«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Υπάρχουν καλές κριτικές για αυτά τα πολυτελή ξενοδοχεία.. ή θα γίνουμε ρεζίλι στους «επενδυτές» που αγωνιούν;







Όχι τίποτα άλλο.. αλλά έρχονται με συστάσεις...







(τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία είναι στην Β.Ελλάδα)


CHALKIDONA HOTEL:



HOTEL STEFANIA:



AMPELONAS HOTEL:



ASTERAS HOTEL:




DOHOS HOTEL:




AETOPETRA HOTSPOT (HOTEL):





DIMITRA PALACE:





PANORAMA HOTEL:



Ξενώνας "Το Αγνάντι":




 HOTEL DEFKALION Βόλος:




ONAR HOTEL Κόρινθος:


Αρχική φωτο αναρτήσεως και εδώ:





 ALKION HOTEL Επίδαυρος:



Και όλα αυτά από την τσέπη μας!!!!

Γιατί μην νομίζει κανείς ότι βάζει και η Ευρώπη χρήματα.. Και εκείνα δικά μας είναι. Οι φόροι μας δεν πάνε σε κανένα Υπουργείο Οικονομικών και Ελληνικό Κράτος. Καταθέτοντας στην ΑΑΔΕ, τα παίρνουν κατευθείαν οι τραπεζίτες της "Ευραιώπης"...  

Καλό χειμώνα.. 
Και θά 'ναι βαρύς...
Τα τζάκια των πολυτελών ξενοδοχείων θα ζεστάνουν φέτος ισλαμικούς αφροασιατικούς κ@λους...
"Φροντίστε" όμως.. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να γεμίσετε τις τσέπες αυτών των τόσο ελληναράδων ξενοδόχων...



ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




σχετική μας ανάρτηση και εδώ:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΜΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...




46 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ ,ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ;
    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ,ΜΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΙΔΟΧΕΙΑ ,ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΘΕ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.
    ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ : ΜΠΉΚΕΣ ΛΑΘΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ,ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΗΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ,ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.Αμα τύχη και 'ρθειτε σε λόγια μαζι τους.
    Οι χάζαρο οβριοι ,ποντάρουν ,στο ότι σε μια πενταετία ,η χώρα θα έχη 20 εκατομυρια λαθροισλαμια.
    Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
    ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !!!!!
    ΕΙΠΑΜΕ...ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαπαπα, ουτε να το συζητας. θα γινουμε ρεζιλι των κτηνων. στο ενα κρεβατι βλεπω μια ζαρα στο παπλωμα. οι πατατες δεν ινε τηγανισμενες με αγνο παρθενο ελεολαδο, οπως στην πατριδα μας. η πισινα εχη μεσα ενα μιγακι, ενω στο αβγανισταν ητανε πεντακαθαρες. no good. no good. ρατσιστες κε βρωμιαρηδες εληνες. τωρα θα σας μαθουμε πολιτισμο να εχετε κε για τα τρισεγγονα σας. εσεις καθηστε αναπαφτικα στους καναπεδες σας.
    --- μοναχα να πητε στους απληστους ξενοδοχους να τα βγαλουνε μια τελεφτεα φωτογραφια για να τα θυμουντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΔΟΤΕ ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!

    Το όραμα της Aakifah

    To 1995 στην Λατάκια της Συρίας έλαβε χώρα ένα παράξενο συμβάν το οποίο αν αφορά και την Ελλάδα δεν έγινε καθόλου γνωστό στην χώρα μας. Η μικρή Aakifah από την Λατάκια, υποστήριξε πως είδε σε όραμα έναν άνδρα ο οποίος της έδειξε το μέλλον της Συρίας, του κόσμου και είχε και μια αναφορά στην Ελλάδα!

    Πιο συγκεκριμένα της έδειξε την διάλυση της Συρίας, την εμπλοκή στην περιοχή αυτή όλων των υπερδυνάμεων, το μαζικό κύμα μετανάστευσης και μια προειδοποίηση προς τους πιστούς όσον αφορά την αντιμετώπιση της Ελλάδας.

    Όσον αφορά λοιπόν την χώρα μας και σύμφωνα με το όραμα της μικρής Aakifah, ο άνδρας της ζήτησε να προειδοποιήσει τους «πιστούς» να μην πειράξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες γιατί αυτό θα έχει πολλαπλές αρνητικές συνέπειες γι’ αυτούς. Είπε συγκεκριμένα ότι τυχόν ζημιά της Ελλάδος από τους «πιστούς» θα επιφέρει την οργή του Dhul Qarnayn (Αλέξανδρος)ο οποίος θα προστατεύσει τους Έλληνες απογόνους του και θα εξαπολύσει τους Γωγ και Μαγωγ στα έθνη των πιστών! Αλλά είναι και θέλημα του Αλλάχ οι Έλληνες να είναι και πάλι νικητές όπως αναφέρει άλλωστε και το Κοράνι.

    Ο άνδρας προέτρεψε τους πιστούς να ακούσουν τα λόγια του και μην εμπλακούν με την Ελλάδα γιατί ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

    Πολλοί υποστήριξαν ότι ο άνδρας ήταν ο Dhul Qarnayn και άλλοι ότι ήταν ο ίδιος ο Προφήτης. Όπως και να’ χει (και λόγω του ότι το συγκεκριμένο όραμα αρχίζει και γίνεται γνωστό) πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται να εισέλθουν στην Ελλάδα. λέγοντας ότι αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισλάμ αλλά είναι παιχνίδια της Τουρκίας και των εχθρών της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το όραμα είναι αληθινό κι ανταποκρίνεται σε προφητείες που υπάρχουν ήδη πριν την εμφάνιση του Ισλάμ. Όταν ο Ηράκλειος υποχώρησε προ των ισλαμικών στρατευμάτων κι εγκατέλειψε την Συρία, αποχαιρέτησε την γη εκείνη που τόσο αγαπούσε αναφερόμενος στην στιγμή που οι Ρωμιοί θα επιστρέψουν στην Συρία και η Ρωμανία θα ανακαταλάβει την Αντιόχεια και τα Ιεροσόλυμα. Προσδιόρισε το μελλοντικό αυτό γεγονός στα χρόνια του Αντιχρίστου που με ψέμματα και κολακείες θα εξαπατάει τους Ρωμιούς για να τους κρατάει σε απόσταση κι ακίνδυνους.

      Η ιστορική αυτή αναφορά βρίσκεται στο ανάλογο κεφάλαιο της Ιστορίας του Ταμπαρί, του μεγαλύτερου ιστορικού του Ισλάμ (9ος-10ος αιώνας).

      Διαγραφή
    2. Ναι πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος. Στο 18ο κεφάλαιο του Κορανίου (18:83-101), γίνεται λόγος γιά τον Δίκερω (Dhul-Qarnayn), στη Σούρα "Al-Kahf" (https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Kahf)

      Αναφορά περί Δίκερου ΕΔΩ >>> http://evaggelatos.com/?p=6380


      Διαγραφή
    3. Σάς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον αυτό θέμα, το οποίο θα αναρτηθεί σύντομα.

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι θέμα Αλεξάνδρου αρχικά. Είναι θέμα Ηρακλείου, επιστροφής των Ρωμιών στην Συρία, και διασύνδεσης του μελλοντικού αυτού γεγονότος με την κυριαρχία του Αντιχρίστου, ο οποίος θα κολακεύει τους Ρωμιούς για να τους αποπροσανατολίσει. Εννοείται ότι η επιστροφή των Ρωμιών στην Συρο-Παλαιστίνη επισύρει το τέλος του Αντιχρίστου.

      Ο Ηρακλειος δεν χρησιμοποιεί το βδελυρό αυτό όνομα που αναφέρει η Αποκάλυψη και που στα αραβικά είναι Μασίχ αντ-Ντετζάλ. Τον αποκαλεί "ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε ποτέ να γεννηθεί". Ο Ταμπαρί θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ευρύτατα διαδεδομένη λέξη αλλά φαίνεται ότι απέδωσε τα λόγια του Ηρακλείου όπως οι εχθροί του αυτοκράτορα δεν επέτρεψαν να διασωθούν σε κανένα ιστορικό ή άλλο ρωμέικο κείμενο των χρόνων της Αυτοκρατορίας.

      Θα τα βρείτε στον 12ο τόμο της τελευταίας αγγλικής έκδοσης της Ιστορίας του Ταμπαρί (40 τόμοι συνολικά μόνον αγγλικό κείμενο):
      https://archive.org/stream/TabariEnglish/Tabari_Volume_12#page/n205/mode/2up
      Πάτε στη σελίδα 181-182 του βιβλίου (σελ. 206-207 του Pdf)
      Ο τίτλος (: οι μεταφραστές διαίρεσαν το κείμενο σε ενότητες για να το κάνουν πιο εύχρηστο) στα αγγλικά είναι:
      The Departure of Heraclius for Constantinople
      Διαβάστε την αριστερή σελίδα πρώτα αλλά ο επίσημος αποχαιρετισμός της Συρίας από τον Ηράκλειο είναι στην μεγάλη παράγραφο της δεξιάς σελίδας. Αρχίζει με το
      Peace be upon you, O Syria!
      Διαβάστε το μέχρι το τέλος της παραγράφου.
      Οπου διαβάζετε "Byzantines" πρέπει να αντιλαμβάνεστε 'Ρωμιούς" - Ρουμ είναι στα αραβικά η λέξη. Μην ξεχνάτε ότι οι εκδότες, οριενταλιστές κι ισλαμολόγοι, είναι μασώνοι και σιωνιστές! Πρέπει να καταλαβαίνετε ανάμεσα στις γραμμές και πίσω από τις λέξεις!

      Η υπόθεση του Αλεξάνδρου παίζει αλλού: το έργο του προτύπωσε εκείνο του Βασιλέως Βασιλέων (Αποκάλυψη ΙΔ' 14). Και οι δύο στρέφονται κατά των Ασκενάζι Χαζάρων. Ο πρώτος ανήγειρε ένα μυστικό τείχος για να τους εμποδίσει να κυριαρχήσουν στην Γη πριν από το Πλήρωμα του Χρόνου. Ο δεύτερος έρχεται επειδή το τείχος κατέρρευσε για να τους εξαφανίσει. Ζούμε στο Πλήρωμα του Χρόνου. Ο Ιησούς προφήτευσε την εξολόθρευση του σημερινού σατανο-κράτους Ισραήλ του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Χαζαρία. Είναι μασωνική και σιωνιστική παρερμηνεία ότι ο Ιησούς προφήτευσε την καταστροφή των Ιεροσολύμων από τους Ρωμαίους το 70 μ.Χ. Αυτό ήταν ένα ασήμαντο γεγονός για να ασχοληθεί ο Ιησούς μαζί του. Ο Ιησούς μίλησε για το Τέλος: τι είπε για την Τελική Καταστροφή των Ιεροσολύμων; ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΘΟΣ ΕΠΙ ΛΙΘΟΝ!

      Ανοίξτε τα μάτια σας λοιπόν και δείτε ότι όλο το δυτικό τείχος του ναού του Ηρώδη (το τείχος των δακρύων) είχε μείνει άθικτο σε μεγάλο βαθμό: αυτό σημαίνει ότι έμειναν πολλές σειρές λίθων πάνω σε άλλους λίθους. Χοντρή κοροϊδία να νομίζουμε ότι ο Ιησούς έδινε μισή πεντάρα για το που στο διάολο θα πήγαινε το σατανο-κράτος των Φαρισαίων.

      Και οι Χαζάροι δεν είναι άλλοι από τον Γωγ (Μαγώγ είναι κειμενική σύγχυση: δεν είναι άλλο έθνος, η λέξη σημαίνει 'γη του Γωγ).

      Ελπίζω στις επόμενες μέρες να δημοσιεύσω μια μετάφραση κι ανάλυση του περιστατικού.

      Διαγραφή
    5. Κε Νίκο,
      σάς υπερ-ευχαριστώ άλλη μια φορά για τον πλούτο των πληροφοριών αυτών.

      Με πολύ ενδιαφέρον θα περιμένω να δω στα ημέηλ του Διόδοτου την μετάφραση αυτή.
      Για την ώρα.. τα παρόντα σχόλιά σας δημοσιεύτηκαν και εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/blog-post_69.html

      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    6. σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί μου λύσατε την απορία σχετικά με το δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, πραγματικά εύχομαι άνθρωποι όπως εσείς, ο Διηνέκης και ο Διόδοτος να είστε γεροί και να αντέξετε γιατί υπάρχει και το μετά..

      Διαγραφή
    7. Τα Ευαγγέλια όπως κι όλες οι ιερές γραφές όλων των λαών και όλων των πιστών λένε απίστευτες αλήθειες. Πάνω τους όμως έχει από το 1500 πέσει η ιησουϊτική - μασωνική - σιωνιστική πλάνη και παρερμηνεία που διαδίδεται από σχεδόν τους πάντες επειδή αυτό είναι το αποτέλεσμα του πυραμιδωτού ελέγχου της Ανθρωπότητας.

      Πολλοί περιμένουν νέα βιβλία και νέους επιστήμονες, πολλοί παραμυθιάζονται με εξεπίτηδες ψέμματα που διαδίδονται από τον επίσης ελεγχόμενο χώρο της τάχα αναζήτησης, κοκ αλλά όλα αυτά είναι εις μάτην.

      Η αλήθεια είναι μπροστά μας γραμμένη παντού αλλά οι άνθρωποι διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν εννοούν ότι πρέπει πρώτα να αδειάσουν από μέσα τους το ψέμμα και μετά να αρχίσουν να βλέπουν σιγά-σιγά την αλήθεια.

      Δεν μπορεί να θέλει κάποιος να αλλάξει το 5% του τι πιστεύει και να αποδεχθεί ένα μέρος της αλήθειας και μετά ένα άλλο κοκ.

      Δεν συνυπάρχει το ψέμμα με την αλήθεια. Ο άνθρωπος πρέπει πρώτα να απορρίψει το 100% του επίσημου παγκόσμιου αφηγήματος και μετά να αρχίσει να μαζεύει σαν τον Κοντορεβυθούλη.

      Η αλήθεια είναι απόλυτη. Το ψέμμα είναι σχετικό.

      Ποιοι θα γκρεμίσουν την γενεά ταύτη;
      Ο Ιησούς ήταν σαφής: οι Ασσύριοι - άνδρες Νινευή.
      Σε ποια εκκλησία αναφέρθηκε ποτέ ένας παππάς σ' αυτό;
      Σε καμμία! Χχχμμ!

      Νάσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
    8. Oυπς!.. Νέα στοιχεία πέφτουν στο τραπέζι βλέπω.

      Εύχομαι να βρείτε κε Νίκο,

      χρόνο να μάς πείτε περισσότερα για τους Ασσυρίους. Πώς κατάφεραν να τούς αποσύρουν έτσι εύκολα από την Ιστορία οι εχθροί τους; Μήπως καλά έκανε και ήταν "βίαιος και ακόλαστος" ο φιλομαθής Σαρδανάπαλος..; Τί παίχτηκε κι εκεί;

      Να είστε κι εσείς πάντα καλά!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Ακόμη μία "αντίσταση" είναι ν' αφεθούν να φαληρίσουν οι λεγάμενοι, αφού πρώτα τους βγεί τ' όνομα του βρωμιάρη. Θα πάει κάποιος να κοιμηθεί σε κρεββάτια, όπου πιό πρίν κοιμήθηκαν λάθρο; Με την ίδια λογική, να πάμε στο άνετο να κοιμηθούμε καί στα κρεββάτια τους πχ στο Πακισκατάν. Έτσι, επειδή μας ήρθε η επιθυμία να κολλήσουμε καμιά φυματίωση! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρετε αγαπητέ Εργοδότα!

      Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, και είναι ιδιαιτέρως ανατριχιαστικό.
      Με λαθρο ή χωρίς, να τούς αραχνιάσουν τα ξενοδοχεία τους τώρα πια!

      Διαγραφή
    2. τις καμαριέρες και τις καθαρίστριες λυπάμαι που για ένα ξεροκόμματο θα καθαρίζουν τα λοιμώδη νοσήματα των βαρβάρων, Κώστα τί έγινε με την διαμαρτυρία στα σύνορα του Εβρου χθές;

      Διαγραφή
    3. φυσικα και θα πανε πελατες να κοιμηθουν πώς θα κολλησουν ασθενειες και θα ξεσπασουν επιδημιες αυτο εχουν αποβλακωθει εντελως οι Ελληνες απ το να σκεφτονται την παρτη τους πρωτα και απο το ψέκα ψέκα έπειτα

      Διαγραφή
    4. μολις μπουν μεσα θα τα χασουν τα ξενοδοχεια τους... ισως τους προσφερθει θεση δουλου στην ρεσεψιον κατα το απο δημαρχος κλητηρας, ανοητοι...

      Διαγραφή
    5. το χρήμα εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα, δεν τα έφτιαξαν με τον κόπο τους τα ξενοδοχεία και τα σπίτια γι αυτό σκέφτονται μόνο το χρήμα αν είχαν γίνει από σκληρή προσωπική εργασία δεν θα τους έβαζαν μέσα γιατί υπάρχουν και τέτοιες ελάχιστες περιπτώσεις άδειων σπιτιών επί χρόνια που δεν τα νοικιάζουν σ αυτούς τους άπιστους, άρχισε το ξήλωμα των σταυρών στις εκκλησίες καλά πόσο χρήμα έριξαν για να κάνουν τους ναούς μας τζαμιά;;;;
      https://katohika.gr/ellada/rethymno-afairoun-apo-tis-ekklisies-tous-stavrous/
      στο Ρέθυμνο μόνο μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση το παίζουν οι μαυροπουκαμισοφορεμένοι Κρητικοί θα πληρώσουν τα χρέη τους που επέτρεψαν ψευτσσύνοδο στο χώμα τους

      Διαγραφή
    6. έχουν ρίξει πολύ χρήμα για να καταργήσουν την ορθοδοξία δυστυχώς πολλοί θα ισχυριζονται ότι πρέπει να φτιάξουμε το μοναστήρι ή το ναό, αυτό είναι η λεγόμενη υποκρισία, ούτε ο Θεός ούτε η Παναγία δέχονται οποιαδήποτε προσφορά, χρήματα από εσπα και δωρεές εμείς δεν γνωρίζουμε από πού προέρχονται αλλά ο Θεός βλέπει, ας μην κορδώνονται κάποιοι, αν και υποθέτουμε πόσο αίμα τρόμο και αδικία κρύβουν κάτι εκατομμύρια ευρώ, ψευδοποιμένες και προβατόσχημοι λύκοι για τους οποίους έρχεται η ώρα κατά τα προφητευμένα πάντα

      Διαγραφή
  5. και φυσικά ΠΟΤΕ καμία Κυβέρνηση...(αφού ΔΕΝ είναι Ελληνική...)λέμε τώρα..δεν είχε κάνει καταμέτρηση δια μέσου των Υπηρεσιών της...αστείο βέβαια άλλα σε ένα Σοβαρό Κράτος θα γινόταν το αυτονόητο (ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΦΟΡΕΑ)...ώστε να γνωρίζουμε τον ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ των Λάθρο-αλλοδαπών όχι μόνο αυτών που μπαίνουν τώρα..=τελευταία 5ετία-και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ είναι τουλάχιστον ο Διπλάσιος απο τον επίσημο που αναφέρεται σε κάθε επιμέρους Άρθρο-για να μην πω παραπάνω..αλλά και αυτών που προϋπήρχαν απο το πρώτο κύμα στα τέλη της δεκαετίας '80-μέσα '90 Αλβανά-Ρουμάν-Βουλγάρ-και όλο το Πρώην Ανατολικό Μπλόκ μετά την Πτώση του Τείχους...όποτε ΠΑΡΑΝΟΜΑ "λάβανε" Ιθαγένεια-Διοικητικά έγγραφα+τα αντίστοιχα "δικαιώματα" που προέρχονται απο αυτά..μιας και επί σειρά ετών δρούσαν κυκλώματα Επίορκων Αστυνομικών-Τελωνειακών-Λιμενικών και Δικηγόρων κτλ. οι οποίοι δωροδοκήθηκαν...προκειμένου να εκδώσουν τα εν λόγω έγγραφα+κάποιων το κίνητρο ήταν μόνο το κάτω κεφάλι καθώς τα φτιάχνανε/παντρευόντουσαν/κάνανε παιδιά με τις ομολογουμένως εντυπωσιακές Ρωσίδες-Μολδαβές κτλ. όποτε το ΕΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ήταν Εκτός Λειτουργίας...(γιατί κοιτάζανε να ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ-ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ...ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΑ..)εν ολίγοις μιλάμε για κάποια εκατομμύρια..είναι δεδομένο αυτό..!!! Καλοφάγωτα και με τις υγείες μας λοιπόν..απαιτούνται πρακτικές λύσεις και όχι άλλες θεωρίες/αναλύσεις επί αναλύσεων επί αυτών των ζητημάτων έχουν γίνει πολλές φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έννοια σου και έχουν όλους εκείνους τους μυστικούς φορείς που κάνουν την καταμέτρηση βοηθούν και κόμποσοι δημόσιοι υπάλληλοι από κάθε θέση, έχουν στόχο ένα νούμερο όταν το πιάσουν θα μάθουμε τον ακριβή αριθμό, δεν είπε τυχαία ο γέροντας Θεόκλητος πριν είκοσι χρόνια ότι θα είμαστε μια απειροελάχιστη μειοψηφία, αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι ότι αυτοί παλεύουν μακροχρόνια και με κόπο και πολύ δόλο ένα σχέδιο το οποίο όταν έρθει η ώρα θα τους το χαλάσει ο Θεός τόσο ταχύτατα που δεν θα το πιστεύουμε, να μην αγχώνεστε πρέπει να γίνουν αυτά λένε οι άγιοι μας, για να γίνει το ξεκαθάρισμα όσοι αξίζουν θα ζήσουν και θα μείνουν,και πού να δείτε τί χαμός έρχεται στην ορθοδοξία με το ουκρανικό αφορμή, πάμε για σχίσμα, κρατείστε την πίστη σας ως το τέλος όπως είπε ο γέροντας αν η πόρτα είναι κλειστή μπείτε απ το παράθυρο, και το παράθυρο είναι η πίστη, μην απογοητευτείτε με όσα δείτε ειδικά στα της εκκλησίας, θα τα ξεκαθαρίσει όλα ο Χριστός την κατάλληλη ώρα, αρκεί να μην χάσετε την πίστη σας, κάντε ότι είναι να κάνετε για την σωτηρία σας τώρα πριν ξεσπάσει ο χαμός γι αυτό φωνάζουν όλοι χρόνια για μετάνοια

      Διαγραφή
    2. η προδοσία της πίστεως είναι μεγαλύτερη, θα χαθούν πάρα πολλές ψυχές εξ αιτίας τους αλίμονο τί τιμωρία περιμένει τους κακούς ποιμένες...

      Διαγραφή

  6. Στην θεσσαλονίκη άνοιξαν τις πύλες (ή τουλάχιστον έτσι μας είπαν..) οι εκεί Μασώνοι...
    https://www.protothema.gr/greece/article/948988/thessaloniki-neo-video-apo-tin-kosmoplimmura-exo-apo-to-tektoniko-megaro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τις πισίνες πέρασαν στα πισινά... Στο βιντεάκι δεν βλέπω να πολυζορίζονται!!! Οι "ενεπνδυτές" έπιασαν το νόημα της ζωής... 'Ετσι νομίζουν, αλλά έως πότε;;; (Τσάμπα φαϊ, ύπνο, χουφτώνουν και κάνα μπούτι άμα λάχει ναούμε!!!)

    https://nassosblog.gr/2019/11/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF/?utm_source=pushengage&utm_medium=push_notification&utm_campaign=pushengage

    Μα καλά, το ισλάμ επιτρέπει το στριπτίζ;;; Εάν τους πάρει χαμπάρι το ISIS θα τους κάψει μαζί με το ξενοδοχείο!!!

    تَكْبِير (Takbir!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοί είναι το ισις φίλε μου

      Λαρισαιος θυμα τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο :

      -τρομοκράτες ISIS : καθήστε ολοι κατω

      -Λαρισαιος : ιμις?

      -Τρομοκράτες : οχι IMIS , ISIS !

      -Λαρισαιος : κατσιτε ντέ , ιμις ή Ίσις ?

      -Τρομοκράτες : ISIS ειμαστε εμεις , εσείς κατω !!

      -Λαρισαιος : Ίσις ιστι ιμις , κ'ιμις ποιοι ιμιστι? με δλεβς α?

      -Τρομοκράτες : απελευθερώσετε αυτόν να τελειώνουμε !!

      Διαγραφή
  8. Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ .Μωρέ σε ηπατησε και σε πάτησε χάμου !και..σουρλπ !σε έκανε μια χαψια .
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΟΡΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΚ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ = ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ !!!!

    ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ τελικά είναι ο κρυπτόμενος ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ η ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ, όλα σε ΕΝΑ........δηλαδή όλοι αυτοί οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ πριν λίγο, τώρα είναι τόσο ΑΛΛΥΛΕΓΚΙΟΙ ...... πάντα ήταν ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ οι οποίοι τώρα γίνονται ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ξενοδόχοι που δίνουν δωμάτια σε λάθρο είναι ήδη τελειωμένοι και γι' αυτό το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω τελειωμενος ειμαι κι εχω ανοικιαστο απ το 2015 ειμαι και αρρωστος, δεν ειναι δικαιολογια αυτο μην τους δικαιολογειτε δεν θα ξεφτελισουμε τα κοκαλα των παππουδων μας νοικιαζοντας τον κοπο τους στους αντιχριστους, μαζι με τις αρρωστιες φερνουν και τις θρησκειες τους βουντου σατανισμους ειδωλολατριες και πολλα αλλα ο Θεοδοτος ειχε ενα πολυ καλο αρθρο καποτε σχετικα μ αυτο, παψτε να δικαιολογειτε τους προδοτες, θα τον πληρωθουν τον μισθο τους γιατι σ αυτην την ζωη οτι δινεις παιρνεις υπαρχει τιμημα, αλλωστε δεν τους ειδαμε να παραχωρουν καποιο δωματιο τα κοπροσκυλα σε οικογενειες αστεγων Ελληνων αλλα και σε μοναχικους αστεγους ανεξαρτητου ηλικιας, επαιξε χρημα και επαιξε πολυ χρημα ανοιξτε τα ματια σας, ολα τα κανει το χρημα ουτε η ανεργια ουτε η δειλια, ΧΡΗΜΑ

      Διαγραφή
    2. διαπλεκόμενα και διαπλεκόμενοι απειλές βελούδινες αν κάποιοι με διευκολύνουν να κάνω μια επιχείρηση στα μουλωχτά και πάρω τα ανάλογα κονδύλια απαιτητό να τους βοηθήσω αλυσίδα πάει το πράγμα, πολύ βρώμα η χώρα μας για να ξεκαθαρίσει αυτό αφήνουμε να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους και των επιλογών τους, να κάνουμε υπομονή

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστά τα λέτε 21:25, ΜΠΡΑΒΟ!

      Διαγραφή
    4. η πνευματική μόλυνση είναι ένα εφιαλτικό σενάριο που ήδη πραγματοποιείται


      http://theodotus.blogspot.com/2018/03/blog-post_27.html

      Διαγραφή
  11. Ο πολεμος κατα της λευκης φυλης ειναι ολοκληρωτικος. Βαφτιζουν τον λευκο "ρατσιτη" για να μπορουν να χρησιμοποιουν το "αντι-ρατσιστης" για τον εαυτο τους και να φαινοντε τα καλα παιδια.

    Γιατι δεν τους στελνουν στη Σαουδικη Αραβια και τα Εμιρατα που ειναι πανμπλουτες χωρες και της ιδιας θρησκειας, ρεεεε!

    https://uploads.disquscdn.com/images/5e2083a6145f7e52f541fad18b7b8ee64d142a64aa3e6a5e0f75b157ba297849.jpg

    Η σημαιοφορος χωρα του πολυπολιτισμου, Ισραηλ, γιατι διωχνει τους Αιθιοπες Εβραιους. Εκει το μαυρο πειραζει;;

    https://www.youtube.com/watch?v=3bLNKyCN7Gs

    https://www.youtube.com/watch?v=V9flF_0VMvM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ισραήλ νοιάζονται για την καθαρότητά τους (αν και είναι οι πιο ερπετο-βρωμιάρηδες από όλους), εμάς μάς μισούν as always και περιμένουν πώς και πώς να μάς πάρουν τη θέση, μέσα στην χώρα μας. Εμάς και τα ισλάμια που θα κρατήσουν θα μάς έχουν για σερβιτόρους και εργάτες τους.

      Αυτό είναι το σχέδιο, μόνο που θα το βάλουν στον κ@λο τους κι αυτοί.

      Διαγραφή
    2. Οτσιιι ! οτσιιι !,ρώτησα έναν Πακιστανό ,γιατί δεν πάη στην Αραβία που έχει και φράγκα ,γουρλωσε μάτια ...οτσιιι ,οτσιιιι ! φώναζε ,ααααχαχαχα !
      ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ.ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΊΝΕΙΣ...
      ΝΑ ΔΩ , ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ...
      ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΙΔΑ ΜΕ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΞΑΠΛΩΤΟΙ.
      ΓΕΛΑΝΕ ΤΩΡΑ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ.
      ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
      ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΘΑ ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. δεν είναι θέμα εξόντωσης της λευκής φυλής,διάβασα ότι ο σκοπός είναι η αλληλοεξόντωση χριστιανών και ισλαμιστών παγκοσμίως ώστε να μείνουν απόλυτα κυρίαρχοι οι σιωνιστές
      απόλυτα λογικό, τους βάζεις να σκοτώνονται και κάνουν την βρώμικη δουλειά αυτοί, εσύ μετά καθαρίζεις τα πτώματα μ ένα καλό πυρηνικό ολοκαύτωμα
      αν το συνειδητοποιήσουν αυτό οι ισλαμιστές θα τους κάψουν όλους, αν συνειδητοποιήσουν πόσο κορόιδα είναι στο κρυφό σχέδιο των ΄΄μεγάλων΄΄ σ αυτό το σατανικό σχέδιο τα πρώτα θύματα θα είναι ομάδες όπως ομοφυλόφιλοι, ανάπηροι, γνήσιοι ορθόδοξοι και γενικώς οι αντιρρησίες, στον κόκκινο ουρανό έχει ένα πολύ καλό για τον Τσε και πώς βασάνιζε τους ομοφυλόφιλους κλείνοντας τους σε φυλακές, δυστυχώς έπρεπε να συσπειρωθεί η ανθρωπότητα εναντίον των ολίγων σατανάδων, αυτό όμως μόνο με έναν τρόπο μπορεί να επιτευχθεί και ο άνθρωπος ως ελεύθερο ον επιλέγει τα αντίθετα, δεν θα εξαιρεθούν ακόμα και εβραίοι, ένα παράδειγμα ο Οσιπ Μάντελσταμ στην πρών σοβιετική ένωση, συνειδητοποιήσετε επιτέλους ότι έχουμε δικτατορία του αντιχρίστου έχει αρχίσει, δεν έχει να κάνει με λευκούς ή εγχρωμους ή με χριστιανούς και προτεστάντες αυτά είναι τα επιμέρους, έχει να κάνει με την οριστική απώλεια των ψυχών που θα υποδουλωθούν στον διάβολο παίρνοντας το χάραγμα, γι αυτό γίνονται όλα

      Διαγραφή
    4. κι ακόμα δεν βγήκαν παγανιά τα πραιτώρια της ντ είναι λάιτ ακόμα τα πράγματα

      Διαγραφή
    5. Ο Ο'Μπράιαν σήκωσε το αριστερό του χέρι, με την πλάτη του γυρισμένη στον Γουίνστον, με τα τέσσερα δάκτυλα εκτεταμένα και τον αντίχειρα κρυμμένο.
      -Πόσα δάκτυλα είναι αυτά, Γουίνστον;
      -Τέσσερα.
      -Κι αν το Κόμμα πει ότι δεν είναι τέσσερα, αλλά πέντε, τότε πόσα είναι;
      -Τέσσερα.
      Η λέξη τέλειωσε με μια κραυγή πόνου.
      1984 Οργουελ
      Θα υπάρξουν πολλοί παγκοσμίως όπως ο Γουίνστον που θα αντισταθούν στην δικτατορία του αντιχρίστου, δεν είμαστε μόνο εμείς
      συμβαίνει ήδη...

      Διαγραφή
    6. ΕΕΕΛΑΑΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕΕΕΕ!!!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΤΗΝ ΕΙΔΑ KAI ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!! ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ!!! ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ...

      https://pbs.twimg.com/media/EKKro0nWoAE-ec3.jpg

      ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!! ΒΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!

      https://www.ableammo.com/catalog/images/ssi-2014/85350.jpg

      ΝΑ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!! >>>>

      https://www.youtube.com/watch?v=dEE1d_cHXDE&feature=emb_title

      https://www.youtube.com/watch?v=4GCVYFKR6p0

      Διαγραφή
    7. Χαχαχαχα !το είδα ,ο πρώτος αριστερά δεν είναι αραβοσημιτης,ούτε ο από πάνω.
      Οι άλλοι τρεις ,είναι σκατοφατσες.Οτι κάνουν , ή έκαναν καλύτερα ,είναι γιατί ήταν μαζί.
      Δεν ανησυχώ.
      Είναι να μην κάνουν το λάθος...
      Θα τους βάλουν...να το κάνουν.
      Χεχεχε !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Ώρα να βαφτούμε αράπηδες και να πάμε και εμείς για τσάμπα διακοπές και χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τον ΔΙΗΝΕΚΗ αφιερωμένο
    http://oimos-athina.blogspot.com/2019/06/anakibh.html
    ο εργδημεργ είναι εκτός θέματος στο συγκεκριμένο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ή μoυ δίνεις το ξενοδοχείο σου ή το παίρνει η εφορία

    https://www.periergo.com/43836/katoxh-η-βάζεις-λαθρο-στο-ξενοδοχείο-ή-στο-π/

    ΑπάντησηΔιαγραφή