«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

«Πυρά» Ισραηλινών κατά Ερντογάν: «Πρέπει να τον σταματήσουμε, ετοιμάζει κάτι σοβαρό κατά Χριστιανών & Εβραίων»


Τρομερές κατηγορίες προσάπτει στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Ν.Ερντογάν μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα, η οποία επικαλείται δήλωση του ιδίου, επισημαίνοντας μια πιθανή τουρκική προετοιμασία κατά των kuffar/kafir, που σημαίνει την κοινή πολιτική και στρατιωτική εξουδετέρωση, χριστιανών, Εβραίων, ινδουιστών, βουδιστών, ακτιβιστών και ανθρωπιστών, με εντολή όπως αναφέρεται, του Τούρκου προέδρου.


Ο Ερντογάν είχε δηλώσει πρόσφατα «Ο Αλλάχ μας διατάζει να τελειώνουμε με τους απίστους».
 
Στις 25 Οκτωβρίου, ένας ηγέτης ενός έθνους μέλους του ΝΑΤΟ προκάλεσε ανοιχτά με την ατυχή δήλωση του για βία κατά των μουσουλμάνων.

Την ημέρα εκείνη, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρισκόταν στην προσευχή της Παρασκευής στο Μεγάλο Τζαμί στην Κωνσταντινούπολη.
Συνοδεύονταν από τον κυβερνήτη της πόλης Αλί Γερλιγιάγια, τον δήμαρχο Εκρέμ Ιμάμογλου, τον αρχηγό της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης Μουσταφά Ταλισάν και τον επικεφαλής του ΑΚΡ στην Κωνσταντινούπολη, Bayram Şenocak.


Μετά τις προσευχές, όπου ο Ιμάμης του τζαμιού απαγγέλλει το Κορανικό Στίχο Al-Fath, που σημαίνει «νίκη, θρίαμβος, κατάκτηση» στα αγγλικά, ο Ερντογάν πήρε το μικρόφωνο, απαγγέλλοντας ένα μέρος του στίχου στα αραβικά και στη συνέχεια μίλησε στα τουρκικά λέγοντας στους Ιμάμηδες:

«Ο Αλλάχ μας, μας διατάζει να είμαστε βίαιοι απέναντι στους Καφίρ (άπιστοι). Ποιοι είμαστε; Το Ummah [έθνος] του Μωάμεθ. Έτσι [ο Αλλάχ] μας δίνει εντολή να δείχνουμε έλεος μόνο ο ένας στον άλλο και έτσι θα κάνουμε ο ένας στον άλλο. Και θα είμαστε βίαιοι με τους Καφίρ. Όπως στη Συρία. »

Ο Τούρκος πρόεδρος  στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα άλλο στίχο στο Κοράν , τον As-Saff-13, ο οποίος λέει στα αραβικά:

«Inshallah, ο Αλλάχ μας έχει υποσχεθεί στη Συρία:» Nasrun minallahi ve fethun karib ve beşiiril mu’minin. » [«Νίκη μέσω του Αλλάχ και επικείμενη κατάκτηση, δίνοντας καλές προφητείες στους πιστούς]. Βλέπουμε τι συμβαίνει τώρα. Με την άδεια του Αλλάχ, θα το δούμε πολλά περισσότερα. Θα συναντηθώ με ορισμένους προέδρους ξένων χωρών στο Dolmabahce Σαράι σήμερα. Ζητώ τώρα την άδειά σας να πάω εκεί.»

Οι Τούρκοι πιστοί τότε ευχήθηκαν τον Ερντογάν, φωνάζοντας «Allahu Akbar» (ο Αλλάχ είναι μεγάλος).
Η ισραηλινή εφημερίδα τονίζει ότι το γεγονός ότι η τουρκική αντιπολίτευση (κεμαλικό κόμμα), δεν έχει εγείρει σοβαρές αντιρρήσεις σε αυτές τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, είναι άκρως ανησυχητική για πολλούς και διάφορους λόγους, προκαλώντας παράλληλα ερωτηματικά για την στάση της.

Ο Δρ Bill Warner, πρόεδρος του ισραηλινού Κέντρου Μελέτης του πολιτικού κινήματος Ισλάμ (CSPI), εξηγεί την έννοια του «kafir» στην μουσουλμανική θρησκεία:

«Το Ισλάμ διαιρεί τον κόσμο σε μουσουλμάνους και απίστους. Το πολιτικό Ισλάμ έχει πάντα δύο διαφορετικούς τρόπους για να θεραπεύσει αυτήν την διφορούμενη ηθική. Οι άπιστοι (Kafirs) μπορούν να κακοποιηθούν με τους χειρότερους τρόπους ή να αντιμετωπιστούν σαν ένας καλός γείτονας. Οι άπιστοι πρέπει να δεχθούν το Ισλάμ σε όλες τις πτυχές του στη δημόσια ζωή. Κάθε πτυχή του πολιτισμού των απίστων πρέπει να ελέγχεται από το πολιτικό Ισλάμ.
«Το πολιτικό Ισλάμ είναι το δόγμα που σχετίζεται με τον άπιστο, τον Καφίρ.  Η Τριλογία (Κοράνι, Σίρα βιογραφία του Μωάμεθ και Χαντίθ παραδόσεις του Μωάμεθ) όχι μόνο υποστηρίζουν την θρησκευτική υπεροχή πάνω στους απίστους – καθώς οι μουσουλμάνοι πηγαίνουν στον Παράδεισο – αλλά αφορούν  και το δόγμα που απαιτεί,  οι μουσουλμάνοι να κυριαρχούν επί των απίστων σε όλες εκφάνσεις της πολιτικής και του πολιτισμού τους. Αυτή η κυριαρχία είναι πολιτική, αλλά όχι θρησκευτική«, καταλήγει ο ίδιος.


Μήπως όμως ο Τούρκος σουλτάνος «χρησιμοποιεί» το Ισλάμ για δικό του όφελος με σκοπό έκνομα τουρκικά σχέδια;

Εφόσον ο Ερντογάν  εμπνέεται από τζιχαντιστικά ιδεώδη και δηλώνει ωμά περί βίαιης συμπεριφοράς κατά των “απίστων”,  υπονοώντας σαφώς όλους τους μη μουσουλμάνους  στην περιοχή μας , η οποία συμπεριλαμβάνει γεωγραφικά περιοχές, από τα Βαλκάνια έως την Αίγυπτο και την Λιβύη, τότε υπάρχει σαφώς σοβαρό θέμα με  πιθανές επερχόμενες εξελίξεις, τις οποίες προσπαθεί να υλοποιήσει με πιθανό βίαιο τρόπο η Άγκυρα.

Η “Γαλάζια πατρίδα”, η τουρκική ΑΟΖ και πολλά άλλα τουρκικά σχέδια, αποτελούν ουσιαστικά προφάσεις του Τούρκου προέδρου για να ξεκινήσει να υλοποιεί τα σχέδια του κατά χωρών της περιοχής, έχοντας ως κύρια ιδέα ένα ακραίο θρησκευτικο-πολιτικό υπόβαθρο “πασπαλισμένο” από καθαρό τουρκικό εθνικισμό, με σκοπό την αναβίωση με κάποιο τρόπο της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Οι αυτοκρατορίες όμως έχουν “πεθάνει” εδώ και 70 χρόνια εντελώς, αλλά μόνο οι Τούρκοι ισλαμιστές δεν το έχουν πάρει χαμπάρι όπως φαίνεται.


pentapostagma


8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ "ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ :

    https://www.youtube.com/watch?v=iivrwoCbfEw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΝΗΣΙΑ; 'ΣΑ ΠΕΡΑ ΩΡΕ!

    Ο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ " ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΧΙΤΛΕΡ" ΚΟΙΝΟΙ ΒΙΟΙ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ+ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΗΓΈΤΕΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΤΡΕΛΛΟ.

    ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ.ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΨΥΧΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ 'ΔΟΧΕΙΟΝ=VESSEL' ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ PRIORY OF ZION,ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΜΟΣΣΑΝΤΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΤΟ " ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"...

    ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΝ CAMERA ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΛΙΜΩΝ....
    ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟ ΠΑΡΑΛΗΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΕΛΕΦΟΝ ΓΚΕΛΝΤΙ📞 ΚΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΠΆΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑ ΠΑΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑΚΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΒΟΡΙΚΕΣ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: ΟΠΩΣ ΩΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΑ;ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΡΓΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΕΤΟΥΤΟ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ.

    ΝΑ ΠΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΊ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΜΗ....ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΗΜΑΣ.ΔΕΝ....ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ,ΔΕΝ.....

    ΧΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ,ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΡΟΠΥΡΓΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΡΟΒΆΛΛΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ....ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ!🎵🎶🎼🎸

    ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ;
    ΤΙ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ;
    ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΩΤΑ;ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΙΒΥΛΛΑΣ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...

    THIRD WORLD WAR NO WAY DUDE, FORGET ABOUT IT.

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΙ ΚΑΠΑΤΣΟΙ;;;;

    ΚΙ Ο ΧΛΑΠΑΣ ΤΑΓΙΠΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΡΟΥΛ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟΨΕ;Σ'ΑΚΟΥΩ ΜΠΡΕ ΤΖΑΝΕΜ;

    ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΜΟΜΟΛΟ,ΘΕΛΕΙ ΚΥΠΡΟ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΕΛΕΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ;

    ΜΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΙΕΖΡΑΕΛ,ΟΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ/ΨΥΧΗ ΣΑΠΙΛΑ ΧΙΤΛΕΡ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ " ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ" ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠ.

    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΩ ΑΓΡΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ.....

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

    ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

    ΕΧΙΔΝΟΤΕΚΝΑ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΙΡΙΧΤΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΑ ΑΠΌΨΕ....

    ΑΠΟΨΕ.... ΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΥΝΉΓΙ. .......... .... .. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ !
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !
    Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ,ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ,
    Ο ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ,
    ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΑ ΜΕΤΑ ΚΕΡΑΥΝΩΝ ,ΠΕΦΤΕΙ STRAIGHT THROUGH !
    Χαχαχα !
    Β
    ΒΡΟΟΟΥΟΥ ΤΣΑΑΑΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ...ΟΙ ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιανα...τα παραμύθια της Χαλιμάς τα πουλάνε και οι οβριοι.
    ΒΡΕΧΕΙ ,ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ,ΒΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΤΤΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ΣΕΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΤΗΝ ΛΈΠΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξανά...ο Πόντιος ...ο Πόντιος ετοιμάζει κάτι εναντίον των χριστιανών και των Εβραίων ;ΑΧΑΧΑ!ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΕ ΣΕΙΣ ,ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ,ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ.ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ΟΤΙ ΜΠΟΎΡΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΜΠΕΡΝΣ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΣΙΦ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΕΛΟΖΙ ,ΤΩΡΑ ,ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ...2019- 2024.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟ !
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    2019-2024.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ ,ΤΙΣ ΣΦΗΝΕΣ !
    ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ !ΞΑΦΝΙΚΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΏΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ ΥΠΟΘΑΛΆΣΣΙΑ ΕΚΡΗΞΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΒΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ Η ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ CENTORIA.ΟΙ ΠΡΟ-ΚΥΟΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΦΟΛΙΔΩΝ.ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΡΕΎ ΓΚΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟ ΛΕΥΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;ΚΙ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΦΡΙΚΤΟ;
    ΚΑΤ'ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ A DRACONIS ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ...ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟ-ΚΥΟΝΕΣ ΤΟ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ,ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ,ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΟΝΕΣ,ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ, TAU CETI,KΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΦΟΛΙΔΟΜΟΡΤΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ/ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΙΟ ΑΤΟΦΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΡΉΓΝΥΝΤΑΙ. ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΆΤΕΥΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝΙΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΛΕΙΑΔΕΣ;!

    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΕ;
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΑΛΙ: ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ/ΛΑΚΕΔΑΙΜΌΝΙΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ" ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΝΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ. BULLSHIT!

    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ 300 ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΧΛΑΜΥΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙ Ο ΕΛ ΞΑΝΘΟΣ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΘΩΡ,ΙΔΙΑ ΚΙ ΟΙ ΞΑΝΘΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΣΤΟ HOBBIT KAI LORD OF THE RINGS.
    ΞΩΤΙΚΑ;ΑΚΟΥ ΞΩΤΙΚΑ;ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΥΓΕΤΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΊΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΠΗ,ΚΥΝΗΓΉΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ;

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

    ΥΣ.
    ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ ΣΠΑΡΤΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για γράψε και για το διαστημόπλοιο του ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ....ανατινάχθηκε...
    Με το που την είδα την είδηση στην περιοχή της Κίνας και το διαστημόπλοιο...αμέσως ,έγραψε ....
    Καπάκι ,δύο χοντρά ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ.
    Ρε συ !λες στο τέλος να βγουν τα ΔΡΑΚΑΚΙΑ και να μας ζητούν να τα σώσουμε ;
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΚΑΙ;
    ΜΠΙΝΓΚΟ!Ο ΜΑΣΚ-ΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟΣ ΟΥΝΟΣ ΤΑΤΑΡΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ,ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΦΟΛΙΔΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΣΑΡΚΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΜΠΡΑΝΣΟΝ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ULTIMATUM: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑ ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ. ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ;ΜΕ ΤΟΚΟ ΟΧΙ ΣΚΟΝΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ.

    ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ,ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΥ, ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ(Από τις πρώτες οι δύο δρακοκορακλες και άσχημες του καρατομημενου λογω επσταίν πριγκηπα Αντριου)ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ 'Η ΕΚΡΗΞΙΣ 'Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΨΥΧΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΣ,ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΟΧΙ ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....

    ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΊΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣΚΑΡΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΦΥΓΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟ;ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ.

    Η ΝΙΚΗ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ ΕΣΤΊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή