«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Έλεγε ο συγχωρεμένος Νεοκλής Σαρρής: Ὁ κίνδυνός τους εἶναι οἱ bloggers καὶ ἡ ἐνημέρωση τῆς κοινῆς γνώμης μέσω τοῦ διαδικτύου!

«Τρέμουν τοὺς 'bloggers' τὰ τρόμακτρα τῆς κακῆς  δημοσιογραφίας καὶ παραπληροφορήσεως τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ»!!! (βίντεο)




Σημείωση Pωμαίικου Όδοιπορικού: Σκεφτεῖτε ὅτι ἡ θέση αὐτὴ ἐκφράστηκε ἀπὸ τὸν ἀείμνηστο καθηγητὴ (1940-2011) ἀρκετὰ χρόνια πίσω. Σήμερα ἡ δύναμη τῶν ἱστολογίων καὶ ἡ ἐπιρροὴ ποὺ ἀσκοῦν στὴν διαμόρφωση τῆς κοινῆς γνώμης εἶναι σαφῶς μεγαλύτερη καὶ ἰσχυρότερη. Γιὰ ὅποιον παρακολουθεῖ τὶς ἐξελίξεις σὲ κάθε ἐπίπεδο εἶναι εὔκολο νὰ κατανοήσει ὅτι ἡ ἔκβαση κάθε ὑπόθεσης στηρίζεται στὸν προηγούμενο πόλεμο ἰδεῶν καὶ ἀπόψεων. Ἀπὸ τὴν ἐνεργὴ συμμετοχὴ τῶν ἱστολογίων σὲ αὐτὸν τὸν ἀδιάκοπο πόλεμο ἔχουμε καταφέρει -δόξα τῷ Θεῷ- πολλά! Εἰδικά τά θρησκευτικὰ καὶ τά πατριωτικὰ ἱστολόγια ἔχουν παίξει καὶ θὰ κληθοῦν νὰ παίξουν σημαίνονται ρόλο στὶς ἐξελίξεις τοῦ τόπου. Γι' αὐτὸ φύλακες γρηγορεῖτε.... 

10 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Νοεμβρίου, 2019 23:42

    Νομίζω, ο Νεοκλής Σαρρής δεν έλεγε κάποτε σε κάτι φοιτητές που τον είπαν "εθνίκι","Καλύτερα εθνίκι, παρά καθίκι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δούλος είναι εύκολο να γένη τις, όταν θέλη. Αυθέντης είναι δύσκολον. Επιθυμούμεν ειρήνη; Ας τρέξωμεν εις τα όπλα"

    -Δημήτριος Υψηλάντης-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε...Φαντάσου σήμερα που το τρέχουν τα ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ !
    ΛΟΙΠΟΝ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΚΙΝΑ ,ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ,ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ.
    ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΜΠΑΝΚ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΟΗΕ ...ΠΑΠΑΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΑΛΟΗΓΚΟΡ.... ΤΕΛΟΣ.
    Ο ΠΑΠΑΣ ;ΣΑ ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕ ,ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΕΕΕ ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ;
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ... ΤΕΛΟΣ.
    ΡΟΤΣΙ ,ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΩΣΙΑΣ...ΤΕΛΟΣ.
    ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ..ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ,ΠΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΙΚΑ.
    ΜΑΤΡΙΞ ΚΡΟΝΟΥ ,ΤΕΛΟΣ.
    "ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ".
    ΕΣΥ ΚΥΤΤΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ....ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάτι ακόμα , που ίσως σας διαφεύγει.
    Τον Μπίμπι ,τον στέλνουν στα δικαστήρια για διαφθορά.Σαφως και την έχουν μυριστει την δουλειά ,οι Ισραηλινοί.
    Αυτούς και εάν τους έχουν πατήσει κάτω !Τους τραβούν τεράστια νούμερα ,από ενέργεια ,από τον φόβο.
    Και εάν είναι ο πραγματικός Μπίμπι.
    Διότι ,πίσω από την κουρτίνα λέγεται ότι έχει αφήσει κλωνο και αυτός έχει εξαφανισθη !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. --- πραγματι, την εξουσια την εχη πιαση τρεμουλιαστο τρεμουλο απο τον φοβο των blogers. με τραμεμενα χερια τρωνε (με τις δυο χουφτες κε διπλες μασελες) κε δεν μπορουν να κιμιθουνε το βραδυ (ροχαλιζουν μονο δεκα ωρες).
    --- γεμισε ο τοπος μουσουλμανους κε οι blogers καταφεραν να κανουν τους ληθαργομενους μαμακηδες να γυρισουν απο το αλο πλεβρο. ενω οι παρα-μορφωμενοι καθηγηταδες καταφεραν με τρεμαμενα χερια κε εγραψαν ενα μανιφεστο, μολις ιδαν τις μουσουλμανικες αγριοφατσες εξω απο το παραθυρο.
    --- αφεντικο, μην τρομοκρατης κε τοσο πολυ την εξουσια, γιατι θα παθη τιποτα, θα παθη καμια ψυχολογια κε θα ισε υπεφθυνος. πιος θα μας γα . . θελω να πω, πιος θα μας κυβερνηση τοτε? ο φουφουτος?
    --- ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ. (μεταφραση: ζητω η μουσουλμανικη ελας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παγκοσμιο καθεστως τυραννιας αρχιζει και τριζει!!!!Και ηδη πηρε τις πρωτες ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ θεσεις!!!!! Και οταν μια απροκαλυπτη επιθεση αρχιζει και ασθμαινει το τελος της πιθανοτατα δεν θα ειναι μακρια!!!! Νομιζω οτι λιγοι εχουν αντιληφθει την κολοσσιαια σημασια της παγκοσμιας νομισματικης αλλαγης που εγινε κυριολεκτικα πριν μερικες μερες!!! Αναφερομαι στην ΑΠΟΦΑΣΗ της διεθνους και αδιαφανεστατης χρηματοπιστωτικης ΕΛΙΤ για τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ!!!!!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!! Κυριολεκτικα δεν ξαναγινε ποτε κατι τετοιο!!!!! Οι συνεπειες και τα παρελκομενα ενος κοσμου οπου οι ανθρωποι θα πληρωνουν φυλαχτρα για τις αποταμιευσεις τους και οχι μονον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. Και ειναι παρα πολλες. Φανερωνουν δε τον τρομο και την αμηχανια της ΕΛΙΤ!!!!Στα καθ ημας αυτο που αλλαξε(πολυ ευνοικα δυστυχως για το δικο μας κρατικοδιαιτο και κομματικο καθεστως που μαλλον ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ) ειναι οτι η ΑΠΟΦΑΣΗ αυτη των Διεθνων Υπερτραπεζιτων θα ελαφρυνει απο τοκους 6-10δις€ ετησιως τον προυπολογισμο του καθεστωτος με οτι αυτο συνεπαγεται!!! Θετικο και αρνητικο. Οι διεθνεις υπερτραπεζιτες ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ, αυτη ειναι η δικη μου αναγνωση.Αυτος αλλωστε και μονο ειναι ο βασικος και κυριος λογος της προβλεπομενης απομειωσης του Ελληνικου χρεους που ηδη διαλαλειται ως επιτευμα απο τον φιλοκυβερνητικο οικονομικο τυπο!!!! Ισως επειδη ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΜΟΧΛΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ!!!!! Διαφαινεται πλεον ξεκαθαρα οτι: ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ!!!!! Θα τολμουσα να πω οτι μια τετοια πρωτοβουλια μονο η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΣ θα μπορουσε να προτεινει και ο νοων νοειτω!!!! Αλλιως ο κοσμος θα συνεχισει να ειναι ερμαιο και ενεργουμενο μιας κλειστης παγκοσμιας και αδιαφανους ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ!!!!!Αν ο κοσμος δεν αντιδρασει ολα οδευουν προς τα εκει!!!!Τα μπλογκς συν-πλην ΠΡΑΓΜΑΤΙ αφυπνιζουν τον κοσμο και ο αγωνας για την ελευθερια συνεχιζεται!!!! ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ και αυτο αρχισε ηδη να διαφαινεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΜΜ...καλη η επισήμανση Thales.
    Καίγονται για χρήματα.Ολα τα σημάδια , όλες οι ενημερώσεις ,όλες οι πληροφορίες ,το δείχνουν ξεκάθαρα.ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΎΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
    ΟΎΤΕ ΜΙΑ ,ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΟΜΥΡΙΟΣΤΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΣΤΗΝ Ν ,ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ,ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω, ότι το youtube έκλεισε το κανάλι "Στύλος ορθοδοξίας" του Διονύση Μακρή (βλ. εφημερίδα Στύλος Ορθοδοξίας), προφανώς στα πλαίσια της εκκαθάρισης των χριστιανικών φωνών- ενόψει της και της εντονότερης εδραίωσης του Ισλάμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να πάθει κι αυτός και καλά να πάθουν όλοι.
      Έχω και γω δυο κανάλια στο ΥΤ, αλλά το ΥΤ δεν το έχω ούτε για τον πάτο του βόθρου.
      Όλοι οι Έλληνες πρέπει να το παρατήσουν και να αναρτήσουν όσα βίντεο ή κείμενα ή φωτογραφίες ή audio files θέλουν ενάντια στην ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥΔΑΙΩΝ στα ρωσσικά σάιτς www.ok.ru, www.vk.com και www.livejournal.com
      τα οποία έχουν όλα τα βασικά στα αγγλικά και όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να αναρτήσει στα ελληνικά και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

      Διαγραφή