«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ψεύτικες διευθύνσεις, ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικα διαβατήρια, ψεύτικα χαρτιά, Άσυλο παίρνει όποιος πληρώνει αδρά...

γράφει ο " "


Σήμερα το πρωί στην Αγία Λυδία Ασπροβαλτας, Δήμου ΒΟΛΒΗΣ ,συνάδελφοι εξετασαν Πακιστανό που είχε δελτίο άσυλου με τα εξής απίθανα στοιχεία. Τόπος διαμονής Ταυρος Αθήνα ,αίτηση ασύλου 1 Οκτ 19, παραλαβή δελτίου 24 Οκτ 19 έδωσε συνέντευξη 10 οκτ 19 στην ΞΑΝΘΗ από κλιμάκιο ασύλου...


Όταν σας λέμε ότι βρωμάνε Όλοι τους να μας πιστεύετε. Βρωμάνε Όλοι τους. Πρώην και Νυν.

Ψεύτικες διευθύνσεις, ψεύτικα στοιχεία, ψεύτικα διαβατήρια, ψεύτικα χαρτιά, Άσυλο παίρνει οποίος πληρώνει αδρά.

Σας το έχω πει Χρόνια τωρα Από το 2015, τους έβλεπα στην Ε2 Πειραια Τους δίνανε μπροστά μας οι τότε ΜΚΟ, ψεύτικα χαρτιά και έγγραφα. Το κύκλωμα είναι τεράστιο.

Σε λίγα χρόνια θα μας διώξουν από την πατρίδα μας.

Ότι είπα το 2016 βγαίνει τωρα Τότε με λεγανε Φασίστα Τωρα Δικαιωνομαι.

Ήταν 2016 όταν με τα όσα είχα πει προκάλεσα έκτακτη Σύσκεψη στου Μαξίμου. Ήταν η εξέγερση στην Ε2 Πειραια όταν πήγαν να λιντσαρουν λιμενικούς και γιατρούς. Έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να μας σκοτώσουν για να καταλάβουν πόσο επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί οι λαθρο. Δεν με ακούσατε.

Έπρεπε τότε το 2016 να μπει ένα τέλος. Όχι μόνο δεν μπήκε τέλος αλλά τα επισημα εγγραφα για Άσυλο σε λαθρο έγιναν μπιζνα πολλών δισεκατομμυριων ευρώ. 

Εγώ σας προετοιμάζω από τώρα. Η εξέγερση ΤΟΥΣ δεν θα αργήσει. Και έχουμε χασει το παιχνίδι γιατί είναι πια στην ενδοχώρα. 


5 σχόλια:

  1. ΟΧΙ !ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΌΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΒΑΝΤΑΖ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ(αδιαφορηστε για τους ΑΝΕΚΤΙΚΟΥΣ ,αυτοί στο μπαμ θα ξεραθούν από φόβο),έχουμε γνώση εδάφους ,γλώσσας ,τεχνών,κατασκευών .Τι έχουν ;κρυφό οπλισμό ;εάν έχουν και το χρησιμοποιήσουν...τρις ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ για αυτούς.ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΠΑΝΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ,ΙΣΛΑΜΙΑ ,ΣΑΛΑΜΙΑ ,Ο ΑΜΠΑΝΤΑΛΑ ,Ο ΚΑΜΠΑΛΑ ,Ο ΧΑΣΑΝ ,ΤΑ ΧΑΣΑΝΑΚΙΑ ,Η ΦΑΤΜΕ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ,ΟΛΟΙ.
    ΑΛΛΑ,ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΆ .ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.Το τρελοκομείο θεριευει.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ειπα ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, διοτι ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ. Κατ'αρχην δεν εχουμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ. Ετσι και τους στραβοκοιταξεις και φας μηνυση σε δενουν με τον αντιρατσιστικο για πλακα.
    Απαξ και εξεγερθουν και αρχισουν οι αποκεφαλισμοι το κοιμωμενο κοπαδι θα ξυπνησει και θα τους παρει φαλαγγι. Δεν τους εξυπηρετει η εξεγερση, εκτος αν συνδυαστει με ΓΕΝΙΚΗ επιθεση των Τουρκαλαδων οποτε παμε για ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφείλω να ομολογήσω πως το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό, έτσι ακριβώς.
      Απλά, περιμένουμε την "στραβή" η οποία θα μάς ευνοήσει. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Ειδομεν..

      Διαγραφή
    2. Εγω και τους στραβοκυτταω και τους μπινελικωνω ,οπου απαιτειται ,και δεν σκιαζομαι μηνυσεις.Μπορουν ;ουτε ζηταω καλασνικωφ ,για αντισταση ,οπως θελουν μερικοι .Ενταξει ..θα τους δωσουμε RPG ,να το εχουν διπλα απο την μπουγαδα .Ειμαι της γνωμης ,οτι δεν θα εχουμε τιποτα απο τουρκους .Εχω τους λογους μου .Να θυμασθε οτι υπαρχει αναμπουμπουλα στο χρηματο οικονομικο στον πλανητη .Κατι για κραχ ακους ,κατι για αλλαγες ..Πνω εκει ...συντομα ,που δενθα εχι λεφτα ο οηε ,οντως δεν εχει ,εκει που θα σκασουν μυτη ,κατι για ψοφιλες σορος ...ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ .ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΦΑΓΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗΝ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. αυτοί νομίζουν ότι είναι άοπλοι οι Ελληνες αλλά οι Βούλγαροι δεν είναι, οι Βούλγαροι δεν γουστάρουν να αντικατασταθούν, οι Βούλγαροι δεν είναι σαν τους Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή