«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΝΑ ΠΏΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΦΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!
500-1000-2000 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ...
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ .. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ...
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ ... ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΓΛΥΤΩΣΕΙ", ... Η ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ... Η ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ... πηγή

8 σχόλια:

  1. Ψέματα ,δεν είναι έτσι !είμαστε φιλοξενοι ,είναι φιλοξενούμενοι μας.
    Είναι πρόσφυγες .Μην κοιτάτε εκείνα τα χρόνια με τους μικρασιάτες.Αυτοι ήταν Έλληνες.Τι να πάρουν ;
    Εδώ έχουμε μουσαφιραιους ,έχουμε λιαζομενους ,έχουμε επίδειξη σφαγής ,βιασμών ,κλοπών ,ληστειών ,ναρκωτικών ,καταλήστευσης της τσέπης μας ,του ιδρώτα μας ,του δημόσιου πλούτου ,δεν μας πειράζει που αφήσανε τα σύνορα αφυλαχτα.Δεν πειράζει που τους πληρώνουν και κάθονται , που τους δίνουν πολυτελή κοντέινερ ,διαμερίσματα ,φαγητό ,το νερό ,που θα μας κάτσουν μια σφαλιάρα γιατί έχει λιγοστέψει ο υδροφόρος ορίζοντας .
    Δεν μας πειράζει που εκλέγονται με νοθείες ,ούτε που μας κουνούν το δάχτυλο .
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΤΗΡΙ.ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ.
    ΘΑ ΘΕΡΙΕΨΟΥΝ.
    ΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστη περιγραφη του σχεδιου, αλλα διαβαστε κι' αυτο.
    https://uploads.disquscdn.com/images/850811b5157885b12f048c67711e115ebaa4a809a770fc25b077e02516838349.jpg

    Δεν θα προφτασουν. Εχουν μεινει απο ντινερος. Το Good Luck Bankers-We See Yοu σημαινει Αντιος Μουτσατσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΕ !ΕΓΩ ,ΨΑΧΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΒΙΕΧΟ ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ...Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΠ,
    τί το ήθελες αυτό το "προσεχε μην σκισεις τίποτα";
    Επειδή δεν θέλω καυγάδες εδω μεσα μεταξύ σας, δεν μπηκε το σχολιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δολοφονίες στο Σικάγο το έτος 2019. Μία πόλη με τους μισούς κάτοικους από ότι έχει η Αθήνα.

    https://graphics.suntimes.com/homicides/

    Δεν περιμένουμε φυσικά να δημοσιευθούν τα ονόματα των θυμάτων στην Αθήνα. Ούτε ποιας εθνότητας ή φυλής είναι οι θύτες. Τζιζ κακό.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Γιώργο!
      Μάλιστα, είναι πολύ εντυπωσιακά φτιαγμένη η ιστοσελίδα. Όπως κατεβάζεις το ποντίκι στη λίστα.. ανάβει κόκκινο σημαδάκι στην κάθε συνοικία του Σικάγο ξεχωριστά, στον διπλανό χάρτη.

      Αυτά, θα ξεκινήσουν στην Ελλάδα όλη, και όχι μόνο στην Αθήνα, σε ένα εξάμηνο από τώρα, όταν θα κλείσει η κάνουλα του χρήματος και στα λαθρο και στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες ακινήτων που τους πήραν και δεν θα μπορούν να τους ξαναβγαλουν ποτέ. Τα λαθρο εντωμεταξύ θα αρχίσουν την μαζική εγκληματικότητα παντού.

      Διαγραφή
  6. ακαταλαβα. οταν π.χ. καπιος γραφη ξεφτελισμενες εσχροτητες, οτι ο φραγκος κανη παρτουζες με την κορη του, τοτε ινε θρησκεφτικα ορθος κε το δημοσιεβουμε. ενω οταν καπιος γραφη "προσεχε μη σκισης τιποτα" δεν ινε πολιτικα ορθος κε τον κοβουμε. σωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το είπες για αναγνώστη. Άλλο το ένα κι άλλο τ' άλλο. Παλιά έκοβα και μερικούς που λέγανε μην σκίσει κανένα καλσον κι ο Πούτιν. Αν το έγραφες όμως εσύ σήμερα αυτό, δεν θα στο έκοβα.

      Διαγραφή