«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Κρυφά, νύχτα σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν 60-70 λαθρο σε ξενοδοχεία της Ευρυτανίας, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ακούστε ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Κρυφά ;τι κρυφά μωρέ ;εδώ δεν βγήκε προχθές ο λιμοκοντορος στην τηλεόραση και μας φουμαριζετε ότι το ελληνικό κράτος έχει τρόπους να επιβαλλη τους λάθρο εισβολλεις ;ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ !ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΑΡΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ!"ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ,ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.Χιχιχιχι!αεί στον κόρακα !
    ΡΕΕΕΕ !ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ .ΟΠΩΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ.
    ΡΕ ΕΣΕΙΣ...ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΡΥΦΟ ΣΤΡΑΤΌ ΑΠΟ ΜΠΙΦΤΕΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ; Ή ΤΙΠΟΤΙΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ;ΩΙΜΕ !!ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ !ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ..ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ !
    ΡΕΜΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΖΙΝΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝΕ.ΟΟΟΥΥΥΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΟΒΡΙΟ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.
    ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ;
    ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους εγκατέστησαν ήδη.Τρία λεωφορεία Μαμελούκους πέρασαν την νύκτα τις ράχες Τυμφρηστού, συνοδεία με ένα τσούρμο αναρχοάπλυτες διαφόρων ΜΚΟ. Να χαίρονται την βολευτίνα τους οι Ευρυτάνες και το πρώην δήμαρχο συμπατριώτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή