«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΉ! SOS!!!ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΩΡΑ! (ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ!!!





 (επεξεργασία βίντεο: Αυτόλυκος)


Άκουσε σήμερα αρκετός κόσμος στις τηλεοράσεις, για τις συζητήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τις αρχές της χώρας μας.

Στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στις 1 το μεσημέρι σήμερα στον Real FM, ακούσαμε ότι διεξήχθει ο εξής διάλογος μεταξύ του Ύπατου Αρμοστή Φιλίππο Γκράντι και του Γιώργου Κουμουτσάκου:

Ο Γ. Κουμουτσάκος είπε στον Υ.Α. ότι "οι Έλληνες δεν κλείνουν μόνο τα σπίτια τους, αλλά κλείνουν και τις καρδιές τους". Ο Υ.Α. απάντησε ότι "αν οι Έλληνες συνεχίσουν έτσι, θα υποστούν τις συνέπειες", εξεγέρσεις δηλαδή των λαθρο για τα δικαιώματά τους.

Ρωτώντας τον ο Γ.Κουμουτσάκος για το ενδεχόμενο να αρχίσουν να δέχονται και άλλα ευρωπαϊκά κράτη μετανάστες, η απάντηση του Υ.Α. ήταν ότι: "Μόνο να πιέσουμε τα ευρωπαϊκά κράτη να βοηθήσουν την Ελλάδα οικονομικά μπορούμε, για το πρόβλημα αυτό, καθώς και να σάς αποστείλουμε ανθρώπινο δυναμικό-υπαλλήλους, που να σάς βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στο βάρος της εξυπηρέτησης των προσφύγων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ".

Πέραν του ότι μάς πρότεινε να στείλει κάμποσους ακόμα Ευρωπαίους πράκτορες-ρουφιάνους να ρυθμίσουν ως ειδικοί την κάνουλα της λαθροροής-εισβολής.. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ, Ή ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΝΩΝΤΑΣ ΚΡΕΜ-ΆΛΛΕΣ, Ή ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ.. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΏΣ ΚΑΙ ΠΏΣ!
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ "ΘΑ  ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ"... 


 ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


34 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ. ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΗΝΕΣ ΙΝΕ Ο ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΕ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΗΚΑΣ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γινει σημαια απο ολους αυτη η στιχομυθια. Αυτοι ετσι οπως πανε θα καταργησουν την ελευθερη βουληση των ανθρωπων.
    ΥΓ: Αληθεια ο κ. Κουμουτσακος σε ποσους ανοιξε το σπιτι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Νοεμβρίου, 2019 17:21

    Καλά,άν ξεσηκωθούμε να μού το πιείς.
    Καιρό τώρα τα συζητάμε,αλλά ο ένας βαριέται,ο άλλος φοβάται,οί υπόλοιποι φοβούνται μήν τυχόν και κάποιος είναι πράκτορας των Εβραίων, της CIA,των εξωγήινων ή ότι του καυλώσει του καθένα μας.Πατριώτη Κώστα,"το χάσαμε το κορμί" και άν περιμένεις εσύ συγκέντρωση,εγώ προσωπικά θα πιάσω αγριόλυκο στην Ομόνοια και θα κρατάω πουρναρίσιο ρόπαλο.
    Τά'παμε αρκετές φορές και ειδικά εγώ,έχω γίνει κουραστικός σε επίπεδο μαλακίας. Άν δεν είσαι έτοιμος να ματώσεις το κωλαράκι σου (Πού μού λέει και ό εκπαιδευτής μου,παλιός θρύλος των μαραθωνίων),Τότε κάθεσαι στο σπιτάκι σου,στα ζεστά,με την φραπεδούμπα ανά χείρας,ανάβεις και μια τσιγαριά σάν αυτές πού φτιάχνανε οί Ρώσοι στο Στάλινγκραντ, πιάνεις το πληκτρολόγιο, έχεις στο φούλ την σόμπα ή το καλοριφέρ και πολεμάς.
    Άμ δέ,ελευθερία χωρίς ξενύχτι, πείνα, δίψα, βρώμα,κυνηγητό, οσμή θανάτου και μπαρουτιού,δέν γίνεται.
    Γιά να βγείτε να πολεμήσεις Κώστα και λοιποί σχολιαστές,αποχαιρετάς την βόλεψή σου,έπειτα την γυναίκα τα παιδιά και τους γονείς,κοιτάς τον Χριστόν στα μάτια και φεύγεις απ'το σπίτι σου,πιθανόν για πάντα και ίσως παρέα,το "ξύλινο παλτό".
    Να λές "ΠΟΛΕΜΆΩ Ή ΠΕΘΑΊΝΩ".
    Μόνη σου παρέα το ατσάλι του όπλου σου και το χνώτο του αδερφού συμπολεμιστή σου.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!
    ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΠΕΥΜΠΙΛΙΝΟ ΚΙ'ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΙ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΛΤΔΑΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,"ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ", ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ.

    Ή ελευθερία,θέλει Κολοκοτρώνηδες καί εμείς δυστυχώς χάσαμε το τραίνο.


    ΕΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟΠΌΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα προσωπικά, μού είπε κάποιος ή εσύ.."ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ" κι έκανα κακάκια; Για έλα.. φτιάξε κι εσύ ένα μπλογκ, να δέχεσαι στο ημέηλ και στους σχολιασμούς απειλητικές προειδοποιήσεις από πρακτοράκια, να δεις τί ωραία που είναι.. και παρόλα αυτά να συνεχίζεις να το δουλεύεις... Στο μικροσκόπιο και πρακτόρων της ΜΙΤ Τουρκίας ακόμα, έχω μπει τελευταία.

      Διαγραφή
    2. Και ο ΕΥ εχει δικιο και ο Κώστας έχει δίκιο. Δεν χρειάζεται να μπαίνετε σε αυτό το τρυπακι αδελφοι μου Έλληνες. Όντως ο τρόπος ο πραγματικός ειναι αυτοςωπου λέει ο ΕΥ αλλα και αυτο που κάνει ο Κωστας ειναι πόλεμος με τα δικα τους μεσαρ που τα αντιστρέφει εναντίον τους. Πως αλλιώς θα γνωρίζονταν και θα ερχονταν κοντά άνθρωποι με αγαπη για την πατριδα? Τι να πω δυσκολεύουν τα πράγματα..

      Διαγραφή
    3. υπάρχουν και κάποιοι που πορεύονται με το

      “Πρόσθες αυτοίς κακά, Κύριε,πρόσθες αυτοίς κακά τους ενδόξοις της γης…”


      Με ρώτησε κάποιος:
      «Αυτό που ψάλουμε την Μεγάλη Σαρακοστή, το «Πρόσθες αυτοίς κακά, Κύριε, τους ενδόξοις της γής» , γιατί το λέμε, αφού είναι κατάρα;»
      «Όταν κάνουν επιδρομή οι βάρβαροι, του είπα, και πάνε να καταστρέψουν στα καλά καθούμενα έναν λαό και ο λαός προσεύχεται να τους βρουν κακά, δηλαδή να σπάσουν τα αμάξια τους, και τα άλογά τους να πάθουν κάτι, για να εμποδισθούν, καλό είναι ή κακό; Αυτό εννοεί, να τους έρθουν εμπόδια. Δεν είναι ότι καταριούνται».
      Aγίου Παισίου του Αγιορείτου

      Κώστα να φυλάγεσαι όχι μόνο απ τους εχθρούς σου αλλά κι απ τους φίλους σου, είμαστε σε πολύ δύσκολες εποχές, εμπιστοσύνη μόνο στον Κύριο

      http://oimos-athina.blogspot.com/2019/11/blog-post_69.html

      ο άνθρωπος που πορεύεται με Χριστό δεν θα πάθει ΤΙΠΟΤΑ γιατί ακόμα κι αν πεθάνει πορεύεται με Χριστό δηλαδή η πορεία του είναι κατευθείαν στον Χριστό, εκεί είναι το τέρμα της γήινης ζωής του και η αρχή για την αιωνιότητα, τίποτα δεν αξίζει εδώ μόνο ο Χριστός, ζωή χωρίς Χριστό ΔΕΝ υπάρχει γιατί Αυτός είναι η Ζωή και Η Αλήθεια και Η Οδός

      Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού. Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Επειδή είμαι πεπεισμένος ότι ούτε θάνατος ούτε ζωή, ούτε άγγελοι ούτε αρχές ούτε δυνάμεις ούτε παρόντα ούτε μέλλοντα, ούτε ύψωμα ούτε βάθος ούτε κάποια άλλη κτίση θα μπορέσει να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού, η οποία φανερώθηκε στον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας." (Επιστολή προς Ρωμαίους 8: 38 – 39)


      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ 28 Νοεμβρίου, 2019 20:19,

      σε ευχαριστώ, να είσαι επίσης καλά!

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Νοεμβρίου, 2019 20:51

      Εδώ είμαστε παιδιά και να το θυμηθείτε.
      Ούτε ξεσηκωμός θα υπάρχει,ούτε σοβαρή κίνηση και βάζω τον εαυτό μου πρώτο πρώτο για να μην νομίζει κανείς ότι βγάζω την ουρά μου απ'έξω. Χάσαμε το παιχνίδι.
      Θα ξυπνήσουμε,όταν το αίμα θα μάς έχει λερώσει τα ρούχα και τον λαιμό.Δυστυχώς.
      Το ένστικτο και την αντίληψη του αίματος την χάσαμε.Όσο για σένα και το μπλόγκ Κώστα, γνωστός ο αγώνας σου και μπράβο, αλλά θυμήσου,τι μου έγραψες όταν έγραψα σ'αυτό το φιλόξενο μπλόγκ την γνώμη μου για πρώτη φορά. Δεύτερον,λές για ξεσηκωμό, μα αυτό λέω και εγώ,ρίχνεις την ιδέα και βλέπεις ποιοί ακολουθούν και ξέρεις κάτι,δέν έχω να πω για σένα κάτι γιατί σαν μπλόγκερ,ήδη βάζεις το κεφάλι σου στον ντορβά, αλλά βαρέθηκα να βλέπω σχολιαστές,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ,που όλο λένε για ξεσηκωμό και ηγέτες, χρόνια τώρα.
      ΚΑΙ δεν γίνεται τίποτα και μην ξεχνάς ότι πολλές φορές έχω πει την γνώμη μου γι'αυτό ακριβώς το θέμα.Λές να ξεσηκωθούμε, ωραία πες εσύ ή κάποιος άλλος έναν τρόπο, ίσως εσένα σε ακούσουνε,ίσως εγώ να μην ακούγομαι γιατί είμαι ο mr. απίθανος απιθανόπουλος,αλλά εσύ ή οι άλλοι μπλόγκερ κάντε κάτι όταν το λέτε.
      Θέλετε ξεσηκωμό;ωραία.Προχωραμε μαζί, αλλιώς,καλά καθόμαστε εκεί που είμαστε.
      Όσο για την ΜΙΤ που γράφεις,ειλικρινά μπράβο σου γιατί διάγεις τον αγαθό αγώνα, αλλά γιατί το λές;Δεν ήξερες ότι βγαίνοντας από το μάτριξ, θα πολεμήσεις τέρατα και καλικάντζαρους;
      Απλά απαντάω στην αγωνία σου.Με τον τρόπο μου,σκληρός,αγενής,ότι θέλεις πές μου θα το δεχτώ.Αλλά όταν μιλάτε για ξεσηκωμό σε ανθρώπους τελειωμένους από την ζωή και την κοινωνία,ανθρώπους έτοιμους να βγούνε στο κλαρί,γιατί τα χάσανε όλα στην ζωή τους,ανθρώπους που είδανε τους δικούς τους ανθρώπους να φεύγουν σαν την άμμο που κατρακυλάει στην παλάμη,αλλά τελικά δεν γίνεται τίποτα,τότε κάτι φταίει. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο μου,άν στεναχώρησα κανένα.

      Διαγραφή
    6. Δεν στενοχώρησες κανέναν ΕΥ.

      Απλά δεν έχεις καταλάβει ότι ακόμα ωριμάζει το πράγμα. Απογοητεύεσαι πιο εύκολα κι από εμένα κάποιες φορές. Στην πραγματικότητα, κανείς μόνος του (ή ομαδούλα) δεν είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους και να φάει το κεφάλι του τζάμπα. Και θα καταπιούν και οι υπόλοιποι που θα τους δουν, την προπαγάνδα περί ακροδεξιών τρομοκρατών που θα ακούνε στην τηλεόραση. Εγώ μπορεί να λέω "ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ", και έχω υποχρέωση να το λέω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εφικτό. Το "ΤΩΡΑ", την σημαία της εκκίνησης, θα την κατεβάσει ο Θεός. Η Ιστορία από αυτόν ορίζεται και εμείς την καταγράφουμε. Πρωταγωνιστούμε σε ένα έργο Ελευθερίας, που επαναλαμβάνεται κάθε κάποια χρόνια, μόνο που σχεδιάζουμε αυτή τη φορά να είναι η νίκη μας οριστική. Γι αυτό φροντίζουμε να μην εκτεθούμε σε ακατάλληλο χρόνο, να μην καπελωθούμε από μεταμφιεσμένους εχθρούς που ζουν ανάμεσά μας και μπούμε σε καμιά νέα σκλαβιά πριν ακόμα το καταλάβουμε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η οποία μπορεί να είναι ακόμα και την στιγμή που σαν κεφαλές που κοιτάζουμε προς τα πάνω, βλέπουμε την λαιμητόμο να κατεβαίνει. Όλα εξαρτώνται από το πώς το βλέπει ο καθένας. Εγώ σε αυτήν την εικόνα που περιέγραψα, βλέπω τον εαυτό μου από την πλευρά του εκτελεστή. Κοιτάζω μεν προς τα πάνω, αλλά βλέπω την βαρειά λοξή λεπίδα να κόβει το κεφάλι του προδότη που πριν λίγο τον έβαλα να γονατίσει και να βάλει το κεφάλι του στην τρύπα. Νοερά, έχω εντρυφήσει στο θέμα και δεν βλέπω την ώρα.. 🙂

      Διαγραφή
    7. Θα μετονομάσω το μπλογκ σε "Ροβεσπιέρο".

      Διαγραφή
    8. Αχ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, πόσο μα πόσο σε νιώθω!!
      Μόνο 10 τέτοιους θα βρεις στην Ελλάδα, αλλά να ξέρεις κι αυτοί καλοί είναι και μπορούν να κάνουν ζημιά αν θελήσουν...

      Διαγραφή
    9. ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.ΜΕ ΝΤΡΟΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.ΚΟΥΓΚΙΑ ΚΑΙ ΖΑΛΛΟΓΚΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. Παιδιά σημαντικό το παρακάτω και οσονούπω έρχεται και η Νέα Ταυτότητα με τα γνωστά χαραχτηριστικά....τι θα γίνει με αυτά τα ζητήματα-θα τα δεχτούμε όλα αδιαμαρτύρητα-παθητικά;;;

    https://www.youtube.com/watch?v=KT4mLGHFx-A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εισαι υποχρεωμενος να δεχτεις το χαραγμα δηλαδη την βιομετρικη καταγραφη με λεηζερ ΠΡΙΝ την παραλαβη της ταυτοτητας τους, οπως και αυτοι ειναι απολυτα δεσμευμενοι να μην διανοηθουν και πειραξουν μια τριχα απο αυτους που θα αρνηθουν, ειναι παρανομο να επιβαλλουν οτιδηποτε μες την χωρα μας με το στανιο

      Διαγραφή
  5. για να μην ξεχνιομαστε ποιος ειναι ας θυμηθουμε την εκθεση λουνατσεκ/ δεν θα ξεκολλησουν απ τις καρεκλες κι επειδη δεν θα ξεκολλησουν θα οδηγησουν την χωρα σε ολοκληρωτικη καταστροφη αυτο θελουν φυσικα, ευτυχως ο Θεος βλεπει κρινει και πληρωνει αλλιως και θα το δουν λιαν συντομως γιατι εδω προκειται για καθαρη γενοκτονια ενος λαου με πολυ σατανικους τροπους, να τους χαιρεται το αφεντικο τους που το προσκυναν μες τα λαγουμια, αξιοι δουλοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 19.03...συμφωνω.Αλλα ..δεν τους χαίρεται το αφεντικό τους.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗ.
    ΒΛΕΠΕ :ΧΙΛΑΡΙ ,ΜΠΟΥΣ ,ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ,ΕΠΣΤΑΙΝ ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΔΡΑΚΟΜΕΛ,ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΑΝΑΝ ,ΤΣΕΝΕΙ ,ΜΑΚΕΝΕΙ,ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.
    ΓΚΡΑΝΤΙ Η ΓΚΡΑΤΣΙ....ΧΑΧΑΧΑ .
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΙΟΥ !
    ΔΗΛΑΔΗ ...Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ...
    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ.
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ,Η ΚΟΠΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΑΠΑΡΑ....ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.
    ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ....ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ.
    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ !.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΑΝΤΙ.ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΕΕΕΕΕ ...!ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ !
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ !
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗ Ο ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ;
    ....ΟΤΙ ,ΟΙ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ,ΕΝΩ ΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΡΑ !.
    ΝΤΟΡΑ...Η ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.
    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ,ΝΑ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΗΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΖΕΦΡΥ.
    ΑΣΕ....Ο ΧΩΡΕΜ...ΚΑΠΟΥ ΤΡΟΥΠΩΣΕ....
    Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ,ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ;
    ΕΙΠΑΜΕ....ΠΟΤΗΡΙ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ...ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΆΡΟ.ΑΝΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ... ΚΆΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΛΙΑ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ,ΣΑΣ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΕΙ Η ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τα αφεντικα τους ειναι αναλωσιμοι με ολη την σημασια της λεξης το γνωριζουν γι αυτο ειναι τοσο χαμερπεις γλοιωδεις σαν σκουληκια, ζητουν ελεος τους δειχνουν μ αυτα που λενε δες ειμαι καλος μαθητης καλος δουλος μη με κανεις ντα

      Διαγραφή
  7. Αδελφε ΕΥ διαβασα το εξαιρετο σχολιο σου δυο φορες. Επιτρεψε μου μετα του προσηκοντος σεβασμου να διαφωνησω με το "χασαμε τα τραινο" αποκλειστικα και μονο.

    Κανενα τραινο δεν χασαμε. Απλα το σημειο βρασμου ημων ταν απλων ανθρωπων δεν συμπιπτει με αυτο του σημερινου αγνωστου Κολοκοτρωνη. Αυτος υπαρχει και ειναι επιφορτισμενος να κρινη ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη.

    Και να δουμε και λιγο την τελευταια παραγραφο της αναρτησεως με υπογραφη ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ. Μπορει κανεις ν' αποκλιση οτι η εξελιξη αυτη, εφ' οσον συμβει, δεν ειναι δικη ΤΟΥ αποφαση;

    Ενας Εικονοκλαστης, οχι Εικονομαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευ...μην σε ρίχνει.Αμα βλέπη καποιος σαν μαϊμού ,δεν βλέπει ΦΩΣ.Και εσύ δεν είσαι μαϊμού.
    Λοιπόν ,κάθε βράδυ , σκόρδο ,και το πρωί ,ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι.Για ένα μήνα .Να ανεβη η σεροτονίνη.Χαχαχαχα !
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΒΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ.
    ΓΙΑΤΊ ;ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ !ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ ,ΤΣΙΦΤΕΣ ,ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΝΟΙ .
    ΤΙ;ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ !ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ !.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !ΑΣΠΑΣΜΟΙ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, για προσεξε αυτουνη. Λες η Ντορα να μεινει χωρις μαμακα συντομα;;

    https://twitter.com/303marty/status/1200072389717102592

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα !Αχου ,αυτή είναι η νονά !
      Άλλος είναι η μαμάκα !χαχαχαχα !για δες ...η ερπετό δράκαινα ελισαβετ ,θα παραιτηθη ,ανάληψη καθηκόντων ο γιος σαυρακας Τσαρλς.Ολοι τους θα φύγουν !
      Για τα μάτια του κόσμου.Πισω ;παν-κος !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Παρακολουθώντας τον διάλογο του Ευ και του Κώστα επάνω θα ήθελα να επισημάνω ότι μόλις ξεκίνησε, θα περιμένουμε λοιμώδη νοσήματα, επιδημίες, φοβερούς σεισμούς που ήδη άρχισαν, φοβερή ακρίβεια, ίσως εκτιναχτούν εν μία νυκτί οι φόροι παγκοσμίως , φόροι παντού ακόμα και στα σνίκερς που φοράς αν είναι επώνυμα, αποβλάκωση και διαστροφή στα παιδιά μας και στους μεγάλους , φοβερό ψέκασμα απίστευτες αρρώστιες, καταστάσεις φρικιαστικές σαν αυτές που ήδη άρχισαν με τους ανώμαλους να αυνανίζονται δημόσια, θα τους δούμε σε κτηνοβασίες σε βιασμούς σε φόνους με την ανοχή πάντα των υπευθύνων και τις ευλογίες των μεγάλων, μόλις αρχίζει προσδεθείτε όλοι, σε πολύ μεγάλη απελπισία θα βγουν στον δρόμο, πιθανόν να ψεκάσουν και να ποτίσουν και το ανάλογο γλυκάκι για να ξεαποβλακωθούν ώστε να γίνει ο χαμός, μείνετε σταθεροί στην πίστη στον Θεό μας στον Τριαδικό Θεό μας και πράξτε αναλόγως σε σωστούς ιερείς και σε σωστούς πνευματικούς κι όχι σε οικουμενιστές και πανθρησκειολάγνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "αν οι Έλληνες συνεχίσουν έτσι, θα υποστούν τις συνέπειες, εξεγέρσεις δηλαδή των λαθρο για τα δικαιώματά τους".
    Ε και!
    Ας εξεγερθούν. Καλύτερα. Όποιος δεν έχει έτοιμο το όπλο του και μπόλικα πυρομαχικά θα πάει αδιάβαστος. Δέκα χρόνια τώρα σου λένε κατάμουτρα ότι θα στην πέσουν.
    Και να υποχωρήσεις κι' άλλο, πάλι θα στην πέσουν, αλλά θα είσαι πιο αδύναμος.

    Τους έχεις δει πως μαζεύονται στα ATM κάθε μήνα. Θα τους κόψουν τις πληρωμές, και μετά από μερικές μέρες θα στην πέσουν.
    Ο ΟΗΕ ήδη ανακοίνωσε ότι δεν έχει λεφτά για τους μισθούς του. Η οικονομία μπαίνει σε ύφεση.
    Θα γίνει σίγουρα, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.

    Όσο για λύσεις ...

    Η Δικαιοσύνη, η Αστυνομία και Στρατός τουλάχιστον, παρ΄όλα τις ζημιές που τους κάνουν είναι αποτελεσματικοί, όποτε τους αφήνουν. Αλλά και αυτούς τους έχουν βάλει να νταντεύουν τους λάθρο (κοίτα την πρόσφατη παραίτηση του Διοικητή της 114 ΠΜ). Περιμένουν να ξεμείνουμε από ανταλλακτικά και εφόδια.

    Σε ατομικό επίπεδο
    1. Εφόδια για ένα μήνα στο σπίτι.
    2. Οπλισμός (από μαχαίρια μέχρι καραμπίνες). Ασκήσεις.
    3. Ομάδες επιτήρησης, άμυνας και κρούσης από γειτονιά μέχρι περιοχή. Πολλές φορές τρία άτομα είναι αρκετά. Ασκήσεις.
    4. Για τους παλιότερους πλήρης συμμετοχή στην Εθνοφυλακή (τώρα είναι στο 35%). Ασκήσεις.
    5. Για τους νεότερους
    5.1 να ξέρουν που θα παρουσιαστούν
    5.2 όσοι καταλαβαίνουν και είναι άνεργοι δηλώνουν εθελοντές για ένα χρόνο, να είναι ετοιμοπόλεμοι.
    5. Συνεργασία με τις τοπικές αρχές αστυνομίας, στρατού. Να τους ξέρεις προσωπικά.
    6. Ενωμένοι, ψύχραιμοι, αποφασισμένοι να προστατέψουμε του δικούς μας και το έδαφός μας.
    7. Όταν έρθει η ώρα, στο ψαχνό. Θα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Δεν πειράζει. Καλύτερα να σε πάνε χωροφύλακες, παρά παπάδες, εσένα και τους δικούς σου μαζί.

    Όταν ξεκινήσει, οι ομάδες κρούσης που καταλαβαίνουν, αναλαμβάνουν ΜΚΟ και πολιτικάντηδες (όχι όλους). Άμα φύγουν αυτοί από τη μέση, οι άλλοι θα παραλύσουν. Άμα δεν ξέρεις από τώρα, μετά από τόσα χρόνια ποιοι σου επιφέρουν αργό θάνατο, τότε μάλλον σου αξίζει. Και στην τύχη να διαλέξεις ένα δύο, μάλλον μέσα θα είσαι. Εδώ έχουμε ολόκληρη ομάδα στη βουλή, που θέλει να δώσει ψήφο σε λάθρο, και αρνείται να τη δώσει στους Έλληνες εξωτερικού.

    Όλα αυτά για τους λάθρο, αλλά αυτό θα συνδυασθεί με κίνηση της Τουρκίας. Εκεί θα το φέρουν περίπου όπως στα Ίμια. Εξαρτάται πια από τον Αρχηγό Στρατού και σε κάποιο βαθμό από τον διοικητή ΣΣ. Θέλει άλλη κουβέντα.

    Όσο για τους bloggers που "δεν κάνουν τίποτα", πάρτε το και λίγο αλλιώς.
    Η δύναμή τους είναι η πλύση εγκεφάλου. Και το μόνο αντίδοτο, μέχρι και σήμερα, είναι αυτοί. Όσο και αν δεν φαίνεται δουλεύει. Σήμερα λέγονται πράγματα που πριν λίγα χρόνια ήταν αδιανόητο να κυκλοφορήσουν. Θυμήσου πολιτικάντηδες που λέγαν ότι δεν υπάρχουν υδρογονάνθρακες.
    Και αυτό είναι σημαντικό, γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς συμπαράσταση και συμμετοχή από τον πληθυσμό, τον οποίο συνέχεια παραπλανούν.

    Και μάλλον αυτοί, και κάποιοι γύρω τους θα είναι οι πυρήνες για τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εξεγερθουν οι λαθρομετανάστες θα είναι εναντίον τους κι οχι εναντίον μας, τυχαία τους αποκάλεσε ο σαμαράς λαθρομεταναστες σημερα; έχουν κάνει κακάκια στις πάνες, δεν θα μπορούν να τους συγκρατήσουν, αυτοι θα ορμουν διακοσιοι τριακοσιοι μαζί, οι Ελληνες θα τους δειχνουν φυσικα τον δρομο χαχα

      Διαγραφή
  12. Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Συγκροτούμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε εθνοφυλακή και δίκτυο ομάδων εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα. https://wp.me/p1bl5W-bU4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενόραση στις Γραφές

    it-1 σ. 275

    ΑΠΟΛΛΥΩΝ

    [Καταστροφέας].

    Πρόκειται για το ελληνικό όνομα που χρησιμοποιεί ο απόστολος Ιωάννης για να μεταφράσει το εβραϊκό «Αβαδδών» στο εδάφιο Αποκάλυψη 9:11. «Απολλύων» σημαίνει «Καταστροφέας» και αναφέρεται ως το όνομα “του αγγέλου της αβύσσου”. Αν και τα περισσότερα βοηθήματα μελέτης αποδίδουν αυτό το όνομα σε κάποιο πονηρό πρόσωπο ή δύναμη, το όλο σκηνικό του οράματος της Αποκάλυψης υποδεικνύει το αντίθετο, καθώς παρουσιάζει με συνέπεια αγγέλους που χρησιμοποιούνται από τον Θεό για να φέρουν συμφορές πάνω στους εχθρούς Του.

    Η χρήση του ρήματος ἀπόλλυμι, από το οποίο παράγεται το όνομα «Απολλύων», το δείχνει αυτό καθαρά, για παράδειγμα στο εδάφιο Ιακώβου 4:12, που λέει για τον Θεό: «Ένας είναι νομοθέτης και κριτής, εκείνος που μπορεί να σώσει και να καταστρέψει». (Παράβαλε Ματ 10:28.) Το ακάθαρτο πνεύμα που εξέβαλε ο Ιησούς από κάποιον άνθρωπο σε μια συναγωγή στην Καπερναούμ αναγνώρισε τον Ιησού ως εκπρόσωπο του Θεού και είπε: «Τι σχέση έχουμε εμείς με εσένα, Ιησού Ναζωραίε; Ήρθες να μας καταστρέψεις;» (Μαρ 1:24· Λου 4:34) Ο Ιησούς προειδοποίησε τους αμετανόητους εναντιουμένους μεταξύ των ακροατών του ότι κινδύνευαν να καταστραφούν. (Λου 13:3-5· 20:16) Αυτές και άλλες περικοπές δείχνουν ότι ο εν λόγω τίτλος αναφέρεται στον δοξασμένο Χριστό Ιησού.—Παράβαλε Απ 19:11-16· Λου 8:31· βλέπε ΑΒΑΔΔΩΝ

    Βασιλιάς τους ήταν ο άγγελος της αβύσσου κι έφερε δυο ονόματα: ένα εβραϊκό κι ένα ελληνικό. Άγγελος της αβύσσου = 77 = Υιός του Ανθρώπου = Ο όφις ο αρχαίος = Εμμανουήλ  Παντοκράτωρ.

    Τα ονόματά του είναι δύο, γιατί ο χριστιανικός κόσμος είναι μεικτός. Αβαδδών = Ραββί = Πνεύμα = Αετός = 22, που σημαίνει Αβαδδών πετώμενος = 68 = Επτά πνεύματα του Θεού. κι είναι το πνεύμα, που έδωσε την Αποκάλυψη. Ενώ Απολλύων είναι ο θάνατος, που είναι ο καθήμενος του ίππου κι έχει συμπληρωματική την ελληνική γνώση. Απολλύων = Εκλεκτός = Θάνατος = Μέδουσα = 30, ενώ, Άγγελος της αβύσσου = Κεφάλι της Μέδουσας = 77

      
    Οι βροντές, οι αστραπές κι οι κεραυνοί πάντα συνοδεύουν γνώση, που προέρχεται από τον ουρανό.......;

    Δεν περιμένω απάντηση. ...... Και αν υπάρχει θά είναι κενή....ΑΠΟΛΛΥΩΝ. Η σύγκρουση θα black Friday. για να έρθουν οι BLACK SABBATH use your lllusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ονομασια και καθιερωση μπλακ φραιντεη δεν ειναι φυσικα τυχαια, ειναι βλασφημια κατα του Ιησου, η Παρασκευη ειναι η μερα της Ταφης Του, γιατι δεν την ειπαν μαυρη δευτερα πχ να θυμουνται και το κραχ;;

      Διαγραφή
  14. Παιδιά έχει ακουστεί ότι στις 8/12 θα γίνει κάποιου είδους Συγκέντρωση κατά της Λαθρομετανάστευσης/επικοισμού στην Πλ.Συντάγματος ισχύει ή όχι;; το έχουν ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα κάποιες Αυθεντικές Πατριωτικές Ομάδες κτλ. αν μάθουμε κάτι σίγουρο ενημερώστε μας,αν και βέβαια δεν λύνεται κανένα πρόβλημα-ωστόσο είναι μια υγιής Αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!!ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΑ!!!ΟΜΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ!!!ΧΩΡΙΣ ΑΡΕΤΗ, Η ΤΟΛΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΧΑΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!!ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΜΑΓΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Νοεμβρίου, 2019 19:53

      Καλή δύναμη ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ Μιχαλιό, όαση ψυχικής δροσιάς τα λόγια σου.Σ'ευχαριστώ για την κατανόησή σου.Έχεις δίκιο, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.Πολεμάμε για να μη χαθεί η πίστη μας στον Θεό,μη χαθεί σπιθαμή Ελληνικής τής.
      Αντιπροσωπεύουμε το αγριότερο και φοβερότερο τμήμα των Ελλήνων.
      Το κομμάτι που δεν απώλεσε την λεβεντιά του,την αντρωσύνη του,τη πίστη στό Χριστό,παρ' όλες τις αντιξοότητες, εναντίον ορατών και αοράτων εχθρών,εναντίον του ίδιου του κακού μας εαυτού,μένουμε όρθιοι.
      Μπορεί να μην έχουμε φουσκωμένα μπράτσα,γυμνασμένα σώματα,αρχαιοελληνικά τατουάζ,είμαστε όμως απλοί λεβέντες Έλληνες.Μπορεί να νοιώθουμε την αμφιβολία για το αύριο,άν έχουμε ψωμί να φάμε,να μην θέλουμε να ξημερώσει η επόμενη μέρα γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να ζούμε στον ψεύτικο κόσμο τους,αλλά έχουμε τα μάτια της ψυχής μας καθαρά να ατενίζουν τον Κύριο μας.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ!
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΕ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
      ΓΙ'ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
      ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ. ΟΙ ΑΓΡΙΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΜΕ.
      ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΞΩΑΝΑ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΤ-ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ Τ'ΑΓΡΙΕΥΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΔΕΡΦΈ ΜΟΥ.
      ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ ΣΤΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ", ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ 30 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ.
      ΑΛΛΑ ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΕΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ, "ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.
      ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΜΑΣ ΦΙΛΟ, ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΗΜΏΝ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΌ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΡΦΌ ΚΑΙ ΠΑΤΈΡΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΟΣ.

      Διαγραφή
  16. ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. ...ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ!ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΕΣΧΕΣ.ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΟΣ. ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. . ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.....ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ολες τις ενοπλες δυναμεις

      Διαγραφή
    2. τοτε αγαπητε φιλε θα τα παιξουν ολοι οι μεγαλοι δυναστες, θα χασουν τον μπουσουλα για ενα διαστημα και θα τον χασουν ασχημα

      Διαγραφή