«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: S O S !!! - ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ! - Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΤΗΣ (ΜΜΕ) ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ...




1. Σήμερα το πρωί έκαναν το λάθος στο κανάλι Alpha, να κάνουν ζωντανή εκπομπή στην Μόρια Λέσβου. Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς.. μπήκε μπροστά στην κάμερα ισλαμιστής λαθροεισβολέας, κάνοντας την εξοργιστική γνωστή κίνηση με το δάκτυλο να κόβει λαιμό, λέγοντας: "Θα σας σφάξουμε όλους τους Έλληνες"!!
Όπως αντιλαμβανόσαστε, αυτό το πλάνο, όχι απλώς δεν θα ξαναπαιχτεί σε κανένα δελτίο ειδήσεων, αλλά θα το έχουν διαγράψει εντελώς. Ας ευχηθούμε  κάποιο άλλο μέσο να το έχει εγγράψει.

2. Στις 1 το μεσημέρι, στην ζωντανή εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, στον Real fm, μίλησε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Σύμης, λέγοντας πως πέρυσι οι Τούρκοι έστειλαν δοκιμαστικά μια βάρκα με 20 λαθρο και μέχρι τον Ιούνιο του 2019 έστελναν βάρκες με 50 άτομα συνεχώς. Αυτή τη στιγμή, το νησί των 2000 κατοίκων, και εν μέσω τουριστικής περιόδου λόγω επισταμένης προτίμησης κυρίως Άγγλων τουριστών που έχουν και σπίτια εκεί, έχει κατακλειστεί από περισσότερους από 600 λαθροεποίκους με επιθετικές διαθέσεις. Σε στιγμή απελπισίας, που ο δήμαρχος έκανε έκκληση προς το ελληνικό κράτος για άμεση επέμβαση και του Στρατού ακόμα αν γίνεται, ο παρουσιαστής τον επέπληξε. 

Ο Οκτώβριος αυτός βρωμάει μπαρούτι. Καθόλου τυχαίο που εισήχθη στην ρητορική της κυβέρνησης και ο όρος "παράνομοι μετανάστες" αντί της εξοργιστικής καραμέλας "πρόσφυγες" που υπήρχε μόνο ως τώρα. Η κυβέρνηση θέλει να πείσει ότι δήθεν συμπάσχει με την κοινή γνώμη, γιατί γνωρίζει καλά ότι από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, και σε πατριωτικές εφημερίδες και σε πατριωτικά μπλογκ, αλλά και από γνωστούς αρθρογράφους συστημικών ιστοσελίδων, μία λέξη ήδη κυριαρχεί παντού:

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ,
ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ Ό,ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΞΕΙ!

Όταν μάθουμε νεότερα θα σάς ενημερώσουμε.
Όσο για την κατάσταση στη Σύμη, ο Θεός να βάλει το χέρι του μέχρι τότε, ο Διόδοτος θα βρίσκεται εκεί στις 8 Νοεμβρίου, στην γιορτή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, και θα σάς ενημερώσει με ειδικό άρθρο.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  
 

6 σχόλια:

  1. Πάμε παρακάτω....ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ.ΜΗΝ ΔΏΣΕΤΕ ΓΗ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ .ΤΗΝ Π@@ΤΣΗΣΑΤΕ ΒΑΡΈΩΣ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΆΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ " ΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΊΝΔΥΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΉ.ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ..."ΟΙ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΈΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΙΔΒΟΛΛΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΘΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΌ.ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΚΡΥΦΘΟΥΜΕ ;Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΟΥΜΕ ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ειδηση απο την Ε.Ε. :

    Τους επομενους μηνες θα συζητηθει στο ευρωπαικο κοινοβουλιο το θεμα :

    "ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ."

    Το τι μας περιμενει ειναι αγνωστο
    οσο και ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ...!!!!

    (Πηγη : πυρινος λογιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκανα ανανεωση της ιστοσελιδας με σημερινη ημερομηνια και το εμφανισε οπως σας στο εστειλα.
    Με σημερινη ημερομηνια,επαναλαμβανω, ειμαι απολυτα σιγουρος γι'αυτο,διαφορετικα δεν υπηρχε λογος να σας στειλω μια "ειδηση" πριν 7 ετων
    μην τρελαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται από την δ/νση:
      http://pirinoslogios.blogspot.com/2013/05/diamelismos-elladas-.html

      Λέει Μάϊος 2013.

      Αλλά και σε άλλες σελίδες:

      https://www.pentapostagma.gr/2013/05/tous-epomenous-mhnes-tha-syzhththei-sthn-evrwph-o-diamelismos-ths-elladas.html

      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/05/blog-post_7392.html

      Αλλά μην κάνετε έτσι. Δεν το είπα για να σάς μαλώσω. Όλοι την πατάμε, κυρίως αν ένα μπλογκ σαν τον Πύρινο Λόγιο δεν βάζει ημερομηνία στις αναρτήσεις του.

      Διαγραφή
  4. Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019

    Πρωτοφανές..!!! – Παραχωρούν στους λαθρομετανάστες πτέρυγα του «Αμαλία Φλέμινγκ» – «Πνίγουν» την Ελλάδα. Άντε, ώρα να φεύγουμε εμείς, έρχονται οι ... "άλλοι"

    Και τα νοσοκομεία της Αθήνας επιστρατεύονται για να στεγάσουν λαθρομετανάστες ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Αιγαίου και να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανθρώπινες ροές του τελευταίου διαστήματος....


    Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση κτηρίων τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτήματα κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, εκτός των περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, για να υποδεχθούν αιτούντες άσυλο, παραχωρούνται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το σκοπό αυτό και δημόσια κτίρια.

    Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η σημερινή απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση με θέμα, “Παραχώρηση χρήσης, υπό μορφή χρησιδανείου, του κτιριακού συγκροτήματος της πτέρυγας Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», επί της Λ. Πηγής 6 Μελίσσια, ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη”. Σύμφωνα με την απόφαση, το κτίριο παραχωρείται μέχρι τις 31-12-2024 και “η χρήση του κτιρίου προορίζεται για εγκατάσταση ανήλικων μεταναστών και προσφύγων”.
    Τι αλλο θα δουμε σ'αυτο το τοπο...

    (πηγη : σκεφτομαστε ελληνικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή