«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Νεκρός άντρας έπειτα από ξυλοδαρμό Ρομά στα Μέγαρα

Σχόλιο Διόδοτου: Αυτή η είδηση με θορύβησε και με στενοχώρησε ιδιαιτέρως. Θα μού πείτε.. τόσες και τόσες παρόμοιες ακούμε, όπως και δολοφονίες από ρομά με καλάσνικοφ κλπ, αυτή γιατί; Δεν ξέρω.. να φύγει έτσι, στα καλά του καθημένου, από ανηλεή ξυλοδαρμό ένας συμπολίτης μας, αγρότης, από αυτά τα παραβατικά παράσιτα.. με βάζει σε σκέψεις άλλου είδους. Όταν επιτέλους αυτή η χώρα αποκτήσει πραγματική ελληνική κυβέρνηση.. υπόσχομαι πως αυτή η κ@λόφαρα θα ξεχάσει για πάντα τα 200 χρόνια παρασιτικής της παρουσίας στην χώρα μας. Και δεν μιλάω για κάποιες περιπτώσεις αθίγγανων οικογενειών που επάξια έχουν γίνει πραγματικοί Έλληνες εις βάθος προπάππων, άνθρωποι με αυτοσεβασμό, με τίμιες δουλειές, με παιδιά που σπουδάζουν, με ελληνική συνείδηση και Μανώλη Αγγελόπουλο και Κώστα Χατζή στα mp3 τους... Αυτούς ξέρουμε να τούς ξεχωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Η υπόλοιπη όμως μάστιγα.. παλιοί και καινούριοι θα πάρουν δρόμο από την Ελλάδα, ΟΛΟΙ, μαζί με τις ισλαμικές λαθροκατσαρίδες, αρκετά σύντομα!  



Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από “συμμορία Ρομά”έπεσε συμπολίτης μας την δεύτερα το πρωί μέσα στο χωράφι του όταν προσπάθησε να σταματήσει τους Ρομά που του “έριχναν” τα ελαιόδεντρα.

Ο άτυχος άντρας κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν αφού τα χτυπήματα ήταν πολύ σοβαρά .

Ευρεία σύσκεψη φορέων στον δήμο Μεγαρέων μετά τραγικό συμβάν .
Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη
Ευρεία σύσκεψη σήμερα με τους Διοικητές, Α.Τ, Τροχαίας και Ασφάλειας, Εκπρόσωπο του Δασαρχείου, τον πρόεδρο του ΚΟΥΡΟΎ, προέδρους Αγροτικών Φορέων και τους ιδιοκτήτες των ελαιοτριβείων. Αποφασίστηκε να κινητοποιηθούν οι πάντες, προκειμένου να παταχθούν οι κλοπές, που γίνονται στα ελαιόδεντρα του κάμπου.

e-megara.gr

katohika.gr


Σχόλιο από τα Κατοχικά Νέα: 


ονειρευτης 10/31/2019 @ Οκτώβριος 31, 2019 10:40 μμ

..ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ [ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ
ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΗΜΑΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ Ή ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ..ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ..
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
 
 

2 σχόλια:

  1. ΠΕΡΣΕΑΣ ,ΔΙΟΝΥΣΟΣ Β,ΜΙΝΩΑΣ Α.
    Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ
    ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΦΩΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ , ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΧΙΜΑΙΡΑ ,ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΗ,ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ,ΔΡΑΚΟΙ ,ΕΡΠΕΤΑ ,ΒΙΟ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥΣ ,ΒΙΟ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥΣ ,ΥΒΡΙΔΙΑ ,ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ.
    ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟ ΜΠΟΥΣ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ;ΔΕΚΑ ΠΗΧΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ !ΤΥΧΑΙΑ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΕΡΑΤΩΝ ;
    ΤΥΧΑΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ;
    Εεεε ..ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !!!.
    ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ,ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ;ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ;ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ;
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ,ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ DNA ΤΟΥΣ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ;ΟΧΙ !ΠΟΤΑΠΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ; ΟΧΙ !
    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ .
    ΖΟΥΜΕ ΥΨΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΟΝΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΑΡΑΧΝΟ ΟΝΤΑ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ,ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ.
    ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.ΟΙ ΓΗΙΝΕΣ ΗΓΕΣΊΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΛΙΖΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΘΕ.
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΘΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ,ΣΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.
    ΗΔΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΘΟΥΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ.
    ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟ ΦΥΛΟΙ,ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    Ο ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ...ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΟΥΒΑΡΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕ ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ , ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΗΜΩΝ.
    ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ..ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ ,ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ,ΚΤΗΡΙΩΝ ,ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΓΚΙΟΖ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΌΡΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ;
    ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΎΛΑΚΤΑ.ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΝΕΧΏΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΧΑΘΗΣ ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΩΝ ,ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ,ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !
    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΆ ,ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.
    ΑΔΕΛΦΙΑ ,Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ,ΤΟ ΦΩΣ.
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ...;ΝΑΙ ,ΑΣΚΟΣ ΚΛΥΔΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ,ΠΟΤΕ ΒΥΘΙΖΩΜΕΝΟΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΥΝΤΗΞΟΥΝ ;
    ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ,ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΥΨΗΛΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΊΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΣΚΟΥΞΤΕ ΡΕ ,ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ !ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σχόλιο περί απέλασης-διώξιμο όλων των Φυλών-Λάθρο-Βρωμά είναι απο εξαιρετικά ουτοπικό έως κυνηγώντας ανεμόμυλους σαν τον ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ...μιλώντας πάντα σε επίπεδο ρεαλιστικό-κοινωνικής πραγματικότητας..η Ψυχοσύνθεση του Μέσου Νεοέλληνα ΔΕΝ είναι για να δώσει Μάχη-έχει εκμαυλιστεί συνειδησιακά με την ΥΛΗ και τα παράγωγά της ΙΧ-ΑΚΙΝΗΤΑ-ΜΟΤΟ-ΕΥΚΟΛΙΕΣ+ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ και οι γνωστές συσκευές tablet-iphone 5-9-63-478-εξάρτηση απο τα κοινωνικά δίκτυα σαν Τοξικομανής/Αλκοολικός/Τζογαδόρος ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Τουαλέτα-την ώρα που τρώει-στις προσωπικές του στιγμές..όταν πλένει τα δόντια-δένει τα κορδόνια στα παπούτσια του/της..βγάζει selfie=βαρβαριστί=Εγωκεντρική νοοτροπία-ναρκισσιμός-ωραιοπάθεια...για να τα ΑΝΕΒΑΣΕΙ στα social...παρεπιπτόντως οι ταβέρνες-καφέ-εστιατόρια-Μπυραρίες κτλ. αν όχι γεμάτα ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..!! για πέρνα απο ΓΚΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Παρασκευή-Σάββατο βράδυ ή στην Ευρύτερη περιοχής της Πλάκας-Αρχαίας Αγοράς-Θησείου (Ξέρω ότι είναι Τουριστική Περιοχή ΑΛΛΑ αναφέρομαι στους Έλληνες που κάθονται στα μαγαζιά όχι στους Τουρίστες απο ξένες χώρες) ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!! Έχει εκπαιδευτεί να ΜΗΝ ενδιαφέρεται απο ΚΟΜΜΑΤΑ/ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΜΜΕξαπάτησης-Πρότυπα Ζωής τηλεσκουπίδια/πρωϊνάδικα/μεσημεριανάδικα/σύστημα Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΝΘΕΗΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-Οικογενειακά πρότυπα συμπεριφοράς=Παγερά Αδιάφορος έως επιφανειακός...διαλυμένα όλα!! Εκφυλισμένο είδος υβριδικού Ελληνόφωνου Νεοέλληνα..!! βέβαια μπορεί να γίνει κανένα θαύμα-θα ξεκινήσει απο λίγους και πιθανόν να ακολουθήσει ένα μέρος του πληθυσμού..όμως απαιτείτε Οργάνωση σε ομάδες-εγρήγορση-εμπιστοσύνη!!! Υπάρχει κάτι τέτοιο άραγε;;; πολλοί γνωρίζουν-καταλαβαίνουν αυτά τα ζητήματα αλλά το μετά είναι το θέμα...Όντως διεξάγεται η Αιώνια Μάχη του Φωτός με το Σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή