«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τελικά στην Ι.Μ. Πορετσού έμειναν δύο Σύριες, μια Ιρακινή κι ένα μικρό παιδάκι. Οι υπόλοιποι 56 που την χαρακτήρισαν «No good».. μεταφέρθηκαν στη δομή φιλοξενίας του LM Village. Στην Ι.Μόνη Κάτω Δίβρης μετέφεραν 102 Αφγανούς! Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν φάει φρίκη. Θα σεβαστούν αυτές οι περίεργες φάτσες το μοναστήρι; ..ή θα καίνε τα Ευαγγέλια όπως στη Χίο.. Ετοιμάζονται να γεμίσουν την μαθητική εστία Φιλοθέης και την Ανδραβίδα με Αφγανούς. Κατακαημένη Ηλεία.. κατακαημένη Ελλάδα..!


12 σχόλια:

  1. Δεν νομιζω ομως οτι το βλεπει ετσι ο εκπροσωπος της εκκλησιας μητροπολιτης Ηλειας Γερμανος!!!! Που ειπε οτι θα πρεπει να υποδεχθουμε με αγαπη τους 'προσφυγες' να τους περιθαλψουμε κλπ κλπ!!! Επρεπε να το δουμε και αυτο. Τον διεθνισμο δηλαδη και τον ετεροπροσδιορισμο και της Ορθοδοξης Εκκλησιας.Δεν ειναι μονο οι μαρξιστες και οι κομμουνιστες που υπονομευουν τις πατριδες χαριν της ιδεολογιας τους!!! Ας πουμε οτι αυτους τους ξερουμε!!! Ιδου τωρα και η επισημος εκκλησια πως συμπεριφερεται!!! Ποια πατριδα !!!ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπον και για την Εκκλησια!!!!Οπως και οι Κομμουνιστες!!!! Οι μασκες επεσαν!!!Βεβαια τα ιδια λενε και τα αλλα παρομοια θρησκευματα, οι Προτεσταντες πχ για να ειμαστε ακριβοδικαιοι!!!!...Αλλα ηδη και ο μητροπολιτης μας το λεει.ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! Προηγηθηκε βεβαια ο Ιερωνυμος που θελει να σπιτωσει τους νεους πελατες στα ακινητα της Εκκλησιας του Ελληνικου λαου!! Απο την αλλη οι κρατικοι υπαλληλοι πιο προθυμοι απο ποτε!!! και απο τους πολιτικους ακομα διαγκωνιζονται μεταξυ τους ποιος θα προσφερει τα περισσοτερα για να κατοχυρωσει τον μισθο του στο κρατικοδιαιτο συστημα!!!! Πουλανε την Ελλαδα για τον μισθο τους κυριολεκτικα νομιζοντας οτι ειναι στο απυροβλητο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Toυς ξέρουμε έναν έναν. Η διαδικασία του ξεχωρίσματος της ήρας από το σιτάρι, στην πλήρη της εξέλιξη. Ε ρε γλέντια που έρχονται! Όλοι οι διαβαθμισμένοι προδότες νομίζουν πως θα επικρατήσει ο κατακτητής. Περιμένω πώς και πώς να κόψω κώλους!

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Νοεμβρίου, 2019 00:38

    ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΥΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΜ ΔΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ό ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
    ΡΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΡΑΣΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΠΕΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΖΕΤΕ ΨΥΧΕΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΝ, ΡΕ ΣΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΦΟΥ ΧΙΤΩΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΛΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΑΠΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ.
    ΤΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΕΩΣ ΕΒΡΟ. ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΝΙΚΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ Δ.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ. ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΣΒΗΝΕΤΕ. ΚΑΙ Η ΣΤΟΑ ΚΑΙ Ό ΜΙΣΟΚΑΛΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΘΙΟ ΔΡΑΚΩΝ.

    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ, ΕΝΩ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ Ό ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ.

    ΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΑΝΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΓΕΕΝΕΣ ΕΧΙΔΝΩΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΌΣ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΝΑΞΙΩΣ, ΜΠΗΚΕ Ό ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΙΚΡΟΤΑΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΓΑΣΤΕΡΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΊΟΥ ΣΆΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΙ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.

    ΦΕΡΤΕ ΚΙ'ΆΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΗΦΩΝΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΗΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΙ'ΑΦΡΟΝΤΙΣΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΪΆΦΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟ.

    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΈΝΝΟΙΑ.

    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑ", ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΞΙΦΟΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΕΩΝ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΤΑ ΠΙΚΡΟΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ;
    ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ!
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΗΤΕΣ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΒΕΡΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙΑ, ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΜΑΥΧΙ.

    ΙΕΡΕΙΣ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.


    ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ.

    ΥΓ. Ά ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ, Ό ΑΔΙΚΟΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.

    ΚΙ'ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ό ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ.
    ΚΑΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΗΔΑΛΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.

    ΟΠΟΤΕ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπηρέτης του σατανά ,δεν μπορεί να αφοριση.Ρε αμολα με και θα στους βάλω να κουταλανε μεταξύ τους τα κέρατα τους τα τραγια !.
    Ρε τράγοι της μισθοδοσίας του μαμμωνα ,να ρε !σας έστησαν το άγαλμα του θεού σας Μολώχ στο Κολοσσαίο της Ρωμης !
    Άιντε ! ΤΡΕΧΑΤΕ !ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ !ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ,ΑΣΠΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΧΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ....ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΩΛΟΝ !ΝΑΑΑ !
    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ;;;;ΓΕΡΜΑΝΕ ....
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕΣ;
    Ααααα ....!ΚΑΙ...ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    Δημαρχουκοοοοο....εεεελαααα...μην είσαι ντροπαλουλιιι....
    ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΝ ΡΕΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ;;
    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΚΑΤΟ ΠΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΟΙ ΕΡΕΒΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.
    ΦΤΙΑΧΤΕ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΕΣ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ !
    ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !
    ΑΥΤΟ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ...ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ...ΚΑΙ ΧΆΘΗΚΕ....
    ΟΥΣΤ !!ΣΑΡΙΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ,ΟΥΣΤ !ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ και επαυξάνω, το θέμα είναι έχουν πρακτοράκια οι αρχιπαπάδες για να διαβάσουν τι γράφει ο λαός για αυτούς και κάτι άλλο όλοι αυτοί κοιμούνται ήσυχοι; και έως πότε; ή έχουν και αυτοί έτοιμο ελικόπτερο να τους πάρει μακριά από την πατρίδα μας; τη δική μας πατρίδα και μόνο... η αλήθεια βέβαια είναι ότι χαίρομαι γιατί έχουν αποκαλυφθεί όλοι οι προαιώνιοι εχθροί των Ελλήνων! Πόσα τελικά πήρανε εκτός από χρήμα και σε είδος και τι χρώματος είναι;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.
      ΠΩΣ ΤΟ ΞΈΡΩ ;ΧΑΧΑΧΑ !
      ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ.
      ΝΟΜΊΖΟΥΝ ,ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
      ΧΑΧΑΧΑ ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
      ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ...Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ...ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΊ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ !
      ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ;
      ΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ;
      ΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ;
      ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΏΝ ;
      ΠΟΙΟΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ;
      ΠΟΙΟΣ ΈΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ;
      ΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ;
      ΧΜΜΜ...ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ :ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ,ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΝ......ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. ΑΝΤΡΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΔΗ!!!ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
    ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΚΗ....

    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ...
    ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 Η ΕΙΔΗΣΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ/ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΤΑΧΑΝΑΔΕΣ/ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ/ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥ-ΚΟΥΛΗ ΡΙΞΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.


    Η ΝΤΟΡΑ Η " ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" ΚΑΤΑ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΡΑΊΣ ΟΝΤΩΣ ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΝ ΥΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΣΚΕΡΒΕΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΑΚΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ.

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΤΟ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΕΡΝΙΚΟΥΣ/ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.


    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Νοεμβρίου, 2019 17:57

      AΠ'ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ 22 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ''ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ'', ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ.ΑΣΤΑ ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΚΩΛΟΦΑΡΑ.

      Διαγραφή
  6. Το αποκορύφωμα της Κομματικό-ιδεολογικής Λοβοτομής/προπαγάνδας.
    https://www.youtube.com/watch?v=AJDD4rSrtuM

    https://www.youtube.com/watch?v=ar8QOBQpSEI

    https://www.youtube.com/watch?v=umBJLn0Hr9E


    ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ/ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ=ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΦΩΝΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΔΕΞΙΑΣ ΜΑΖΙ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΝΤΙΟ"

    https://www.youtube.com/watch?v=tNB88pB0-i4

    https://www.youtube.com/watch?v=k0Kz8dMMxV4

    https://www.youtube.com/watch?v=wchdTXtb_3s

    https://www.youtube.com/watch?v=KVCtfgUiHG0

    https://www.youtube.com/watch?v=M_joqXK6exs

    https://www.youtube.com/watch?v=-Xe21DqNk0w

    Εδώ πρέπει να ειπωθεί κάτι ώστε να είμαστε έντιμοι το γεγονός ότι έχει επικρατήσει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ στην Κοινωνία,Τέχνες&Γράμματα,Εκπαίδευση,Συνδικάτα Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα κτλ πρώτα το ΚΚΕ- και μετέπειτα τα ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡ-CIΑ..με τα λοιπά παρακλάδια τους και την αντίστοιχη Νοοτροπία οφείλεται στο γεγονός ότι ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ απο Καραμάναλη...αρχικά και ύστερα διαδοχικά πότε απο ΜΠΛΕ..και ύστερα ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ..ΑΦΕΘΗΚΑΝ να υπάρχουν με την συγκατάθεση-συνενοχή-στάση&συμπεριφορά τους ΠΑΝΤΟΥ!! αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι !πάντα τους έκαναν αβάντα ,ήταν η γραμμή τέτοια ,άλλα ,δεν ήταν όλοι μαζί τους ,είτε της ν.δηνοκρατιας ,είτε του ΠΑΣΟΚ.Ξερω πολλούς ,που τους σπεχθανοντο.
      Μου λέει η μάνα μου ,εκείνα τα χρόνια ,όποιο παιδί ερχόταν για σπουδές στην Αθήνα , το διπλαρωναν στο πίτσι πίτσι....Εεεμ , που θα την έπεφταν στην απάτη ;σε αυτούς που τους ήξεραν ;ακόμη και τώρα ,στα πανεπιστήμια ,μπαστακωνουν μαλακισμένα του κόμματος να διπλαρωναν τους νεοεισερχόμενους φοιτητές για εγγραφή ,να ΓΡΑΦΘΟΥΝ στο κόμμα.Εαν τύχει και βρίσκεται γονιός από κοντά...δεν πλησιάζουν .Το είδα στην Γυμναστική Ακαδημία.
      Πότε τους δεν ενδιαφέρθηκαν για τον άμαχο πληθυσμό και τις επιπτώσεις επάνω του.Ηταν η γραμμή τέτοια , άλλα μπροστά ,άλλα από πίσω.
      Και για την Καισαριανή...η Καισαριανή είχε πρόσφυγες μικρασιάτες ,στους μικρασιάτες δεν είχαν πρόσβαση ,δεν τους ήθελαν.Κοροιδεψαν ,έταξαν ,ξεγέλασαν ,μέχρι κάτι να αρπάξουν.Στοχος ;και καλά οι πρόσφυγες είναι μαζί τους.Χα !καλά ! πολύς ΚΟΣΜΑΚΗΣ έχασε την ζωή του εξ αιτίας των τρισαθλιων μπολσεβίκων.Καταφεραν δε αυτοί,οι Γερμανο τσολιάδες να χτυπουν αδιακρίτως όποιον θεωρούσαν ότι τους κυτταζε στραβά.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ !.ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ...ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ .
      ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ !
      ΣΙΓΑ !ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ !
      Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ.
      ΠΡΩΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΡΆΚΟ ΚΕΦΑΛΆ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΌΗΤΟΙ."ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ;",ΧΑΧΑΧΑ !ΟΧΙ !
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ.
      ΕΙΜΑΣΘΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΡΟΥΠΕΣ ΣΑΣ.
      "ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ".
      ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.
      ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ,ΤΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ,ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ.ΜΟΝΟ ;ΚΣΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΧΑΧΑΧΑ !
      ΘΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ.
      ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟ ΝΑ ΣΠΑΗ ΤΟ ΛΑΡΟΥΓΓΙ .
      ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ,ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΩΝ ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.... ΧΑΧΑΧΑ !
      ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ,ΛΕΓΩΝΤΑΣ "ΦΕΥΓΩ ,ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΘΆΝΩ ".
      ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ,ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ.
      ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗ ;ΑΥΤΗ ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ,Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΗ.
      ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ,ΤΡΕΙΣ ,"ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΣ ".
      ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
      Ο ΔΡΑΚΟ ΜΠΟΥΣ ,ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ,ΝΑ ΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ,ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ .
      ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.
      ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΝ ΛΆΝΤΕΝ.
      ΧΑΖΑΡΟΙ...ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
      ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ.
      ΕΙΣΘΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.....
      ΠΛΕΟΝ,Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
      Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΘΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      (ΝΑ ΔΕΙΤΕ ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΙΑΤ...)
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μέχρις ενός σημείου κατανοώ το σεντόνι απο 'κει και πέρα ξεφεύγουμε νοητικά-εγκεφαλικά..όμως ο καθείς εκφράζει κάποιες σκέψεις.

      Διαγραφή
  7. Με την μόνη διαφορά ότι επιδεικνύουν τη δύναμη τους Αριστομαχε...

    Πληρώσανε οι προηγούμενοι Αριστομαχε ;;; Η τους έθαψαν με αξίες και στεφανιαία άσχετα με το τι έγινε στον Ουρανό....

    Καθε μερα φεύγουν απο τη ζωη τα ερπετά αριστομαχε ασχετα με το τι Συμβαινει στον ουρανό φεύγουν κύριοι και κυρίες


    Δεν το βλέπεις ;;;


    Τρεις χιλιάδες χρόνια αριστομαχε γεννιούνται και πεθαίνουν ....

    Με την χαρά μείνανε οτι θα πληρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή