεν είναι τέλειος.. 😊

      Διαγραφή
  2. Βιοι Παραλληλοι. Αριστερα σε Αμερικη-Ελλαδα σημερα. Ενα εξαιρετικο βιβλιο.

    https://www.amazon.com/Culture-Jihad-Stop-Killing-Nation/dp/1642931667

    ΑπάντησηΔιαγραφή