«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΑΝΑΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ.

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


 

Ετσι για να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που αγαπάνε τους λαθροεισβολείς μωαμεθανούς Κογκολέζους Σομαλούς Ιρακινούς και Αφγανούς πρόσφυγες απο την Συρία, και τους παρέχουν τα μοναστήρια - 2

 

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Πρώτα πέταξε τη μ. Μελάνη στο δρόμο για χάρη των Οικουμενιστών, τώρα τους γέροντες για τα αργύρια του Ιούδα

 

κλικ κι εδω: 


ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΦΩΤΟ

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γένι
«Ο διάολος μπορεί και μπαίνει μονάχα στην Κόλαση, ο άγγελος μπορεί και μπαίνει μονάχα στον Παράδεισο. Ο άνθρωπος όπου θέλει!»
Η Ιερά Μητρόπολης Ηλείας οδήγησε σε κλείσιμο του Γηροκομείου Αγ. Κυπριανού και Ιουστίνης στο Πελόπιο Αρχαίας Ολυμπίας, για ... οικονομικούς λόγους, αμέσως μετά που προστέθηκε καινούργια πτέρυγα και ανακαινίστηκε το γηροκομείο, εξολοκλήρου με έξοδα του ιδρύματος Λάτση, 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο
τα οποία ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο ευρώ...
Πρόκειται για ένα γνωστό ίδρυμα που λειτουργεί από το 1996, ως παράρτημα του Ασύλου Ανιάτων και Κατακοίτων Γερόντων “Η Νέα Βασιλειάς»... στα Λαστέϊκα Πύργου. Κλείνοντας το γηροκομείο μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες, ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός άφησε στο δρόμο 13 Έλληνες εργαζόμενους και περίπου 65 γέροντες, ενώ δεν δέχτηκε ποτέ να συναντήσει τους εργαζόμενους που προσφέρθηκαν να εργαστούν ακόμα και εθελοντικά 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
προκειμένου να μείνουν οι γέροντες στο ίδρυμα και αυτό να λειτουργήσει κανονικά, έναντι της πρότασης του Μητροπολίτη για περικοπές του μισθού τους κατά 46%, τη θέσπιση ετησίων συμβάσεων εργασίας και τη μεταφορά κάποιων από αυτών για να εργαστούν σε άλλες επιχειρήσεις της Μητρόπολης.


Στη συνέχεια η Μητρόπολη αποφάσισε να δωρίσει το γηροκομείο στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας με στόχο να γίνει κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων μέσω επιδότησης του ΕΣΠΑ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες


Έναν μήνα πριν, όμως, κι ενώ το κέντρο ουδέποτε έγινε, η Μητρόπολη ενεργοποίησε έναν όρο της συμφωνίας και πήρε ξανά στην κατοχή της το γηροκομείο.


Ακολούθως το νοίκιασε συνολικά έναντι 1.500 ευρώ τον μήνα για κάθε ένα από τα τρία κτίρια που το απαρτίζουν- στην κόρη του επιχειρηματία Αργύρη Σαλπέα, που διατηρεί κάποιου είδους εταιρεία συμβούλων στην Ηλεία, και παράλληλα έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες συνεννόησης με το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕΣΟΔΠ), κλιμάκιο του οποίου βρέθηκε στον νομό πριν από λίγες μέρες για να επιθεωρήσει τον χώρο, προκειμένου να δοθεί για να στεγάσει λαθρομετανάστες.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα


Πληροφορίες και δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου κάνουν λόγο και για άλλον έναν χώρο, ιδιοκτησίας της Μητρόπολης, που φέρεται ότι διαχειρίζεται ο κ. Σαλπέας και που δεν είναι άλλος από τις παιδικές κατασκηνώσεις στο χωριό Σκαφιδιά.


Ταυτόχρονα, ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να εκπροσωπεί και εταιρεία επενδυτών που απέκτησαν την έκταση η οποία περιλαμβάνει το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας «Αιγαίον», λίγο έξω από τον Πύργο, και που πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτελεί επίσης πρόταση για φιλοξενία λαθρομεταναστών.


Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μητρόπολη Ηλείας, υπογράφηκε συμφωνία με επιχειρηματία από την Πάτρα ο οποίος ενοικίασε το κτήριο μόλις με 1.500 ευρώ ανά μήνα για 40 χρόνια (!) για τη μετατροπή και λειτουργία του Ιδρύματος-γηροκομείου της Βάρδας (πρώην Άσυλο Ανιάτων) σε ξενώνα φιλοξενίας εκατοντάδων αλλοδαπών εργατών, έναντι ενοικίου 4 ευρώ την ημέρα το κεφάλι. Και εκεί ακολουθήθηκε η ίδια μέθοδος. Οι επί 24 έτη υπάλληλοι πετάχτηκαν στον δρόμο μαζί με τους τρόφιμους από τον Μητροπολίτη ο οποίος επικαλέστηκε την οικονομική κρίση και τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων των φιλοξενουμένων προς αυτή. Πλην όμως μια έρευνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Ηλείας αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα λειτουργούσε τα τρία τελευταία χρόνια της λειτουργίας του,με πλεόνασμα και όχι με παθητικό.


Στην επίσημη ιστοσελίδα της η Μητρόπολη Ηλείας αναφέρει ότι: «Με τον τρόπο αυτό λύεται ένα χρόνιο κοινωνικό πρόβλημα, η απαράδεκτη παραμονή σε νάιλον των αλλοδαπών εργατών της φράουλας και συγχρόνως λύεται και το επείγον και επίκαιρο πρόβλημα των καλλιεργητών φράουλας στην περιοχή, που αυτές τις ημέρες απασχολεί έντονα την Ηλεία». Οπως επισημαίνεται, «με την παραπάνω συμφωνία η Μητρόπολη συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά στην τοπική κοινωνία και λύει ένα μεγάλο κοινωνικό και εργασιακό πρόβλημα. Συγχρόνως δε ουσιαστικά συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και τον πολιτισμό του τόπου μας»!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Σήμερα ο ίδιος Μητροπολίτης, βρήκε τα χρήματα για να ανακαινίσει τρία μοναστήρια και σε σύντομο χρονικό διάστημα την Ιερά Μονή Πορετσού, την Ιερά Μόνη Κάτω Δίβρης αλλά και η μαθητική εστία της Φιλοθέης, να προσλάβει προσωπικό για να μαγειρεύει, να καθαρίζει και να διδάσκει τους λαθρομετανάστες όπου αναμένεται να στεγαστούν εκεί. Όπως αναφέρουν θα φιλοξενηθούν μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και ασυνόδευτα παιδιά με καταγωγή από τη Συρία.
Μόνο που εκτός των άλλων αμέτρητων προβλημάτων που δημιουργούνται θα πρέπει να μας ενημερώσει ο φιλεύσπλαχνος Μητροπολίτης τι θα κάνει με τις μαθήτριες και τις φοιτήτριες που στεγάζονται αυτή τη στιγμή στη μαθητική εστία της Φιλοθέης. Τι θα κάνετε λοιπόν κύριε Μητροπολίτη με τις 25 μαθήτριες και φοιτήτριες; Θα πετάξετε τα Ελληνόπουλα στο δρόμο για άλλη μία φορά για να τα πάρετε χοντρά και να στεγάσετε λαθρομετανάστες;
Κύριε Μητροπολίτη ένα έχω να πω.....
«Ο διάολος μπορεί και μπαίνει μονάχα στην Κόλαση, ο άγγελος μπορεί και μπαίνει μονάχα στον Παράδεισο. Ο άνθρωπος όπου θέλει!»

 

22 σχόλια:

  1. Να γιατί σφαζοντουσαν για την εκκλησιαστική περιουσία.Να μην χάσουν την μάσαμπουκα.
    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΤΡΑΓΟ ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ;
    ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΘΑ ΦΟΒΑΣΘΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ...
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ.
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.ΟΛΟΙ !
    ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ,ΤΣΥΡΙΖΟΜΟΥΝΗΔΕΣ ,ΠΑΣΟΚΙΑ ,ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΛΙΑ ,ΜΠΑΡΟΥΧΑΚΙΑ ,ΑΠΑΝΤΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΙΚΑ ,ΘΑ ΠΕΙΤΕ "ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ "
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.
    ΕΚΤΟΣ...ΕΚΤΟΣ ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΙΔΙΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ;
    ΑΥΤΩΝΩΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.
    ΘΕΛΕΤΕ ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ,ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ,ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ.
    ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ,ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ,ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΆΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ.
    ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.
    Ο ΤΡΑΓΟ "ΠΑΠΑΣ" ,ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    ΜΟΝΟ....ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ !!
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ .
    ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ,ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΆΚΙΑ ΜΟΝΟ.
    ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΤΆΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ.
    ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΕΡΕ....ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΗ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ.
    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ,ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟ ,ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ,ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΡΣΕΝΗ ,ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΗΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ.
    ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΕΡΕ ,ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΘΑ ΣΕ ΕΧΤΙΖΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ.
    ΘΑ ΖΗΣΗΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ,ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ…!!! Η ΘΡΑΚΗ ΟΡΘΙΑ…!!!

    > Αντίσταση στην Εισβολή με ΜΕΓΑΛΗ Κινητοποίηση στο τελωνείο των Κήπων!

    Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματίσουν στο τελωνείο των Κήπων οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται για το μεταναστευτικό
    Η δράση, όπως αναφέρει το inkomotini και άλλες τοπικές ιστοσελίδες θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

    «Συναντιόμαστε οι Θρακιώτες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου για να καλέσουμε την Κυβέρνηση να πράξει το κυριότερο καθήκον της: να στεγανοποιήσει τα σύνορα, παρέχοντας έτσι στοιχειώδη ασφάλεια στην ακριτική περιοχή μας.
    Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα ζητήσει το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη που κατήντησε ζητούμενο στις μέρες μας».

    Από την Κομοτηνή θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων, με ελάχιστο κόμιστρο 2 ευρώ – Τηλ. επικοινωνίας: 6936729995.

    Όπως αναφέρεται επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή διαρκώς εμπλουτίζεται, και οι σχετικώς ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6974810573.»

    Eπίσης η ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» που συμμετέχουν δυναμικά σε πατριωτικές εκδηλώσεις όπως και αυτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ... Η Ζάκυνθος ΟΡΘΙΑ... Στο Λιμάνι Έλληνες ενάντια στην μεταφορά «μεταναστών» στο Νησί...!!! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

    https://1.bp.blogspot.com/-lpGLWlFc7Ik/Xcx2YnlktdI/AAAAAAALzx0/xg0FQ7sL4TkpzUFX67b-TXKEqhpDc-wTACLcBGAsYHQ/s640/%25CF%2584%25CE%25B3%25CE%25B7%25CE%25BE%25CF%2586%25CE%25B3%25CE%25BE.JPG

    - > https://www.youtube.com/watch?v=zApGfa0fZVk&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακουστε το βιντεο προσεεκτικα

    https://www.youtube.com/watch?v=FNt7s_Wed_4

    για να καταλαβετε πως αρχισε το νταβατουρι της ΝΤΕΜΟΚΡΑΣΗ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/2eb7bc83e0a0c5453781049957600e50ec2c24f8ee6252df53c996e714fe4dd0.jpg

    στη Συρια ομως εσπασε τα μουτρα του κι' απο κει που θα μας επαιρνε κι΄μας η μπαλα της ΝΤΕΜΟΚΡΑΣΗ εγιναι αλλαγη πορειας κι' αποφασισαν τον ολοκληρωτικο Πολιτισμικο, Θρησκευτικο και Οικονομικο βιασμο μας.

    Αυτος ο αισχρος Γερμανος και ο γελοιος κρυφτοσταυρουδακιας θα ειναι απο τους πρωτους που θα βρεθουν κατω απο τη μηχανη του στρατιωτικου κουρεα για κοντρα ξυρισμα και κεφαλι γουλι.

    Τοτε θα εγκατασταθει για πρωτη φορα η Αληθινη Ελληνικη Ορθοδοξος Χριστιανικη Εκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αρχηγέ Ahoy!

      Γουλί σαν γίδια και στην μπουζού!

      Όσο για την ΝΤΙΜΟΚΡΑΣΙ.. εδώ στην Ελλάδα πρωτομιλήσαμε γι αυτήν, και ο Αριστοτέλης αρνητικά βεβαίως βεβαίως, και εδώ στην Ελλάδα θα την πρωτο-καταργήσουμε και θα την στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Νοεμβρίου, 2019 16:13

      Αδερφέ Ahoy,κρυφοσταυρουδάκηδες αυτοί, φανεροστραυρίτες εμείς

      https://www.impantokratoros.gr/BDC5C441.el.aspx

      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ.

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ.
      Θα συνεχιστεί με πολλά ντράβαλα.

      ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΥΤΟΙ;
      ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΥΓΕΝΙΟ ΤΟΥ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ ΕΜΕΙΣ.

      ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ.Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

      ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ. ΟΡΕΞΗ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  5. > NA ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ , ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΧΝΑ !!
    > NA ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ , ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΧΝΑ !!
    > NA ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ , ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΧΝΑ !!
    > NA ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ , ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΧΝΑ !!
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ΚΡΙΜΑ ! -Εφόσον είναι αληθινά - αυτά που αναφέρει το παραπάνω άρθρο διότι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο εν λόγω δεσπότης - που έχει και μιά αρκετά προχωρημένη ηλικία - που να προδίδουν και τον Χριστό και την Ελλάδα για τα χρήματα ! Είναι να απορεί ο κάθε σόφρον άνθρωπος ειλικρινά ..... Και τί θα τα κάνει αυτός τα λεφτά στην ηλικία του ; Δεν βλέπει οτι είναι κοντά στον θάνατο ; Ακόμη και αν είναι υγιής πάλι δεν θα ζήση πολύ . Δεν σκεφτεται τι απολογία θα δώση στον Θεό ; Πώς θα παρουσιαστεί μπροστά του ; Που υποτίθετε οτι είναι και αρχιερέας του ; Πού είναι η πίστη και η αυταπάρνηση που έπρεπε να δείξει για να δίνει το παράδειγμα στον κόσμο ; Ενώ είναι διάδοχος των δώδεκά αποστόλων φέρεται σαν τον Ιούδα ! Είναι γεγονός πάντως πως εδώ και αρκετά χρόνια έχουν εισχωρήσει μέσα στην εκκλήσία διάφοροι εγκάθετοι αντίχριστοι οι οποίοι παίρνουν και διάφορα αξιώματα για να την διαβρώσουν και να την καταστρέψουν απο μέσα - παραδείγματα υπάρχουν πολλά - Μόνον έτσι μπορουν να εξηγηθούν όλα αυτά . Ο Χριστός όμως γνωρίζωντας τα πάντα εκ των προτέρων ως ο μοναδικός αληθινός Θεός είπε και το : Αι πύλαι Άδου ου κατισχύσουσιν αυτής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού ξέρετε ότι έχει ακόμα για θεό του τον δικό μας Θεό. Ο Μαμμωνάς, ο Θεός του χρήματος είναι ο ίδιος ο Σατανάς.
      Επίσης, μπορεί να μην είναι για το χρήμα. Μπορεί κι αυτός να εκβιάζεται για ανωμαλίες.

      Διαγραφή
    2. Τίποτα δεν αποκλείεται !

      Διαγραφή
  7. Για την δημοκρατία αδέλφια, την οποία αξία εφηύραν οι Έλληνες της αρχαιότητας θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να γράψω το εξής.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το τέλειο πολίτευμα οταν η πλειοψηφία εχει γνώση, όταν η πλειοψηφία είναι ενημερωμένη και όταν η πλειοψηφία βρίθει από αρετές...

    Τότε η πλειοψηφία μπορεί να εκλεγεί για τη μειοψηφία...

    Στην σημερινή ημέρα και λίγο Πριν τα αισχατα χρόνια των Αγίων γραφών οι επιτήδειοι νεο ταξιτες και παγκοσμιοποίητες καταλαβαν Κατι που εμείς δεν καταλάβαμε...

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν έκαναν Κατι!!!

    Δεν έκαναν Κατι το οποίο εσκεμμένα δεν διοργάνωσαν τα σημερινά αποβράσματα...

    Δεν έθεσαν τον εαυτό τους εκτός απο τον απεριόριστο πλούτο του ατόμου... Με συνθήκη... Με υπογραφή... με ότι να ναι..

    Αποτελέσματα αυτου στον 20αι. Να πλουτίσει ο άνθρωπος περισσότερο και απο ενα κράτος...

    Αυτο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της Δημοκρατίας των Ελλήνων!!!

    Απο την στιγμή που ενα άτομο έχει τη δυνατότητα να πλουτίσει περισσότερο απο ενα κράτος είναι και στη θέση να το ελέγξει...

    Αυτη είναι η αιτία και η πηγή όλων των κακων που μας έχουν βρει



    ΑΛΛΑ !!! Παλι θα νικήσουμε αδέλφια...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ,
    ΠΡΩΤΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΟΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΙ Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΟΜΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ(ΥΠΟΨΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΑΚΟΦΥΛΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΟΥ πατριαρχη) ΚΑΙ...

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΥΤΌ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΟΙ ΑΓΙΟΥΛΗΔΕΣ ΕΤΟΥΤΟΙ.
    ΨΑΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ;ΜΑ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΑΓΚΑΡΙΚΟΝ ΧΡΗΜΑ Ο ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ,Ο ΜΠΑΡΤΟΛ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ.

    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ=ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΗΔΗΧΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΆΓΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΜΑ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ...ΣΤΗΝ ΓΕΕΝΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΓΕΝΟΙΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια φορά σε ευχαριστώ κορίτσαρε για τις πληροφορίες σου.

      Διαγραφή
  9. Όλοι μιλάνε για τιμωρία, θα τιμωρηθείτε, θα σας τιμωρήσει Ο Θεός στον άλλο κόσμο κτλ.
    Με αυτόν εδώ τον κόσμο τί γίνεται όμως; Όλα αυτά τα ερπετά:
    α) παραμένουν ατιμώρητα.Κάποιοι καταλαβαίνουν ότι αυτήν την στιγμή ζούνε σε αυτόν τον κόσμο, όχι στους αιθέρες, και ώς έκ τούτου νοιάζονται για αυτόν (όσο σχιζοφρενικό κι άν ακούγεται).
    Καμμία δικαίωση απο πουθενά κι απίο κανέναν.
    β) Ζούν ζωή χαρισάμενη. Και θα συνεχίσουν να ζούν ζωή χαρισάμενη όταν ο τόπος θα έχει
    αλλωθεί και επίσημα πλέον, ενώ οι υπόλοιποι απλά θα αφανίζονται μέσα στην ντροπή και την
    μιζέρια.
    Μήν γράψει κανείς παρακαλώ ότι όλα αυτά είναι σχέδια Του Θεού κτλ. έχουμε χορτάσει απο
    μεσσιανικές ιστορίες για αγρίους. Ο Θεός προφανώς δέν βοηθάει κάποιους άν δέν
    βοηθήσουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους.
    Άν μία θρησκεία είναι ότι την κάνουν οι εκπρόσωποι της αλλά και το "ποίμνιο", τί να πεί
    κανείς για την ορθοδοξία. Ή για να το αναπτύξουμε αντίστροφα, τί να ΜΗΝ πεί.
    Περιμένω τις τυπικές απαντήσεις-κονσέρβα των διάφορων σταυροφόρων του πληκτρολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ELIJAH CUMMINGS.

      O ΑΡΑΠΗΣ 66χρονος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΉΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ.

      Ο ΑΝΤΑΜ ΣΧΙΦ Η ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ( ΕΝΓΚΕΛ,ΤΟΜΣΟΝ,ΘΟΡΝΜΠΕΡΥ) ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΟΥΙΝ ΜΑΔΕΡ ΜΟΥΝΑ=ANTOINETTE GARDINER=SATANIC BLOODLINE ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΕΝΤΡΟΜΗ ΣΤΟ...ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

      ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΘΆ'ΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΖΟΥΡΙΕ ΤΟΥ ΜΙ6 ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

      ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΒΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ SUDDEN DEATH ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ/ΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ,ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ,ΒΙΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΗΛ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ ΛΗΘΗ....

      ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ.
      ΟΜΩΣ Ο "ΟΥΡΑΝΟΣ" ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΈΤΟ " ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΌΝΕΙ" ΚΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΎΜΕ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ,ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ,ΠΟΥ ...ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ .

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ....ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥΣ.

      FIRST WE HUNT THEM DOWN.
      THEN WE ARREST THEM.
      AFTERWARDS TRIAL,FOLLOWED BY SENTENCE TO DEATH NOT IN EARTH BUT IN AERON.ΚΑΤΑ ΤΟ...

      FIRST WE TAKE MANHATTAN, THEN WE TAKE JEW YORK.


      21-10-1019 OCTOBER REVOLUTION FAILS ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...

      ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΦΟΛΙΔΑΙΜΑΤΟΣ.

      ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ;ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ ΜΟΥ.

      Ρ.



      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος 16:25
      Κάποια οδηγία απο πού να ξεκινήσω την έρευνα μου για την αλήθεια παρακαλώ.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΡΥ Ο ΑΕRON ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ΡΟΚΦΕΛΕΡ/ΜΠΡΖΕΖΙΝΣΚΙ/ΜΠΟΥΣ/ΚΛΙΝΤΟΝ/ΤΣΕΝΕΎ/ΟΜΠΑΜΑ/ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ/ΜΠΑΊΝΤΕΝ/ΜΑΚΑΙΗΝ Κ.Α.

    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΦΙΟΝΑ ΜΠΑΡΝΕΤ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΉ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ...ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΟΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΕΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΟΝΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,Η ΝΕΜΕΣΙΣ,ΚΙ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ " ΒΛΕΠΟΥΝ" ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΗΔΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΜΕΤΑ;

    .......

    ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ.ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ.ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟΝ ΝΙΚΕΣ.
    Η ΤΥΧΗ,ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΝΑΙ....ΑΛΛΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΠΟΚΕΡ ΦΕΊΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ.

    ΚΑΛΟ;

    Ρ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ,ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ .
    ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΠΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.ΣΦΗΝΩΝΕΣΑΙ ,ΔΙΑΤΡΥΕΙΣ ,ΑΝΑΤΙΝΑΣΕΙΣ.ΠΑΘΑΙΝΩ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ,ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΖΟΥΛ !
    ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ .ΑΚΛΟΝΗΤΗ.ΟΥΤΕ ΛΕΠΙ ,ΟΥΤΕ ΦΟΛΙΔΑ ,ΟΥΤΕ ΜΑΤΙ ,ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΔΙΑ ΔΡΆΣΗ.
    ΚΑΙ...ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ...
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέθανε....πως πέθανε ;ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ;Η ΛΙΓΟ ; ΠΈΘΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ; Ή ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΤΩ ;
    ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017.ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ:ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΑΑΑΑ !
    ΑΣΕ...ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΟΡΙΣΤΙΚΑ .
    ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ .ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ +5.
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ.
    ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΕΡΡΩΣΘΕ ΖΟΥΛ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις μονές και τις εκτάσεις δεν τις κληρονόμησε κανένας από τους γονείς του, αλλά ανήκουν στο ευσεβές πλήρωμα που τις ανήγειρε. Πως λοιπόν διατίθενται σε αλλότριους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή